Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False


Postări Recomandate

  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Si inca ce bine te cunosc! Cred ca in postarile mele am descris foarte bine ce prestezi, cum prestezi samd. ARATA-MI POSTAREA IN CARE AM ZIS CA NU AM FOST LA TINE!

Ce detalii mai vrei? Vrei sa iti desenez schita tonei in care prestezi sa o postez? Vreo poza cu usa ta pe care scrie CABINET AVOCAT sau poze din casa?

Vrei sa postez conversatiile in care te plangeai ca vine nu stiu ce sarbatoare si nu ai bani de cadou pentru aia mica? Sau in care te plangeai ca nu iti mai ajung banii pentru... nici nu mai zic ca nu e frumos... NU O SA LE POSTEZ din respect pentru mine ca nu postez conversatii private.

 

Imi mancai din palma si din cur cand venem la tine si nu aveai curajul sa ridici ratul din pamant si acum esti tare in gura pe net...Iar nu ti-ai luat medicamentele? :pope

 

 

 

 

Nu mai baga raca mamaie! A spus ca bolnavi sunt aia care vin la tine sa-i futi in cur si sa te caci pe ei. Eu unul nu am o problema cu ei. E dreptul lor sa ceara ce servicii vor.

DAR EU NU SUNT INCLUS ACOLO! Eu veneam la tine ca stapan. Luai apa calda in gura si iti dadeam in gat pana vorbeai pakistaneza. Apoi imi lingeai talpile si imi dadeai limbi in fund pana iti tremurau falcile! SI NU E DE RAU! ERAU SERVICII EXCELENTE! :hooray

 

 

 

 

Eu cand ma duceam la ea o dominam de fiecare data asa ca mananca cacat! Si eu as numi-o WC pentru ca ofera niste servicii mai extreme... E de apreciat. Nu cu toate poti sa faci EFECTIV CE VREI! Un LIKE la faza asta!

CE E GRAV E CA NU RECUNOASTE SI SE DA PRINTESA!

Siano, NU CUMVA TU ESTI DE FAPT VIRGINA? Si clientii vin la tine doar sa iti dea bani si sa plece? Ia zi! :laugh2 :laugh2 :laugh2

 

SENZAȚIONAL SENZAȚIONAL SENZAȚIONAL

CITITI SI VA MINUNAȚI

Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? :sado

In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! :snap Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela.

Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... :laugh2

In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei:

http://www.opiniastu...e-la-sosea.html

Cititi si va minunati! :serenade

SENZAȚIONAL SENZAȚIONAL SENZAȚIONAL

CITITI SI VA MINUNAȚI

JEGOASA ASTA MINCINOASA TRENUIE EVITATA

PROPUN MUTAREA LA DE EVITAT PENTRU CA MINTE IN ULTIMUL HAL

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? :sado

 

In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! :snap  Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela.

 

Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... :laugh2

 

In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei:

 

http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html

 

Cititi si va minunati! :serenade

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Confirm! E DEPENDENTA de Nutella! Face buzele O-Ring la anus si suge de parca nu mai exista ziua de maine! Ii place, te face sa te simti bine, asta este adevarul! Te linge intr-un mare fel! Linge curul, ii da flegme si il linge din nou. Nu e de rau! :clapp

 

Confirm si faptul sa ia pula toata in gat proaspat scoasa din al ei cur. Dar macar ala e curul ei... Nu confirm insa ca este murdara la scorbura. Avea gaozul clismat, fara mirosuri si fara sa iasa nimic dubios de acolo.

 

Lasand gluma la o parte, femeia se fute bine in ciuda faptului ca la fata arata ca o maimutica urechiata si nu are tate. Compenseaza prin faptul ca se fute ca in cele mai murdare filme porno.

 

La mansarda e problema ei. E isterica, are atacuri de panica, isi inchipuie ca e centrul atentiei si ca cineva ii vrea raul. Nu realizeaza ca e doar o bucata de carne printre ALTE PESTE 10.000 din Bucuresti. Nu e mai presus decat cele 3 gauri in care isi storc barbatii coaiele!

 

E posedata de necurat asa ca BAGA PARINTE EXORCIZARE puternic! :pope :pope :pope

 

 

Să cugetăm o clipă !!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești
OPS! Mamaie,asa rau te-ai enervat de ai devenit isterica si începi sa te încurci in minciuni?

Trebuie sa fi cretina sa spui ca eu am făcut recenzii false acum 8-10 ani.Recenziile alea sunt autentice si le poate vedea oricine pe site-urile respective,iar concluzia este clara:

1.Esti urata cu spume la fata.

