Sari la conținut

Lara-0741558286 - terapie sexuala


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Salutare.Am vrut sa profit de faptul ca Lara se afla in orasul Oradea si mi-am zis ca trebuie sa o vizitez.Asa ca marti seara am sunat si mi-am facut o programare pentru a doua zi de dimineazta (am vrut sa fiu primul in acesta zi......suntem toti mai fresh la primele ore ).Locatia este pe Balcescu in ,,celebrele''garsoniere.Am fost primit de Lara intr-un neglijee scurt,alb, semi-transparent si incaltata cu pantofi cu toc, iar parul lung negru crea deja o atmosfera erotica.Foarte amabila si sociabila,am stat la o tigara si cafea (sper ca ti-a placut cafeaua   ),am facut apoi un dus si am trecut in camera.Saruturi la greu din partea ei si din partea mea   la inceput.Am trecut apoi la sanii ei frumusei si destul de mari, iar apoi am ajuns la ,,pasarica'' curata si epilata unde am petrecut o buna parte din timp degustand-o si explorand cu degetele (chiar 4 la un moment dat...deci un adevarat fisting) umezindu-se bine de tot.Apoi nu a ramas nici ea mai prejos si  l-a luat pe junior in primire smotocindul bine de tot:supt. lins...chiar si ouale,si chiar tendinte de deep reusite.Dupa minute bune de oral am rugat-o sa puna capisonul si am trecut la un normal,ea pe spate si eu in genunchi ,apoi la misionar unde a fost foarte activa prin managaieri si saruturi.In aceste conditii sfarsitul a venit ca o consecinta si cum ma simteam foarte bine in aceea pozitie am terminat in capison.Apoi am facut un dus si la tigara de respiro am fost servit cu o doza de sprite (exista si cola, apa plata sau minerala).Cum deja zburasera (fara sa-mi dau seama) aproape 50 de minute nu am mai insistat pentru al doilea numar...eu merg pe principiul odata si bine dar fara graba  decat de 2 ori dar chinuit si pe fuga (time is money for everythnig) al doilea numar.


Locatie 9-garsoniera pe Balcescu


Apsect 8.5..26ani,1.70,78kg,sani maricei, bruneta par lung  (un pic plinuta este adevarat)


Prestatie:oral neprotejat 9, normal 9


GFK 9,5


Halat 100 (30 de minute),150 (ora).Eu am stat o ora.


De vizitat pentru cei carora le plac femeile cu forme rubensiene si nu cele slabute.


Spor.


 



  • Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

Cine s-ar fi gandit ca a doua experienta a mea va avea loc atat de repede? nici prin gand nu imi trecea. Pana am intalnit aceasta minune a lumii, Lara :) Te face sa o doresti din primul moment in care o vezi. Cum nu am mai avut rabdare pana dimineata, iar cafeaua se poate bea si noaptea, am decis sa o vizitez aseara.

Am fost intampinat intr-o tinuta foarte sexy, aproape transparenta, o dulceata de fata bruneta, inalta, frumoasa si plinuta (adorabila).

Cu o astfel de persoana, nu ai cum sa nu socializezi, astfel ca am avut o perioada de socializare, capitol la care exceleaza. Apoi, a venit momentul sa inceapa si "treaba rusinoasa" :) A venit la minesi a inceput sa ma sarute cu multa pasiune, moment in care am putut sa o cuprind si sa o simt...ooof... "Micutul" a reactionat rapid, inevitabil, si sarutandu-ne am mers spre camera. Acolo a urmat un oral luuung din partea ei, un oral cum nici in filme nu am vazut si nu stiu sa mi se fi facut vreodata. De-a dreptul..superb. Apoi, am intins-o pe spate si am inceput sa o sarut peste tot..inevitabil, am ajuns la acea pasarica superba, miros si gust..de nota 10... era uda deja, foarte excitata. Din pacate, atat in timpul acestui oral cat si in timpul normalului, a fost de cateva ori foarte aproape de orgasm..din pacate starea mea precara de sanatate si oboseala, nu mi-au permis sa continui in unele momente si ma declar foarte dezamagit, mi-as fi dorit sa aiba macar un orgasm .. il merita...

