Sari la conținut

Ma Vrei? 0721783113, 0753570422


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stie cineva ceva despre asta ?

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/ma-vrei-0721783113/7b0c62707f6f6755.html

 

Frumoasa, sexy, tanara 1.67, 48kg, 20 ani, sani potriviti, fund bombat, ofer clipe de vis intr-un ambient placut si discret domnilor generosi. Tel. 0721783113, 0753570422

 

post-58443-0-86219100-1375536526_thumb.jpg

post-58443-0-58313100-1375536527_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am reusit sa ii fac o vizita,e cea din poza, locatia e alta ap cu o camera T-ke Ionescu nu cea din poza, un coltar in camera un tv si ceva boxe , uscatorul de haine plin ca nu mai avea prosoape curate ca le spalase, e frumusica tunsa scurt cu breton pe o parte , am optat o fin normal 60ron.merg la baie cand revin ea raspundea la tel care sunau continu, pune un cearceaf pe pat peste alta lenjerie si perna ma pofteste sa stau comod desface prez durex il pune cu grija ca avea unghile lungi o ajut ca sa nu il rupa ca zicea ca mai are unu si altu nu mai pune ca asteapta pe cineva:(ii da cu lubrifiant eu intre timp o pipai si ma joc cu pas ei , acepta o pun pe pat ma mai joc un pic nu era proaspat epilata dar era spalata fara mirosuri , trecem la normal schimb cateva poziti si o vad tare suparata nu vb deloc si o intreb nu ti bine , care e poz tea preferata? Raspunsul in care termini mai repede, o un pe pat si ii dau eu in timp ce o priveam ea era rosie la fata si parca ii venea sa planga , o intreb din nou ea zice ca are prob si e intr o zi proasta , intreb din cauza mea ? Nu precis are necazuri nu o face de placere, ii zic sa treaca ea deasupra ma intind pe pat la care ea vede ca s a tras cearceaful de pe perna , se opreste brusc ma ridica pune cearceaful la loc si zice ca trebe sa schimbe de 3 ori pe zi lenjeria , de unde ca nu avea nici prosop uscat , incerc satermin , ia ea prez cu un servetel umed merg la baie vine si ea ma spal ma imbrac la plecare imi zice ca mai ma asteapta in alta zi mai buna , bani I am dat inainte , si la urcare in bloc nu a zis interfonul pana nu s a uitat sa ma vada de pe geam am uitat sa zic , nu pit da note f bune aspect 8 prestatie 7.5 comportament 7 nu saruta nu te lasa sa pui mana pe cap sa o saruti pe sfarcurii locatie7 ii cald ca bate soarele direct pe ap. si nu avea prosoape decat unu folosit , o experienta asa si asa nu pot zice ca imi pare rau, o trecem la testate .m am sacrificat pt binele tuturor

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:timis
  • Oras:timis

ma mancat undeva sa nu zic unde sa ma sacrific si eu...binenteles ca nu am apucat sa citesc comentariul de mai sus ca ....M-am programat ....In cuibul la nea-Take.....Fatuca nu arata rau....tunsa stil pank...tate ...cur...asa si asa...nu te poti plange....undeva la 20 de anisori....cu prestati si cu curatianea prin apartament cam lasa de dorit. credeam ca oltencele se freaca in draci...dar ....nu prea mai am ce zice....aaaa note

........aspect...9

locatie .5

prestetie 5

comportament....aici..9..

toate cele bune.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator iccies
Reputație: 0
În primul rând, îmi pare rău pentru orice neînțelegeri posibile, deoarece română nu este limba mea maternă. Am cerut moderatorilor să schimbe cuvintele care nu sunt corecte.

Am vizitat un dor (la numarul 0753570422). Locația este Tk Ioanescu. Din moment ce am ramas in Timisoara pentru doar o zi, am sunat-o pereche de numere, dar numai un singur răspuns. Din moment ce eu nu am reușit să îndeplinească, ca urmare a neînțelegere cu fata, după o oră am sunat din nou toate numerele. Pentru norocul meu, fata asta răspuns. Știa engleză de bază, dar am reușit să înțelegem între ei. Când am cerut a fost ea disponibila, ea a spus că pot veni imediat, pe care am făcut-o. Vocea ei a fost un fel de plictisit, dar nu conteaza. O jumătate de oră mai târziu, am fost în fața unei clădiri. Un bloc mare socialist de apartamente, cu toate că intrarea destul de moderne. Ea a răspuns și, după mine verificarea prin fereastră, ea ma lăsat să intru

Ea a deschis o usa cu un zambet pe fata ei purtand chilotei negri și sutien conectata de siruri de caractere negre. Fata în jurul 1.60m subțire, sâni mici, aș spune dimensiunea A. păr negru stil punk, aproape ras în părți, cu cozi pe partea de sus a capului ei. Ea, de asemenea, nu-i place nimeni să atingă părul.

