Sari la conținut

Tanara 18 ani 0742570971


mariusm

Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Tanara 18 ani curata dotata fac masaj erotic cu finalizare si nu numai ptr domni generosi.
Daca esti generos surat si discret astept telefonul tau.
Am locatie pe Aradului,nu ma deplasez.
In rest la telefon.

0742570971
Ms

    Detalii generale Adaugat de Meetee - Offline Contact online Trimite Mesaj Privat Sex Fata Din localitatea Oradea Varsta 18 Zodia Varsator Inaltime 160 Greutate 45 Culoarea ochilor Negri Culoarea parului Roscata Fumator Da Ocupatia Maseuza Interes Sex Judet Bihor Localitate / Oras Oradea Contact Telefon / Mobil 0742570971

 

http://www.oradea.net/anunturi/images/443237_1749d45i4AxOU15v.jpg

 

http://www.oradea.net/anunturi/images/443237_1728jZMpo3NneCKy.jpghttp://www.oradea.net/anunturi/images/443237_1747cJhJhG2Lis7S.jpghttp://www.oradea.net/anunturi/images/443237_1744EBskbnVzzgaQ.jpg

 

 

 

Sunat: ON/P+NP -70 RON/ Fin, pe Aradului, voce de tarancuta fapt confirata si de ea, nu prea ma tenteaza sa fiu primul client la ea dar poate dau o fuga pana la ea :laugh2

Link spre comentariu

am incercat vineri sa dau de ea pe oradea-online. i-am trimis mesaj si am primit raspunsul de mai jos:

 

50 masaj cu finalizare 
60 cu oral protejat 
70 cu normal si oral protejat 
Nu ma deplasez 
Am locatie ok pe Aradului dupa pod in dreapta pe Radu Enescu 
Nu fac anal 
Cunnilingus ok 
Nu fac neprotejat 
Sunt ok 
Daca vrei suna cam peste jumat de ora si discutam 
Sedinta e de cam 45 de minute 
0742570971 
ms 
pupici

am vazut mesajul abia azi asa ca am sunat-o de dimineata si nu a raspuns la telefon.

am incercat din nou peste catea ore si avea telefonul inchis.

Link spre comentariu
  • Oras:Fuckster's Land
  • Oras:Fuckster's Land

In urma unei convorbiri telefonice, am stabilit o intalnire in fata la Biserica Emanuel, impreuna cu doi confrati, se stiu ei care :D

 

Am intalnit o domnisoara care sincer sa fiu, intr-o parere unanima, nu are varsta peste 18 ani, deci ATENTIE MARE, dupa parerea noastra undeva la 16 ani cel mult. Fata este de etnie, sau cel putin dintr-o zona rurala, cu urme de etnie, o cheama Maria.

 

Spor la copulat confratilor, dar atentie mare incaodata la varsta!!!

Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

In urma unei convorbiri telefonice, am stabilit o intalnire in fata la Biserica Emanuel, impreuna cu doi confrati, se stiu ei care :D

 

Am intalnit o domnisoara care sincer sa fiu, intr-o parere unanima, nu are varsta peste 18 ani, deci ATENTIE MARE, dupa parerea noastra undeva la 16 ani cel mult. Fata este de etnie, sau cel putin dintr-o zona rurala, cu urme de etnie, o cheama Maria.

 

Spor la copulat confratilor, dar atentie mare incaodata la varsta!!!

 

Arata bine?? Mi se pare ca corpul este bine dezvoltat si nu prea cred ca are 16 ani...

Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

Am sunat, dorind sa merg la ea, dar acuma nu mai are locatie, mi-a zis ca au venit ai ei acasa si ca renvoeaza, dar se poate deplasa. Preturile sunt aceleasi, varsta domnisoarei dupa cum zice ea 20 anisori, dar daca o sa fie sa ma intalnesc cu ea o sa o legitimez :)). Momentan astept.

Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

Daca nu o sa imi placa in momentul in care o vad pot sa renunt, nu sunt obligat sa raman. Fata le cam minte in privinta varstei, am intrebat-o de servicii si pe oradea online, si mi-a scris urmatoarele:

 

 

Tarifele mele:
50 masaj erotic.
60 cu oral protejat.
70 cu sex normal protejat.
Cam 45 de min o sedinta pana la o ora sau la intelegere.
Nu ma deplasez la nimeni .
Am locatie super pe Aradului la casele noi dupa Podul de la Petza in dreapta unde stau oamenii la ocayie catre Salonta, pe str Radu Enescu.
Nu fac anal si nu fac nimic neprotejat.
Doar cu prezervativ.

