Sari la conținut

Secret Massage


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Reintors de prin tara, in seara asta am pontat din nou la Secret si am ales-o iar pe Ina. Cand am ajuns erau 3 fete disponibile.

Pentru mine totul a fost de 10 (masajul de relaxare, erotic, salonul, temperatura, baia etc.), cu doua exceptii:

- interfonul ala tot nu functioneaza din prima si iar am stat in fata portii mai mult decat mi-as fi dorit

- masajul incepe sa fie ca o rutina, indiferent cu ce fata intru; stiu deja miscarile, ordinea lor si durata, si devine usor plictisitor, oricat de bine m-as simti cu maseuza. I-am dat un exemplu de variatie in seara asta Inei si m-as bucura sa il puneti in practica sau sa veniti voi ce ceva deosebit ;)

Cadoul: 150 lei/1h

Seara faina!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Neata,

Eu mi-am început anul cu un masaj foarte senzual, făcut de Alice, pe care il evaluez la 9,5 la toate capitolele.

 

M-au deranjat 2 lucruri care sper sa se fi rezolvat intre timp: prosoapele,care desi erau curate, au fost uscate fortat si miroseau tare urat, respectiv gelul de dus care mirosea foarte frumos :-) a flori. N-am scapat de mirosul ala ne-barbatesc pana am ajuns acasa si am facut alt dus...

 

În rest, totul la fel de bun, asa cum m-am obișnuit deja.

 

P.S. Luni am vrut sa trec pe la voi, dar în jur de 17 n-a răspuns nimeni la telefon, asa ca mi-am văzut de drum.

Mi-am propus sa mai încerc o data azi sau mâine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am mai incercat o vizita la Secret Massage acum cateva zile.

 

Sunat din scurt, programare in 20 minute, 2 fete disponibile. Kendra si Karina(sau Carina..). Am ales-o pe Karina, Kendra fiind binisor mai inalta decat mine probabil si de la tocuri. 

Karina e o pustoaica blonduta, ochi albastri, aspect destul de comun.

Dusul facut langa camera de sus, apa calda, baia curata, dar prosop cu miros urat, asa cum s-au mai plans si altii..

 

Masajul de relaxare facut cu silinta si implicare, are ceva putere desi n-ai zice, per total f ok...8,5

Masajul erotic iar sub asteptari, o laba uleioasa combinata cu unele momente in care freca penisul intre sani.. maxim 6 as da aici.

 

Dup-aia inca un dus, desi nu ma incanta deloc prosopul, dar trebuia sa ma curat intr-un fel si plecat spre treburile mele. As zice undeva la 50 min d2d.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo

Mai ales daca unii mai au si barba care inteapa si irita

 

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10982488_1605447666351402_5818505274137079928_n.jpg?oh=c5275282db15106fa89e8ff33424592e&oe=558C72A4&__gda__=1434794907_cf2dd4642ee50dadb9d38695e61e0d0d

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saptamana asta am fost din nou la Secret, dar o sa iau o pauza mai lunga de la ei, pana cand rezolva problemele cu prosoapele care miros ingrozitor si cu gelul de dus cu parfum floral. Nu stiu cine il cumpara, da' sigur nu se gandeste la utilitatea lui.

Referitor la masaj, am intrat cu Kendra, care este o fata OK.

Experienta, pentru mine, ca medie, a fost de 8-9. Pretul: 150 lei/1h

Link spre comentariu
Reputație: -441
  • Oras:...
  • Oras:...

Roamer vs. Beatrice

 

  Am ajuns in locatie mai pe seara. Eram cam beat. Receptionera, Cristina, o bruneta misterioasa, aduce a gothic girl, sa zic asa, a stiut sa faca atmosfera si sa intretina discutia asa ca o sa-i dau un 10 pentru PR. M-a condus intr-un separeu pentru primire clienti, am stat la o discutie si apoi au venit fetele. Fetele dragute insa 2 dintre ele au venit in prosop de baie ceea ce nu au fost prea ok dpdv vizual. Inna, Kendra si Beatrice. Beatrice era cam abatuta de felul ei. Cu toate astea, am ales-o, pentru ca m-a atras corpul ei , care fiind ascuns in prosop, totusi imi stimula simturile.