Ma salutat, și imediat a spus că ea nu a avut nici prezervative. Din moment ce ea mi-a acceptat în astfel de scurt, m-am dus într-o farmacie din apropiere pentru a cumpara un pachet de prezervative. În orice alt caz, mi-ar merge doar afară pe ușă.

Dupa ce sa intors si o scurta discutie despre serviciile am aflat că ea face aproape totul, cu excepția anal. Am optat pentru sex oral fara protectie, normala gura protejat și cum în. Totală de 200 de lei pentru o oră și și două finisaje. Singurul dezavantaj a fost că nu a existat nici un sărut permis. Într-o conversație ea a spus că ea are 20 de ani și este de lucru pentru un an. Nu este originar din Timișoara. Ea a mai spus că are dureri în abdomen inferior, care sunt uneori foarte puternice. Chiar dacă m-am gândit că vor fi probleme cu durere, ea nu sa plâns.

M-am dus să fac un duș, baie este ok, cu mai multe geluri si prosoape curate. După duș am început. Am început prin sarut gât și apoi mai mici la pasarica ei. Din când în când ea părea să se bucure de ea. După care a trecut la oral care a fost ok, dar a simțit dinții de câteva ori. Încheiat în gura ei, ea a supt fiecare picătură de mine înainte de a merge la toaletă să scuipe și curăța gura ei. Înainte de al doilea tur m-am spălat și sa întors. Ea a fost de așteptare pe pat, apoi înapoi la sărutat. Apoi, din nou pe cale orala, a fost protejat de sex în mai multe poziții, cu toate acestea, numai în Doggystyle am reușit să-i intre în mod corespunzător. Sexul a fost OK, ea a fost complet silențios, rareori uitându-mă în ochi. Camera a fost cald, deși, din cauza directa a soarelui. A doua oara, de asemenea, a terminat în gura ei, și, din nou, ea a supt până la ultima picătură. Ea nu sa uitat la ceas, și după o oră sau cam asa ceva, m-am îmbrăcat, vorbit un pic și am fost plecat.

 

Locatie: 8 - aproape de centru, plat normală, dar prea cald, și ar putea avea pat mai mare. Baie mediocru

Corp: 8 - mic, subțire, cu sânii mici și fundul mic, dar ferm. Este OK, dar nimic spectaculos. Este fata in fotografii.

Atitudine 8 - smilling, vorbaret, încercând să vorbească limba engleză. Real girl next door type.

Igiena 9 - fată curată, chiar dacă ea nu ar fi copleșit în timp ce am fost acolo, ai putea spune că ea este freashly duș. Curățați păsărică.

GFE 5 - nu sărut, și, chiar dacă ea a încercat să-l cât mai mult GFE cât posibil, atinge de ea au fost foarte artificiale și rău face ... didin't simt ca prietena pentru sigur. Abia ma atins.

Orală 9 - oral foarte bine cu CIM. Dinți simtit uneori. Dar, în general este foarte bun.

Normal 8 - a reușit să o înscrie numai în Doggystyle în mod normal. Diferența de mărime între noi a fost mare, astfel încât intrarea a fost un pic cam greu, chiar cu perna sub ea. Nu sună deloc, rareori caută în ochi. Pasarica ei simțit bine, a reușit să pună degetele în păsărică aici. M-am simțit un nodul dur în interiorul păsărică, care părea să fie cauza durerii pe care ea se simte.

Anal / - Întrebări, dar ea nu-l oferă

Pret - 200ron/h

 

Concluzie: Este o fată bună pentru a încerca să te relaxezi. Chiar dacă nu este un serviciu de GFE, pentru o oră sau mai mult de sex ea este un candidat bun. Eu nu sunt sigur de a se repeta, dar s-ar putea face asta uneori.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Evident ca nu reusesc sa-mi controlez pornirile cand aud iar voci ce-mi soptesc sistematic in cap „sun-o... sun-o... du-te la ea.... o sa-ti placa....”. Nu stiu ce-i cu mine dar nu ma pot controla, simt furnicaturi in coaie si privesc stupefiat cum degetul incepe sa-mi impunga telefonul cu frenezie. Si bineinteles ca magnetul pentru fete ciudate imi lucreaza perfect. Pe el ma pot baza, ca o constanta a vietii mele agitate.

