Sari la conținut

Alice 0721771734


Postări Recomandate

Hei ....hei,

 

Am încălecat p-o sa sa va spun povestea așa .

 

Fiind o zi frumoasa de toamna zic sa înlocuiesc masa de pranz cu ceva mișcare (in lupta nesfârșita cu kilogramele ) si sa o mai caut odată pe Alice din Tara Minunilor mai ales ca își semnalase prezenta pe acest forum cunoscut.

 

Fiind la o a doua întrevedere (prima fiind oarecum nerelevantă din motive ce au ținut cred de ambele părți , motiv pt care nici nu am recenzat-o) am intrat cu o ușoară reticenta.

 

M-a așteptat intr-o ținută jucăușa care ii punea bine in evidentă silueta frumoasa .

Si jucăușa era si atitudinea cate a dezghețat atmosfera si a relaxat personajele .

 

După un mic chit-chat am trecut la refreshing si apoi la acțiunea propriu-zisa.

 

Deschisă la toate abordările propuse ....in limitele prescrise experienta a fost una deosebit de plăcuta cate trebuie repetata.

 

Si acum evaluarea :

Alice : 9

Locație : 8

ON : 9 (cu + pt CIM inclus)

NP : 8

GFE : 8 , dar cred ca se poate mult mai bine la următoarele intalniri odată ce se trece peste pragul diferenței de vârsta .

 

De revenit : cu siguranța mai ales ca sunt sigur ca Alice te poate plimba si prin alte locuri din Tara Minunilor.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Intr-adevar se confirma recenziile pozitive la adresa acestei domnisoare.Comunicativa,sociabila si cu prestatii de 9 si 10 in domeniul ei,o recomand celor doresc un moment de relaxare.Pe viitor voi mai apela la serviciile ei ,neriscand a apela la servicii altor domnisoare care promit multe dar atitudinea lor lasa de dorit. Ii multumesc pentru momentele petrcute impreuna!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Sa facem și o lista cu prețuri, servici și program zic :))

Preț-150 lei finalizarea -250 lei ora.

Servici- oral (neprotejat in funcție de igiena), normal (protejat) , sărutări, 69, sex între sâni, CIM (50 de lei extra).

Program-Luni- Marți -10:00-21:00

Miercuri- joi-vineri-12:00-21:00 :*

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In vitro
  • Oras:In vitro

Salut, nenorociți curvari!

 

Uite ca tor ziceam sa las o povestioara la fătuca asta despre serile noastre de amor, dar m-am luat cu una, pe alta am lasat-o și tot așa, pana am uitat...

Ma rog, cred ca am vizitat-o de vreo 2-3 ori acum ceva vreme când ma plimbam doar la tricou și totul a pornit de la nenorocitul ăla mare de taliban.

Ca se tot hlizea pe acilea pe topic cu fetița și zic: bah sa vezi ce-i fut gagica lu’ asta!

Zis și propus!

Schimb eu cu puștoaica vreo câteva fraze pe whatsapp și ne tocmim la ce ora sa ajung pe la dansa. La momentul X sunt îndrumat cât mai exact spre locație cu destula stângăcie, pasămite credea ca sunt oleaca retardat de îmi dădea detalii din metru in metru, pana am ajuns sa stau in scara altui bloc de lângă.

Plm, trecem peste, sar boscheții butonez la interfon și ajung la usa, ce se deschide și ea fuge, frate! Intru eu, ea zbiară sa închid usa repede ca ii iese Puma pe scara.

Abia acum am și eu momentul sa o văd pe fata! Buna-buna, bruneta cu parul lunguț și drept, înaltă, cu ten aproape măsliniu (pe vremea aia), aranjata frumos, cu o chestia din aia de prin pozele alea ce le tot postează. Mutrita frumușică, cu ochi mari și o mima ușor poznașă.

Ce mai, buna de pula din start - plecând cu gândul doar de la caroserie.

Mergem in living - apartament in 2 camere, spațios, cu tenta modernă și curat. Se întinde lungana pe canapea, eu lângă, legam 2-3 cuvinte, o mai trag de o țâțâ, mai o mâna pe picior și intre, Plm sa ne activam.