2.Nu ai tate,doar niste bube 0.5.

3.Faci anilingus,uro si scato pasiv.

4.Sugi pula plina de căcat după ce o bagi in cur.

5.Te futi cand esti pe ciclu fara sa anunți clientul.

6.Esti cea mai scârboasă prostituata din câte a existat in RO.

 

Să luăm aminte........

 

Pfff

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Ia vezi fa zdreanta penala ca eu am zis doar de tine, nu de familia ta destramata si dezaxata din care a iesit carpa pentru toate pulile nespalate din oras care ai ajuns!

Vezi ca te pisi rumegus ca ti-au putrezit crucile din sange de jagardra batrana si facatoare de muie la cacat!

Cand imi flegmai in cur si sorbeai tot nu mai era asa artagoasa! Cand te plimbam ca pe caini de par in 4 labe si imi sugeai picioarele erai cuminte scursura!

Ca tot ziceai de mama... CAND FACE AIA MICA A TA 18 ANI SA DAM SI NOI O MUIE IEFTINA LA CARNE PROASPATA...

Da-ne si noua numarul ei!

 

 

II spargem gaoaza la majorat

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Recenzie recentă.

SIANA, MA CAC PE MINE DE RAS

Salve futonation,

Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus.

Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie.

Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla.

Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida.

M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu.

Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte.

S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent.

M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o

Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara.

Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie.

Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă.

Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame.

Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim.

Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate.

Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer.

Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau.

Candeala daia naspa.

Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf.

Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah!

Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer.

Consuela era absorbita efectiv de taraf tv.

Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea

Locatie: cocina: 5

Oral: 2

Normal:1

Igiena: 0

Gfe: -1

Halat: 50 :pope: :pope: :pope: :pope:

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Uite o recenzie din 2009 a Consuelei (cititi comentariile). Era si ea tanara si entuziasta... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum e cu 10 ani mai batrana dar imbatranita cu 30 de ani.

 

Baiatul asta, "Animal Trainer", nu poate fi suspectat de minciuna. E vechi in domeniu iar recenzia e veche, nu se poate spune ca are cardasie cu noi si a scris repede ceva sa ne sustina afirmatiile...

 

https://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/2009/09/08/curva-poeta/

 

Cateva citate:

 

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

 

"O iau in toata felurile, deep throat, spitting, face sitting, anilingus, u name it. Tipa chiar scoate niste vibratoare, se aseaza in fund, umplandu-si gaurile cu 2 vibratoare maricele, imi face un oral de milioane. Cum am vazut prin filme, o tin de nas si o fut frenetic ca un iepure, avand si o mana pe gat sa i-l strang nitel."

 

Ce baragladina Consuela

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Recenzie recentă

Salut frați con-futaciosi.

Mi-am făcut cont și pe acest forum desi activez mai mult pe un forum similar al cărui nume nu îl dau. Pe mulți dintre voi c-am regăsit și acolo, cel puțin pe unii va recunosc după stil/postări.

Am vizitat-o in trecut pe aceasta escorta de câteva ori, in special in perioada când activa sub numele de Consuela.

O buna perioada de timp a avut un raport foarte bun servicii/preț, sau mai degrabă calitate/preț.

Totuși, la un moment dat, înainte de schimbarea numelui comercial din Consuela in Siana, probabil și a peștelui, atitudinea ei s-a schimbat, in sensul lipsei de implicare si a scăderii respectului față de client. Nu știu dacă a suferit vreun necaz in familie sau a fost descoperită de familie că se prostituează, dar la ultima mea vizita era destul de afectată și chiar a recunoscut că nu trece printre o perioadă prea buna.

În fine, nu e problema mea, eu am mers la ea pentru sex ai atât, nu am de ce sa fiu consilier pe probleme psihologie.

Tipa este trecuta bine de 35 ani, cred că are în jur de 40-41 sau mai mult dacă mă gândesc la aspectul fizic. Se vede că este trecuta prin viață, te face din vorbe fără să simți că te păcălește. Are un talent mare de a te aburi, dar și de a te face sa te simți bine.

Femeia este perversa rău, poți face cu ea absolut tot ce îți poți imagina in materie de sex și fantezii. Părerea mea este că e ahtiata după bani, motiv pentru care INTOTDEAUNA trebuie dați înainte, fără excepție, chiar și de clienții fideli. Are un mod drăguț de a îți spune asta dar probabil trebuie să raporteze încasarea către pește.