 

Luand in considerare cele amintite mai sus, si plasand subsemnatul intr-o dupa amiaza insorita a Timisoarei, nu e greu sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa ma vedeti conversand foarte laconic cu distinsa titulara a topicului actual. Mi-a raspuns la prima incercare, la numarul cu 422. Cu toate ca era trecut de vremea pranzului, fetiscana abia trezita dintr-un somn (cel putin bahic dupa parerea mea) mi-a balbait ca ma asteapta ca sa „ne vedem”. A parut putin ezitanta cand i-am spus „in 5 minute” dar nu mai era dupa ea, ca-mi fierbeau deja ouale de la atatea furnicaturi. Fiind un gentleman setat la maxim pe-o descarcare rapida, n-am facut-o sa astepte si-am revenit cu un apel din fata interfonului unui anume bloc de pe Take Ionescu. Mi-a raspuns la fel de letargica insa de data asta putin curioasa de mersul meu impleticit (deh, nici eu nu eram mai breaz), cerandu-mi sa defilez pana in fata blocului, ca proba de admitere in vizuina ei. Cred ca nu eram pe lista ei neagra, sau poate chiar corespundeam cerintelor? Prefer a doua varianta, ca-mi place sa fiu optimist. In fine, am primit numarul magic de la interfon si calea inspre pacatoasa descarcare trupeasca mi s-a deschis. La fel si usa apartamentului. Chilotii de pe ea mai stateau in drum, dar au zburat si ei in scurt timp.

 

Deci cine era dupa usa? Era o fata!!! Nu vreau sa intelegeti altceva! O stiam, ca ne-am mai intersecatat noi privirile, ba la strand, ba prin centru... Tinerica, subtirica, dragutica, brunetica, tunsa bine.... parca imbracata era mai draguta...

De data asta chiar am facut cunostinta, ca nu mai avea nici un golanas dupa ea. Si-o fi luat viteza inainte sa ajung eu, am observat doua chistoace in scrumiera. M-a intrebat discret ce vreau sa-i fac, dupa ce s-a scuzat ca e putin cam... „necajita”. Am ales o descarcare combinata la pretul de 80 de lei, numarati de decontati pe masuta. Mi-am baut paharul de apa si mi-am fumat tigara in timp ce saracuta s-a dezbracat si-a inceput sa schimbe lenjeria de pat, avand vagi probleme de echilibru. Se misca insa gratios si foarte in reluare. Oricum, si mie mi-era greu s-o urmaresc, mai aveam inca ganduri tulburi de la noaptea precedenta. La etapa fetei de perna m-am dat batut, m-am dezbracat si-am plecat la baie, sa n-avem surprize neplacute. Mi-am dat un refresh rapid cu furtunul ramas de la un dus dezmembrat si m-am sters cu ceva prosop gasit pe-acolo. Revin de la baie si ea saracuta tot la complicata problema a fetei de perna era. Dar pozitia si-o schimbase, statea caprita si-mi expunea funduletul tanar si obraznic pe care am dat sa-l mangai, insa ghinion. Nu avem in meniu asa ceva. S-a ferit ca o caprioara uluita si speriata de libidinoasa mea tandrete! Mai ca m-a apucat rusinea, cum de-am avut tupeul la o asemenea obraznicie? Dupa ce-am recapitulat impreuna etapele sacrilegiului (o facem tare cu mana, dam la prima gaura, dam la a doua gaura, finalizam dupa bunul plac in balonas) am ajuns la concluzia ca e mai bine sa facem echipa la fata de perna, ca trece timpul aiurea. Tin sa mentionez ca tot timpul, de la intrarea mea pe usa si pana la iesire, tanara speranta nu a avut curajul sa ma priveasca in ochi. Foarte rar o surprindeam ca-mi arunca cate-o privire speriata de sub bretonul ce-i cadea rebel pana la nas.