Ok, am pus prez. si a trecut deasupra, dupa ce s-a frecat putin de Micutul... l-a infipt incet in ea si a inceput sa miste... doamne, ce imagine superba, ce feeling... dupa un timp de placeri in aceasta pozitie, am trecut eu in spatele ei..din nou placere deosebita pentru amandoi.. Din pacate, rezistenta mea fizica, m-a facut sa cedez dupa un timp...asa ca am luat o pauza. Am reluat apoi toate operatiunile, la fel, ea foarte aproape de orgasm... si eu sunt vai de mine.. :)

Pot spune ca a fost DINTRE CELE MAI TARI EXPERIENTE SEXUALE AVUTE VREODATA.

 

Tarifele le stiti probabil, 100 ron/nr, max 30 min, ON+NP, 150 lei/ora,   eu am optat pt o ora.

Note:

Locatia: garsoniera Balcescu, curata 9/10

Aspect: 10 (plinuta, dar ador femeile plinute, gusturile nu se discuta)

Oral:  10

Normal: 10

GFE: 10+++

 

O recomand celor carora le plac plinutele.. desi as vrea-o doar pentru mine :))  E de vis, din punctul meu de vedere.

Imi fac abonament.

 

Puterea fie cu voi

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Hey băieti :)

 

După cum s-a tot pomenit,m-am mutat în Oradea,am vrut să spun definitiv,dar nu cred că voi îmbătrâni aici,deci să zicem perioadă nederminată.

 

Ca să nu mai aveți de căutat topicul de Satu Mare,voi specifica aici serviciille si prețurile,

 

Serviciile oferite:ON,NP,FK,CIM,COF,COB

Pentru a evita neplăcerile cadoul se oferă înainte de a ne pierde capul :) în felul următor:
-ptr.30 min(=1 finalizare) 100 lei
-ptr.60 min(=2 finalizari) 150 lei

Nu doresc să negociez si nici nu o voi face,deci vă rog nu încercați asta,că ne pierdem amândoi timpul degeaba.Mulțumesc pentru înțelegere.

Disponibilă de Luni până Sâmbătă între orele 12-24.În afară de acest program ne putem întălni dacă ne întelegem din timp.



Modalitățile de contact rămân aceleași,nr.telefon )741558286 și ID de messenger larasimona_xoxo.

Apelurile cu număr ascuns sunt restricționate.

 

Și niște poze

post-62847-0-39356900-1378660037_thumb.jpg
 
post-62847-0-89686500-1378660040_thumb.jpg
 
post-62847-0-16958600-1378660043_thumb.jpg
 
:*
 
PS.Pisic,te rog închide topicul cu Vizita și ți-aș mulțumi,dacă ai muta recenziile de la Orădeni aici,de pe topicul din Satu Mare.
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut!

Îmi pare bine că Lara s-a mutat în Oradea, iar motivul acestei bucurii îl voi descrie mai jos. Îmi doream să ajung la ea cam de acum 2 săptămâni, însă timpul m-a împiedicat s-o fac. Ieri, pe la 11:00 am purtat cu ea o discuție pe mess și mi-a spus că e în Oradea (săptămâna trecută fiind la Satu-Mare) și este disponibilă. Am ajuns foarte ușor la locația indicată pe la 11:30 - pe bulevardul Dacia. Lara m-a așteptat într-o costumație foarte sexy - neglijeu transparent și bikini + pantof cu toc. Stă singură într-un apartament mare și primitor cu 3 camere. O locație nu de lux, însă decentă și curată. Am stat la discuții în living timp de o țigară după care Lara și-a cerut voie să facă un duș fiindcă era proaspăt trezită, lucru care bineînțeles nu m-a deranjat. Am urmat eu la duș, după care am fost poftit în dormitor, un loc foarte primitor și luminos cu mobilier alb, cu un pat mare și țeapăn unde Lara mă aștepta dezbrăcată. Am obtat pentru 1 finalizare (prețurile sunt cele trecute de Lara) cu opțiunea că dacă ne va permite timpul voi lua 1 oră. Din păcate nu mi-a permis timpul să iau 2 finalizări, și spun din păcate fiindcă ceea ce a prestat Lara în numărul ăsta a fost senzațional. Nu am apucat să facem NP, ci mi-a făcut un ON cu CIM de nota 10+. Totul a durat undeva la 10 minute cred. Lara nu face mecanic ceea ce face. A început cu sărutări pe obraz, coborând fără să rateze vreun petic de piele până la întâlnirea cu instrumentul. Pe lângă asta, tratează instrumentul doar cu gura și cu limba fără să neglijeze ouțele folosind metode deep throat.

