Sari la conținut

Doar 100 Ron !!!! bruneta sexy - 0736458966


Vizitator vladdracu79

Postări Recomandate

Vizitator vladdracu79
Reputație: 0

BRUNETA simpatica, deschisa provocarilor si dornica de sex oral si normal,sunt gata sa te conduc pe culmile extazului pana la ultima picatura de placere. Suna-ma si nu vei regreta, pupici

post-53267-0-42602700-1377439029_thumb.jpg

post-53267-0-59305900-1377439040_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator zippotm
Reputație: 0

Sunat la dnsoara, a vbit destul de dragutz, am rugat o sa se descrie, pt ca n am incredere in poze. 1,70, bruneta, caprui, sani medii spre mari, tarife 100 nr(on, np), locatie daliei. Merg pana la ea acum, voi reveni cu o recenzie completa.

Link spre comentariu
Vizitator zippotm
Reputație: 0

Locatie:complex Daliei, apartament mare, usi deschise, pe la baie n am trecut, iesisem de la dus inainte sa merg la dnsoara. Nota 8.

Dameza, la 1.65, 58-63 kg. Sani marisori, fund nu prea, putina burtica, dar nu deranjant, bronzata, nu urata, dar nici diva, o fata comuna si de acceptat. Nota 8 la aspect.

Sunat stabilit ca in 20 de min ajung, respectata programare cu un mic delay. Ma astepta p balcon, probabil ca sa se afiseze, in ideea in care eu i am subliniat ca daca nu mi place, plec si nu vreau vreo pretentie in acest sens din partea ei, pt ca aleg c vreau sa fut. Tipa imbracata de casa, mi a subliniat ca anal nu face, COF,CIM nu. GFE deloc, nu ca as fi eu adeptul dupa asa ceva, dar fata asta, zero implicare. Asa rapid m a bagat in camera, ca nici n am apucat sa facem cunostinta. Banii inainte, pe cand ma dezbracam, mai raspunse la un tel, si ii spune alauia "revino te rog in 2 min". Ca sa scurtez experienta total neplacuta, totul s a derulat ca p banda, mi se taiase tot cheful, banul era dat, fast fuck, si dus am fost.

Note: aspect 7

Implicare-4

Oral-5( il face doar protejat, pt np vrea in pkus50 ron)

Normal-7 parca a dat semne ca o ar place, insa nici o implicare, nu am apucat sa schimb pozitii.

Locatie: 8

Igiena-6 ( nu existau mirosuri, dar nici proaspat dushuita nu era.

Halatul -100 numarul, tot protejat, 150 cu on, 200 ora, max doua numere.

P.s. era cu bagajul facut, se lauda ca pleaca dincolo in austria, unde tot asta facea, dar unde cica.. merge mai bine. E mecanica raaau de tot tipa, si a si recunoscut. Ca ea niciodata nu va fi mai implicata de atat. Sa se duca tare, ca eu unu nu i voi simti lipsa...

Salutare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...