Sari la conținut

0756708066 / 0742873551


varadero

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna

 

Va supun atentiei urmatorul anunt http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5415656

 

Te asteptam in cuibusorul nostru sa petreci clipe de neuitat alaturi de domnisoare dragute si frumoase cu experienta in domeniul masajului. Obligatia noastra e sa iti oferim clipe de neuitat. Alaturi de noi vei descoperi calitatile si efectele masajului erotic. Aici e locul tau, ceea ce ai visat dintotdeauna devine realitate. Nu ezita sa suni! Discretia, curatenia si simpatia vor fi pe primul loc.

 

pozele din piata

 

post-40913-0-62253200-1379665957_thumb.jpgpost-40913-0-91306100-1379665960_thumb.jpgpost-40913-0-01617600-1379665964_thumb.jpgpost-40913-0-97330600-1379665967_thumb.jpg

 

asa ca am luat legatura telefonic, cuibusorul din anunt este in zona  Farmec, pe strada Henri Barbuse, comunicat preturile care incep de la 40 ron 30min pentru masaj - respectiv 80 ron 30 min cu finalizare orala si 130 ron/h .

Locatia este un apartament in bloc nou curat cochet, frumos mobilat , dus cu prosop curat, slapi si gel de dus , fetele foarte ambile.

 

Am optat pentru 30 min 80 ron fin. orala cu domnisoara blonda care accepta si finalizarea in gurita NP . Din spusele ei domnisoara satena nu accepta asa ceva dar face ONP si accepta si sarutari in zonele inteme iar blonda nu.

Ajuns la locatie primesc prosopul curat , slapi , fac dus si ma intorc in camera de actiune unde sunt invitat sa ma intind in pat pe burta si primesc un masaj cu crema destul de bine executat . Sunt rugat sa ma intorc iar domnisoara incepe cu un oral bine executat, fara depp, si fara ajutorul manutei.

 

Notele :

locatia 10 curat, frumos , cochet

GFE :   9

ONP     9

Domnisoarele se prezinta Ana cea blonda si Andreea cea satena

Recomand salonul , eu voi mai reveni .

 

Ps. daca nu ma insel domnisoara satena a prestat si la salonul Afrodita cand era tot pe aceasi strada.

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Este vorba despre o rebranduire a salonului Prelude care a trecut prin mai multe locatii (str. Frunzisului, str. Ciocarliei, samd), a avut diverse "actrite" (doar Ana este o prezenta cvasi constanta, exceptand inceputurile salonului cand nu era in schema de personal) si diverse structuri ale actionariatului.

Salonul este discutat in acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/5336-salon-prelude-0734855655-0742888091/page-2

 

O zi buna,

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Este vorba despre o rebranduire a salonului Prelude care a trecut prin mai multe locatii (str. Frunzisului, str. Ciocarliei, samd), a avut diverse "actrite" (doar Ana este o prezenta cvasi constanta, exceptand inceputurile salonului cand nu era in schema de personal) si diverse structuri ale actionariatului.

Salonul este discutat in acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/5336-salon-prelude-0734855655-0742888091/page-2

 

O zi buna,

asta explica de ce a spus domnisoara Ana ca este mai veche pe piata, defapt si domnisoara cu care lucreaza sunt aproape 90% sigur ca am vazut-o si pe la Afrodita facand masj asa cum am precizat si mai sus .