Eu am mers la ea in special pentru sexul oral DT pe care îl face până se ineaca, la propriu, și pentru limbile pe care le dă in anus. Este senzațională pe partea de lins in anus, femeia e perversa rău și știe să te facă să te simți bine.

Intr-o ora, cu toate aranjamentele, se face o finalizare bine ticluită, te pregătește bine te tot cu limbi in cur, efectiv baga limba in cur cum nu am mai întâlnit.

Că și descriere a acțiunii, in cazul meu a fost la fel cam de fiecare data: socializare 10 minute, duș eu, duș ea, oral neprotejat, apoi 69 după care a continuat ea cu limbi in cur până am simțit că trebuie să o pătrund.

La păsărica este destul de trecută, are buzele / labiile ofilite, îmbătrânite și este destul de neaspectuoasa. Cred că o singură dată am futut o normal, restul numai anal.

La anal nu i-am rezistat mult, de misca bine si incearca sa te facă să termini cat mai repede (tipic pt multe dintre escorte).

Finalizarea sa nu vă imaginați că va fi că în filme, cu jeturi pe ochii ei, eu i am umplut guriță de fiecare data. Nu ii place sa înghita, se duce și scuipă.

Că și note actuale:

Aspect corp 5.5 (bătrânică)

Fața 5

Corp 6, are burtica

Pussy maxim 5 (labii nasoale, largă)

Locație 9

Atitudine 7

Accesorii multe dar nu am folosit

Anal 7

Din punctul meu nu merită nici jumătate din suma cerută actualmente, motiv pentru care nu am mai fost pe la ea de ceva timp și nici nu o să mai merg, s-a trecut, a îmbătrânit.

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Uite o recenzie din 2009 a Consuelei (cititi comentariile). Era si ea tanara si entuziasta... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum e cu 10 ani mai batrana dar imbatranita cu 30 de ani.

Baiatul asta, "Animal Trainer", nu poate fi suspectat de minciuna. E vechi in domeniu iar recenzia e veche, nu se poate spune ca are cardasie cu noi si a scris repede ceva sa ne sustina afirmatiile...https://bataiaerupta...08/curva-poeta/

Cateva citate:

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

"O iau in toata felurile, deep throat, spitting, face sitting, anilingus, u name it. Tipa chiar scoate niste vibratoare, se aseaza in fund, umplandu-si gaurile cu 2 vibratoare maricele, imi face un oral de milioane. Cum am vazut prin filme, o tin de nas si o fut frenetic ca un iepure, avand si o mana pe gat sa i-l strang nitel."

 

 

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Extras recenzie consuela, de pe alt forum:

Cu creierii puțin fumați și cu chef de futut în cur ..am rămas . Singurul plus al babei era că face tot ce ii ceri. Acțiunea a fost .muie , pizdă și .. muuult anal ...până s-a câcat efectiv pe ea și îi tremurau picioarele ca varga . după ce am futut-o foc automat numai în cur cam 15-20 min . Când i-am scos pula din cur ........ a căzut și un câcățel pe jos ..iar pula mea era tencuită cu câcat ..i-am dat repede la muie până i-am umplut gura ..și am decolat rapid ...... 50 de lei a meritat babornița ..... bani de semințe .. Asta e ... Aventuri de vară

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Confirm! E DEPENDENTA de Nutella! Face buzele O-Ring la anus si suge de parca nu mai exista ziua de maine! Ii place, te face sa te simti bine, asta este adevarul! Te linge intr-un mare fel! Linge curul, ii da flegme si il linge din nou. Nu e de rau! :clapp

 

Confirm si faptul sa ia pula toata in gat proaspat scoasa din al ei cur. Dar macar ala e curul ei... Nu confirm insa ca este murdara la scorbura. Avea gaozul clismat, fara mirosuri si fara sa iasa nimic dubios de acolo.

 

Lasand gluma la o parte, femeia se fute bine in ciuda faptului ca la fata arata ca o maimutica urechiata si nu are tate. Compenseaza prin faptul ca se fute ca in cele mai murdare filme porno.

 

La mansarda e problema ei. E isterica, are atacuri de panica, isi inchipuie ca e centrul atentiei si ca cineva ii vrea raul. Nu realizeaza ca e doar o bucata de carne printre ALTE PESTE 10.000 din Bucuresti. Nu e mai presus decat cele 3 gauri in care isi storc barbatii coaiele!

