Sari la conținut

Cristina 0740910454 fost 0758589183


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Raportul pret/calitate e ok . Cel la 100 roni/prestatie, dar totusi nu e Antonia (aspect fizic).

Iar de recomandat , nu stiu ce sa zic, nu are nimic special , doar atitudinea deschisa. Fara falsitate.Daca asta cauti e de recomandat. 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare tuturor.Am fost si eu la Cristina de vreo 6-7 ori.Mi-a placut faptul ca se implica destul de mult tipa.Imi plac sanii ei.A acceptat normal neprotejat o data.In rest nu stiu ce sa zic,asadar notele:

 

Locatie: 7

Curatenie Locatie: 5

Cristina Aspect: 8 

Cristina Igiena: 10/10 I

Oral: Nu am incercat

Sex normal: 9/10

GFE: 9

Revenire: Cu siguranta,desi momentan  vreau sa incerc si altele

Pret: 60 ron N/P  80 ron O/P-N/P

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare tuturor.Am fost si eu la Cristina de vreo 6-7 ori.Mi-a placut faptul ca se implica destul de mult tipa.Imi plac sanii ei.A acceptat normal neprotejat o data.In rest nu stiu ce sa zic,asadar notele:

 

Locatie: 7

Curatenie Locatie: 5

Cristina Aspect: 8 

Cristina Igiena: 10/10 I

Oral: Nu am incercat

Sex normal: 9/10

GFE: 9

Revenire: Cu siguranta,desi momentan  vreau sa incerc si altele

Pret: 60 ron N/P  80 ron O/P-N/P

Ai fost de asa multe ori si Oral nu ai facut, dar ai facut normal neprotejat. :hmmm

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Zilele trecute am facut si eu o vizita Cristinei

Locatie binecunoscuta usor de gasit indicatii precise date de Cristina la telefon

Lucreaza impreuna cu o colega are si ea topic deschis Ramona care in timpul actiunii a stat inchisa in cealalta camera iesond la sfarsitul actiunii la cererea mea...sa evaluez oferta cuibusorului(mai tinerica si mai frumusica)

In fine ...Cristina undeva la 30 si...de ani slim fara kg in plus ...puteau fi cateva ....vorbareata deschisa as zice nu prea draguta trasaturi comune mai degraba uratica...

Trecand la treaba oral protejat destul de acceptabil atentie la zone adiacente urmat de lady on top destul de cooperativa de parca ar fi plcere si din partea ei.....schimbat cateva ppzitii fara comentarii finalizat in caciulita....experienta mediocra

Locatie: 7

Curatenie Locatie: 7

Aspect: 8 cu indulgenta(colega pare mai promitatoare

Igiena: 9,5

Oral: 8 nimic iesit din comun

Sex normal: 8

GFE: 8

Revenire: hmmm .........la locatie da sa incerc prestatia colegei

Pret:80 ron OP-NP

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe

vizita facuta la Cristina s-a petrecut vineri pe la ora 3 aprox, nu mai stiu exact,,,, descrierea ei si a locuintei nu mai isi au rostul,,, actiunea s-a desfasurat dupa urmatoarele coordomate: un oral executat cu deept puternic care sincer mia placut la nebunie , urmat de lady sus pe bat misionar si apoi un finish in pozitia capprita. Ca si atitudine e ok incearca sa te satisfaca cat stie ea mai bine, se pare ca se excita in timpul actiunii sau joaca un teatru buun nu mi-am dat seama pe moment,,sincer nici nu ma intereseaza cert este ca din punctul meu de vedere e de revenit,,, adica acum cand scriu am si revenit dar nu pentru ea ci pentru colega Ramona pe care o voi recenza corespunzatorl a sectiunea ei.

