Sari la conținut

0737926714 - Cristina [langa Boavista]


webster

Postări Recomandate


  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

De pe publi24:

 

 

***IREZISTIBIL DE SEXY***

 

BRUNETA sexy,te astept la mine pt. o partida de sex incendiara, sex oral neprotejat cu fin.,sex normal in diferite pozitii,69,sex intre sani 200ron/fin 300ron/ora

 

Curios de anunt o sun. Imi place vocea de la tel si i zic ca vin repede la ea nu inainte de a o intreba daca pozele sunt ale ei. "Bineinteles ca eu sunt in poze. Nu sunt din Tm si-mi permit sa mi se vada fatza". Buuun ... am prins pestele cel mare si viteza catre hotel Boavista caci domnitza sta imediat langa, intr-un bloc la et 5. Cand ajung o brunetzica miniona, pe tocuri mari,  slabuta, cu tatze maricele, si ceva sumar pe ea. Chiar la intrare mai o colega cu niste ochi albastri mirati. Sunt debusolat. "Ehhh... cu care din voi am vb?" ca niciuna nu prea seamana cu pozele. "Cu mine" zice bruneta si ma invita in camera. Pozele,  clar luate du pe net respectand realitatea 80%. E acelasi tip de hoit ca in poze. Oricum e dragutza. Seamana cu Inna. Are si tupeu: " Ia uita-te mai bine. Nu seaman cu cea din poze?" :D Dar nu am venit sa ne certam si oricum imi place de ea la prima vedere asa ca ... nu o bag in seama. Trecem la negocieri. Nu rupe nika. E a dreaqu. Zis si facut, ii dau 300 pentru 1h. Dispar repede in dus. Vana mare, un pic cam dezordine dar e ok si baia si locatia. 

Trecem repede la actiune,  nu inainte de a ramane placut surprins de ce sani faini are. Sunt destul de mari, stau in sus si sfarcurile mici, numa bune de rontzait. :P Si de aici cam incep sa-mi dau seama ca "iara sunt la curve" si ca singurul lucru ce si-l doresc de la mine este kaska si sa plec cat mai repede. Nu prea tare cu sanii ca e sensibila. Cu picioarele pe umeri nu poate ca cica o doare. FK nici pe departe. Te lasa sa o pupi numa. Eventual te mai pupa si ea pe obraz sau pe gat dar ... cu masura ca sa stie cat sa bata in casa. Scanceste un pic pe la spate si la un ritm mai alert dar... nu pentru mult timp. Incepe sa o usture. Ea nu poate asa mult. Oricum in prealabil a folosit gel. Fiind si mult dupa 12 noaptea ma simt ca al 20-lea client. Ii zic sa treaca iara la oral pe care-l executa repede si apasat. Nu poate sa o bage toata in gura. Nu pot sa ma termin la oral asa ca ... ingrop pula in ea. Ii promit ca nu o mai chinui mult si ca o sa ma termin in 5 min. Fiind un adevarat gentleman ma tin de cuvant. :)

 

Locatie: 8

Aspect fizic: 9 

GFE: 4 (e politicoasa, dar nu face FK)

Oral: 7 (fara prezervativ)

Normal: 7

Anal: nu face

Amenda: 300/h (cu toate ca nu am stat 1h)

Per general: 6.5

 

La pretul asta cred ca mai gasesti una, doua care sa se implice mai mult. Oricum tot mai greu gasesti ceva de calitate care sa nu puna kashul pe primul loc, tot mai multe sunt cu casa de marchat dupa ele. In ritmul asta o sa-mi trag o prietena, doua, trei ... :P si ... ma las de curve, scuzati, de escorte. 

post-42006-0-31054800-1379103820_thumb.jpgpost-42006-0-73827200-1379103842_thumb.jpg

post-42006-0-71992200-1379103848_thumb.jpgpost-42006-0-88793400-1379103853_thumb.jpg

 

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...