Sari la conținut

0754.283.661 bruneta,foarte frumoasa


Postări Recomandate

Buna dragilor,astazi voi fi disponibila pana la orele 03:00 dimineata insa intre orele 14;30 si 16;30 voi fi la manichiura asa ca rog ca in acest interval de timp sa trimiteti doar sms uri ! multumesc de intelegere pupici :*

  • Like 2
Link spre comentariu

pret o noapte in compania mea la mine in locatie  costa 350 de euro ! 

pret o noapte in compania mea la tine in locatie costa 450 de euro ! 

 Si cu acesta ocazie rog frumos adminii sa imi schimbe si mie nr de telefon la titlu si anume 0754283661 iar pretul de 300 de ron !

 Multumesc !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

O escorta cat doua(cel putin) din top!(parerea mea)

Intalnirea cu ea s-a petrecut in perioada cand activa doar in sectorul 5,in blocul nou cu supermarket la parter.Am fost punctual si nu au fost probleme cu programarea.E frumoasa,o bruneta cu corp de pacat si cu figura unei vampe,care iti da senzatia ca joaca in liga profesionista.Sigura ei problema e dentitia (probabil cauza e fumatul),un pic cam evident faptul ca trebuie vizitat stomatologul.Inteligenta,fina in exprimare,cu simtul umorului si cu vocabularul la purtator.Are un trup aproape de perfectiune,o privire sclipitoare,pielea catifelata si un parfum menit sa iti adoarma simturile.Fara pic de celulita,niste sani naturali perfecti,un par lung si negru,manichiura impecabila,un machiaj in ton cu costumul de baie in care m-a intampinat.Poti lesne purta o conversatie pe orice tema,e deschisa si intuieste ce ai avea nevoie fara sa oferi prea multe amanunte.

M-am simtit bine in compania ei,stie sa faca un masaj de relaxare care te scoala din morti.(Am fost abonat la o sala unde cea care facea masaj avea o gramada de diplome pe pereti -erau degeaba).

Dupa dusurile amandorura,in camera garsonierei a urmat o ora in care m-am simtit ca liceanul de clasa a IX-a initiat in tainele amorului de cea mai tare tipa de la clasa a XII-a. Am trait fiecare moment la maxim iar privelistea oferita e una care nu lasa loc de interpretari.Un oral cu stil ,cu priviri intretinute,-merita 9(am intalnit si mai bine de atat),la normal face orice ca sa simti ca si ei ii place -merita mai mult de 9 (e de trecut daca vreti la categoria perfect doar ca ar fi de conjugat la imperfect).E bun,se lasa cu saruturi lungi cu mangaieri si un ritm care te poate nauci dar simti ca aici ai tot controlul.Pentru GFE e de luat acasa (mai ales ca ,dupa spusele ei ,e cea mai priceputa si in bucatarie),deci maxim -10.Fata e de 9 doar din cauza danturii dar nici nu mai sesizezi asta odata ce ai trecut pragul camerei.O locatie mai greu accesibila (nu inteleg de ce opteaza pt periferiile orasului) dar o data drumul facut iti va fi mult mai usor sa vii si a doua oara,si a treia oara...

Pretul de 300 de ron poate parea usor ridicat insa merita daca stim ce primim la 200 de la fete de "top".

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Din pacate am optat pentru locatiile de la iesre deoarece este foarte greu sa gasesti o locatie ok  ...intr-o zona ok! Sunt inca in cautari si sper sa gasesc cat mai curand cu putinta o locatie mai centrala si cu locuri de parcare si cu tot ce trebuie ,insa este nevoie de putin timp! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut, stimabili confrati pasionati de placeri carnale. Am vizitat-o pe domnisoara ieri noapte impreuna cu un amic proaspat dezamagit sentimental. Distinsul a sunat-o pe Adelina comunicandu-i ca suntem interesati de o repriza de persoana. Dansa a acceptat si ne-am deplasat spre locatie. Cu regret va comunic ca eram destul de ametit incat sa nu tin minte numele strazii, dar sunt convins ca informatia exista pe topic. Ajunsi in fata domnisoarei mi-am schimbat brusc opinia, dorind mai mult de o repriza :). Din pacate, Adelina avea si alte programari pe care a dorit sa nu le intarzie. In ciuda dezamagirii personale, acest lucru mi se pare un plus, iar la randul meu cu siguranta doresc sa fiu tratat cu acelasi profesionalism de o domnisoara din bransa. Aspectul fizic este foarte placut, din toate punctele de vedere. Nu pot sa descriu in particular fatza, fundul, sanii si picioarele daca vreau sa termin acest review fara sa o sun din nou. :) Ce m-a impresionat este atitudinea ei, Nu am mai intalnit vreo fata in acest domeniu care sa fie in acelasi timp atat de prietenoasa si confortabila, si totusi atat de business, stiind exact ce doreste si ce trebuie sa afle de la tine. Imbina aceste doua atitudini intr-un mod impresionant, de unde banuiesc ca are ceva experienta in domeniu sau ca a invatat foarte repede. Are o personalitate in acelasi timp placuta si dominanta. E foarte dezghetata si foarte accesibila in orice discutie.