Sunt ok, am 18 ani,sunt micutza,subtire,cu sani si fund rotund.

Daca vrei sa vb ma suni dupa ora 16 sau 18 in general,azi de exemplu dupa 17-30,si de saptamana viitoare aproape oricand,depinde de zi, ptr ca nu am mess si nu prea scriu nici aici pe chat,ca am si alte treburi de facut si ma descurc mai greu cu scrierea aici…n-am spor la asta...
Te pup,
Ms.
0742570971
Sorry nu raspund la nr ascuns...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

In dorinta de a stopa  aceste off-topicuri  am ajuns la aceasta ,,caprioara''.Sunat....si facut programare in 15 minute, adresa este descrisa mai sus.Ajuns acolo am intalnit o fata foarte tanara. Chiar daca fizic si aici ma refer la corp (sani, fund) pare destul de dezvoltata, inaltimea si fatza ii arata tineretea.  I-am si spus ca nu arata de 18 ani dar imi poate confirma ca are peste aceasta  varsta printr-un buletin.Dar.......raspunsul ei ,,buletinul este in sat'' m-a facut sa nu raman. Eu recomand sa o mai lasam sa creasca......sau sa confirme printr-un act faptul ca este majora.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

nu mai stie nimeni nimica despre aceasta "caprioara"?

Daca nu iti sunt de ajuns informatiile care s-au postat aici  :slap2  exista in titlu un numar de telefon  si ........ vei afla ce te intereseaza.

Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

Eu am fost pana la locul unde isi desfasoara activitatea, sta intr-o casa cam mare pentru ea zic eu, mi se pare foarte suspect faptul ca locuieste singura intr-o asa casa, mi-a zis ca sta in chirie, acuma despre ea, cred si eu ca e de etnie, nu cred ca are 18 ani,am intrebat-o de buletin a zis ca nu are, si cand a iesit la mine avea mancare in gura, si asa a si vorbit cu mine:))). I-am spus ca nu stau si dus am fost.

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

ei bine, aflati ca seara sta intr-o uscatorie transformata in garsoniera de 5-6 mp, sus la ultimul etaj intr-un bloc pe Calinului (da, intr-adevar langa str. R.Enescu)...

 

Mie mi-a turnat o poveste ca are fratiorul bolnav la spital si i-am zis ca nu pentru asa ceva am venit.

 

Mentionez ca vazand-o cata ii, 1.45 si 40 kg cu chiloti cu tot. .. mi-am luat viteza si am plecat.

Link spre comentariu

Am fost si eu la ea in urma cu 2 luni(intr-0 casa mare ), cand am vazut-o , mi s-a taiat chefu. Daca tot m-am dus pana acolo am zis ca raman pt un oral.

locatie: 6:  ciudat ..o casa mare cu etaj. era un cancer de frig..si in camera.

aspect:6 de etnie, mica slaba. bruneta

Oral :6 slabut, doar capul lua in gura..am stropito pe sani , nu accepta cim

gfe: 6 nu am stat mai mult de 10 minute.

nu mai tin minte exact cat am lasat: 40 sau 50 ron

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Nu am vrut sa ii fac recenzia acestei fete fiindca atunci cand am vizitat-o topicul ei era deja in josul paginii si  cred ca era de preferat sa ramana acolo.... Acuma daca si-a reanoit anuntul voi face recenzia ca sa stie potentialii vizitatori la ce sa se astepte.

 

Am sunat acu aproape 2 luni cred la numarul din titlu. A raspuns din prima. Mi-a comunicat tariful 70 lei, O ORA cica. Locatie la casele noi construite de la iesirea din Oras, dupa Peta. Zic Ok, ajung intr-o ora. Dupa nici 10 minute ma resuna ea sa ma intrebe inca odata daca vin. I-am spus sa nu mai sune ca o contactez eu cand ajung la Peta si sa vina ea atunci pana la pod dupa mine. La telefon parea draguta dupa voce si cat de cat educata.

 

Am luat taxiul pana la Peta si o sun cand sunt acolo. Imi raspunde si imi spune ca a iesit pana la magazin dar ajunge imediat la pod, nu mai face cumparaturi. Astept putin si imediat apare...faptura. Era pe o bicilcleta mica, de copii :slap2 :no2 :baby2 . O tigancusa mica de inaltime, nu stiu daca avea 1,5 m, clar provenea din ceva familie de tigani de pe la sate. Initial am vrut sa ma fac ca nu o vad si sa plec dar cum eu eram singurul care statea langa pod a oprit bicicleta langa mine. Vorbesc putin cu ea, imi comunica inca odata tariful 70 lei/ora, imi spune ca are 18 ani...si pana la urma zic hai sa raman daca tot am venit pana aici, la 70 lei/ora ce sa mai zici. Imi spune ca este de mers putin pana la casa pe un drum neasfaltat cum e in zona aia. Eu tot incercam sa raman putin in urma ei fiindca mai erau oameni care stateau dincolo de pod la ocazie si deja se uitau dupa noi, iar pe drumul acela pana la casa ei, mai erau alte case locuite cu oameni prin curte care ne priveau lung.

 

Ajungem la casa, intram in curte, parcheaza fata bicicleta :slap2 si intram inauntru. Casa era lux, destul de mare si bine aranjata. A zis ca sta in chirie acolo dar nu parea a fi locuita. La parter era destul de frig, nu era pornita incalzirea. Am iesit putin in gradina din spate pana a fumat fata o tigara si dupa aia urcam sus intr-o camera. Pat nou, mobila noua, mergea si o aeroterma in camera, era destul de placut. Incepem sa ne dezbracam. La corp nu arata rau fata, exceptand faptul ca e foarte mica de inaltime, are un fund frumos, bombat si niste sani fumusei. La fata in schimb...nu are nimic atragator, se vede de la o posta ca e tiganca, genul tigancuselor de la tara care provin din familii cu 10-15 copii. Pana ne-am dezbracat, mai povestind una alta, fata nu isi mai controla accentul si a inceput sa vorbeasca in genul tigancilor care vand prin piata. Avea acelasi dialect. Nu stiu daca a fost vreodata la scoala fata asta dar are un IQ sub nivelul marii. Imi povestea ea tot felul de tampenii, ca mai sta o zi in chirie in casa asta si dupa aia se muta ca si-a cumparat o garsoniera chiar acolo in zona pe malul Peta cu 1500 euro :crazylove (suma confirmata inca de cateva ori). In fine o gramada de tampenii din astea.

 

Zic sa ne apucam de treaba. A uitat prezervativele asa ca fuge pana in celalata camera dupa ele. Punem prezervativul si se apuca fata de un...oral, daca poate fi numit asa. A bagat abia jumate din capu pulii in gura si a inceput sa molfaie pe el vreo 10-15 secunde dupa care zice mno, hai sa ma futi. :slap2 Ok zic, am vazut ca nu am cui sa ii cer mai mult. Reusesc sa ma concentrez putin ca sa mi se scoale si incepem la normal. Avea o pizdulica stramta, cu labii mici, greu de penetrat la inceput dar dupa ce se lubrifiaza cat de cat e ok. Incep sa ii dau eu in mai multe feluri mai tare mai incet, dar pe fata ei nu se schita nimic, pur si simplu ramanea indiferenta zici ca era o bucata de lemn. Atitudinea aia combinat cu aspectul fetei nu ma ajuta nici pe mine si incepea sa mi se inmoaie. Am intrebat-o si daca nu are lubrifiant dar s-a uitat la mine si a intrebat ca ce e ala? :slap2  Am incercat sa ii explic dar nu a inteles fiindca dupa ce am terminat cu explicatia mea, mi-a spus doar ca are, citez: " o pula cu baterii" :laugh2 . A zis ca ea nu o foloseste ci o folosea o fosta colega care lucra cu ea in aceeasi casa si sa o citez pe ea, colega "dormea cu ala in pizda toata noaptea". :clapp

 