 

  Urcam in camera, mergem la dus pe rand si cand era plecata ea, pornesc aerul conditionat si il pun pe incalzire la maxim pentru ca era frig. Se dezbraca fata, buna buna. Pacat ca o strica putin fatza si oboseala vizibila. Ma roaga sa ma intorc, imi face un masaj bine executat, la inceput mai rece pentru ca aerul conditionat nu incalzise inca camera. Ma intorc cu fata pt masajul erotic. Il executa fara prea mult chef cu toate ca avea potential si stia miscarile foarte bine. Ca sa rup gheata si ca sa destind atmosfera, vorbesc putin cu ea, ne sarutam, ii spun ce imi place si ma excita, se mai incalzeste atmosfera la propriu si la figurat, si ma face sa finalizez prin tehnici manuale specifice masajului https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png

Dusul final si pa pa spre casa.

 

Note:

 

Corp: 9-10, creola, corp tanar cu de toate, in special m-a impresionat fundul, trebuie sa recunosc https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png Mai ales cand si-a pus funduletul si fesele perfecte in fata mea. Pielea tare pe ea.

Fata: 7 Probabil de etnie. nimic special. Insa destul de tanara.

GFE: 7. Era evident ca era obosita sau suparata fata. Nu am vorbit prea multe cu ea, nici inainte, nici dupa. Devenise, insa o idee mai vorbareata, pe parcurs;

FK: 9 Saruta bine, senzual. cu toate ca la inceput nu vroia https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png

Masaj de relaxare: 9, bine facut, fata are ceva forta in palme si se pricepe

Masaj erotic: 6.5. Aici si-a spus cuvantul oboseala. Este loc si de mai bine.

Igiena: 9. E posibil sa fi fost in perioada de dinainte sau imediat dupa ciclu. Mi s-a parut la un moment dat ca vine un miros ciudat din pasarica la un close-up.

Locatie: 7. Scad 3 puncte pentru ca in camera era destul de frig. Am dat aerul la maxim ca sa fie suportabil. Vila avea incalzire centralizata, redusesera incalzirea din motive de economie? Nasol

 

Pret: 150 RON pt 50 de minute

 

Concluzie:

 

 De revenit. Mi-a facut impresia unui salon mai serios decat Sweet Touch dar sunt lucruri care se pot imbunatati: daca o fata nu e apta, nu trebuie prezentata sau ca trebuie incalzite camerele inainte de actiune. Sau fetele sa nu vina la prezentare in prosoape. Sau Beatrice sa aiba poza pe site. Sau sa nu mai fiu intrebat de ce nu am ales-o pe o fata sau pe alta.

 

Al vostru,

 

Roamer

  • Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

Avand o durere de spate care nu mai trecea si ma tinea asa de vreo 2 zile mi-am zis hai sa incerc totusi un masaj de relaxare, combinat cu un jacuzzi si o fata draguta... stiam deja din anunturi despre ei, asa ca am sunat, intrebat cate domnisoare disponibile, mi s-a spus ca trei, ajung la locatie ( in zona Filaret - 11 iunie ), si cand sa urmeze a-mi alege domnisoara cu care sa intru in camera de masaj.. nu stiam la cine sa ma hotarasc, fiecare avea un aer care ma indemna sa intru... mai ca-mi venea sa simt 6 manute pe spatele meu, dar ma gandeam ca la ce bine aratau toate trei, era de ajuns si una singura sa ma faca sa uit de orice durere:)

 

La prezentare au venit Ina, Alice si Manuela ( ultima fiind o pustoaica noua ).

 

Am stat vreo 10 minute sa ma gandesc cu cine sa intru, si am preferat sa intru cu Alice, mi-a lasat impresia ca va avea griija cu siguranta de spatele meu.

Am ales pachetul cu 1 ora masaj + 30 minute jacuzzi insa am sarit peste masaj si am sarit direct in jacuzzi ( cada cu hidromasaj ), unde Ina a avut griija sa puna destul spumant cat sa inundam baia de spuma ca in filme:)

Dupa relaxarea din baie am mers in camera unde, molesit fiind, m-a pus Alice sa stau pe burta si a inceput cu un masaj de nota 20, a fost atenta sa ma intrebe unde ma doare, daca e bine etc.

Nici nu stiu cand m-a intors si cu manutele ei catifelate a reusit sa scoata untul din mine:)

Am facut o pauza, sincer ma cam luase somnul deja, atat de bine ma simteam... ea m-a intrebat politicos daca ii dau voie sa fumeze, si-a aprins apoi tigarea, am mai palavragit noi vrute si nevrute...si tinand-o in brate, apoi nu stiu, am simtit asa ca mi se ridica nivelul... si iarasi nu stiu cum face dar m-a rezolvat destul de repede si a doua oara. Fata chiar se pricepe, am inteles ca are ceva experienta si se cunoaste. A fost destul de permisiva, ne-am sarutat pasional, buze, sfarcuri, ce sa mai, o adevarata placere....am fost putin luat prin surprindere, obisnuit cu majoritatea maseuzelor sa nu le convina una sau alta.