 

Distractia s-a desfasurat intai pentru amicul meu, in timp ce eu faceam dus, si, desi a avut parte de o peripetie amuzanta, nu o voi povesti aici. Am urmat eu. Ca paranteza mentionez ca fata ne-a comunicat ca nu o deranjeaza daca cel care asteapta o face in camera in care se desfasoara actiunea si isi delecteaza privirea. In ce ma priveste, am avut parte de o experienta placuta, cu artificii din partea domnisoarei ( sex cu sanii, frecusuri intre fese si tot felul de minunatii ), la initiativa ei. Sexul oral il face neprotejat daca se simte ea confortabila cu acest lucru in functie de client. Ca sa evitati o intrebare inconfortabila, nu va sti daca se simte confortabil cu lucru asta pana nu va veti imbraca in costumul lui Adam. Din fericire am avut parte de acest deliciu si eu si prietenul meu. E simpatica, se joaca cu limba, dar fara dt, fara zone adiacente si fara contact continuu. Altereaza cu maini, sani, ceea ce nu pot spune ca m-a deranjat prea tare. Desi in general cand fac vizite, ma rezum la oral, domnisoara m-a incantat destul de mult incat sa imi doresc si un pic de actiune. Nimic sofisticat: ea deasupra, apoi lateral pe la spate, culminand din nou cu sex oral si sani cum am si terminat. Nu practica CIM.

Note finale:

 

Locatie: 9 ( Apartament maricel, curat, prosop, papuci )

Aspect: 9.5 ( Daca mai creste 5 cm, ii dau 10 :)), are un foarte mic defect la dantura, dar nu este deranjant )

Oral: 8,5 ( Fara multe artificii, dar placut si atent, eu fiind un fan convins al CIM, aici o depunctez putin )

Normal: 10 ( Se misca, geme frumos, nu o deranjeaza schimbari de pozitii )

GFE: 9 ( Foarte deschisa si prietenoasa, stie sa creeze o conexiune )

Anal: Nu cred, nu m-a interesat

FK: Nu stiu

Halatul: 200 RON repriza, 300 RON ora, face si outcall: 100E ora.

Daca am omis ceva, sa imi fie cu iertare, dar am fost inactiv in domeniu mult timp.

O recomand, iar eu probabil o voi mai vizita.

  • Like 5
Link spre comentariu

 intrebare ? cine doreste sa revin la locatia cu jacuzzi ? sunt putin nehotarata si am nevoie de ajutorul vostru ,conteaza mult si parerea voastra si de aceea vreau sa stiu cati dintre voi ar vrea sa revin la locatia cu jacuzzi de pe stirbei voda ! MULTUMESC 

Link spre comentariu

Draga Adelina,

Serviciile tale mi s-au parut interesante si am vrut sa iti fac o vizita, dar din cauza locatiei (locatiilor) periferice nu am reusit acest lucru pana acum (consum si timp pe drum).
La locatia cu jacuzzi am fost (nu cu tine) si am avut o experienta placuta.

In concluzie, da as vrea sa te intalnesc acolo.

Sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare stimati confutaciosi!

In urma comentariilor si recenziilor pozitive, ma hotarasc sa fac o vizita la dameza. Sun, programez, imi spune de locatie - Sos Pantelimon in blocul lung de dupa Alpha Bank, intrarea prin spate. Confirm cu jumatate de ora ca ajung intrucat programarea am facut-o pentru 9 seara.

Ajung in zona cu pricina, gasesc loc de parcare, e destul de usor de gasit, sun pentru ultimele indicatii si ma primeste imbracata intr-un costum destul de elegant si ma invita in camera de nebunii. Cum stiam ce servicii are din experienta confutaciosilor de pe acest forum ii spun ca vreau o ora de dat in leagan. (+1 pentru ca nu mi-a cerut banii inainte)

Cum veneam de la munca -> prosop curat -> dus (lipsa papuci -1 )-> gata de actiune. Se dezbraca de tinuta in care m-a primit si ramane in sutien si bikini. Privelistea de nota 25, are niste sani superbi, un numar 4 plin! :crazylove

Ma intind pe pat si imi afund capul in sanii ei. Dupa ce m-a ametit bine cu ei, pune putina crema de masaj si trezeste junioru cu titty-fuck si dupa freaca cu bucile de el... super senzatia. Pune caciulita si trece deasupra: se misca foarte bine, opturi, ruperi de ritm -> e prezenta in actiune, cu privirea la tine, a ridicat mainile si le-a pus pe mobila sa imi permita accesul la sanii ei superbi si jucausi.

Apelam la mama iedului pentru o perioada si nedorind sa petrec prea mult la primul numar, din capra o pun sa se intinda pe pat pe burta pentru rodeo: are un fund demential sa tot dai in el pana zboara porcul. Trecem intr-un umeri craci, ii ridic picioarele in tavan si dau pana se satura junioru si cedeaza in prezervativ.

Ma duc la dus. Cand revin, ma intreaba daca nu ma supar daca ramanem doar cu atat pentru in seara asta pentru ca la rodeo cred ca am lovit-o in vreun fel in interior si nu se simtea confortabil sa continuam. Treaba e plauzibila si nu tine de marimea juniorului: stiu de la o fosta de a mea, ginecoloaga, ca unori pot fi leziuni pe colul uterin care dor in timpul actului sexual. Stam putintel la discutii cat imi trag izmenele si decolez.

Note:

Locatia - imi pare sincer rau Adelina, dar locatia din PTM e chiar modesta - 5 - Votez pentru revenirea la locatia cu jacuzzi sau o alta locatie decenta

Aspect - 9.5 - par lung brunet, sani superbi - nr 4, fund suuuuperb, ca in poze, draguta la figura, fumatul i-a innegrit putin dintii din fata

 

Fk: N/A

Oral: prot - cam de 8 un oral normal

 

Normal - 9.5 - cat a fost deasupra s-a infipt bine de tot si in alte pozitii se implica - deci e de f bine

 

Anal: N/A

 

GFE: 9.5

 

Halatul: 200/1fin, cam 35 minute

 

Recomand cu incredere, fata chiar merita, iar daca revine la o locatie mai buna, deja treaba e clara: voi reveni cu siguranta.

 

Spor la treaba!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...