Asta a noastră, docilă, cu o privire oarecum trufașa, nu prea ma bagă in seama ca smotoceam și eu botoșeii pe acolo. Din contra, m-a lăsat de capul meu, ea frecand un telefon, prin care îmi punea tot felul de muzici de calitate... :)))

Eu pe partea asta tot frecam la ea, pana ajung prin/pe la chiloți, pe care când i-am manevrat sa sara din fata pizde, am văzut-o pe românca cu o splendida mustață de Hitler la pussy. Gata, moartea mea...

Zic, ridica-ti curul și hai sa îmi arați ce pat nenorocit... nu îmi mai amintesc bine aici, dar parca a făcut o glumița ca nu are alt dormitor și parca m-a trimis sa verific, ceva de genul.

Normal ca era dormitor cu tot cu pat, foarte curat și frumos aranjat. Sa zic ca parca am dat o tura și pana la baie sa ma spăl intre degete și sub unghii... nu mai stiu sigur, eram cam high.

 

Am venit in dormitor, ne-am lăsat la curul gol și sari pe ea, frate. I-am dat ceva mozoale pe boticul ăla cu buze cărnoase, am mai tras oleaca de țațe (mici cum îmi plac mie, însă o ideea cam moi) și am coborât cu botul direct la pizda!!!

Tam tam, am început eu Șantierul acolo cum știe băiatul, asta mică era pe modul silent - Plm, zic se activează greu, abia ne cunoaștem. Mai molfaiesc eu pe acolo, parca încep sa se audă ceva scâncete de cățeluș flamand, văd ca merge treaba, bag mai multe boabe pe țeava acolo jos, poate o începe sa latre! Ea la același nivel de onomatopee... ușor rănit la ego, nu renunț și zic sa îmi fac treaba ca inginerul neamt, pana o cânta grasa aia de la opera. ÃŽnhămat cu multa răbdare și avânt oral, nici nu apuc sa prestez încă vreo 3-4 minute ca Alice începe sa se zguduie pe mutește și sa ma împingă dintre picioare - ma gândeam ca o pisca vreun purice, dar pula: îmi spune ca și-a dat drumul.

Eu mirat, zic lasă vrăjeala, și Plm și ca nu știu ce... dar, ea zice sa stau lin ca chiar și-a dat drumul și aia este.

Okkkkk

 

Orgasm cu amortizor, premiera la mine!

 

Hai sa schimbam terenurile și seviciul.

Parca știu ca eu mai eram cu chilotii pe mine, ma întorc sa ii dau jos, nici nu ating ăștia podeaua, ca a noastră: vai de pula mea, zice!

Eu panicat! Ce pula mea este, zic: am urme de frâna pe chiloți, mi-a dat sângele pe pula!? Ce este!?

Ea: tu nu vezi cu pula ai!? Ce fac eu cu asta!?

 

Ahaaa, pula mea, zic: mi-ai dat panica degeaba. Găsim noi ce sa facem cu eu... hai ia-o in gura momentan.

S-a pus Alice la supt, cu ochii mari și speriați ca o căprioară in fata farurilor de TIR, cam uscat, cam încet, cam prea ca la țara. Zic: hai sa facem așa! Tu o bagi ceva mai adânc in gât, mai freci și coaile alea, după ce in prealabil le lingi bine sa fie umede și sa vezi ce vine ne-o fi la amândoi (eu ca sa o păcălesc, normal ca doar mie îmi va fi bine).

Fătuca se conformează, ridica bine nivelul și propunem sa trecem la futut. ÃŽmi înmânează un kkt de prezervativ să-l pun pe planetară și hai sa începem.

ÃŽncepem misionar usor, cu schimb de priviri galese, cu sărutări de liceu, ceva tras de țațe, olecuta strânsă de gât și mărim pompajul. La mine era bine-bine, asta mică cam panicata, la care o observ: ma opresc olecuta și ii spun sa stea liniștita, ca nu o omor din prima.