Și acum notele:

Locație - 9

Aspect fizic - 9 mie îmi plac femeile plinuțe. Drăguță la față, sâni mărișori (pozele sunt reale și actuale), fund sexy, păsărică proaspăt epilată fără miros și udă :);

GFE - 10;

ON + CIM 10 spre 11

Cu siguranță revin!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

:2808.gif  Trenul condamnatilor, pardon… intarziatilor la Palinca de Bihor  :2808.gif  (13-15 septembrie 2013)

 

 

 

Iooooii mes amis, am comis-o din nou!! Si ce-am mai comis-o!  :ellao

 

 

Anuntandu-se, cu surle si trambite, o super-intalnire nimfomana in Oradea, m-am indreptat spre agentie pentru a-mi procura biletele de calatorie cu trenul condamnatilor la Palinca de Bihor :2808.gif . Trenul condamnatilor avea sa devina trenul intarziatilor din cauza restrictiilor de viteza de pe segmentul Sighisoara – Teius… plus alte opriri intre Cluj-Napoca si Oradea…

 

“Tanananana na naaaaaa!! Trenul Interregiocondamnatilor nr. XXX, in directia Oradea, va pleca peste 5 minute! Trenul va opri in statiile: Ploiesti Vest, Sinaia, Busteni, Predeal, Brasov, Sighisoara, Medias, Teius, Razboieni, Campia-Turzii, Cluj-Napoca, Huedin, Alesd, Oradea. Daca-l vedeti pe tanarul antrenor bavarez prin zona, spuneti-i ca numerotarea vagoanelor incepe cu nr. 69 de la locomotiva”.  :laugh2

 

Si se puse trenul in miscare, inghitind cei 650 de km ai distantei Bucuresti – Oradea cu o viteza comparabila cu cea cu care beau eu palinca, atunci cand ma gandesc la meciurile din Bundesliga – adica de la incet spre foarte incet :laugh2 …. Fulgerele brazdau cerul si ploaia avea sa cada, aproape fara incetare, peste toata zona Vaii Prahovei, Brasov, Sighisoara, etc. In tot timpul asta, am schimbat cateva pareri cu doua fete dragute, care stateau fata in fata cu mine, in compartiment, si care se indreptau spre Cluj. Ajunsesem sa nu ma mai gandesc la intarziere – o placere deosebita sa ai cu cine sa socializezi, in timpul unei calatorii indelungate. Insa din Cluj, am ramas singur in compartiment, admirand peisajele superbe ale Ardealului (Carpatii Occidentali, Vadul Crisului, padurile etc.) si dupa ce-am ajuns, in sfarsit, in Oradea… oleeeeeeeeeeeee!!! Pe peron ma asteptau Lara si Lubric! O surpriza extraordinara! Dupa euforia intalnirii, am pornit spre un restaurant dragut unde am servit o cafea, am stat la taclale si aveam sa cunosc, incet-incet, si pe cativa dintre ceilalti participanti la super-intalnire. M-am bucurat din suflet sa cunosc atatia domni de gasca, foarte faini si prietenosi! :rever