Asadar, oarecum satisfacuta de biruinta comuna asupra lenjeriei, fetita suspina adanc si se arata dispusa sa trecem la obiectul vizitei, imi spune spune cu o voce stinsa dar hotarata sa ma intind pe spate. Ma intind, ca doar am platit pentru asta, imi asez confortabil perna sub cap si ma declar spectator. Fata oricum n-avea treaba cu mine, ma ignora total. Privea insa insistent la madularul meu care se invartosa in manuta ei tinerica. Nici nu stiu la ce ma gandeam, cred ca incercam sa-mi dau seama ce naiba caut eu in iatacul debusolatei. M-am trezit insa cu prezervativul pus si cu caprioara dand constiincios din cap, inspre a mea delectare orala. Si chiar dadea din cap temeinic, asiduu si ritmic, cred ca avea un baseline de minimal house in ganduri. Am inceput sa numar dar m-am pierdut repede. Cred ca ea numara. Estimez ca pe undeva intre 150 si 200 am inceput sa ametesc. I-am pus mana pe umar si i-am spus sa se opreasca. A tresarit cand i s-a terminat masura de 8... cred. Cu nasul in pamant m-a intrebat sfioasa daca e vreo problema. I-am spus ca mi-e foame. Pe bune ca ma gandeam deja la o ciorba de burta cu smantana si ardei iute. Nu stiu ce-am crezut saracuta despre mine in momentul ala, dar a ramas putin stupefiata. Sincer sa fiu, nu cred ca-i era straina senzatia. Punct.

Cu foamea in gat, am decis sa trec la gaurica urmatoare si i-am facut semn sa se aseze ea pe spate. S-a conformat, dupa ce si-a aplicat tacticoasa un pumn de lubrifiant, si m-a asteptat larg deschisa, ca nu cumva sa ratez intrarea triumfala. E clar ca am intrat nestingherit. Ba chiar mai mult, pompam incet ca sa nu ma ia ameteala si nu-mi dadeam seama daca eram inauntru sau afara. Ea prezenta doar fizic, eu la fel de dus cu gandul la ciorba mea de burta, faceam un cuplu minunat, de parca eram amandoi condamnati la activitate sexuala. Deci vedeti ca se poate, chiar daca partenerii nu sunt casatoriti si n-au obligatii? In cele din urma, spre satisfactia stomacului meu revoltat, finalizarea a venit, insa a fost una de convenienta, oricat m-as stradui, nu mi-o amintesc.

M-am ridicat si i-am oferit drept amintire prezervativul umplut cu sperma, ea l-a luat cu doua degete si privirea in pamant, m-am spalat iar cu furtunul si m-am imbracat in aceeasi tacere de parastas. Caprioara tot cauta scame pe covor cu prezervativul in manuta.

La plecare, am apreciat faptul ca m-a condus la usa, putea sa n-o faca dar a fost totusi eleganta. Nu stiu sincer ce-a fost cu fata asta, probabil un amestec de mahmureala si soc emotional cand m-a vazut? N-am inteles nici o clipa de ce nu indraznea sa ma priveasca.

 

Incercand sa adun cateva argumente pro, sper sa nu omit nici un element esential:

Fata: e teen, dragutica, carne tare, pielea fina, subtirica, sanii mici, fundul fain. Nota 8.5

Locatie: acolo unde mergi sa dormi dupa ce te imbeti si nu mai poti ajunge acasa. Nota 6

Prestatie: nu stiu cum e in mod normal, pe mine m-a lasat s-o fut (vorba vine) Nota 5

Atitudine: m-a intrebat ce doresc, mi-a aratat unde-i baia. Nota 5

GFE: wtf?

 

Concluzie: I-am dat note de trecere ca nu vreau sa-mi vina la toamna. Asa-i ca-s de treaba?

  • Like 18
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

"M-am trezit insa cu prezervativul pus si cu caprioara dand constiincios din cap, inspre a mea delectare orala. Si chiar dadea din cap temeinic, asiduu si ritmic, cred ca avea un baseline de minimal house in ganduri. Am inceput sa numar dar m-am pierdut repede. Cred ca ea numara. Estimez ca pe undeva intre 150 si 200 am inceput sa ametesc. I-am pus mana pe umar si i-am spus sa se opreasca. A tresarit cand i s-a terminat masura de 8... cred. Cu nasul in pamant m-a intrebat sfioasa daca e vreo problema. I-am spus ca mi-e foame."

