Sari la conținut

0756708066 / 0742873551


varadero

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Saptamana asta am facut o vizita la stabilimentul asta. Am vorbit la telefon cu Ana, care a zis ca nu e disponibila cand puteam eu sa merg si mi-a recomandat-o pe Izabela, despre care mi-a zis cateva cuvinte. Prezentarea ei a fost in stilul in care Jason Belfort vindea "penny stocks" in filmul The wolf of wall street pe care vi-l pot recomanda (mai mult decat pe domnisoara care face subiectul acestor randuri).

Am ajuns exact la ora stabilita, am parcat pe langa blocul spray si am urcat sus. Tipa nu demult ajunsese si era inca in haine de strada. Discutasem anterior cu Ana ca tariful pentru masaj + CIM/juma de ora este de 100 ron, am acceptat la telefon, chiar daca in trecut parca era 80ron. 

Izabela o apreciez cam la 1,65-1,70 si vreo 70KG, adica cu mult peste greutatea ideala  :laugh2 . Ce sa mai zic ca eu prefer fete slim si super slim gen Daria de pe Bucuresti, despre care voi spune cateva cuvinte in curand. