Sari la conținut

0742833671


007me

Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Am fost azi pe la domnisoara cu acest numar. Are locatia pe Cosbuc peste drum de Euromedica. Apartamentul e nasol rau.Actiunea se desfasoara pe o saltea la mana a 2-a asezata intr-o camera pe jos. Nuci macar nu a pomenit de baie. Are un pui de caine care deranjeaza la mare arta. 

Fata zice ca are 19 ani, aspect placut desi nu cred ca are mai mult de 1.55 inaltime, in schimb are niste sani foarte frumosi. 

Problema mare cu mirosul..nu de transpiratie ci de tutun(miros in gen carpati/marasesti).

Oral si normal cu prezervativ. 

Tarif exagerat la cum presteaza. Mi-a cerut 80 de lei pentru normal+oral care in opinia ei dureaza 10 minute. i-am mai dat 50 sa continuam la jumatate de ora(cere 120 lei pentru jumatate de ora) dar nu a reusit sa ma impresioneze. Am inteles ca vrea sa continuie pana isi gaseste ceva de lucru sa fie platit decent.

 

Oricum sunt destul de dezamagit! :no2

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Vestul Salbatic
  • Oras:Vestul Salbatic

Am incheiat si eu o tranzactie cu posesoarea acestui numar de telefon. Voi zice de la bun inceput intr-un cuvant experienta petrecuta in compania acesteia : JALNICA. N-am avut demult un sentiment de asa dezamagire. Pe langa faptul ca apartamentul arata precum Berlin-ul in al 2-lea razboi mondial, aspectul fetei m-a lasat lat....plat...si oropilat. Intr-adevar are 1.55 m inaltime si e SLABA(fara carne pe ea- cand am luat-o pe dameza capra am crezut ca fac sex cu o copila - aviz amatorilor). A inceput cu un oral protejat mecanic, dupa care s-a urcat deasupra. Pe langa faptul ca abia se "organiza" incat sa se miste peste soldat, m-a lovit si un miros , dar nu de tutun(cum zicea un coleg mai sus) ci de o dovada grosolana de taranism si probabil vreo bacterie. Cu alte cuvinte ii mirosea "intrarea" ,dar in asa fel incat mi s-a culcat de tot(si asa nu eram decat la vreo 50 % erectie).Am mai incercat 2 eschive pe la spate dupa care am abandonat...barca.Durata totala a fost in jur 10 minute. Am decartat 100 ron( tariful pentru o jumatate de ora). Mai erau inca 2 fete care pareau mai tigancuse care fac prestatii in camere separate. Sa nu mai zic de faptul ca una ne-a batut in usa si a intrebat-o pe "doamna" ce sa-i zica la un client care astepta afara si venise mai devreme decat era programat. Comedy ce sa mai.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Ar trebui totusi sa le spunem acestor fete de forumul nostru sa poata intra, sa citeasca si sa incerce sa se educe si sa se conformeze, daca ele chiar doresc sa profeseze in acest domeniu, la niste standarde care sa nu ne faca s-o luam la goana din tocul usii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...