 

Chiar nu ma pot abtine ... EPIC ... Am ras de numai pot :))) ...

harrypoker77 Esti genial omule :bow :bravo
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am ajuns si eu azi pe la fata asta,

nu as face regulamentara recenzie, ci doar cateva consideratii,

mai intai, e printre primele, cele mai frumoase/naturale fete pe care le-am avut(contra cost)

e si foarte tanara, o strica putin freza ciudata, insa are un corp absolut adorabil de fetiscana neatinsa inca de viata,

problema ei insa e atitudinea, sau mai bine zis lipsa ei,

nu as intra in subtilitati de ordin moral insa e limpede ca o face de nevoie, probabil o mare nevoie,

eu unul desi o consider foarte "faina" , cand am plecat de la ea m-am simtit de-a dreptul vinovat,

asa cam jumatate profitor, jumatate **spam editat**,

ciudata experienta,

la naiba !

  • Like 3
Link spre comentariu

Salutare shogori,

De curand am ajuns de la domnisoara Bia. Motiv pt care, cred ca necesita o recenzie. Are doua anunturi si vreo 4 numere de telefon.

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-sexy-si-fierbinte/7b0c62707f6f6755.html

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/sexy-si-frumoasa/7b0c607e7a6c6a54.html

 

Am sunat-o, a raspuns fara ezitare. Am intrebat-o detaliile, mercurialul iar finalizarea care o accepta am omis-o intentionat, in speranta ca pusa in fata faptului implinit o sa obtin ceva interesant (consideradu-ma ca nu arat a lepra de om.. ).  M-am declarat interesat doar de un normal. Cica dureaza 20-25 min. Incantat de timpul pe care teoretic il acorda raportat cu pretul si cu ce se gaseste pe piata, i-am zis ca ajung in jumatate de ora in locul dictat de ea, cuibul Take Ionescu. M-a intrebat daca ii sigur sau nu. I-am raspuns afirmativ. Deci si-a luat masurile sa nu piarda un eventual client care mi-ar fi putut lua locul. Concluzionez ca lucrurile decurg mecanic. Nu mi-a pasat pt ca vroiam sa o bifez. M-a incitat funduletul mic din poze si am vrut sa testez ce se spune, ca este stramta.
Ajuns la bloc, o resun, imi spune numarul. Sus, o puicuta tunsa punk, roscata, destul de inaltuta. Ma astepta cu trupul ascuns dupa usa. Se intrezareau in deschiderea usii doar ochisorii. Patrund inauntru. O scanez instant. Urcata pe tocuri si imbracata intr-un maieu si in bikineii care ii acopereau curuletul rotundel. Imi repeta tarifele si ca plata se face inainte de actiune. Scot banutii si ii ofer. 60 lei doar normal. Se dezbraca, ma dezbrac. Descopar o pasarica epilata si carnoasa, curuletul rotund, talie si sani micuti cu sfarculete maricele. Imi apuca prezervativul. Ii apuc pasarica. Il studiaza si descopera ca o bate, fiind din acela cu rulare printr-un fel de "snur". O consolez si il pun eu. Ma intreaba ce pozitie prefer. O pun peste mine ca doar eu am platit-o si nu invers, de ce sa nu stau ca un pasha. Oboseste si ma invita peste ea. Docila si ascultatoare, schimbam apoi in mama iedului. Trec cateva minute incepe sa ofteze. Mai schimbam o data in lingurita, iar ofteaza. O intreb de fin. La 60 de lei nu accepta decat in prezervativ si ca poate mi-a spus din greseala (nesimtire). Incerc sa o conving sa o stropesc in voie. Nu, transant. Ii spun ca am sunat-o cu cateva zile in urma si ca era de acord cu fin pe corp. Se pare ca s-a razgandit intre timp si ca doar la 80 accepta fin pe corp. Deci va sfatuiesc cu caldura, sa stabiliti cu ea de la bun inceput, sa nu aveti surprize. O asez iar peste mine, iar ofteaza. Reiau mama iedului si termin, in prezervativ, de plictiseala provocata de oftatul ei. Il scoate sfioasa si pune la colectia din cosul din bucatarie. Dialogam putin in timp ce ma imbrac si decolez.
Vremea notelor:

Locatie: 8. Dupa studii superficiale. Simpla. Mediocra. Dar curata.

Igiena: 10. Niciun miros. Sper sa nu fie din cauza cremei pe care o foloseste pe post de lubrifiant.


Aspect: 9. Nu are tocmai cea mai frumoasa dantura. Eu unul nu as arde-o in gurita. In rest, frumusica. Cu buze groase. Pe gustul meu. Skinny.  

