Am vizitat aceasta caprioara de multa vreme.
Titlul topicului nu este corect, pozele sunt reale dar foarte vechi!
Se tine bine dar deja varsta inaintata isi spune PUTERNIC cuvantul!
Ca servicii este OK. Supusa total si deschisa la absolut orice. La ea nu prea exista nu, orice ai vrea sa ii faci.
Am inteles ca sunt sclaveţi care ii cer sa ii cotonogeasca dar nu as incerca asa ceva.
De revenit??? Acum 10 ani da. Azi... Greu de zis..... La banii aia pentru una de aproape 50 de ani??? Nu stiu ce sa zic.
Hai sa dam un DA, DE REVENIT pentru ca putine fac ce face ea fara sa comenteze, ba pare ca ii si place. E ahtiata dupa pula si perversiuni...
Sa aveti CIOACNE TARI!
Aceasta este o falsa recenzie. Din ce ai scris, imi dau seama ca nu ma cunosti personal, ci ca iti imaginezi tu anumite chestii, pe baza reclamelor mele. Si clientii care ma viziteaza isi dau seama de acest lucru. Esti un habarnist, care, din diverse motive, vrea sa ma muste de lindic, si nu stie cum sa faca.
Primele poze, cu care se deschide acest topic, nu sunt reale, nu sunt ale mele. De asemenea, nu toate pozele de pe acest topic, ma reprezinta, ci doar cele cu numele meu pe ele sunt reale, restul sunt doar de reclama, folosite pentru a trimite un mesaj explicit.
Nu sunt o persoana docila de fel si nici la polul opus nu ma incadrez, nu cotonogesc pe nimeni, nu am absolut nici o legatura cu falsele tale inchipuiri si povesti de doi bani.
Desi am 36 de ani, nimeni nu imi da mai mut de 30 de ani, la corp par si mai tanara, dar, in fine, pentru un pusti de 15 ani, poate ca sunt batrana, insa eu am un numar limitat de clienti, apropiati de varsta cu mine.
Cred ca faci si tu parte din haita latrailor lui Pipilica. Te-a pus taica Pisu sa aberezi pe aici. L-am suparat ca i-am luat in pula neamul, colacii si coliva ma-sii. Ti-l iau si pe al tau, daca insisti ...
Aceasta postare a fost editata de safacemdragoste: 15 January 2018 - 12:17 PM