Intre tim am inceput sa ma joc cu clitorisul ei. Ei aici s-a schimbat putin treaba. Fata efectiv a inceput sa zbiere de placere iar pizdulica s-a umezit extrem de tare, spre deosebire de sex normal unde a ramas uscata si..indiferenta. Avea momente in care striga atat de tare incat imi era frica sa nu o auda careva de pe strada, iar pizda era leoarca toata. Am mai continuat asa cu alternanta din asta intre sex normal si frecat clitoris, dar frecatul clitorisului era singurul care o excita, si pe mine de asemenea, cand ii vedeam cum se uda toata aproape instantaneu. Intre timp i-a sunat telefonul si a inceput sa vorbeasca cu un client in timp ce eu incercam sa o mai pompez putin :slap2 Nu s-a inteles cu el si i-a inchis dar clientul a insistat si a resunat-o. Atunci s-a enervat si a inceput sa vorbeasca urat cu el, cu vocabular din ala de mahala , cum auzi prin piata cand se cearta tigancile. Ba mai mult, l-a pus pe ala pe speaker sa il aud si eu, toate astea in timp ce eu incercam sa o fut :clapp :angry

 

Oicum s-a petrecut si un moment comic fiindca in timp ce ea se certa cu ala, clientu a adus in discutie si pretul cu care a fost la ea ultima data (50 ron) si atunci s-a uitat speriata la mine ca ce o sa zic, ca eu am platit 70. In fine termina cumva cu ala de vorbit si incerc si eu sa ma termin cumva. Fara succes fiindca ii suna din nou telefonuL. de data assta era pestele. Vorbeste si cu el si ii spune ca poate sa vina dupa bani in jumate de ora :shocked WTF. Eu deja nu mai aveam nici un chef de futut asa ca i-am spus sa o ia la frecat. Incepe cu frecatul dar a durat ceva pana am reusit sa ma termin fortat.

 

Ma sterg cu hartie igienica si ma imbrac repede sa plec de pe acolo. Intre timp s-au auzit niste zgomote in curte. Cand merg sa ma uit pe geam in fata casei era o duba alba. Se uita si fata si zice ca e EL (pestele). Ea zice sa ma imbrac numai linistit ca nu vine el in casa, ca o sa astepte in gradina din spatele casei. Va dati seama cum m-am simtit in momentele alea. Au inceput sa imi treaca prin gand tot felul de ...scenarii. Nu stiam ce ma asteapta cand o sa cobor jos. Am coboratincet impreuna cu ea, am inspectat bine teritoriul in timp ce coboram, nu se vedea sa fie nimeni in casa. am pornit repede spre usa de la intrare, iesit in curtea iar fata a inchis poarta in urma mea. Cand am ajuns in strada m-am uitat daca e cineva in masina dar nu era nimeni (probabil a intrat in casa si s-a ascuns pe undeva). Am luat-o la pas repede pe drumul ala pana am ajuns in sosea, fiind tot cu ochii in 4 sa nu sara careva pe mine din boschetii aia, fiindca deja era noapte. Am avut parte de ceva adrenalina pana am ajuns la sosea si am luat un taxi.

 

Cam asta e experienta mea cu fata asta. Ca sa dau si niste noTE:

Locatie: 10, era chiar lux casa aia

Igiena : 9/10, era curata, spalata, nu am simtit nici un miros suspect in afara de mirosul de tigara pentru ca a fumat chiar inainte

Aspect fata: 4 pentru fata, si eventual un 6/7 pentru fund si sani (facand abstractie de inaltimea fetei)

Oral : 3 , ramane corigenta, e total pe langa subiect

Normal ii dau un 5/6 pentru cum felul in care s-a umezit cand m-am jucat cu clitorisul ei si pentru zbieretele alea , dar la sex normal...e ca si cum ai fute o papusa gomflabila, ramane total indiferenta.

 

De revenit? Eu ma bucur ca am scapat intreg de acolo :laugh2

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

TheShark ofera servicii si produse diverse, asa cum bine a punctat @marius_or. Ce―ar fi sa sun un prieten sa se ocupe de dansul!? Stiu ca i―am facut recenzie randunelei pastorite de acest TheShark, dar oare nu si―ar merita soarta?

Link spre comentariu
Vizitator negru_voda
Reputație: 0

Cat e cald ... am fost acu's juma' de ora, o ora la ea ...

