Sari la conținut

Vicky stapana BDSM 0755575397


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tu esti din Bucuresti, Stapana Vicky este in Cluj.

 

Eu am discutat cu ea pe mess intre orele 7-10 seara.

 

Am multe semne de ....   ??????????????????? referitoare la ce spui.

SATAN007......  la  ora   22 am  vazut-o  la web si   am  si  discutat  cu  EA......si   te  asigur   ca  era   cat  se  poate  de OK!!!! DE   CE  DRACU   MINTI  IN  HALUL   ASTA?????

Link spre comentariu

Catre stapana Vicky sau cum te cheama: Las-o mai moale cu trepadusii astia care iti ridica in slavi calitatile sau te apara neconditionat fara argumente. Pune-i sa iti faca o recenzie corespunzatoare asa cum a facut colegu palosulgros. Cu cat o sa continui cu postari de genul asta, fie ca sunt ale tale sau ale cunoscutilor tai, tot ce o sa faci e sa iti indepartezi potentialii clienti. Eu personal iti spun ca nu iti calc pragul tocmai din cauza asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Catre stapana Vicky sau cum te cheama: Las-o mai moale cu trepadusii astia care iti ridica in slavi calitatile sau te apara neconditionat fara argumente. Pune-i sa iti faca o recenzie corespunzatoare asa cum a facut colegu palosulgros. Cu cat o sa continui cu postari de genul asta, fie ca sunt ale tale sau ale cunoscutilor tai, tot ce o sa faci e sa iti indepartezi potentialii clienti. Eu personal iti spun ca nu iti calc pragul tocmai din cauza

Ce ----am  postat -----  am  postat  ca  asa   e  ----adevarat.  si   asa  am  vrut.......nu   ca  m-a   pus     "cineva"......chiar  .o  cunosc    bine----  pe  STAPANA   VICKY ---sunt  client  doar  al  ei----  si  am  tot respectul    pentru  EA.......cine   stie  cu  adevarat  "ce  vrea"   si  are  curajul    sa-si  traiasca  fanteziile.......oricum  vine.......te  asigur.......fara  o  mie   de   incurajari(recenzii----gen  palosul  gros).......prea  multe   vorbe  si    minciuni     si   prea  putina   " actiune"....pe  aici......

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

<< cine   stie  cu  adevarat  "ce  vrea"   si  are  curajul    sa-si  traiasca  fanteziile.......oricum  vine >>

adica "merge", nu ? ! eh, se mai incurca si "EA"

 

:slap2 

adica  vine  la --- SEDINTE  DE   DOMINARE  -----fantezii   BDSM  doar(FARA  SEX)-----la  asta   ma  refer........hai  sa  nu    mai  DENATURAM-----E  DOAR  DOMINA.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

adica  vine  la --- SEDINTE  DE   DOMINARE  -----fantezii   BDSM  doar(FARA  SEX)-----la  asta   ma  refer........hai  sa  nu    mai  DENATURAM-----E  DOAR  DOMINA.

Cred   ca   esti  destul  de  inteligent   si   intelegi.........DUPA   ce   cunosti   exact   REALITATEA   live.........exprima-ti     parerea.

Link spre comentariu
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land

:)) am incercat si eu de cateva luni magia asta cu dominarea dar nu cred ca se prinde de mine .

Nu am de reprosat nimica doar faptul ca sta foarte prost cu orientarea abea am gasit locatia viv a vis de profi in zorilor .

Tipa este destul de coerenta si comunicativa dar ori nu are treaba BDSM-ul ori nu se lipeste de mine treaba asta .

Probabil daca ar fi escorta regulata as apela la ia.

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare,

 

Am fost acum vreo 2-3 luni la ea, confirm ca e tipa blonda. Poza trimisa de sclavescu probabil e din tineretea ei. Si acum, recenzia:

 

"Domnisoara": Blonda vopsit, peste 50 de ani, fata ridata de la abuz de tigari si probabil alcool. Destul de inalta, sani placuti dar nu impresionanti. Pentru varsta eiare un corp placut, e curata, epilata, nimic de comentat. Are unele tatuaje pe corp care mie mi-au confirmat povestea cu puscaria.