 

Revenind la ceea ce este cel mai important de prezentat si anume, la intalnirile intime cu Lara, va pot spune ca amandoua au decurs excelent: FK, mangaieri, imbratisari, gemete naturale, trezirea argentinianului cu limbuta jucausa si exploratoare a zonelor adiacante, socializarea, imprietenirea cu Larapusyka si portia de Bavarian pussylicker ce avea s-o determine pe cea mica sa-i faca declaratii de dragoste lui Messi “Vreau sa te simt in mine”. Ehei dracii antrenorului, asa ajunsesem la concluzia ca distanta intre mine si Lara era, de fapt, de aproximativ, 650,017 km. :laugh2  :crazylove  La prima intalnire intima, am finalizat glorios in caciulita iar la a doua, i-am oferit un COB la fel de abundent, precum aversele de ploaie, insotite de descarcari electrice, ce-au invaluit toata Valea Prahovei.

 

Iooooi, si dupa asemenea momente fierbinti, in mod firesc a urmat dusharea pentru revigorare si minunatele momente in care am discutat pe diverse subiecte, stand imbratisati si mangaindu-ne reciproc - ca deh, patzasti ? patzasti!

 

S-am incalicat pe o sa, si v-am spus povestea asa!! 

 

 

Sa acordam si notele:

 

MODALITATE DE CONTACT: Numarul de telefon din titlul topicului sau PM

 

LOCATIA: Nota 9,5 (apartament cu 3 camere spatioase, ingrijit, curat, baie dotata cu tot ce este nevoie (prosoape, geluri de dush, papuci), situat in cartierul Rogerius, undeva pe Bd. Dacia)

 

ASPECT FIZIC: 9 (inaltime medie, sani medii si frumosi :boob , parul lung)

 

IGIENA PERSONALA: 10+ (nimic de reprosat)

 

LARAPUSYKA: 10+  (epilata si curata, labiile frumos evidentiate si dornice de cunni)  :icecream

 

ORAL:  10 (atentie deosebita acordata zonelor adiacente, diverse artificii)

 

NORMAL: 9 (cateva pozitii schimbate, gemete discrete dar naturale)

 

SEX ANAL: nu m-a interesat

 

LARA: :*  10+ (o gazda minunata, fire sociabila, zambitoare, jucausa :ellao , ii place sa traiasca momentele fierbinti si sa se bucure de ele, te face sa te simti ca si acum ai face dragoste cu iubita ta, o fetita nebunatica si un OM in adevaratul sens al cuvantului, cu suflet mare) – si sa nu uit: “Multumesc pentru cafeaua ta foarte buna”  :*

 

FK – 9,5 (pasional, umed si intretinut)

 

CADOU : 300 lei (pentru 2 intalniri intime care au durat cate 1h si un pic - data viitoare vreau sa-i ofer un cadou mai mare)

 

http://felicitari.alege.net/22/duzina_de_trandafiri.jpg

 

CONCLUZII: O recomand cu incredere si nu-mi pasa de distanta pe care o voi strabate pentru a-o reintalni pe Lara! :*  Multumesc Lara pentru gazduire si pentru atitudinea ireprosabila (atat in momentele intime, cat si pe tot parcursul intalnirii de grup) Purtati-va exemplar cu Lara si va garantez ca veti avea parte de un tratament regesc din partea ei!

 

P.S.: Consider ca pe oamenii adevarati merita sa-i intalnesti, sa-i cunosti si sa te imprietenesti cu ei, chiar daca vii langa ei chiar si de la capatul Pamantului!

 

 

 

Cu deosebita stima si respect, antrenorul Joseph, puslamaua calatoare prin Ardeal  :2808.gif

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator Fater
Reputație: 0

Dupa toata povestea care s' a finalizat in doua moduri fericite...am o intrebare...ti'ai luat acasa doua kile da palinca???