Link spre comentariu

Buna Ziua stimati confutaciosi

recent m-am intors de la preaminunatul loc de divertisment

 

am sunat la numarul sus indicat, mi am facut o programare. odata ajuns pe strada cu pricina resun si ma ghideaza spre apartamentul unde se desfasoara activitatiile curente

 

domnisoara andreea, caci doar ea era prezenta ( cea satena) ma astepta casnic( colanti, tricou si un halat de baie peste)

are o fata simpatica, copilaroasa( are oricum 22 de ani din spusele ei eu dupa cum arata as fi mizat pe un 18-19) si este destul de prietenoasa

am discutat inca odata despre servicii( la jumatate de ora 40 lei toples, 50 de lei nud, 80 de lei oral nepro si la o ora sunt...etc nu mai stiu toate:) )

am mers pe varianta 80 on. mi a spus ca nu se poate finalizare in gura si nu se face niciun fel de sex

m-a intrebat de dus, ea nu s-a dus la dus am zis ca nici eu nu ma duc, facusem si acasa si oricum nu m-am dezbracat complet doar am deschis calea spre actiune cat e nevoie

a scos asternut proaspat si curat din dulap l-a intins pe pat

m-a intrebat daca vreau sa se dezbrace, initial am spus ca e ok asa cum e ( doar isi daduse jos halatul)

am inceput cu un oral destul de binisor facut, nu e vreo regina a sexului in gura si nici nu e pasionata de DT dar miscarile si atentia acordata membrului si zonelor adiacente e peste ceea ce ofera 90% din piata din cluj

a continuat cu oralul mai alterna cu mana pentru ca incepusem sa fac si conversatie

era destul de zambitoare si mi-am adus aminte ca am mai vizitat-o si pe ciocarliei( atunci a fost un pic mai timida spun eu mai fara chef spune ea)

 

apoi i-am cerut sa se dezbrace, fapt executat imediat cu precizarea ca daca nu ii se cere ea nu o face dar daca clientul vrea se conformeaza un-doi

am inceput sa o ating sa o sarut nu a opus rezistenta nu a zis nimic doar precizeaza ca nu vrea nimic inauntru ( nici degete nici limba)

 

a continuat apoi cu oral si spre final doar ad labam ( din pricina refuzului de cim )

 

cred ca voi mai reveni si eu pentru o scurta descatusare a capului ce ma conduce

 

per total

locatie 8/9 ( nu arata extraordinar dar e ok,  activitatiile se desfasoara pe o canapea extensibila, e o masa cu lumanari si scoici, preacunoscuta patura in geam - asternut curat, prosop curat daca e cazul am vazut in acel dulap)

domnisoara Andreea

aspect 9 ( pentru gusturile mele) 

prestatie oral 8 ( fara CIM si fara DT )

gfe ( daca ii putem spune asa) 8

 

raport calitate pret mediu spre mare

 

 

e locul ideal pentru ceva rapid si mai mult decat satisfacator

 

 

cu respecte

al vostru confutacios

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Doar ajungand acolo ai putea sa-ti lamuresti misterul. Si eu am fost curios, asa ca tine, am pus man pe telefon si am sunat, dar din prezentarea facuta de receptionera nu m-am luminat intrutotul.

Am inteles ca nu se face sex normal, iar despre oral n-a vrut sa-mi dea mai multe detalii, zicandu-mi ca restul se discuta acolo.

De asemenea am intrebat de fata blonda despre care spune colegul varadeo ca face CIM si nu era la munca la momentul respectiv, fapt pentru care am si renuntat (deocamdata) sa imi fac o programare.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am fost la domnisoara blonda.

Am optat pentru un oral neprotejat + fin orala. Mi-a spus ca fin orala costa 20 lei in plus deci 100 ron o fin. Acum poate multi o sa se supere "omg cresteti preturile" dar nu eram in starea de spirit pentru a negocia cei 20 ron asa ca am acceptat.


Domnisoarele sunt cele din poze. Pe cea blonda o avantajaza pozele insa nu e departe. Cea satena sunt right on the money, what you see is what you get.

M-a intrebat daca doresc sa fac dus, am raspuns afirmativ. Ea nu a facut dus, nu stiu daca a facut inainte sau nu.

Am fost poftit apoi la un masaj de relaxare, prima data cu fata in jos apoi cu fata in sus in care domnisoara foloseste mainile si sanii din dotare sa te simti bine. Eu nu prea am avut experiente cu masajul dar parere personala e ca se pricepe destul de bine. A urmat apoi un oral NP, destul de bine facut ( nu se foloseste de maini insa fara artificii ) si finalizare CIM.

