Sari la conținut

RAMONA, 26 ani, curata, frumoasa, prestez servicii de calitate. 0736031.990


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare......

 

Ieri, dupăamiază călduroasă, m-i se făcuse o poftă nebună de pizdă . Comod din fire mi-am aruncat un ochi pe Telegraf, și m-am oprit la anunțul de mai sus, anunț modest, concis, cuprizător.

 

Fără a mai sta pe gînduri, am sunat, mi-a răspuns o voce simpatică, tinerică. Disponibilă fiind, m-am urcat în mașină și m-am deplasat spre locația cu pricina undeva între piața Tomis III și Brotăcei pe str. Sarmisegetuza. Am resunat-o de acolo și m-a direcționat foarte ușor la scara respectivă. Extrem de ușor de ajuns, parcare ușor de găsit , lucruri foarte facile cînd ești pe fugă.

 

Am sunat la ușă, mi-a răspuns o tipă plăcută, minionă, brunețică, ușor machiată, puțin peltică, am vorbit cîteva banalități, am stabilit tarifele, m-am băgat la duș și ne-am pregătit de treabă. Locația foarte curată, dușul și prosoapele la fel, nimic de reproșat. Dormitorul foarte OK, cearceafurile foarte curate. Ce am observat este faptul că era singură, nu știu dacă mai avea sau nu vreo colegă. M-am întins pe spate și i-am dat liber la supt , timp în care am putut să o studiez mai bine. Corpul nu atrăgea într-un mod deosebit , un cur normal, țîțele puțin lăsate, urme de o burtică care ar fi născut, nu am întrebat-o dar cred că a trecut printr-un experiment de genul ăsta. La supt și-a dat silința , și cred că i-a ieșit , un DT bun, cu mare atenție la adiacente și extremități. Neplăcut faptul că i-a sunat telefonul de vreo 2 ori, iar și mai neplăcut faptul că a răspuns. Am trecut peste asta. După vreo 15 min. , a trecut peste mine la un normal bunicel, făcut cu grijă, iar după vreo 10 min. plictisindu-mă , am schimbat poziția îndreptîndu-mă spre finalizarea așteptată. A fost o experiență normală , cu nimic ieșit din comun, nu a fost ceva să mă atragă în mod deosebit, faptul că a fost curat și răcoare a adus un plus acestei experiențe, Ramona, foarte curată, nu am sesizat nici un miros aiurea, deschisă la vorbă deși nu știu ce subiecte comune am fi putut avea, în timp ce mă îmbrăcam începuse să-mi povestească că e venită de la țară, lucru pe care-l bănuiam din primele momente în care o văzusem.

 

O impresie neutră per total. Ar merita doar dacă ești prin zonă și vrei să fuți ceva rapid.

 

Notele :

 

locație - 10

curățenie - 10

oral - 9

normal - 7,5

FK sau anal- nici nu ai vrea

corp - 7

buci - 7

țîțe - 8

Atmosferă plăcută pînă la urmă.

 

 

Distracția - subțire - 60 lei o+n - nici nu-ți trebuie mai mult.

Alte tarife nu am întrebat . Nu erau de interes.

 

În speranța că nu am omis ceva de interes . Vă doresc poftă bună....

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Nu are poze pe anunț ....

Am o dilema, strada sarmisegetusa este in zona dintre Blvd mamaia si tomis mall, o strada paralela cu stefan cel mare, unde este situat si salonul de masaj Prive lux fantasy (sau ceva de genul asta). Nu are nici o legatura cu zona tomis 3 sau brotacei. Ca sa fiu sigur ca nu gresesc, m-am uitat si pe google maps si tind sa cred ca am dreptate :) te rog sa imi rezolvi si mie dilema  :laugh2  :laugh2 sper sa nu o iei ca pe o cearta, aroganta, ironie, doar ca din pacate cunosc foarte bine constanta :) mai ales cand vine vorba de gagici  :bow

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...