Notele:

Aspect: 10 ( 1.80, in jur de 60kg cred, aproximativ 26 de ani, si niste ochi albastri de culoarea oceanului )

Masaj: 10 cu felicitari! ( multumesc frumos, am si uitat de durerea care o aveam la spate )

GFE: 10 ( ne-am tinut in brate mai tot timpul de am si adormit la un moment dat... )

Locatie: 9 ( curata, liniste, iar daca in loc de cada cu bule avea jacuzzi.... primea un zece categoric)

 

Mi-a mai placut ceva foarte mult, NU a venit nimeni sa ne deranjeze cand s-a terminat ora... din proprie initiativa i-am dat bani sa continuam...pentru ca nu ma mai saturam de cat de bine ma simteam tinandu-ne in brate... 

 

Cu alte cuvinte, recomand acest salon celor care au o durere de spate sau vor pur si simplu sa se relaxeze... cat despre prosoape... sau gelul de dus, nu stiu ce sa zic, eu am fost absorbit de Alice atat de mult incat nu mai simteam  decat mirosul ei fin de ciocolata.... ( ii place solarul mult )

De altfel am aflat si eu ca pretul este de 150 pentru clientii vechi, 200 ora pentru clientii noi, insa dupa prima sedinta, mi-a cerut doar 150 ( Multumesc frumos Alice ), in total am achitat in jur de 700 ron si am stat peste 5 ore ( am si atipit vreo ora ).

 

Daca am omis ceva va rog sa ma scuzati, sunt foarte obosit:)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Avand o durere de spate care nu mai trecea si ma tinea asa de vreo 2 zile mi-am zis hai sa incerc totusi un masaj de relaxare, combinat cu un jacuzzi si o fata draguta... stiam deja din anunturi despre ei, asa ca am sunat, intrebat cate domnisoare disponibile, mi s-a spus ca trei, ajung la locatie ( in zona Filaret - 11 iunie ), si cand sa urmeze a-mi alege domnisoara cu care sa intru in camera de masaj.. nu stiam la cine sa ma hotarasc, fiecare avea un aer care ma indemna sa intru... mai ca-mi venea sa simt 6 manute pe spatele meu, dar ma gandeam ca la ce bine aratau toate trei, era de ajuns si una singura sa ma faca sa uit de orice durere:)

 

La prezentare au venit Ina, Alice si Manuela ( ultima fiind o pustoaica noua ).

 

Am stat vreo 10 minute sa ma gandesc cu cine sa intru, si am preferat sa intru cu Alice, mi-a lasat impresia ca va avea griija cu siguranta de spatele meu.

Am ales pachetul cu 1 ora masaj + 30 minute jacuzzi insa am sarit peste masaj si am sarit direct in jacuzzi ( cada cu hidromasaj ), unde Ina a avut griija sa puna destul spumant cat sa inundam baia de spuma ca in filme:)

Dupa relaxarea din baie am mers in camera unde, molesit fiind, m-a pus Alice sa stau pe burta si a inceput cu un masaj de nota 20, a fost atenta sa ma intrebe unde ma doare, daca e bine etc.

Nici nu stiu cand m-a intors si cu manutele ei catifelate a reusit sa scoata untul din mine:)

Am facut o pauza, sincer ma cam luase somnul deja, atat de bine ma simteam... ea m-a intrebat politicos daca ii dau voie sa fumeze, si-a aprins apoi tigarea, am mai palavragit noi vrute si nevrute...si tinand-o in brate, apoi nu stiu, am simtit asa ca mi se ridica nivelul... si iarasi nu stiu cum face dar m-a rezolvat destul de repede si a doua oara. Fata chiar se pricepe, am inteles ca are ceva experienta si se cunoaste. A fost destul de permisiva, ne-am sarutat pasional, buze, sfarcuri, ce sa mai, o adevarata placere....am fost putin luat prin surprindere, obisnuit cu majoritatea maseuzelor sa nu le convina una sau alta.

Notele:

Aspect: 10 ( 1.80, in jur de 60kg cred, aproximativ 26 de ani, si niste ochi albastri de culoarea oceanului )

Masaj: 10 cu felicitari! ( multumesc frumos, am si uitat de durerea care o aveam la spate )

GFE: 10 ( ne-am tinut in brate mai tot timpul de am si adormit la un moment dat... )

Locatie: 9 ( curata, liniste, iar daca in loc de cada cu bule avea jacuzzi.... primea un zece categoric)

 

Mi-a mai placut ceva foarte mult, NU a venit nimeni sa ne deranjeze cand s-a terminat ora... din proprie initiativa i-am dat bani sa continuam...pentru ca nu ma mai saturam de cat de bine ma simteam tinandu-ne in brate...