Am stat per total in jur de 40 min cu tot cu dus.

 

Note:

Locatia: 9 ( nu prea am ce sa bag de vina, slapi, gel de dus, prosop curat, apa calda, cearceaf curat )

Aspect: 8

Oral: 9

Normal: nu am facut, am intrebat daca se poate la urmatoarele sedinte mi-a spus categoric ca NU

GFE: nu pot sa dau o nota, daca ar fi strict pentru serviciile oferite e 10, insa nu accepta FK, nu se apropie foarte mult de tine, cred ca atitudine profesionista e cuvantul care ar descrie cel mai potrivit. Deci GFE in adevaratul sens al cuvantului( sau ma rog cum inteleg eu ) ar fi aproape de aproape de 1. Nu e 0, fata se implica incearca sa te faca sa te simti bine, poti purta o conversatie...

 

Edit:

Am uitat sa scriu: Recomand cel putin o data, eu zic ca merita avand in vedere raportul calitate/pret.

 

As fi curios daca merge cineva sa o intrebe si pe colega satena daca nu ar fi dispusa sa faca si normal.

 

P.S. Aveti grije, domnisoarele suna inapoi ( cu private number ). Pentru mine nu a fost o problema asta dar recomand folosirea unui telefon dedicat ;)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

buna ziua  dlor ,am vizitato si eu pe dsoara andrea acuma recent  ,adresa e linga blocul sprei garsoniera  curata baie mare prosop curat .  am optat pt un masaj la o jumate de ora.inceput cu un pic de masaj de relaxare  bun dupa parerea mea  fata stie ce si unde sa te atinga pt placerea ta. la pus si intre sini si aproape ca ma terminat asa bine sa jucat cu el acolo citeva minute.am continuat  cu un 69 fata acepta sarutari pe pasarica ,care e frumos epilata si fara mirosuri  suspecte.  ce sa mai o lungim am finalizat glorios pe sini ei .platit 50 roni investiti bine zic eu comparativ cu ce am primit.   recomand celor care pun acent si pe masaj pt ca fata se pricepe.

Link spre comentariu
  • Oras:Gherla
  • Oras:Gherla

Cu  mai putin de un an in urma aceleasi fete masau pula cu ceva mai putin de 50 de lei o oara intreaga. Acum ziceti ca-i raport calitate-pret bun mai scump la jumate timpul.
Cu siguranta nu fetele is proaste aici pt. ca cer, se vede ca sunt cine sa dea (si sa se mai si bucure).

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare! 

 

Dupa cum multi dintre voi stiti, in acest salon sunt 2 domnisoare (Ana - blonda si Andreea - satena) si mai nou se practica pe langa masaj si sexul oral. Indrumat de ala micu' si preturile accesibile, am zis ia sa vad eu cum o fi la masaj, daca pana acuma n-am fost la niciun salon iar faptul ca mi s-a spus ca se face oral a fost si asta inca un motiv in plus sa calc pragul acestui cuibusor. Am luat legatura telefonic cu Andreea (Ana nu era in locatie) si mi-am facut o programare...totul a decurs bine si iata-ma in apartamentul fetelor. 

 

Locatie: Un apartament ok, curat, pe langa blocul spray din Marasti, baie mare cu cada, si din cate am vazut eu inca 2 camere. Era destul de frigutz afara asa ca s-a simtit putin caldura din apartament ceea ce pentru mine a fost de bine. Am fost invitat de Andreea inauntru, dupa mai multe peripetii pe scarile intortocheate ale blocului.si mi s-a prezentat oferta:

- 40 de ron masaj in bikini o jumatate de ora

- 50 de ron masaj nud o jumatate de ora

- 60 de ron masaj.....bla bla bla, nu le-am retinut pe toate asa multe sunt...ma si mir ca fetitza nu avea o copiutza de pe care sa mai traga cu ochiul...si le tine minte pe toate sa le recite. M-am oprit la varianta de 80 de ron, masaj nud + oral neprotejat, finish ad labam...fara CIM / juma de ora. Acuma nush daca o fi sau nu adevarat, dar ca sa stiti si voi ceea ce mi-a transmis Andreea, ca Ana face oral neprotejat + CIM, dar la CIM imbraca soldatul in prezervativ....deci pana la urma uite CIM-ul nu e CIM-ul...o fi sau nu adevarat n-am de unde stii, poate n-a vrut dra sa ma piarda ca si client si sa ma vada venind la Ana. ( NIMENI NU A SPUS IN RECENZIILE ANTERIOARE CA CIM-ul e cu prezervativ).

 

Andreea: pozele spun eu ca sunt reale, domnisoara e dragutza la fata, are un corp slim, inaltime estimata pe la 1.65, sani micuti, mie mi-a placut de ea, chiar arata bine. E si destul de dezghetata si eu zic ca ai cu cine purta o conversatie. 

 

Actiunea: Am purces frumusel la dush unde am poposit vreo 10 minute, cand m-am intors in incapere dra era nud pe pat, pe pat aranjase un cearsaf si langa el un radiator micutz oval pentru a ne simti confortabil. M-am asezat pe spate si am inceput sa ma bucur de atingerile firave ale Andreei, apoi din ce in ce mai erotice, s-a frecat cu corpul, sanii de mine, de junior, pe care l-a luat la un lucru manual, l-a umezit cu saliva proprie si a inceput un oral..sa zicem OK-ish...alterna oralul cu handjob-ul si desi imi doream sa finalizez pe sanii ei...am avut parte de o finalizare pe burta mea in crestere...(n-am mai vrut sa-mi stric eu mie momentul finishului...). Pe urma am inceput sa mai vorbim despre una / alta si mi-a facut un masaj de relaxare pe spate bunicel, de care ma declar multumit. Timp aproximativ petrecut cu 2 dusuri + masaj il estimez la 40-50 de minute. 

 

Poate pentru o golire rapida la un pret decent am sa mai merg...dar la aceasta vizita mi-am dat seama de ce nu am mers nici pana acuma la saloane de masaj...pur si simplu nu ma atrage. 

 

Salutari si respecte! 

 

 

Note: 

Oral: 6

Aspect: 9 

Locatie: 10

Masaj: 8

GFE: 8

 

Concluzie: Recomand doar pentru masaj si golire rapida...politica salonului: fast-laba. 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Domnisoara blonda, Ana accepta CIM 100%

Daca citesti atent colegul varadero a specificat:

 

Am optat pentru 30 min 80 ron fin. orala cu domnisoara blonda care accepta si finalizarea in gurita NP . Din spusele ei domnisoara satena nu accepta asa ceva dar face ONP si accepta si sarutari in zonele inteme iar blonda nu.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

La mine a fost CIM, fara preze. Altfel specificam in recenzie.

Numai bine!

confirm si eu am primit de la domnisoara blonda un ONP cu cim insa nu permite sarutari in zonele intime ( asa mi-a spus ea )

satena ( tot domnisoara blonda mi-a comunicat de fata cu satena ) face ONP dar fara cim dar cu sarutari in zonele intime

 

Nu stiu de ce dar am impresia ca spune diferite variante, alegandu-si ce vrea sa fac in functie de client, mai pe romaneste umbla cu porumbelul vopsit

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

va salut!