 

E posedata de necurat asa ca BAGA PARINTE EXORCIZARE puternic! :pope :pope :pope

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Nea Brett ia de aici o recenzie reala 100%,ca sa stii si matale cine este adevărata Siana:

 

In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.Am vizitat si eu aceasta  "poeta"  de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC?  tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal...   dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size]amenintari ca are prieteni la politia capitalei...[/size]  in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator...  ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...[/size]

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

aceasta dameza pe nume Siana nu are ce cauta pe aria escortelor de lux pentru ca e pusa numai pe cearta si foloseste si un limbaj necorespunzator si suburban. Cele 450 de pagini de scandaluri sunt dovezi clare.

 

Nu ma intereseaza ce servicii presteaza sau ca presteaza la suprapret fata de cat ofera , pur si simplu nu are comportament adecvat. Iar o escorta de lux nu injura, nu vorbeste urat, nu ameninta si nici nu raspunde provocarilor lansate de trolli.

 

 

 

O escorta de lux ar trebui sa se poarte ca o printesa, ca o doamna manierata si eleganta, asta daca se pretinde ca e dameza din poze(desi din titlu reiese ca pozele sunt false)

 

 

 

 

 

Personal, am sa raportez acest topic si voi cere transferarea lui la locul cuvenit.

 

Iar locul ei este la Escorte de evitat!

 

 

 

Intr-o tara civilizata vest-europeana unde prostitutia este legalizata , controlata si impozitata, daca o escorta foloseste un limbaj porcos in public sau in mediul online, este imediat catalogata ca escorta de evitat si probabil ca i se interzice sa mai profeseze.

Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti

 

 

  snapback.png

  :kiss3    Eu sunt tasta ta de resetare. Atinge-ma si totul va fi bine ! :hug1

 

Masaj profesional

 

Girlfriend experience

 

Fantezii totale

 

Oral deep

 

Dus impreuna

 

Role play, age play, doghi play

 

Foot fetish, lingerie fetish, etc

 

Masturbare

 

Stimulare cu jucarii erotice

 

Feminizare

 

69 si orice alte pozitii

 

Facessiting activ

 

Spanking

 

Blindfolds activ

 

Uro activ

 

Dominare / umilire fizica / verbala activa

 

Bondage activ

 

Fisting activ

 

Penetrare cu strapon

 

Epilare / ceruire activa

 

Dirty talking

 

Hair pulling activ

 

Breast / niplle torture activ

 

Dresaj activ

 

Convorbiri fierbinti la telefon

 

Show erotic

 

Insotire in oras, in vacanta ...

 

Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ...

 

Serviciile pot fi combinate dupa dorinta.

 

                                                                     0737662980

                                                                            :heart:

                                                                   450-500 ro /ora

 

  Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus.

 

           :date  :2qm40hg  :X   Va astept, cu drag !   :ellao    :hug1    :hi3

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti

    ... continuare.

 

- E deja prevazator

cand i-o iau pan la cotor,

mi-am spus eu, in sinea mea.

- Nu te las eu fara ea !

 

Am doctorat in oral,

doua mastere-n anal

si un master la Paris

luat in Normalul de Vis.

 

Insa asta nu e tot.

Am tinut si sclavi sub toc.

Caci eu m-am nascut regina,

c-un bici si c-un sceptru-n mana,

 

ca tu, sa-mi zici azi, stapana.

M-am nascut cu doctorat

in supus si  dominat

si pe  strada, si in pat.

 

Eu sunt o fata citita.

La categoria Milf

sparg topuri si sunt ravnita.

Nu mi-ajung la nas c-un lift

 

unii, fiindca-s profesoara ;

pentru altii, chiar dresoarea

si experienta mea

invinge pe-a altora.

 

- Vai, cat esti, tu, de scolita !

Si ai fost de multi, citita ?

- Draga, am fost recitita

chiar si de sute de ori.

Eu chiar merit, sa m-adori !

 

Am fost chiar recomandata,

ca sa fiu citita-ndata.

Desi la public am priza,

nu fac flama cu-orice gaza

 

sau gajganie ce vrea

a umbla la priza mea.

Fac flama doar selectiv,

cu cine-i cooperativ.

 

Nu publicul numeros

ci doar cel mai generos

a facut ca sa am parte,

de atat volum de carte.

 

 

Unii ma invidiaza,

altii chiar ma copiaza,

cativa ma mai si citeaza,

insa, asta nu conteaza.

 

- Ia, intorce-te pe-o parte,

sa iti deschid, pe la spate,

filele-astea doua ! Sunt

foarte bune de citit !

 

Ca nu prea am deslusit

intelesul lor profund,

de cand ochii mi-i tot arunc

peste-al lor volum rotund ...

 

Va urma ...