Nu palinca e cel important. Daca nu ma insel Bavarezul nostru vrea sa credem ca e dotat bine de tot, cu un instrument de 17 METRI!! :) (650,017 km = 650017 m , si daca distanta initiala a fost de 650km...... :) ) Mai mai, si eu mai adaug cateva cm cand vine vorba, dar nici chiar asa :D

@Lara, scuze pt offtopic.

Link spre comentariu
  • Oras:Fuckster's Land
  • Oras:Fuckster's Land

     Dragi confutadori,

   

  Intalnirea dintre mine si aceasta domnisoara minunata s-a petrecut in noaptea venirii ei in Oradea. Dupa primirea calduroasa de care a avut parte alaturi de ceilalti bine vestiti confrati ale curviei, ne-am retras la locatia ei binecunoscuta din zona Rogerius in urma unei provocari acceptate de ea pentru un masaj "legen............wait for it........DARY" din partea mea.

  Actiunea a inceput cu un masaj de relaxare din partea mea executat exceptional din spusele susnumitei, incepand de la picioare in sus, continuand cu spatele si terminand cu un masaj la fund continuand cu dezmierdarea "piersicutei", urmat de un oral la care ea parea sa se simta foarte bine, a ajuns chiar la orgasm!!! Atmosfera s-a incins, moment in care Lara a trecut la un oral incendiar, asezonat cu toate deliciile, DT, atentie la zonele adiacente. Dupa care am trecut la un normal, schimband doua pozitii si anume misionar si doggy style. Tinand cont faptul ca eram obosit, nu am terminat la normal ci am terminat CIM continuat cu imbratisari si saruturi patimase, un adevarat GFE!!!

  Avand in vedere cele intamplate, o recomand din toata inima, m-am simtit extraordinar, nu am avut nici macar o clipa sentimentul ca ceea ce s-a intamplat intre noi a mecanic, din potriva, a fost o aventura cu adevarat frumoasa.

 

Deschidem catalogul:

 

Locatie: 10, apartament mare, baie ok!

Aspect: 10, pentru cine prefera BBW

Oral: 10+++, DT, atentie sporita la zonele adiacente

Normal: 10, contre placute!!!

GFE: 10+++, FK, gemete foarte placute si adevarate

Igiena: 10, epilata proaspat, piersicuta dulce

 

 

Toate acestea prin prisma faptului ca s-a produs click-ul intre noi!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Saptamana trecuta am revizitat-o pe Lara.

Si cum nu i-am facut recenzie la vizitele anterioare cred ca acum e momentul potrivit.

Modalitate de contact telefonul din titlu.

Locatia B-dul Dacia zona Colors, apartament mare dotat cu tot ce necesar.

Ajuns la locatie am facut un dus, baia curata dotata cu gel, prosop curat.

Actiunea a inceput de pe hol cu saruturi excitante si usor am ajuns in dormitor unde patul mare si primitor ne astepta.

ON foarte bun cu DT si atentie la zonele limitrofe. Nu se grabeste, si am trecut la normal doar la cererea mea.

NP deasemenea bun cu contre placute si umezire naturala.

Am avut impresia ca ii place ce face si asta e important.

Note

Locatia 10 nimic de reprosat.

Aspect 8 Lara e plinuta cum se vede si din poze dar e placuta.

ON 10 foarte bun cu DT, umed placut.

NP 9 bun cu implicare si pasiune.

GFE 10 placuta, deschisa agreabila.

Cadoul 100 ron

Raport calitate pret corect.

Eu voi reveni cu siguranta si o recomand pentru cei care nu-i deranjaza faptul ca e plinuta.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare, 

 

Am vizitat si eu atelierul de productie al acestei dameze, urmare a recenziilor ultra-pozitive, uitand de sfanta zicala romaneasca : "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul ! "

 

Dupa mai multe zile in care am incercat sa dau de ea ( fie nu raspundea, fie mi-a spus ca ma programeaza peste 2-3 zile ... :shocked...oare chiar are senzatia ca e singura curva de pe planeta ????? ) am reusit sa fixam o intalnire. Hrrr ... tin inca de la inceput sa spun ca mai bine dadeam banii la cersetori ! 