-deoarece locatia (langa blocul spray) se potrivea bine traseului meu de cand sunt ecologic si ma deplasez per pedes, am sunat si eu pt. o programare la Ana cea blonda.Ajuns in zona, primesc indicatiile pt a intra.Nu sunt misogin, dar o femeie ar gasi cu greu apartamentul in acel bloc, noroc ca noi barbatii avem ceva mai multa orientare in spatiu.Mai era unu acolo care cauta un cabinet stoma sa isi scoata vreo masea si zicea el se invartea de vreo 5 min. cautand scarile, hehe.In fine, ajung la usa domnisoarei, sun, curios daca asta scoate capul de dupa usa sau se ascunde dupa ea ca orice escorta.Binenteles ca se deschide usa si pustiu in apartament, imi zic ca am turustit-o (am facut-o afis) pe fata dupa usa.Acolo era, hehe.era ok, se duce in mijlocul camerei, tinuta sexi ca in poze, confirm pozele, blonda, cam 1,65, kile nush, da nu e grasutza nici slaba,ai pe ce pune mana, sani medii frumusei, piele frumoasa si f. placuta la atingere.Daca te uiti la ea poti sa zici ca e o "Natasa" rusoaica blonda, seamana perfect cu imaginea mea despre rusoaice :-).

- fata, zambitoare, imi spune serviciile ce corespund cu ce ati zis voi, eu aleg masaj cu oral si cim, aia vroiam, ea ma imbarliga cu 80 sau 100 , n-am inteles care era diferenta, io ii zic ca vreau sa ma simt bine, aleg serviciul de 100 daca e fresh si are chef de lucru, ea binenteles ca confirma ca e fresh si abia asteapta sa isi faca treaba, si vrea sa ma trimita la dus.Io cer un pahar de apa sa stau un pic ca m-a luat prea repede ca vreau sa ma acomodez. Desi era curata si frumoasa, garsoniera aceea intunecata nu prea imi placea.Andrea cea satena era in bucatarie,am vazut-o un pic in usa, parea ok, dar prea micutza pt mine.Ma dezbrac ,primesc slapi, prosop, fac dus, masina de spalat mergea,revin in camera, merge ea la dus.Io scot banii si ii pun langa scoicile de pe o masa, ma pun pe patul cu cerceaf curat,incap in pat, asta mi-o placut.Ea revine, spune ca banii inainte, io zic vezi ca is acolo , ea rade si trece la treaba.

- actiunea incepe cu masaj la picioare si la buci, la spate putin, dupa care ma atinge cu corpul , partea asta o fost placuta, are pielea foarte placuta la atingere, ma intoarce, se freaca un pic de mine si coboara la penis, il ia cu buzele si incepe oralul.Io ma bucur ca masajul s-o terminat asa repede. Oral bun, fara deep dar bun, executat cu pricepere, cu sarguinta.Fata mai schimba pozitiile, dar au astea un stil ca asa se pun ca nu prea ai acces la pasarica,noroc ca is io mai lung in brate si ajung peste tot.Nu m-o lasat decat sa ating si sa mangai, fara introduceri de degetele in gaurele.Am cerut si un fuck intre sani ca imi placeau, o fost de acord da sa stea ea deasupra.O fost bine si asa.O tot continuat cu oralu urcandu-ma pe mine pe culmile placerii.La un moment mi-o zis ca "hai sa incercam sa il terminam", io I-am zis ca da, hai sa il terminam da ma concentram sa nu termin ca sa tina destul actiunea, hehe, si cred ca de data am reusit.Cand eram pe punctul de a finaliza, fata a vrut sa se ridice, noroc ca am fost pe faza si I-am spus "suge-o fata" ca altfel ratam placerea CIM-ului.A fost o finalizare faina, m-am simtit bine.