Notare:

Locatie  7

Curatenie 9

Aspect fizic 8

Igiena 10 nimic de reprosat

Oral 10 de la mine e super ok

Normal 8

Pret 100 lei ON-NP

De revenit probabil ca da si la ea

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

Vizitat de vreo 2 saptamani, locatie urata, saracacioasa, fata plictisita, cu mofturi, nimic special, telefonul suna intr-una, totul la banda rulanta, am facut o laba trista pe fundul ei, pentru ca nu a reusit sa ma termine, mai multe nu vreau sa povestesc, e cea mai slaba recenzie facuta de mine vreodata pentru ca am fost total dezamagit. Poate nu a fost cel mai [potrivit moment pentru mine. Va rog sa nu-mi faceti observatii pentru recenzia neregulamentara. Sa aveti singe in vine !

  • Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare

Vin si eu cu prima recenzie ,am vizitat-o de curand pe Cristina , care are o locatie nou undeva pe aluminei langa unicarm , ap cu 3 camere dotat cat de cat ok , baie curata ,prosop ,gel de dus ...etc.

Am optat pentru op si np 80 de ron achitati inainte la cererea ei.Dezbracat asezat pe pat si inceput cu niste magaieri dupa care a trecut la un oral executat ok dupa parerea mea cu incercari de deep , trecut la un misionar unde tipa ,parerea mea chiar se excita si se simte bine , geme ...etc ,schimbat pozitia la capra si termint in balonash.timpul petrecut aproximativ 40 de minute, nu ma grabit , telefoane sunau dar erau pe silent si nu a raspus un mare + zic eu.

Notele:

Locatie:7,5

Curatenie 9

Aspect fizic 8

Igiena 10 nimic de reprosat

Oral 9

Normal 8

GFE 8

Pret 80 op +np

  • Like 5
Link spre comentariu

da. eu am mers sa o  vad pe Roxana si am dat de Cristina care are 29 ani, Roxana are 19 ani si mai au o colega mai noua, nu ii stiu numele. Roxana revine abea marti. aviz celor care o vor pe ea. insa eu o stiu pe Cristina o recomand o medie a notelot 8.5  si o sa scriu o recenzie regulamentara in cel mai scurt timp. maxim 3 zile. :D Asta pentru ca vreau sa fie cat mai complecta chiar daca nu e punctata cu puncte de reputatie  cum nu a prea fost cea facuta Laurei la care am scris mai mult de o ora doar ca voi sa fiti cat de cat informati.Poate e ultima recenie pe care o fac si ultima vizita pe forum. prea multi sunt cei care doar citesc si nu scriu nimic, sunt foarte dezamagit. In fine poate primesc ceva minusuri pentru acest offtopic dar  bagati tare nu imi mai pasa.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Adeun_dayic, eu sa fiu sincer, nu dau nici 2 lei pe ele. Cand m-am inscris pe acest forum am pornit de la ideea ca ma ajuta informatiile postate de altii si la fel trebuie sa fac si eu in urma vizitelor mele. Ma gandesc ce mult m-au ajutat recenziile celor dinaintea mea si asta ma motiveaza sa-I ajut pe cei ce vin dupa mine. Iti sugerez sa nu recurgi la plecarea dintre noi doar din cauza unor puncte de reputatie care intradevar de multe ori nu se acorda asa cum ar trebui. Eu cand vad pe aici tot felul de persoane ce ma irita sau lingai, ma gandesc la Apuci pe care il respect cel mai mult si caruia-I multumesc pentru tot ceea ce face pe acest forum fara sa-I pese de reputatie sau culoare. Incearca sa faci abstractie de acele puncte nenorocie pe care unii le aduna cu sacul fara sa fii vizitat vreodata o escorta.

Numai bine si spor la treaba.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare !

 

 

Am vizitat-o de curand pe domnisoara CRISTINA care raspunde la nr. de telefon susmentionat. Prima data mi-a raspuns o voce ragusita care m-a ghidat in zona bisericii Apostol Andrei, apoi revenind cu un telefon, mi-a raspuns o voce amabila, care mi-a indicat exact locatia unde isi are atelierul de productie. Zicea ca ea a raspuns la telefon, dar sigur nu era vocea ei. Cine stie.... 