 

Cu alte cuvinte, recomand acest salon celor care au o durere de spate sau vor pur si simplu sa se relaxeze... cat despre prosoape... sau gelul de dus, nu stiu ce sa zic, eu am fost absorbit de Alice atat de mult incat nu mai simteam decat mirosul ei fin de ciocolata.... ( ii place solarul mult )

De altfel am aflat si eu ca pretul este de 150 pentru clientii vechi, 200 ora pentru clientii noi, insa dupa prima sedinta, mi-a cerut doar 150 ( Multumesc frumos Alice ), in total am achitat in jur de 700 ron si am stat peste 5 ore ( am si atipit vreo ora ).

 

Daca am omis ceva va rog sa ma scuzati, sunt foarte obosit:)

Salut.

Când a fost aceasta vizita a ta la salon ?

Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

Am mai bifat inca o intalnire in noaptea asta cu Alice, dar de data asta nu ma mai durea spatele, ci pur si simplu simteam nevoia de putina relaxare, am avut un weekend destul de naspa...asa ca primul gand mi-a venit sa merg la acest salon.

Am sunat in jur de ora 02:30 si norocul meu ca Alice  inca nu plecase, si mi-a spus ca ma asteapta.

M-a condus pana sus in "camera oglinzilor" si pana la finalul orei, ne-am tinut strans in brate si sarutat cu foc, si tot nu am scapat de un masaj "ca la carte". Am impresia ca am si depasit ora cu vreo 30 de minute, poate si din cauza ca spre finalul orei m-a convins sa-mi faca si un masaj daca tot am venit... si am avut nevoie de un dus dupa si cateva minute sa-mi revin...

Cred ca daca viitoare o sa intru in masaj si cu alte fete, deoarece simt  ca incep sa ma indragostesc de ea si nu e bine deloc ( pentru inima mea, doctorul mi-a sugerat ca o vreme sa stau departe de indragosteala ) :hug1 :blushing2 :slap2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bună seara .

Din păcate ( doar pentru mine ) probabil ca în aceasta dupaamiaza a fost ultima mea vizita la acest salon .

Tot respectul pentru calitatea serviciilor , curățenie faptul ca încă își mențin existenta fără sex ( spre deosebire de alte saloane , cu mici excepții ).

Nu are rost sa dau detalii despre faptul ca din păcate a fost probabil ultima mea vizita . Ar fi irelevante pentru dumneavoastră ca și doritori de masaje de calitate .Niște coincidente care....

Un salon care merita vizitat măcar pentru a va convinge de acest fapt .

Numai bine

Link spre comentariu
Reputație: -441
  • Oras:...
  • Oras:...

Ba chiar te rugam sa dai detalii. Ne ajuti si pe noi, clientii cat si pe cei din conducerea salonului, sa imbunatateasca lucrurile. Astfel, si afirmatiile tale de mai sus ar capata credibilitate. Fara detalii, raman la stadiul de insinuari.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

Ba chiar te rugam sa dai detalii. Ne ajuti si pe noi, clientii cat si pe cei din conducerea salonului, sa imbunatateasca lucrurile. Astfel, si afirmatiile tale de mai sus ar capata credibilitate. Fara detalii, raman la stadiul de insinuari.

+1, si eu sunt curios.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Motivul pentru care probabil nu voi mai merge la salon nu este legat de calitatea serviciilor ci este ceva strict personal .

Din punct de vedere al serviciilor și domnișoarelor salonul chiar merita vizitat.

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Fetele din echipa celebrei dansatoare de show erotic, Natasha va asteapta la Secret Massage.

 

Astfel, Natasha devine imaginea Secret Massage iar fetele din echipa vor beneficia de training-ul si experienta dansatoarei Natasha pentru ca experienta la Secret Massage sa fie una cu adevarat memorabila.

 

Va asteptam la Natasha Secret Massage

 

https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=479432432097130&link=http://www.wowbiz.ro/fosta-concurenta-de-la-show-ul-de-talente-si-a-deschis-salon-de-masaj-erotic-blonda-natasha-cauta-fete-pentru-a-si-forma-cea-mai-tare-trupa_151572.html&display=popup&redirect_uri=http://www.wowbiz.ro/closeredirect.html

 

 

post-86370-0-51378400-1433763082_thumb.jpg
post-86370-0-59835300-1433763090_thumb.jpg
post-86370-0-22896400-1433763112_thumb.jpg
post-86370-0-51813400-1433763099_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...