Sari la conținut

alina - bune rauuuu 7go-0729696167


Postări Recomandate

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

locatia-vis a vis de city mall bloc 4 et, parter,curat ,pat bun baie curata prosop curat ,gel din belsug,3 fete prezente,una nu presta.am ales pe cea mai slaba si brunetica,parea incepatoare,am stabilit pretul pt o finalizare ,80 ron,mi-a cerut banii inainte,am intrat intii la dus apoi cind am iesit si am vrut sa fac plata ,fata cea slabuta fugise deja ,nu ii inteleg graba,doar erau bani de cistigat,asa incit am fost nevoit sa ramin ,dezbracat fiind si gata dusat ,cu colega slabanoagei ,fata care mi s-a recomandat alina.alina e tinerica ,20 21 de ani,bine hranita,forme perfecte pentru o femeie careia doresti sa ii faci copii,nu e grasa ,are bazinul lat curul mare si tare,tite maricele ,sanatoase si grele ,este foarte alba la piele ,nu prea inalta,bine legata,curata ,pasarica epilata .mi-a zis despre colega ei ca probabil s-a speriat de mine pt ca am fost prea direct cu ea si am intimidat-o. am inceput ostilitatile cu alina, mi-a oferit un blowjob bun ,destul de interesata in a ma face sa ma simt bine,destul de adinc si variat,fara prea multa atentie la lins dar total satisfacator,erectie garantata si fara intreruperi.am trecut apoi la un 69 scurt si am continuat cu sex normal in trei pozitii diferite,cu participare buna din partea alinei,fara fk dar interesata in actul sexual in sine,se umezeste bine si ii place sa se futa.ascultaoare si respectuasa,face tot ce promite la inceput, nu trage de timp,nu am fost deranjat de telefoane.prestatie corecta pentru care ii acord nota generala 8 ,poate merita si mai mult dar nu este chiar genul meu de femeie ,imi placea mai mult slabanoaga ce a fugit.fetele sint moldovence din iasi ,probabil in vacanta la mare ,potential bun,servicii multumitoare ,am stat 25 de minute pt 80 ron,raport bun calitate-pret.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

DA GYO SI MULTUMIRI PT POZE,AVEAM DE GIND SA LE POSTEZ SI EU ,MA BUCUR CA LE-AI GASIT TU SI LE-AI POSTAT.AS FI INTRAT CU CEA SLABA DAR N-AM AVUT NOROC...ALINA E CEA DIN DREAPTA FARA TOCURI ARATA MAI PLINUTA DAR NU E GRASA.

Link spre comentariu

Alina - o alta coarda de evitat!!!

 

Sun, voce de pustoaica proasta, ii spun ca sun la o recomadare, intelege mesajul, si stabilim intalnirea. Traversez tot orasul ca sa ajung la locatia de vis'a vis de citymall, sun, si'mi spune sa revin in 5 minute. Ii spun ca nu voi astepta mult peste acest timp, la care imi spune ca a iesit putin la magazin (bullshit). Eu eram deja in fata scarii si nu a iesit nimeni! Revin cu 5-6 telefoane la care evident nu se mai raspunde. Trimit sms expunand argumentul ca nu asa se procedeaza.

 

Eu nu voi apela niciodata la serviciile Alinei, nu recomand nicidecum, iar pe criterii de neseriozitate deplina, as incadra la rubrica de evitat!!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Similar am patit si eu, incurajat de recenzia maestrului care sigur, e la nivel de TOP ca si credibilitate,

Sun imi spune ca in Tomis3 vis-à-vis de Mall, parchez la City si sun acelasi revino in 5min, dupa acest timp numai raspundea, nervi intinsi la maxim

Acum la rece vorbind concluzia mea e ca nu neaparat sunt de evitat, daca le prinzi cred ca nu ar fi o experienta rea, cum descrie si maestrul,  pacat ca in CTA sunt multe astfel de escorte care sunt bunicele ca prestatie si pret OK insa cam neserioase cu programarile, mai avem cazuri prin Tomis nord sau Inel2. Cunoscatorii stiu.

Solutia la problema de fata: Iei nr la tine si doar cand esti in zona suni ca sa nu vi special - ar fi o varianta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta / Bucuresti
  • Oras:Constanta / Bucuresti

Tocmai ce am incercat si eu sa ajung la aceste doua domnisoare. Sun,raspunde politicos,ii zic ca ajung in maxim 5 minute vizavi de city. Pana aici,toate bune si frumoase. Ajung la city in nici 2 minute,dau sa sun,hop telefon inchis...si cum vad ca nu sunt singurul care a patit asta,inclin sa cred ca aceste doua domnisoare nu sunt cele mai serioase in bransa...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...