Sari la conținut

Lara 0741558286


Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Buna! 

Da, voi fi si Luni in Cluj. Daca nu raspund, inseamna, ca sunt ocupata si te rog sa revii mai tarziu sau daca doresti si poti, lasa-mi un mesaj si te apelez eu, cand pot.

Te pup

Link spre comentariu
  • Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia

buna ziua

am avut ocazia sa ii fac o vizita domnisorei lara, vorbit pe mes, sunat si programat, locatia usor de gasit(undeva zona ursus), gasit si apartamentul unul frumos,si de aici incolo a urmat partea frumosa ,care prefer sa ramana intre noi ,trebuie sa recunosc ca m-am simtit foarte bine in compania ei. daca trebuie sa ii dau note ii dau nota 9 pe linie ,de recomandat cu siguranta , eu sigur o sa mai revin.

te pup

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Buna!

N-am mai intrat de ceva timp, asa ca doar acum am vazut postarea ta.

 

Serviciile mele sunt de sex oral neprotejat si normal protejat. De asemenea o intalnire cu mine va include si o parte de preludiu, care poate include sarutari, mangaieri, imbratisari, cunnilingus, etc. Dar imi place sa ne lasam dusi de val si sa traim momentul in timpul intalnirilor.

 

Cadoul meu pentru o intalnire, cu 1 finalizare va fi de 150 lei si pentru o intalnire cu 2 finalizari, 200 lei. In continuare exista optiunea scurta, pentru care astept un cadou de 100 lei si intalnirea va dura pana-n 30 min.

 

Pupicei :*

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Nu v-am tras teapa, am fost la Zalau, doar am plecat mai repede. Imi pare rau pentru asta. Nu voi mai veni la Zalau.

 

Acum ma aflu in Cluj, pentru o perioada nedeterminata.

Pupici

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Da. Depind de tine, de exemplu. Imi plec capul naspa si pacatos in fata domniei tale si imi cer scuze, pentru orice greseala am facut. Promit solemn ca nu se va mai intampla.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

De ceva vreme am fost si eu pe la LARA... nu stiu de ce , dar de o buna perioada de timp ma tot gandeam sa o vizitez... parca plana tot timpul un aer de mister asupra topicului ei si a postarilor.... Ei m-am hotarat sa o vizitez, momentan sta in Cluj pt. o perioada nedeterminata in zona Manastur - Agronomie - Ursus...

28 de anisori si o fata inalta, plinuta, sani medii, catel frumusel...:D

Pozele postate in afara de cele recente au un alt "iz" si probabil sunt facute de ceva vreme....realitatea e un pic alta, plinuta spre BBW.

Draguta altfel, povestitoare , amabila , cu bun simt...

Am ales o varianta combo.... nu am insistat , dar asa am gandit-o ....

Locatie - 8 ( nasol un pic cu locurile de parcare)

Aspect - 6

GFE - 6 ( chiar daca zice in oferta ca accepta FK , nu prea a foost convingatoare)

ON - 9 (cu finalizare)

NP - 7

A- nu face

medie - 6

 

achitat 150 lei

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Buna dragilor!

 

Am doua vesti pentru voi :D

 

1. Sunt in Cluj pentru o perioada nedeterminata, adica m-am mutat aici. :girly

2. De azi revin si la terapie sexuala. Voi mai pune odata descrierea ei, pentru cei care nu (mai) stiu cum e, ce e.

 

Pupicei :*

 

Ce înseamnă practic o astfel de întâlnire? 

 

Aceste întâlniri, vor include pentru început o mică socializare, dușul de rigoare, masaj tantric și lingam, act/acte sexuale în funcție de nevoile fiecăruia, care va include preludiul, actul propriu zis și postludiul și încă o mică socializare la sfârșit, ca să revenim la ”normal”. Da, la act sexual este esențial să fie prezente toate cele 3 componente, adică este nevoie și de preludiu și de postludiu. Fiecare își are rolul lui! Cam asta este partea vizibilă a întâlnirilor, partea ascunsă, care este la fel de importantă, rămâne secretul meu. Ajunge, ca tu să simți efectele   :girly

 

Durata și costurile unei astfel de întâlniri

 

Durata, variază în funcție de nevoile fiecăruia. O întâlnire standard aș zice că durează între 60 și 90 de minute. Cadoul meu pentru o astfel de întâlnire va fi de 200 lei.

 

Cui se adresează această ofertă?

 

Oferta mea se adresează tuturor bărbaților, care doresc o astfel de întâlnire și dispun de timpul, dispoziția și resursele necesare. Vreau să spun, că o astfel de întâlnire necesită timp, nu se poate ajunge la aceste trăiri în 30 de minute! Ca dispozițe, ar fi benefic pentru amândoi, să fii deschis, să dorești întâlnirea aceasta cu o femeie, să nu mă privești ca pe o prestatoare, care-ți satisface nevoile ci să observi femeia din mine. Și da, partea asta este mai importantă pentru tine, decât pentru mine   ;)  Și să te lași dus de val, să te lași pe mâinile mele. Promit, că vei fi mulțumit   ^_^

 

Înainte de a mă contacta, nu uita să te uiți la pozele mele! Le găsești si aici pe topic, pe paginile anterioare și pe blogul meu, către care găsești link în semnătura mea. Sunt o femeie plinuță! Dacă nu-ți plac acest tip de femei, te rog, nu forța lucrurile!

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...