 

 

Locatia : zona bisericii Sf. Apostol Andrei, magazinul Unicarm. Apartament ok, baie curata, mi-a oferit un prosop curat, camera curata. 

 

 

Fata : blonda, 30 de ani, draguta, piele fina cu miros placut, sani mijlocii spre mici, fund frumusel. Se pot observa semne de oboseala/uzura, dar zic ca per total merge .

 

 

Actiunea : am ales varianta 100 lei/nr. cu ON + NP.

 

 

A inceput cu un oral nep. destul de banal, dar dupa cateva indicatii s-a conformat intocmai cerintelor, cu implicare, atentie la zonele adiacente, cu deep. La un moment dat, ramasese cu tot organul indesat in gat, de nu mai respira, nu mai misca, incat am avut impresia ca a luat-o cu lesin. Am ridicat-o repede din organ, sa nu pateasca ceva mititica ... :atm

Am trecut la normal, pusilica proaspat epilata, curata, cu labii f.f. mari (parca avea pizdulicea facuta franjuri de vreu confrate exagerat de dotat  :laugh2 ) a executat un lady-on-top destul de bun, cu miscari de profesionista, iar cand a obosit s-a pozitionat corespunzator pentru a putea sa o pompez de jos. Dupa cateva minute de gemut (destul de credibil) s-a cerut capra, pozitie in care am prestat minute bune, cu icnete si gemete, cap bagat in perna, etc. Mi-a spus sa finalizez pe corpul ei, mangaindu-ma usor pe bijuterii in timp ce ma terminam pe sanii ei. Finalizat, facut curat la locul muncii, aprins o tigara si multumind pentru servicii mi-am vazut de ale mele ...

 

 

 

NOTE :

 

 

Locatia : 9 curat, pat dublu cu lenjerie curata.

 

 

 

Fata :   8   (aspect general  9 ; sani 7 ; fund 9 ; pusilica 7 )

 

 

Oral :   8/9  daca ii spui ce-ti place se conformeaza.

 

 

Actiune :  9

 

 

GFE : 9 vorbareata, comunicativa.

 

 

Concluzie : o recomand si posibil sa mai revin.

            

  • Like 7
Link spre comentariu

Hello!

Am promis o recenzie si iata ca vin cu ea....

 

 

Roxana era pe lista mea cam de o saptamana... am mai sunat de vre-o 2 ori si nu am avut noroc pana acum Duminica cand  mi-a raspuns, stabilit un NP pentru 50 ron, fara oral. Plecat in zona indicata undeva in zona biserica Unicarm Sf Ap Andrei vis a vis.

 

Ajuns ma intampina o domnita de 29 ani declarati, eu stiam ca Roxana este mai tanara... (are 19) am intrebat-o mi-a zis ca ea e de fapt Cristina .

Mai au o colega care presteaza in aceeasi locatie si banuiescca toate raspund la acelasi numar.Mi-a spus ca data viitoare daca o vreau pe Roxana  sa specific asta cand sun.

Am zis ca raman oricum mi-a placut ce vad ... are picioarele frumoase , fund nu foarte bombat dar foarte atragatr, sanii potriviti. la fata se vad putin anii, dar e draguta... eu mi-as intoarce capl dupa ea pe strada . 

 

Asta a fost starea ei , Starea mea era de ebrietate  :))  din pacate, petrecusem la o onomastica care mi-a facut un chef de sex de numa numa.

 

 

Locatia in care m-a primit era una destul de curata,cred ca 2 camere.am mers direct in camera de desfasurare, era aprins becul pe hol, in camera de lucru nu l-a aprins dar se vedea pe un geam doar resturi de lumina care facea atmosfera placuta baia nu am vizitat.

 

Fata foarte vorbareata, raspunde la intrebari, mai si intreaba cate ceva... este destul de placuta..

