Sari la conținut

escorte noi Ada si Cami


little john

Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Buna tuturor,

 

fiind prima mea postare, va rog sa aveti intelegere. Eram in trecere prin Targu Mures si am luat ziarul local de anunturi ca sa-mi "omor" timpul liber. Dupa cateva telefoane date in si dupa cateva esecuri face to face (la tlefon era Aba ca Zapada, dupa ce-ti deschidea usa era Mortal Combat in persoana, cu 10-20 de ani mai in varsta si cu Kg fara numar) am decis sa merg la cineva care spunea ca are 30 de ani si 60 de Kg, dar ca mai are o colega. Am descoperit ca are doua, dar fiind cu una certata a decis sa nu-i mai faca publicitate. Locatia este in apropiere de Piata Armatei (Piata de rusi). Deja-vu. Tipa care mi-a deschis, mi-a confirmat ca ea este cea de la Telefon (dar prin minune, cei 30 de ani sa-u infratit cu inca vreo 15, asa subit). Am zis ca NU, dar am intrebat-o de colega.

Ma dus la Ada, 0758517089.

Ada locuieste cu o colega Cami (din pacate numarul de tlefon l-am notat gresit, dar poate fi obtinut de la Ada), stau intr-o camera, iar Cami are un copil.

Detalii.

 

Ada

19 ani, supla, sani medii, 173-175 cm, circa 50 de Kg. Face oral OK, cu incercaride deep, normalul a fost in regula. (Nu dau note, astept ca cneva cu experienta sa o faca). La mine a fost totul protejat, dar am inteles ca face oral si neprotejat, in functie de Client.

Locatie: OK, dar fara intimitate, fiinda la casa se mai aud/vad vecinii (de aceea am luat-o si la hotel). Ada este draguta si se implica (se umezeste usor :)).

Curatenie: asa si asa, baia nu este in camera (de aceea am dus-o si la hotel).

Pret 100 la ea, 150 RON la hotel (sfatul meu este sa alegeti hotelul). Am inteles ca se vor muta (ea si Cami) de acolo in viitorul apropiat, dar pana atunci, mai este).

Eu o recomand.

 

Cami

19 ani, 55-57 Kg, o urma de la cezariana, sani medii spre mari, corp frumos (a nascut acum un an). (Nu am rezistat sa incerc sa vad cum este si ea).

ce face: oral si normal, oralul deep

Locatie: vezi mai sus

Curatenie: vezi mai sus

Pret 100 la ea, 150 la hotel (vezi recomandarea mea). Telefonul ei poate fi obtinut de la Ada.

 

Ambele nu se uita la ceas, eu am stat cam 1 ora si 20-25 de Minute. Acum depinde si de voi.

Ora este 150 RON, dar se poate si toata noaptea (nu am intrebat de pret).

 

Rog administratorul sa fie indulgent cu postarea mea.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Le-as trece mai degraba la categoria "De EVITAT" le-am sunat in prealabil, m-am intalnit cu ele, locatia fiind cea descrisa anterior... dar frate...descrierile nu sunt deloc conforme cu realitatea, sunt niste ARATARI cu pretentii de MISS...asa ca am spus pas. Decat sa aruncati banii la aceste creaturi mai bine dati o laba ca e mai sanatoasa 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:everyware
  • Oras:everyware

Vin si eu cu prima mea postare asa ca va rog sa fiti intelegatori.

Nu am luat anuntul din vreun ziar, ci, citind forumul de ceva vreme, am vazut lucruri interesante si am zis ca...hai sa incerc. Asadar am luat legatura cu Ada, folosind numarul scris de un confrate mai sus: 0758517089. Dupa ceva incercari de a o contacta in cele din urma am reusit. Ca sa fiu mai precis, fata, draguta la telefon s-a cam eschivat din a ma intalni insa, dupa insistente, avand in vedere ca era noua pe piata, am reusti sa stabilesc o intalnire cu ea.

Am luat-o cu masina de undeva din Unirii, si am venit la locatia de langa piata de rusi, intr-o casa in care sunt mai multe camere date in chirie, independente unele de altele, insa avand in comun in hol cu o usa metalica care scartaie. Binenteles impresia permanenta de lipsa de intimitate.

Locatia era cam friguroasa, baia cam insalubra:o chiuveta mica, un WC si o cada de dus langa care erau aruncate haine, prosoape si lenjerie intima murdare. Frig si in aceasta incapere...In camera ostilitatilor, in care intrai direct din holul comun, era un pat relativ mare(nu canapea), un dulap si un televizor(parca si un frigider dar nu sunt sigur).

Fata la aspect este inaltutza(1.75) si slabutza insa nu uscata ci bine proportionata(cam 60kg as zice).Brunetzica, cu fata rotunda, ochii proeminenti si destul de vorbareata...Nu e o frumusete insa nici hada nu e...Varsta damezei este cu exactitate 20 ani caci am intrebat-o si tocmai ce absolvise liceul undeva in Turda.

Actiunea a decurs in felul urmator:ajuns la locatie, am vizitat putin baia in care ai prea putine conditii ca sa vorbesti de o igenizare in adevaratul sens al cuvantului,dupa care am revenit in camera, ne-am asezat pe pat si ne-am ajutat reciproc in a ne scapa de haine. Cu sarutari pe corp, am reusit sa ajung la sanii ei care sunt fermi, potriviti ca dimensiune si forma rotunda. Mirosea bine pielea. M-a intins pe pat si a inceput sa ma sarute pe corp de la gat pana cand a ajuns in zona fierbinte in care deja soldatelul era in pozitie de drepti...L-a luat la lins intai de sus pana jos apoi la infipt pana in gat(neprotejat la cererea mea). A lins din nou la el, cu DT si atentie la oo. Dupa ceva vreme am finalizat in gurita ei primitoare care nu s-a grabit pana ce nu a extras toata seva din fruct. A mers apoi la baie pentru decartare la chiuveta si clatit...