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

aceasta dameza pe nume Siana nu are ce cauta pe aria escortelor de lux pentru ca e pusa numai pe cearta si foloseste si un limbaj necorespunzator si suburban. Cele 450 de pagini de scandaluri sunt dovezi clare.

Nu ma intereseaza ce servicii presteaza sau ca presteaza la suprapret fata de cat ofera , pur si simplu nu are comportament adecvat. Iar o escorta de lux nu injura, nu vorbeste urat, nu ameninta si nici nu raspunde provocarilor lansate de trolli.

O escorta de lux ar trebui sa se poarte ca o printesa, ca o doamna manierata si eleganta, asta daca se pretinde ca e dameza din poze(desi din titlu reiese ca pozele sunt false)

Personal, am sa raportez acest topic si voi cere transferarea lui la locul cuvenit.

Iar locul ei este la Escorte de evitat!

Intr-o tara civilizata vest-europeana unde prostitutia este legalizata , controlata si impozitata, daca o escorta foloseste un limbaj porcos in public sau in mediul online, este imediat catalogata ca escorta de evitat si probabil ca i se interzice sa mai profeseze.

Pfff

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Confirm! E DEPENDENTA de Nutella! Face buzele O-Ring la anus si suge de parca nu mai exista ziua de maine! Ii place, te face sa te simti bine, asta este adevarul! Te linge intr-un mare fel! Linge curul, ii da flegme si il linge din nou. Nu e de rau! :clapp

 

Confirm si faptul sa ia pula toata in gat proaspat scoasa din al ei cur. Dar macar ala e curul ei... Nu confirm insa ca este murdara la scorbura. Avea gaozul clismat, fara mirosuri si fara sa iasa nimic dubios de acolo.

 

Lasand gluma la o parte, femeia se fute bine in ciuda faptului ca la fata arata ca o maimutica urechiata si nu are tate. Compenseaza prin faptul ca se fute ca in cele mai murdare filme porno.

 

La mansarda e problema ei. E isterica, are atacuri de panica, isi inchipuie ca e centrul atentiei si ca cineva ii vrea raul. Nu realizeaza ca e doar o bucata de carne printre ALTE PESTE 10.000 din Bucuresti. Nu e mai presus decat cele 3 gauri in care isi storc barbatii coaiele!

 

E posedata de necurat asa ca BAGA PARINTE EXORCIZARE puternic! :pope :pope :pope

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Nea Brett ia de aici o recenzie reala 100%,ca sa stii si matale cine este adevărata Siana:

 

In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.Am vizitat si eu aceasta  "poeta"  de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC?  tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal...   dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size]amenintari ca are prieteni la politia capitalei...[/size]  in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator...  ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...[/size]

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

... Ca un pensionar lihnit

Care-o punga are, doar

Si mananca pe trotuar.

 

Tantric, stai si vezi-ti treaba

Nu te-asocia cu baba

Baba n-are niciun scop

Decat sa dea gonococ

 

Bag pula, as putea sa scriu rime d-astea de copii zi-lumina, mortii lui de iambic.

 

:)))))

 

 

Ai văzut ce poezii face baba?

 

 

Se vede ca e dusa cu pluta.

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

 

Extras recenzie consuela, de pe alt forum:

Cu creierii puțin fumați și cu chef de futut în cur ..am rămas . Singurul plus al babei era că face tot ce ii ceri. Acțiunea a fost .muie , pizdă și .. muuult anal ...până s-a câcat efectiv pe ea și îi tremurau picioarele ca varga . după ce am futut-o foc automat numai în cur cam 15-20 min . Când i-am scos pula din cur ........ a căzut și un câcățel pe jos ..iar pula mea era tencuită cu câcat ..i-am dat repede la muie până i-am umplut gura ..și am decolat rapid ...... 50 de lei a meritat babornița ..... bani de semințe .. Asta e ... Aventuri de vară

Link spre comentariu
  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

 

Extras recenzie consuela, de pe alt forum:

Cu creierii puțin fumați și cu chef de futut în cur ..am rămas . Singurul plus al babei era că face tot ce ii ceri. Acțiunea a fost .muie , pizdă și .. muuult anal ...până s-a câcat efectiv pe ea și îi tremurau picioarele ca varga . după ce am futut-o foc automat numai în cur cam 15-20 min . Când i-am scos pula din cur ........ a căzut și un câcățel pe jos ..iar pula mea era tencuită cu câcat ..i-am dat repede la muie până i-am umplut gura ..și am decolat rapid ...... 50 de lei a meritat babornița ..... bani de semințe .. Asta e ... Aventuri de vară

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

 

 

 

 

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...