Sari la conținut

Oana (fosta colega Adelei) 0740775807 , 0747869223


Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

     Suparat ca nu am reusit sa ajung la Beatrice, mi-am zis ca hai sa descopar macar ceva noutate. Asa am ajuns la fata din topic, dar sa adeverit ca nu e o fata noua ci Oana rebranduita.

      Recenzie nu mai scriu, am mai scris una la ea, doar ca am scris atunci de pe contul Fater. O sa dau doar note, asa mai detaliat oleaca.....oricum cred ca asta-i baza.

 

Locatie: 7,5 - Apartament cu doua camere in spate la liceul Blaga, destul de curat, coltar extensibil. In loc de perina am primit un plus hello kitty. Baia mica, cabina de dus extrem de mica, fara gel de dus pentru barbati.....cred si acum am miros de trandafir de la gelul ei. Doua prosoape, cel pentru clienti era cam folosit.

Aspect: 8 - pozele sunt reale....numa ca ascund defectele ei. Sani mari dar lasati, vergeturi din plin pe burta, fund frumos....la fata e draguta.

Oral protejat: 7 - am ales oral protejat, nu am vrut sa-i mai dau inca 50 ron pentru ON. Scurt, fara artificii.....lucreaza de cativa ani si afara si in tara dat meserie nu stie!

Normal: 8 - azi nu am cautat dragoste....am vrut doar sa ma golesc, nu prea am prelungit....ea s-a conformat si mi-a luat ritmul.

Igiena: 10 - era proaspat dusata, epilata....

GFE: 5 - incearca sa-ti faca pe plac.....vorbesti cu ea foarte deschis despre orice.....nu FK sau pupaturi....sincer nici nu am cautat asa ceva azi

Pret: 100 ron OP+NP, 200 ora, 150 ON+NP 250 ora.

 

Pisic, asta e topicul ei: http://nimfomane.com/forum/topic/15150-oana-fosta-colega-adelei-07590744380756757492/

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...