 

Locatia : Rogerius - Dacia - Colours, apartament dragut, fara mirosuri, curatel, nimic deranjant. 

 

Fata : MUUULTAAAA - muuuultaaaa, mult mai mare decat in poze si trebuie mentionat ca arata muuult mai bine imbracata decat dezbracata !!! Cand am vazut ditamai hipopotamul, am dat sa plec.  A observat si ea ca sunt in dilema daca sa raman sau nu si mi-a spus sec ca pot pleca oricand daca nu imi place de ea. De parca as fi avut nevoie de aprobarea ei ! Ma gandeam ca totusi, poate compenseaza prin prestatie ... 

 

Prestatia : Oral neprotejat bunicel, umed, pasional, lucreaza cu tot organul si isi foloseste gura la capacitate maxima. Singurul lucru pozitiv la ea : cum i se bulbuca ochii in cap ca la broasca atunci cand o baga toata in gurita :eek    Excelenta privelistea  ! In rest ..... la normal privelistea e crunta : multa grasime, vergeturi, vene umflate / varice , prea dezgustator pentru mine. Am schimbat 2 pozitii iar la a 3-a am ramas cu organul mort in mana. Mi se face si acum pielea de gaina cand ma gandesc cum arata :bad   S-a oferit sa ma termine oral, dar am refuzat politicos, singurul lucru pe care il doream : SA PLEC CAT MAI REPEDE !!!!! Brrrrrrrrrrr .... :pig

M-am dus la Antonia sa-mi spal imaginea infioratoare care imi ramasese in minte ... si care are acelasi pret !! 

 

Notele :

 

Locatia - 8 

 

Aspect general - 6 

Aspect dezbracata - 2 !!!!! - per total CORIGENTA 

 

Oral - 7 - merita incercata doar pentru faza cu bulbucatul ochilor la deep :eek

Normal - 3 - brrrrrrrrr !!!

 

Pret : 100 lei - enorm dupa parerea mea. 

 

Concluzie : eu nu mai revin la ea nici daca ma plateste !!! De top - doamne-fereste  .... poate daca se mai naste a doua oara !!!   

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Chiar.. ce rost avea sa ramai daca nu esti fanul tipelor bbw? ca apoi , sa scrii recenzia asta  cu ton..... scuze, promit sa nu mai intervin, dar nu m-am putut abtine. Trebuie , sa intelegeti, ca pentru   intalnire reusita minim de simpatie macar e imperios necesar, daca asta nu exista.. macar, sunt slabe sanse  sa aveti parte de o experienta memorabila :)

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Domnule Black_cat,cu scuzele de rigoare,recenzia asta imi miroase a razbunare si imi pare falsa.Daca sustii ca noi ne-am intalnit,da-mi te rog alte detalii.Tot ce ai scris tu,s-a putut scrie si in urma recenziilor aparute pana acum,punand foarte mult accent pe punctele mele mai putin ok.

Eu nu reusesc sa-mi amintesc cand ne-am intalnit noi.Ceea ce scrii tu concret e complet fals.

Mai exact,ai tot sunat dar n-am raspuns sau te-am programat peste cateva zile.Sa nu raspund,este posibil...pentru ca probabil sunt ocupata.Daca sunt ocupata cu un vizitator sau cu altceva este strict treaba mea!Dar ca te-am programat peste cateva zile?COMPLET FALS!

Niciodata nu am facut programari inainte cu cateva zile,programarile se fac cu 30 min-1 ora inainte,eventual cu cateva ore inainte,dar ramane sa mai vorbim inainte cu o ora,pana atunci nimic nu e batut in cuie.Toti cei care ma cunosc,pot confirma asta.

Nu te-ai terminat?Hmmm,tin minte foarte bine,cand un barbat nu se termina.Asta s-a intamplat ultima data,acum ceva timp,cu un user pe care il stiu si nu esti tu.