Dupa povesti despre una alta, a urmat al doi-lea numar, fara graba, din nou cu sarutari insa de data asta am luat initiativa mai hotarata in a o stimula pe domnisoara. Este receptiva, geme usor daca ii place si te ghideaza, insa am observat o anumita retentie in a-mi da voie in zona genitala si mi-am dat seama ulterior de ce. Era epilata complet, insa am impresia ca nu era chiar curata si acesta era motivul pentru care se sustrgea din a ma lasa sa ma infrupt din pusilica ei. A mai trecut ea putin la oral si a montat protectia dupa care am ales pozitia misionar intrucat imi placea mie. Am schimbat cu doggy, unde privelistea funduletului este superba,insa am simtit un miros suspect, asa ca nu am zabovit in aceasta pozitie si am revenit in misionar unde am si finalizat in caciulita, inhibat fiind de mirosul simtit. Imbracat, cateva discutii si plecat. Era sa uit sa precizez, am decartat 100Ron mentru o ora, cate finalizari pot, insa nu se uita la ceas, iar daca se simte bine in prezenta ta, poti sta chiar mai mult. Eu am stat cam 1.5 ore.

 

Si acum notele conform regulamentului:

Aspect:7-8 ochii sunt cam proemintenti

Igiena:4 am simtit miros de pestisor,dar nu era deloc auriu

Locatie:6 nu ai intimitate

Prestatie:8-9 se implica si vrea sa te satisfaca, sa te simti bine dar e la inceput

Sper ca nu am uitat ceva, iar daca am uitat, rog, fiti indulgenti.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:tg mures
  • Oras:tg mures

salutare domnilor vreau sa zic si eu o parere.cautam intr-o zi ceva de futut si am dat de site-ul asta mam uitat pe forum si am zis sa aleg si eu ceva.Am sunat pe ada 0758517089 si am vb cu ia gagica este ok la tel ok si in relaitate am fost de mai multe ori la ia si cred ca ma mai duc,parerea mea gagicutza cum ati descriso voi majoritatea dar ce nus deacord sau poate sa schimbat treaba gagicuta este curata in primul rand inbracata bine defiecare data cand am fost,locatia intradevar umpic cam nasol dar dupa ce te in veti nui mai stresu de prima data.Nam fost vazut nici o data de nimeni,sper ca sfaturile mele sa fie de folos 

preturi 80 juma de ora 150 ora la inceput,era sa uit intr-o ora te poti gata de cate ori vrei tu

 

dupa o mai lasat umpik din pret 

camera era curata ia era curata deci mi se pare ok

Am vrut sa fiu scurt si la subiect 

la note nu ma pricep dar cum scriu alti incerc si io

un 8 pt aspect

un 6 pentru locatie

un 9 prestatie

un 9 igiena 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Incercat sa stabilesc o intalnire cu domnisoara insa cred ca are prea multi clienti sau este foarte somnoroasa :)), sunat undeva pe la ora 10 zilele trecute dar m-a refuzat politicos si mi-a spus ca nu acum ca doarme.

 

Mai mult noroc data viitoare.

 

Bafta

Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

buna tuturor si scuze la modelatori dar nu mai stiam cum sa intru pe forumu asta,si miam refacut un cont

 

sunt ada despre mine este vorba pe forum:

multam de comenturi si rele si bune nu am intrat sa le comentez gusturile nu se discuta.

tin sa precizez k is sigura nu mai sunt cu cami cate o data mai am o colega invarsta 45 de ani cu mine

din 14 feb ma voi muta la aceias adresa dar camera cu intrare din drum cine va dori sa vina va intra vom vb si daca ramane bine daca nu iar i bine pt intimitate o sa va poftesc inauntru chear daca nu ramaneti.sunt curata si oricum puteti sami cereti sa fac dus ca nu mie frica de apa.locatia va fi perfecta

pret:80/juma de ora normal oral cate numere puteti in jumate de ora

       150 ora oral normal tot asa cate numere puteti

daca se vrea mai mult se negociaza.

si colega de 45 de ani cand este prin zona 50 juma ora oricum cu ia negociati

as dori sa pun si niste poze pentru cei interesati dar nu stiu poate pe viitor  poate imi explica modelatori sau cine stie va pup si va astep

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator intimul
Reputație: 0

@ada singura: Pentru a te contacta a ramas valabil numarul de telefon din topic? Cum se poate lua legatura cu colega ta de 45 ani? Astept un eventual proxim raspuns de la tine. Clipe frumoase si fericite sa ai pana atunci.

Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

Am revenit cu niste poze. Le-am facut in baie sa se vada unde va puteti sapala dupa ce terminam treaba.cu ocazia asta evit sper discutile despre igiena.precizez ca nu raspund la nr necunoscut si dupa ora 00:00.cum sunt in poza asa sunt si in realitate.va astept si mai vb si pe forum.va pup post-109256-0-78904900-1393102723_thumb.jpgpost-109256-0-47223100-1393102740_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...