 

Ne dezbracam incepe sa mangaie pe ala micu... deja de la primele atingeri se vedea ca nu e incepatoare , ba chiar profesionista. insa ala micu numai nu se mai ridica :)) UPS UPS . bautura bat-o vina... nu mai beau pana vineri.si atunci numa o bere maxim 2. Cum am ales fara oral  a inceput un handjob cum nu am mai avut parte, vreau sa zic ca are o vitezaaa...  care m-a excitat   imi placea ceea ce se intampla...Am inceput apoi un misionar dupa ce a pus prezervativul,  am remarcat ca miroase chiar foarte frumos, apoi pe la spate unde ai ce admira..... greu ii mai gaseam gaurica pe care nu am gustat-o dar era epilata corespunzator labiile mai maricele. A venit deasupra si a inceput inca un handjob intr-o pozitie poate mai incomoda pentru ea stand cu pasarica ei aproape de micutul meu.... dupa care l-a introdus in ea si in scurt timp am terminat satisfacut....

 

 

Acum notele:

Locatie - 10- baia nu am vizitat, apartament curat, pat bun.

Aspect picioarele mi-au placut cel mai mult si fundul, sani medii, pasarica frumusica,epilata, labii maricele.la fata se vede varsta (29)dar e draguta.

Igiena - 10- nu m ce reprosa... in plus... mi-a placut cum miroase... sau bautura imi intensifica senzatiile :))

Atitudine - 10 - buna vorbareata, nu m-a grabit,face totul astfel incat sa te simi bine.

GFE -  – nu am cautat asa ceva de data asta...

Oral – nu am incercat

Normal - 9 – nu comenteaza.se implica,

Pret-ul:eu am platit 50 ron doar NP, nu accepta tot timpul pretul asta.

Variante :80 ron OP+NP

               100 ron ON+NP

 

Raport calitate pret: excelent.

Recomandare: eu o recomand

De revenit: inainte sper sa o prind pe colega ei Roxana si sa o vad si pe cealalta.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am vizitat-o si eu pe aceasta domnita intrucit mie imi plac fetele slim.Nu e chiar fata e in virsta, cam de 30-33 dupa mine dar pe mine ma intereseaza ce face ;locatia e pe aluminei, usor de gasit dupa indrumarile ei, am optat pentru ON NP halat de 100 ron.Tipa nu mi-a cerut banii inainte, un mare plus, s-a dezbracat rapid,sarutari multe peste tot, sini frumosi, fund frumos si maricel tinind cont ca e slabuta(are cam 170 si 50kg) pizdulice rasa, fara miros sau gust, dupa un oral rapid de la mine  a inceput un oral  fbun adinc cu mult DP fara miini asa ca am profitat impingindu-i juniorul pina la radacina si tinind-o asa pina m-a impins afara, faza repetata de multe ori fara proteste din partea ei, apoi am trecut  la un misionar, pzdulice umezita destul de strimta, cu multe gemete (probabil false?!!! nu stiu ptr ca m-a cam zgiriat pe spate) apoi un  dogie cind am si terminat ca eram cam obosit. Note :aspect fizic 9(asta depinde de gustul fiecaruia) oral 9, i-as da 10 dar nu vrea CIM, normal 9, GFE 10 locatie curata 8, baia n-am vizitat-o ca eram dusat de acasa. Raport pret calitate bun eu o recomand .PS:am petrecut cam 40 min la ea fara nici un semn de graba din partea ei ceea ce pentru mine e un ff mare plus comparativ cu altele care stau practic cu ochii pe ceas!

  • Like 4
Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/blonda-matura/7b0d617f7b6c6451.html

 

0740910454

Buna ,sunt Cristina am 30ani,167, 53kg, sani potriviti, fund bombat. Ofer companie domnilor generosi. Nu raspund la nr. private

post-46074-0-73063100-1397588005_thumb.jpgpost-46074-0-09214800-1397588018_thumb.jpgpost-46074-0-08692100-1397588063_thumb.jpg

 

in sfarsit poze cu Cristina.

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Cristina....

 

 

In urma a mai multor vizite......recenzia...

 

Sunat , progamat de  fiecare data repede ,

 

Ajuns locatia fata in fata cu unicarm

 

Aspect  , draguta....in colanti  si un tricou pe ea in general....nu e top...dar oki.

