Sari la conținut

Regim hotelier sau motel?


Postări Recomandate

  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Buna seara,

 

Saptamana viitoare intentionez sa vin pentru cateva zile la Cluj.Insa,necunoscand orasul,nu am nici cea mai vaga idee cum sa fac cu locatia.

Nu stiu cum ar fi mai bine: apartament in regim hotelier (aici o pot da in bara cu zona,ca nu cunosc) sau camera la motel/hotel/pensiune? Stiti voi ceva care sa fie si discret si cu locuri de parcare?

Va multumesc anticipat!

:hug1

 

Ancuta

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

eu unul recomand regim hotelier...e mai discret...gasesti multe spatii cu locuri de parcare...dar tinand cont ca nu vin 10pers deodata oriunde vei gasi locatie se va gasi si un loc de parcare :)

referitor la zone sigur vei gasi pe vreounu din noi dispus sa te ajute cu cv sfaturi si ce mai tre pe acol.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

si eu zic ca regim hotelier..sunt o gramada in cluj..fiti domni si dati o mana de ajutor la domnisara:)...daca as fi la cluj sigur te-as ajuta sa gasesti ceva bun, dar din pacate nu sunt.

 

ps.convingeti pe domnisoara asta draguta sa ramana la cluj....

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Stiti careva, vreo modalitate de contact a propritarilor care detin locatii de inchiriat in regim hotelier, in blocurile cele noi de pe strada Nasaudului, in celebrele blocuri in care a prestat gasca SexyRoxi? Sau in imprejurimile, acelei locatii (mai e un bloc, tot nou si modern, dar care apartine de alte strazi invecinate). Daca da, PM catre Sexything.

Link spre comentariu

Ca si pret...regim hotelier sau pensiune este cam tot pe acolo ( daca pui si micul dejun care-l au cam toate pensiunile ) , ca si discretie este mai recomandat un regim hotelier dar intr-un imobil cu cat mai multe apartamente pentru a nu avea suspiciuni vecinii ( din start sa excluzi blocul de pe Plopilor de langa restaurantul japonez ) .Dar daca alegi una din pensiunile care ofera camere cu "ora" si acolo vei avea parte de discretie .Daca vrei o harta a pensiunilor din Cluj ( am vo 20-21 adunate )...contacteaza-ma pe email , am facut un studiu de piata pentru o alta domnisoara si mi-a ramas ca amintire .

Sa ai o sedere placuta in urbea noastra .

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Oare îmi poți da câteva detalii despre apartament? Știi ceva date de contact ale proprietarului?

Mulțumesc anticipat :)

da stiu mai multe detali am fost acolo de vreo 3-4 ori si proprietarul e chiar ff ok.

chiar pe moment nu pot sa iti dau un nr de tel ca am in alt tel si acum este acasa eu fiind la servici,daca ai pm poti sa imi dai un pm si deseara o sa iti scriu,sau daca nu o sa iti scriu aici nr de tel.ok?

o zi buna.

Link spre comentariu

  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia

Am eu doua apartamente la hotel pe firma rezervate :) Incepand cu data de 13 (luni) Apartamentele comunica intre ele deci arata ca un apt de 4 camere

Rezervarea chiar am facut-o zilele trecute si inca se mai gasesc

 

Daca nu gasesti pot sa iti fiu gazda pentru o saptamana. Eu nu-le voi folosi decat seara tarziu impreuna cu alte doua persoane. (Unul dintre angajatii mei chiar ma rugase sa isi ia sotia cu el acolo - dar nu e sigura venirea ei de accea am si luat 2 apt - just in case)

Dar pot sa aranjez sa folosim doar un singur apartament pentru noi fara sa le dau multe explicatii.

Ma ofer sa te gazduiesc fara nici o pretentie (nu doresc decat o ora sau doua de discutie in rstaurantul sau barul hotelului despre viata si simpla socializare si barfa despre cotidian)

Fac oferta asta deoarece am vazut ca esti gravida si poate meriti o tratatie de 5 stele

 

Daca perioada va coincide chiar as fi dispus sa o intalnesc pe micuta inna, asta daca imi va permite programul si nu voi fi foarte obosit :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...