Deci te rog,sa vii cu alte completari,daca sustii ca ne-am intalnit.Eu sustin ca NU ne-am intalnit si dintr-un motiv cunoscut doar de tine vrei sa-mi faci rau.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Domnule Black_cat,cu scuzele de rigoare,recenzia asta imi miroase a razbunare si imi pare falsa.Daca sustii ca noi ne-am intalnit,da-mi te rog alte detalii.Tot ce ai scris tu,s-a putut scrie si in urma recenziilor aparute pana acum,punand foarte mult accent pe punctele mele mai putin ok.

Eu nu reusesc sa-mi amintesc cand ne-am intalnit noi.Ceea ce scrii tu concret e complet fals.

Mai exact,ai tot sunat dar n-am raspuns sau te-am programat peste cateva zile.Sa nu raspund,este posibil...pentru ca probabil sunt ocupata.Daca sunt ocupata cu un vizitator sau cu altceva este strict treaba mea!Dar ca te-am programat peste cateva zile?COMPLET FALS!

Niciodata nu am facut programari inainte cu cateva zile,programarile se fac cu 30 min-1 ora inainte,eventual cu cateva ore inainte,dar ramane sa mai vorbim inainte cu o ora,pana atunci nimic nu e batut in cuie.Toti cei care ma cunosc,pot confirma asta.

Nu te-ai terminat?Hmmm,tin minte foarte bine,cand un barbat nu se termina.Asta s-a intamplat ultima data,acum ceva timp,cu un user pe care il stiu si nu esti tu.

Deci te rog,sa vii cu alte completari,daca sustii ca ne-am intalnit.Eu sustin ca NU ne-am intalnit si dintr-un motiv cunoscut doar de tine vrei sa-mi faci rau.

Dau credibilitate lucrurilor afirmate de Lara . am avut ocazia sa o cunosc personal , in urma cu 2 sapt .  are un nivel excellent de comportare , o educatie foarte buna , mult respect si tact fata de clienti .

este mai solida , insa are o buna atractie si nici vorba de descrierile deraiate ale domnului Black-cat. deci o recomand fara rezerve . 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

     Black_cat recenzia ta nu miroase a bine.Sunt doua neconcordante :

1.Lara nu procedeaza cum spui tu, adica sa faca programari peste 2-3 zile..nu este stilul ei......deci este ceva ciudat :hmmm in recenzia ta.

2.Daca aceasta recenzie este adevarata si spui ca nu ti-a placut de Lara de ce ai mai ramas.Nu cred ca ai fost legat de pat sau ti-au fost ascunse hainele? Sau ai simtit nevoia sa improsti pe cineva cu noroi si sa folosesti astfel de cuvinte injositoare? Putem sa ne exprimam o nemultumire si prin altfel de cuvinte,nu prin vulgaritati si injurii.

   Dar, ma repet,este ceva ciudat in asa zisa recenzie a ta.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Sal Pisicuts, 

 

Am vizitat dameza acum aprox. 1 luna, dupa cheful cel mare care s-a tinut la Oradea, la care au participat si alti membri din tara. Telefonul pe care l-am dat Larei si m-a programat peste 2-3 zile l-am dat in vinerea de dinaintea chefului. Sincer, chiar voiam sa vin si eu la chef, formuland in acest sens o cerere catre Lubric. Se pare ca am facut bine ca am renuntat. Iar in ceea ce priveste "facutul de rau...." hai sa fim seriosi ! In ce consta raul ??? In scrierea unei recenzii nefavorabile, datorate unui fizic care mie mi-a provocat greata ?? SA FIM SERIOSI ! Personal, am regulat personaje mai urate decat Lara ... Sau poate cine stie.... o fi vreun model si nu mi-am dat seama .... 

 

Sincer, am vrut sa ma abtin de la recenzie, banuind ca voi rani cateva orgolii, insa ceea ce m-a facut sa scriu a fost propunerea ca Lara sa devina o escorta de top. Mi-am facut datoria de "consumator" , atat si nimic mai mult. 

