Sari la conținut

0742697703


joebla75

Postări Recomandate


  • Oras:different places
  • Oras:different places

Salut,

 

Numarul luat din ziarul local, anuntul de genul Blonda si bruneta te asteapta intr-un cadru intim, masaj, relax. Sun, intreb de servicii, 70 masaj, 100 un nr. oral sau normal, combinat 150, variantele astea 30 minute, 200 o ora. Ii spun ca vreau sa vin, imi spune zona, in 20 de min ajuns, ma indruma spre locatie la un parter de bloc. Intru ma intimpina o blonda, tinerica, maxim 21 ani, cu o privire pisicoasa, la fel si comportamentul, nu prea vorbareata, dar zambitoare, la față normala. La corp sa spunem 1, 55 m, micuta de statura, 50-52 kg, sanii mici, fund bogat dar nu exagerat, carne tare. Intreb si de bruneta, dar cica inca nu sosise in locatie, nici nu stiu daca exista.

Optez pentru un normal la 100 Ron, cere banii inainte, ne ducem in camera, incepem cu un fel de preludiu, mangaieri, saruturi (la capitolul asta initiaza si sustine FK, desi nu prea eram asa de dornic), ne dezbracam reciproc, ma intind pe pat si ma unge prin zona inghinala cu ulei, scoate un preze si se urca in lady on top, la inceput intra mai greu, un pic stramta, cu timpul s-a mai largit, dar nu semnificativ. Mai schimb cateva pozitii, misionar, pe la spate si finalizez in pozitia capritei, victorios. Nu a comentat nimic la schimbarea pozitiilor, chiar la urma am stat un pic imbratisati sa ma odihnesc si eu putin, sters cu servetele umede de la Lidl, ma intreaba daca vreau sa fac dus, refuz politicos, oricum vazusem baia odata ce am intrat in apartament, era curata nu stiu restul detaliilor. Atat doar am vrut sa ma spal pe maini si se terminasera sapunul lichid de la chiuveta.

Note acum:

Locatie: apartament cu 2 camere, camera in care au avut loc intamplarile cu pat matrimonial, mobila noua, muzica ambientala, nimic de reprosat, curat - 8

Fetița: copila de 19-20 ani, normala, nicidecum miss - 8

Servicii: Normal protejat - 8.5

Pret: 100 Ron

 

Care mai are intrebari, raspund cu placere

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...