Am sunat-o pe la 4 jumate, ca la 5 sa fiu acolo. ok ... zis si facut. Comunicat tariful (50 de lei - masaj erotic, oral neprotejat si normal protejat), adresa, ajuns, urcat (dupa ce mi-a deschis un vecin scara blocului) si apoi mers la locatie. Asta dupa ce cu 2 minute inainte am vb cu ea si imi spunea ca ma asteapta.... ok .... Sunat la usa ... Nici un raspuns. O sun dupa vreo 5 minute, si imi spune ca e pana la "Obi" sa-si ia de mancare (nici asta nu-i o problema decat daca mananca cuie) si ca ajunge in 2 minute ... Vad afisul in scara cu "Fumatul Interzis" asa ca ma conformez si-mi misc hoitul pana la parter sa fumez o tigara ... dupa vreo 3 tigari apare si "chestia" ... o umblatoare mica, de-mi ajungea la varfu' utilajului, si bruneta ... nu cine stie ce ... stam jos cat sa ne terminam tigarile.... dupa care hai sus ...

Intrat ... inspectat locatia ... relativ curat, daca pot spune asa ... pentru cei 60cm patrati de gresie.... "apartamentul" -- o fosta uscatorie transformata in garsoniera .... 3x3mp.... zugraveala ok ... cat de cat ok .... patul destul de curat... baia nu m-a interesat desi, am inteles cat e de mica conform locatiei....

Din discutii aflu ca e din Tileagd... cica n-are actele la ea (cand am intreabt-o de buletin) insa are 18 ani (bullshit).

Mai fumam o tigara, ii dau banii, dupa care hai la treaba .... jos pantalonii domnitei si lenjeria .... bluza+tricoul+sutienul a trebuit sa ii cer sa le dea jos ... altfel nu cred ca i-ar fi trecut prin cap sa o faca... buuun....

imi pune rapid un plastic si "hai sa ma futi" .... :slap2  ... pai stai frate ca nu asa ne-am inteles .... unde-i masajul? unde-i oralul neprotejat? "pai ca si oral si sa ma futi vrei?" .... doooh .... :masaje  nici n-a mai facut masaj iar cand i-am zis de oral ... s-a coit cat s-a coit, dupa care mi-a luat-o in gura 10 secunde .... apoi acelasi "no hai sa ma futi" ..... deci no more :blowjob

cand sa ne-o punem ca tot omu' ... ca io deasupra ... ca ea nu poate deasupra ca o doare spatele .... ok mami ... fie cum zici tu ....

o pun pe spate ... da' sa nu ii ridic picioarele ca o dor .... na futu-i .... nici un bai .... hai pe la spate :doggystyle... nuuu ... .ca ea pe la spate nuuu ... ca o doare spatele ....

Momentul ala era cel in care am si zis bag picioarele ... jos guma, imbracarea si cerut banii inapoi ....

caz in care automat m-a luat ca macar 20 de lei sa-i las ca s-o dezbracat.... "POFTIM????"

no sex, no blowjob, no money.... nu mi-era de 50 de lei, da-i in futere .... dar modul in care a pus problema m-a ofticat.... :wallbash :no2

ii zic again ... cash back ...  "macar 20 lasa-mi sa iau un pachet de tigari" .... siiiigur .... o intreb daca are sa-mi schimbe .... cica nu ... intre timp suna alt confutador si ii da adresa ...  ii iau 50 de la ea, si ii zic ca ma duc sa schimb .... apoi ma intorc ....  :refoz :bye .... si dus am fost ....  de revenit? nici platit ...

 

Notele ... sa zicem ca ....

Locatie: 7 (loc prea mic)

Igiena : 9/10, era curata, spalata, nu am simtit mirosuri suspecte in afara de cel de tigara...

Aspect fata: 2 pentru fata,(urmele de cercei prost bagati si urechile taiate... bleah ...  eventual un 4/5 pentru fund si sanii putin lasati (ignorand inaltimea fatucii)

Oral : 2 ,total pe langa... 2 molfaieli de o secunda fiecare ... neah ... not good ...

Normal : ... nu am mai incercat decat odata sa intru in ea de deasupra ... cam stramta ... asta pana mi-a zis sa nu-i ridic picioarele ...

 

Concluzia? De evitat.

Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

am incercat si eu norocul zilele trecute 

sunat programat si am ajuns o mai sun inca odata ... mio inchide in nas ... mai sun peste 5 minute ... telefonu inchis ... 

 

parerea mea : de evitat ,nu se merita drumul 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...