 

Atitudinea a fost destul de seaca la inceput, lucru care nu te face sa te timti foarte in largul tau... In timpul actiunii is joaca bine rolul, iar dupa a fost extrem de prietenoasa si comunicativa.Daca ar fi fost la fel si la inceput, experienta ar fi fost mult mai buna...

 

Contactul: Intai pe messenger, unde mi-a si trimis niste poze. Sunt cu ea in actiune, nu pot fi recunoscute personajele; daca adminii sunt de acord, le urc pe site. Cand sa ajungem la detalii despre preturi, loc, etc, mi-a zis sa o sun. am sunat-o dupa cam o ora, era foarte suspicioasa, voia o gramada de detalii despre cand am vorbit, daca am mai fost la ea, etc. I-am zis ce vreau, m-a intrebat daca ma deranjeaza sa fie si un sclav prezent, el neavand treaba cu noi, care doar ar face curatenie in costumatie de menajera. Am refuzat oferta, ne-am inteles la ora si pret si mi-a mai zis sa ADUC "tribut" o banana si o acadea.

 

Locul actiunii: Bloc cu 10 etaje in ansamblul BIG din manastur. Apartament vechi, cu mobila comunista, la fel si gresia din baie si vana: neschimbate de la constructia blocului. Nu cred ca era apartament inchiriat, ci acolo locuia cineva, probabil personajul care ar fi facut curatenie in timpul sedintei noastre.

 

Actiunea: Fara a intra in detalii, intalnirea fost satisfacatoare. Mi-a facut oral, am penetrat-o, doua finalizari. Singurul lucru neplacut din punctul meu de vedere e ca imi zicea mereu bestie, animalule, etc. Imi place dominarea, dar chestia asta ma facea mai mult sa rad decat sa ma simt supusul ei.

 

Time & money: Totul a durat cam 50-60 de minute, cu foarte putin timp pierdut la inceput si sfarsit. Halatul a fost 203.6 lei, incluzand banana si acadeaua ;0

 

Episodul 2: Vazand pe messenger ca e din nou in cluj cu inca o tipa, am abordat-o pentru detalii si o programare. Din nou atitudinea suspicioasa, intrebatoare, desi i-am zis ca am mai fost si i-am dat toate detaliile posibile. Dupa o pauza de o ora in care am fost plecat de la PC am reluat discutia cu ea si mi-a pus din nou aceleasi intrebari. Am renuntat la o programare dupa discutia respectiva.

 

Concluzie: Experienta din timpul sesiunii este placuta, dar atitudinea fata de client inainte lasa foarte mult de dorit. Sansele sa mai merg la ea sunt undeva la 40%.

 

Note:

  • Aspect fizic: 7
  • Atitudine: 7
  • GFE: 3
  • Oral: 8
  • Normal: 7
  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Tipa a ramas cu sechele dupa perioada destul de lunga in care a fost privata de libertate !

NU E USOR SA SUPRAVIETUIESTI IN CELULA CAND AI UN STOL DE MAGRAOANCE CE TE PUN SA FACI TOT CE NU LE CONVINE LOR !

e usor sa arunci cu noroi ........ESTI FRUSTRAT DE STAPANA VICKY..............

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna tuturor ....am  fost si eu la stapana VICKY ... mi-am facut curaj si am dorit sa incerc si experienta asta in postura de dominat ...am fost la dansa dupa ce am luat nr de tel ...pot sa zic ca merita si isi face pe masura dorintele si te si initiaza in arta bdsm ...in concluzie merita :P

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am fost si eu la vicky ...curata ...m-a pus si pe mine sa aleg ..am incercat penetrare anala cu un dildo si uro ..mare amatoare ..apoi am fost pus sa ma amasturbez in fata ei si m-a scuipat scrumandu mi pe penis ..a fost interesant ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...