Continuam, se mai dezgheța și ea, începe cu ceva scheme din pizda de genul exercițiilor alea de stop pipi (îmi scapă acum numele), senzație mișto, dar dacă ai pula mai mică sau mai fleșcăită de trezești ca te futi direct pe cearceaf: adică te scoate afara!

 

Schimbam poziții diverse, ceva combinații, parca am mai băgat botul pe la pizda, chiar și ceva fingering (povestindu-i de squirt, dar doar atât), am băgat botul și pe la curulet, dar animalul nu voia sa stea ca se gâdila cică, sanchi. E ciutanca, încă nu știe din astea și probabil ii era mai mult jena.

Ma rog, am finalizat in cele din urma in balon (parca, nu îmi mai amintesc bine). Lasă ca poate vine Alice cu corecțiile aferente, dacă mai știe și ea ceva, după atât timp și puli! 😂😂

 

Trec pe al baie, ma spal, revin in living mai tragem ceva, mai o caterinca mica, cred ca se făcuse cam o ora. Am solicita nota, am lăsat 300 și am dispărut.

 

A doua vizita cred ca a fost la 2-3 zile și a fost in același scenariu, cu ea puțin mai degajată, poate prea degajată acum, însă mai permisiva la diverse kinky-uieli de ale mele. ;)

 

Hai sa facem o concluzie la toată epopee asta:

Alice - o fata tânăra și frumoasa, care încă nu stăpânește bine arta asta a fututului pe bani, ca astea mai hârșâite.

Arat in viziunea mea de un 8 spre 9, fizic vorbind, cu un plus pe corp.

GFE trebuie iscat și susținut cam de tine - dacă ești după 45 de ani, îți va fi cam greu sa legi ceva discuții cu prințesa.

De la mine are un 8, așa.

Normal: 8 - nu este stilul hardcore, pe care îl prefer eu. Ea nu are nicio vina, de fapt are: ca nu m-a citit.

Oral: sa zic maxim 8, dar este foarte ascultatoare și se mulează după cum i se indica.

Igiena: 10

Pornachis, nema!

 

Experiența totala 9, mi-a plăcut fiindcă nu s-a redus totul la sex și te simți bine in compania ei... și tânăr. :))

 

Recomand cu caldura tuturor. Este o fata cu potențial mare și dacă vrea sa prindă ușor experiența și sa își însușească jocul veteranele sigur va ajunge in top.

Vizitati-o cu mare încredere și învățați-o.

Este o alternativa buna, pe segmentul Andei! 🙄🤔😜

 

Mai fac o concluzie, prin care încerc sa ma fac înțeles fata de sprânceane ridicate și întrebări nelămuritoare:

“Mie nu îmi place ce va place vouă!â€

 

... dar ea mi-a plăcut.

 

La buna revedere, guru_vafute! :)))

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

:)))

Da, este de la telefon, voiam sa spun ca: arată, ea arata!

Dar îți dai seama când stai închis in baie pe WC-ul și scrii recenzii de frica nevestei ce făce plăcinte in Bucătărie cu făcălețul in mâna... mai apar și din astea.

 

 

Da, bravo boss!!

 

Imi place povestirea ta! Ai talent cand te sparcai! Probabil c-a fost de la facaletul ala din mana nevestii! Vezi ce face un facalet bine manuit, din om??  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor

Da, bravo boss!!

 

Imi place povestirea ta! Ai talent cand te sparcai! Probabil c-a fost de la facaletul ala din mana nevestii! Vezi ce face un facalet bine manuit, din om??  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

bosulica, da tu cum de poti sa mai postezi asa dungat?

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut, nenorociți curvari!

 

Uite ca tor ziceam sa las o povestioara la fătuca asta despre serile noastre de amor, dar m-am luat cu una, pe alta am lasat-o și tot așa, pana am uitat...

Ma rog, cred ca am vizitat-o de vreo 2-3 ori acum ceva vreme când ma plimbam doar la tricou și totul a pornit de la nenorocitul ăla mare de taliban.

Ca se tot hlizea pe acilea pe topic cu fetița și zic: bah sa vezi ce-i fut gagica lu’ asta!

Zis și propus!