 

Cu consideratii, 

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Dupa mai multe zile in care am incercat sa dau de ea ( fie nu raspundea, fie mi-a spus ca ma programeaza peste 2-3 zile ... :shocked...oare chiar are senzatia ca e singura curva de pe planeta ????? ) am reusit sa fixam o intalnire. Hrrr ... tin inca de la inceput sa spun ca mai bine dadeam banii la cersetori ! 

 

Locatia : Rogerius - Dacia - Colours, apartament dragut, fara mirosuri, curatel, nimic deranjant. 

 

Fata : MUUULTAAAA - muuuultaaaa, mult mai mare decat in poze si trebuie mentionat ca arata muuult mai bine imbracata decat dezbracata !!! Cand am vazut ditamai hipopotamul, am dat sa plec.  A observat si ea ca sunt in dilema daca sa raman sau nu si mi-a spus sec ca pot pleca oricand daca nu imi place de ea. De parca as fi avut nevoie de aprobarea ei ! Ma gandeam ca totusi, poate compenseaza prin prestatie ... 

 

Prestatia : Oral neprotejat bunicel, umed, pasional, lucreaza cu tot organul si isi foloseste gura la capacitate maxima. Singurul lucru pozitiv la ea : cum i se bulbuca ochii in cap ca la broasca atunci cand o baga toata in gurita :eek    Excelenta privelistea  ! In rest ..... la normal privelistea e crunta : multa grasime, vergeturi, vene umflate / varice , prea dezgustator pentru mine. Am schimbat 2 pozitii iar la a 3-a am ramas cu organul mort in mana. Mi se face si acum pielea de gaina cand ma gandesc cum arata :bad   S-a oferit sa ma termine oral, dar am refuzat politicos, singurul lucru pe care il doream : SA PLEC CAT MAI REPEDE !!!!! Brrrrrrrrrrr .... :pig

M-am dus la Antonia sa-mi spal imaginea infioratoare care imi ramasese in minte ... si care are acelasi pret !! 

 

Notele :

 

Locatia - 8 

 

Aspect general - 6 

Aspect dezbracata - 2 !!!!! - per total CORIGENTA 

 

Oral - 7 - merita incercata doar pentru faza cu bulbucatul ochilor la deep :eek

Normal - 3 - brrrrrrrrr !!!

 

Pret : 100 lei - enorm dupa parerea mea. 

 

Concluzie : eu nu mai revin la ea nici daca ma plateste !!! De top - doamne-fereste  .... poate daca se mai naste a doua oara !!!   

si mai consideri , ca nu ai jignit? dupa expresiile folosite? poti exprima si pe ton normal, daca nu ti-a placut, fara jigniri.

Si da in top isi au locul si fetele BBW

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Eu as propune banarea unor astfel de useri.

Mai tatuca,daca nu iti plac domnisoarele BBW,dupa ce pusca mea mergi? Esti masochist?

PIsic,daca nu pentru recenzia falsa,macar pentru reclama la alta escorta si tot merita un BAN.

Sa mai povestim de jigniri?

Smells like a fish.Stinks.

Chiar asa,exact dupa propunerea la top ai venit tu sa denigrezi,facand o recenzie de acum o luna. :laugh2

 

P.S. Daca urmariti cele cateva recenzii ale lui,doua sunt la superlativ,cu note de 15++++.Oare numai cu cele doua printese a avut o experienta atat de extraordinara si nemaipomenita,extraterestiala chiar?

 

P.S.2. Pisic,dupa verificari,rogu-te sa cureti topicul,sa ramana doar recenzii,sa continue urcarea la Top a Larei.

Link spre comentariu

Vizitator raynor009
Reputație: 0

I se bulbucheaza ochii in cap, penal... =)) am crezut ca o sa cad de pe scaun cand am citit recenzia ta. Si cand creadeam ca eu sunt ala nebun.. dar tu esti mai dus ca mine.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...