 

Pasarica  cu labi mari  , fund ...cere multa pwl,,,,,,pacat ca nu face  anal

 

Actiune,,,,incepe cu un oral bun atenta si la zonele adiacente incercari de DT.....si o citez " eu o bag cat pot"

 

Normal orice pozitie....contre si ce mia placut  si ma tot facut sa  revin,,,implicarea  ei si dorinta de  a te finaliza si pare sa ii  faca placere

 

Note

 

Oral : 9

 

Normal: 9 implicarea,,,,foarte buna

 

GFE :10

 

Pret ca si cele de sus

 

Din punctul meu de vedere  de  revenit  nu este ca multe,,,te ai terminat,,,,,,,te munceste pana te termini,,,,nu e cu ochii pe ceas

 

Raport calitate  bun

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am deschis acest topic nou pentru Cristina fiindca pana acum avea acelasi topic cu Roxana care se pare  insa ca s-a retras.

post-30433-0-57363500-1399359752_thumb.jpg

post-30433-0-94462100-1399359764_thumb.jpg

post-30433-0-71825000-1399359772_thumb.jpg

 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Saptamana trecuta intr-o dupa-masa stateam de vorba cu un confrate de pe forum. Si cum vorbeam noi asa ne-am zis hai sa mergem impreuna la Cristina si Ramona fetele care stau in aceeasi locatie. Suna el si intreaba daca fetele sunt libere si cum raspunsul a fost afirmativ, in 15 minute amandoi eram in apartamentul fetelor. Confratele a fost luat in primire de Ramona si s-au refugiat in camera lor, iar eu cu Cristina, dupa ce am facut cunostiinta am purces spre ,,futodromul'' ei. Am socializat un pic la o tigara dupa care m-am cerut la dus. La revenirea mea de la baita Cristina era deja goala. Descrierea nu o sa mai fac fiindca au facut-o ceilalti colegi de pe forum. Ne-am intins in pat si am inceput sa ne imbratisam si sa ne sarutam. Cum eu sunt mare amator de french kiss nu mi-a trebuit mult si am simtit cum juniorul ia pozitia de drepti. Incet, incet Cristina a coborat cu saruturile pana a jauns la el. Aici a inceput sa mi-l dezmierde, executand si deep si acordand atentie si zonelor adiacente. Apoi am rugat-o sa vina peste mine ca sa-i pot gusta si eu ,,pasarica''. S-a pus astfel calare peste gura mea si am inceput sa-i fac oral. Cred ca si ei i-a placut fiindca isi misca ,,pasarica'' pe gura mea printr-o miscare de dute-vino. Nu stiu cate minute au trecut in aceasta pozitie ,dar apoi i-am spus sa punem gluga si am inceput ,,razboiul'' in misionar. Iar saruturi pasionale, limbi in gura celuilalt pana am coborat la sani ei frumosi, medii dar tari, pe care i-am sarutat cum am stiut eu mai bine. Am ajuns apoi in pozitia lotus si apoi in lady on top unde se misca foarte bine. In tot acest timp atat eu cat si ea gemeam si oftam de mama focului.  Datorita faptului ca eram cam obosit (am facut o noapte alba inainte) si finalizarea mea era mai anevoie, am rugat-o sa ma termine manual. M-am intins pe spate, iar ea langa mine l-a luat pe junior in mana si da-i bataie. Mi-a placut ca in acest timp ma saruta in continuu si astfel ejacularea nu a intarziat sa apara. Am mai stat asa cu ea in bratele mele cateva minute, dupa care am fost din nou la dus si am mai stat la povesti la o tigara. Ne-am luat apoi ramas bun spunandu-i ca voi mai reveni la ea.


Locatie: 8.5 ( ap. cu 3 camere). Aspect 9. Atitudine 10. Oral 10. Normal 10. GFE 10. Igiena 10


Cadou 100 Ron, aproximativ 40 de minute.


De revenit.


  • Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...