Schimb eu cu puștoaica vreo câteva fraze pe whatsapp și ne tocmim la ce ora sa ajung pe la dansa. La momentul X sunt îndrumat cât mai exact spre locație cu destula stângăcie, pasămite credea ca sunt oleaca retardat de îmi dădea detalii din metru in metru, pana am ajuns sa stau in scara altui bloc de lângă.

Plm, trecem peste, sar boscheții butonez la interfon și ajung la usa, ce se deschide și ea fuge, frate! Intru eu, ea zbiară sa închid usa repede ca ii iese Puma pe scara.

Abia acum am și eu momentul sa o văd pe fata! Buna-buna, bruneta cu parul lunguț și drept, înaltă, cu ten aproape măsliniu (pe vremea aia), aranjata frumos, cu o chestia din aia de prin pozele alea ce le tot postează. Mutrita frumușică, cu ochi mari și o mima ușor poznașă.

Ce mai, buna de pula din start - plecând cu gândul doar de la caroserie.

Mergem in living - apartament in 2 camere, spațios, cu tenta modernă și curat. Se întinde lungana pe canapea, eu lângă, legam 2-3 cuvinte, o mai trag de o țâțâ, mai o mâna pe picior și intre, Plm sa ne activam.

Asta a noastră, docilă, cu o privire oarecum trufașa, nu prea ma bagă in seama ca smotoceam și eu botoșeii pe acolo. Din contra, m-a lăsat de capul meu, ea frecand un telefon, prin care îmi punea tot felul de muzici de calitate... :)))

Eu pe partea asta tot frecam la ea, pana ajung prin/pe la chiloți, pe care când i-am manevrat sa sara din fata pizde, am văzut-o pe românca cu o splendida mustață de Hitler la pussy. Gata, moartea mea...

Zic, ridica-ti curul și hai sa îmi arați ce pat nenorocit... nu îmi mai amintesc bine aici, dar parca a făcut o glumița ca nu are alt dormitor și parca m-a trimis sa verific, ceva de genul.

Normal ca era dormitor cu tot cu pat, foarte curat și frumos aranjat. Sa zic ca parca am dat o tura și pana la baie sa ma spăl intre degete și sub unghii... nu mai stiu sigur, eram cam high.

 

Am venit in dormitor, ne-am lăsat la curul gol și sari pe ea, frate. I-am dat ceva mozoale pe boticul ăla cu buze cărnoase, am mai tras oleaca de țațe (mici cum îmi plac mie, însă o ideea cam moi) și am coborât cu botul direct la pizda!!!

Tam tam, am început eu Șantierul acolo cum știe băiatul, asta mică era pe modul silent - Plm, zic se activează greu, abia ne cunoaștem. Mai molfaiesc eu pe acolo, parca încep sa se audă ceva scâncete de cățeluș flamand, văd ca merge treaba, bag mai multe boabe pe țeava acolo jos, poate o începe sa latre! Ea la același nivel de onomatopee... ușor rănit la ego, nu renunț și zic sa îmi fac treaba ca inginerul neamt, pana o cânta grasa aia de la opera. Înhămat cu multa răbdare și avânt oral, nici nu apuc sa prestez încă vreo 3-4 minute ca Alice începe sa se zguduie pe mutește și sa ma împingă dintre picioare - ma gândeam ca o pisca vreun purice, dar pula: îmi spune ca și-a dat drumul.

Eu mirat, zic lasă vrăjeala, și Plm și ca nu știu ce... dar, ea zice sa stau lin ca chiar și-a dat drumul și aia este.

Okkkkk

 

Orgasm cu amortizor, premiera la mine!

 

Hai sa schimbam terenurile și seviciul.

Parca știu ca eu mai eram cu chilotii pe mine, ma întorc sa ii dau jos, nici nu ating ăștia podeaua, ca a noastră: vai de pula mea, zice!

Eu panicat! Ce pula mea este, zic: am urme de frâna pe chiloți, mi-a dat sângele pe pula!? Ce este!?

Ea: tu nu vezi cu pula ai!? Ce fac eu cu asta!?

 

Ahaaa, pula mea, zic: mi-ai dat panica degeaba. Găsim noi ce sa facem cu eu... hai ia-o in gura momentan.

