Sari la conținut

Monitorul de Vrancea


oddo21

Postări Recomandate

poate comenta cineva asta ?

 

http://www.monitorulvn.ro/articole/**spam editat**e-obligate-s-se-prostitueze-intr-un-apartament-din-sud_2_151691.html

 

”  Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi, ieri după-amiază, de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea. O a doua femeie este cercetată în libertate pentru că este însărcinată, împotriva ei fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea timp de 30 zile. Cei patru sunt acuzaţi de trafic de persoane. Ieri, la sediul DIICOT Vrancea au ajuns mai multe persoane, iar în urma audierilor au fost reţinute trei dintre acestea, printre care şi o femeie, care ar fi capul reţelei de traficanţi de carne vie. Anchetatorii spun că suspecţii racolau fete, pe care le obligau să se prostitueze într-un apartament din cartierul Sud al municipiului Focşani. Şapte dintre victime, aproape toate **spam editat**e, au ajuns şi ele la audieri, ieri, ocazie cu care au povestit tot ce li s-a întâmplat.


   Trei persoane, respectiv doi bărbaţi şi o femeie, au fost reţinute ieri după-amiază în urma a patru descinderi efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Vrancea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea. O a doua femeie este cercetată în stare de libertate, ea fiind însărcinată în cinci luni. Împotriva acesteia a fost luată măsura de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile. „Au fost reţinute trei persoane şi se continuă cercetările pentru trafic de **spam editat** şi constituire de grup infracţional organizat”, ne-a precizat procurorul Cristi Mărgel, şeful DIICOT Vrancea.
    Cele patru descinderi au fost efectuate în imobile din Măicăneşti şi Vârteşcoiu,  la persoane suspectate că ar face trafic de carne vie. Suspecţii, patru la număr, respectiv Grigore B., din Vârteşcoiu, şi Marius Sorin C., din Măicăneşti, şi două femei tot din Măicăneşti, respectiv Caterina I. şi fiica sa Rebeca I., care este însărcinată, au fost aduşi la sediul DIICOT Vrancea pentru audieri. Caterina, despre care oamenii legii spun că ar fi capul reţelei, a fost găsită într-un apartament din cartierul Sud al municipiului Focşani, loc în care anchetatorii bănuiesc că erau obligate să se prostitueze mai multe tinere, majoritatea **spam editat**e. Potrivit anchetatorilor, fetele primeau de la clienţi între 50 şi 70 lei pentru partida de sex, dar a fost şi o situaţie în care o copilă a fost obligată să-şi petreacă întreaga noapte cu un client, primind în schimb suma de 150 lei.
   La audieri au ajuns şi câţiva martori, dar şi mai multe **spam editat**e, care ar fi fost obligate să se prostitueze de cei patru suspectaţi de trafic de carne vie. Anchetatorii ne-au precizat că alte două persoane suspectate că făceau parte din reţea nu au fost găsite, deocamdată.

Clienţii, „racolaţi” prin mica publicitate

    Din informaţiile obţinute de la anchetatori, suspecţii racolau tinere, unele din judeţul nostru, altele din alte judeţe, pe care le obligau să întreţină relaţii sexuale într-un apartament închiriat de o femeie de 40 de ani, respectiv Caterina, în cartierul Sud al municipiului Focşani. Surse din rândul anchetatorilor spun că fetele nu primeau mai nimic din sumele câştigate, iar atunci când nu se conformau erau lovite.
    Anchetatorii ne-au mai spus că membrii grupării erau cei care le găseau clienţi fetelor, prin intermediul anunţurilor la mica publicitate. Traficanţii de carne vie le promiteau celor interesaţi clipe „minunate” în compania unor domnişoare drăguţe. Toţi banii pe care fetele îi strângeau din „munca“ prestată ajungeau apoi la suspecţi. De altfel, „afacerea” era una de familie, fiind coordonată de Caterina, concubinul, fiul şi fiica sa, după cum ne-au spus anchetatorii.

„Patroanei” i s-a făcut rău

    Ieri, la vederea poliţiştilor, „patroanei” i s-a făcut rău. Caterina I. a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon” Focşani pentru investigaţii, iar apoi la Secţia de Psihiatrie, unde în urma investigaţiilor la care a fost supusă s-a stabilit că nu ar avea nicio problemă de sănătate. Ulterior, ea ajuns la sediul DIICOT în pijamale, desculţă şi încătuşată, alături de fiul său.
   Şi fiica acesteia a ajuns la spital, dusă de poliţişti, care au vrut să afle dacă într-adevăr este însărcinată, aşa cum a suţinut. Iubitul acesteia a ajuns şi el la parchet şi le-a spus anchetatorilor că nu ştie absolut nimic despre ceea ce ar fi făcut femeia sa şi nici despre activitatea infracţională a rudelor acesteia. El a încercat să-i convingă pe anchetatori că este cinstit şi că lucrează în construcţii.
   Ancheta în acest caz continuă. Urmează ca anchetatorii să stabilească tot ce s-a întâmplat de când suspecţii au pus pe roate „afacerea” şi până în prezent, dar şi despre câte victime este vorba. ”

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...