Normal: 5. Lenesa. Predispusa doar la stat. Confirm ca este stramta (s-ar putea sa fie si din cauza ca nu se lubrifiaza suficient, neplacandu-i ce face..) . Schimba pozitii. Ofteaza enervant de des. Actiune mecanica. Nu geme. In dialogul de sfarsit chiar ea mi-a subliniat ca "secretul" meseriei asteia este sa fie mecanica. Aflu si ca ii plac martalogii ca finalizeaza repede si ca astia cei tineri, ca mine, sunt mai ordinari. I-am replicat ca, comportamentul nostru, a celora care o bifam, indiferent de varsta, reflecta comportamentul ei.

Oral: Nu am incercat.

GFE: Nu am fost curios.

Atitudine: 5. Pt inconsecventa. Neserioasa in privinta timpului acordat actiunii. A durat doar vreo 15 min. Nu am insistat pt cat a spus la inceput, ca incepeam sa ma simt "violator". Macar a stiut sa schimbe doua trei vorbe, la instigarea mea la dialog, si nu a stat ca muta. Cum spuneam, docila si ascultatoare la pozitii.

Concluzie: Eu nu revin. Poate altii o gasiti intr-o dispozitie care sa va faca sa reveniti. Este evident ca nu are cum sa iasa bine din moment ce mi s-a confesat la final ca nu ii place ce face. Sau ca isi impune asta.
 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut ,are alt anunt cu alte nr de tel. , titlul anuntului ,,bruneta frumoasa  ,Sexy sani jucausi fund bombat ofer momente de neuitat domnilor generosi ofer sex oral si normal la domiciliul meu pt mai multe detali nu ezita sa ma suni! exclus sex anal. Tel. 0730252346   0754857252

Am incercat -o eu ,pe data de 1 dec ,14 am sunat si a spus locatia pe Labirint ,bloc,garsoniere intreb pret 80 ron ,si stabilim ca ajung in 30 min ,ajung sun si imi zice interfonul urc imi deschide si incep surprizele e aceiasi olteanca ce statea pe Tk. ionescu si imi zice ca nu mai are prezervative ,eu grijuliu tot timpul am la mine ca sunt patit cu astfel de specimene si ii zic bine las ca am eu dar 70 ron si i le las ca aveam 3 ,ok merg la baie ,cunde era un furtun de dus de la chiuveta tipic dusul in baie pe jos ,ea pregatea patul scuturand semintele de pe el duar isi omoara timpul cu ceva intre clienti ,revin in camera si ca nu face neprotejat oralul ce la tel facea ,punem prezervativul si incepe cu un fel de oral duar un pe jumate si ca ea nu o ia toata si figuri ,bine hai la normal ,ii zic ea sa se puna pe mine ,nu ca nu poate asa ca bla bla ,bine ma pun eu peste ea ,dupa ii zic sa ii dau pe la spate ,schimbam pozitia si deja cate poziti vreau si ca hai o data ca deja ti trece timpul ca ce ma tine atat ,o mai pun pe spate si incerc sa termin ,dupa finalizare merg la baie si plecat am fost ,la coborare era o pers ce statea pe scari ,probabil va dati seama cine o fi ? concluzie NU MERGETI !!! http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-frumoasa/7b0c62707f6f6755.html

  • Like 4
Link spre comentariu

Mda - am ajuns si eu acum ceva timp pe la domnisoara...era sa si uit - n-as zice ca a fost o experienta memorabila. Potential ar fi, problema e ca nu cred ca o intereseaza...mai bine scade pretul si aduna mai multi cliente de care nu-i pasa daca revin.
Pretul era parca in jur de 60-70-80 ron/nr. la ora parca era 120-150 dar nu s-a mai pus problema.
Locatia - Take Ionescu - locatia cunoscuta langa politie...cam dubioasa, cred ca jumatate din locatarii de acolo sunt fete vesele, iar restul de jumatate sunt pensionari care se plimba pe scari sau cu liftul - nu cred ca mai trec pe acolo.
Apartament cu o camera - mizerabil dusul pe podea, fara prosoape - horror.
Reusind sa ma suprind si pe mine am ramas totusi pt. un numar...impresionat cumva si de privirea de caprioara nedumerita a domnisoarei care era un pic nedumerita de reticenta mea.
Fata arata bine, am mai vazut-o si prin oras - skinny, freza punk, sani micuti ... ar avea potential.
Oralul - de nota 4 - n-am insistat...normalul - fara prea multa implicare...am reusit sa finalizez glorios cu gandul in alta parte - intr-un doggystyle - care ar fi cam singura pozitie la care n-a facut mofturi; la restul ori a obosit, ori nu coopera deloc.
Pretul e mic dar de revenit - eu nu.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...