S-a pus Alice la supt, cu ochii mari și speriați ca o căprioară in fata farurilor de TIR, cam uscat, cam încet, cam prea ca la țara. Zic: hai sa facem așa! Tu o bagi ceva mai adânc in gât, mai freci și coaile alea, după ce in prealabil le lingi bine sa fie umede și sa vezi ce vine ne-o fi la amândoi (eu ca sa o păcălesc, normal ca doar mie îmi va fi bine).

Fătuca se conformează, ridica bine nivelul și propunem sa trecem la futut. Îmi înmânează un kkt de prezervativ să-l pun pe planetară și hai sa începem.

Începem misionar usor, cu schimb de priviri galese, cu sărutări de liceu, ceva tras de țațe, olecuta strânsă de gât și mărim pompajul. La mine era bine-bine, asta mică cam panicata, la care o observ: ma opresc olecuta și ii spun sa stea liniștita, ca nu o omor din prima.

Continuam, se mai dezgheța și ea, începe cu ceva scheme din pizda de genul exercițiilor alea de stop pipi (îmi scapă acum numele), senzație mișto, dar dacă ai pula mai mică sau mai fleșcăită de trezești ca te futi direct pe cearceaf: adică te scoate afara!

 

Schimbam poziții diverse, ceva combinații, parca am mai băgat botul pe la pizda, chiar și ceva fingering (povestindu-i de squirt, dar doar atât), am băgat botul și pe la curulet, dar animalul nu voia sa stea ca se gâdila cică, sanchi. E ciutanca, încă nu știe din astea și probabil ii era mai mult jena.

Ma rog, am finalizat in cele din urma in balon (parca, nu îmi mai amintesc bine). Lasă ca poate vine Alice cu corecțiile aferente, dacă mai știe și ea ceva, după atât timp și puli!

 

Trec pe al baie, ma spal, revin in living mai tragem ceva, mai o caterinca mica, cred ca se făcuse cam o ora. Am solicita nota, am lăsat 300 și am dispărut.

 

A doua vizita cred ca a fost la 2-3 zile și a fost in același scenariu, cu ea puțin mai degajată, poate prea degajată acum, însă mai permisiva la diverse kinky-uieli de ale mele. ;)

 

Hai sa facem o concluzie la toată epopee asta:

Alice - o fata tânăra și frumoasa, care încă nu stăpânește bine arta asta a fututului pe bani, ca astea mai hârșâite.

Arat in viziunea mea de un 8 spre 9, fizic vorbind, cu un plus pe corp.

GFE trebuie iscat și susținut cam de tine - dacă ești după 45 de ani, îți va fi cam greu sa legi ceva discuții cu prințesa.

De la mine are un 8, așa.

Normal: 8 - nu este stilul hardcore, pe care îl prefer eu. Ea nu are nicio vina, de fapt are: ca nu m-a citit.

Oral: sa zic maxim 8, dar este foarte ascultatoare și se mulează după cum i se indica.

Igiena: 10

Pornachis, nema!

 

Experiența totala 9, mi-a plăcut fiindcă nu s-a redus totul la sex și te simți bine in compania ei... și tânăr. :))

 

Recomand cu caldura tuturor. Este o fata cu potențial mare și dacă vrea sa prindă ușor experiența și sa își însușească jocul veteranele sigur va ajunge in top.

Vizitati-o cu mare încredere și învățați-o.

Este o alternativa buna, pe segmentul Andei!

 

Mai fac o concluzie, prin care încerc sa ma fac înțeles fata de sprânceane ridicate și întrebări nelămuritoare:

“Mie nu îmi place ce va place vouă!”

 

... dar ea mi-a plăcut.

 

La buna revedere, guru_vafute! :)))

Frumos povestit!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor

Sa nu-mi zici ca te oftici!! Lasa-i pe altii sa faca asta!

 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

esti mai jmeker decat Highlander

 

https://78.media.tumblr.com/6558690a7106494bf034c482482b093f/tumblr_mis8dwUe8Q1s4htrfo1_400.gif

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...