Aprecieri:

-masaj: 7 -numai picioare si buci;

-masaj erotic: 8 -piele foarte fina, merita mai mult dar probabil o lasat mai mult timp pt. oral;

-oral cu CIM : 9 -foarte bun, daca s-ar fi uitat si la mine in cursul actiunii ii dadeam 10;

-locatie: 8 -desi ok, curat, mie nu mi-o placut, ma simteam aiurea acolo;

-cost servicii: 100 lei, plus 20 ca mie mi-o placut fata;

-GFE:  6 - se straduie , dar nu prea ii iese, atitudine strict profesionala :-), de serviciu, fara FK.

overall, nota 7-8, recomand doar pt. oral , ea nu se considera escorta ci maseuza, in timpul actiunii vrea sa domine, sa detina controlul, ramane la o atitudine strict profesionala.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Asa fratilor. Oficial e 80 lei, la fata locului aflam ca-i 100 si mai dam un +20 ca ne place fata. Si imediat il face ea singura 150 si gata, pentru unii devine "in afara bugetului".

Bacsis net 50 %.

Ai dreptate.Dar iti explic de ce am procedat asa, desi reiesea si din recenzie.Ajuns la fata locului si analizand situatia , am ajuns la concluzia ca singura metoda de a avea parte de o prestatie buna era sa plusez ceva bani si asta cred ca a reiesit si din recenzie daca o compari cu celelalte.Diferenta dintre 80 si 100 nu am inteles-o bine de la ea , precum am zis, poti sa o intrebi sau o intreb eu clar daca mai trec pe la ea.Oricum pa mine ma doare in basca ca ma iei tu pe mine sau pe altii la rost.... daca asta "devine in afara bugetului" apare alta.Io am vrut sa ma simt bine si v-am spus si voua cum a fost.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Ai dreptate.Dar iti explic de ce am procedat asa, desi reiesea si din recenzie.Ajuns la fata locului si analizand situatia , am ajuns la concluzia ca singura metoda de a avea parte de o prestatie buna era sa plusez ceva bani si asta cred ca a reiesit si din recenzie daca o compari cu celelalte.Diferenta dintre 80 si 100 nu am inteles-o bine de la ea , precum am zis, poti sa o intrebi sau o intreb eu clar daca mai trec pe la ea.Oricum pa mine ma doare in basca ca ma iei tu pe mine sau pe altii la rost.... daca asta "devine in afara bugetului" apare alta.Io am vrut sa ma simt bine si v-am spus si voua cum a fost.

 

Totul se derula in limitele normalului, a bunului simt ... Pana cand ai scapat boii la vale spunand cele vorbe cu basca ... Deh, asta e. Parem spalati. Dar doar parem.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Totul se derula in limitele normalului, a bunului simt ... Pana cand ai scapat boii la vale spunand cele vorbe cu basca ... Deh, asta e. Parem spalati. Dar doar parem.

Da, imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu vorbele mele "ca ma doare in basca ca ma ia cineva la rost".Faptul ca ma faci nespalat e mai grea , da o inghit ce sa fac.

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, dupa ce o vreme m-am saturat de fete platite, am inceput sa caut pe forum si dupa ce am dat cateva telefoane am ajuns aici.

Am fost imediat programat si nu am mai pierdut vremea, zona este cunoscuta langa blocul spray, ap. este mic destul de curat, fara nici o urma de lux.

Singura disponibila era micuta bruneta sau ce culoare o fi avut, am fost intrebat ce anume imi doresc, la care eu am incercat sa vad daca nu e loc de NP dar nu am avut noroc, cel mult de ON poti sa ai parte!

Am mers la dus, am primit prosop, slapi nu, geluri erau mai multe, dupa cde am iesit a mers si fata la dus. A inceput cu un oral ok, folosea si mana cu destul de multa saliva , statea goala langa mine si aveam voie sa-i ating pasarica si cam atat, 

Locatie: 7

Aspect fizic: 8

Servicii: 8 ON (80 lei) banii au fost ceruti dinainte

De revenit pt. un ON ieftin, mai mult nu cred ca face tipa bruneta, blonda poate am sa o incerc in viitor!

Spor la treaba!

In caz ca am uitat ceva puteti sa intrebati, oricum toata treaba a durat 30 min., un lucru pozitiv a fost ca nu am fost grabit si ca ai ce povesti cu tipa!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...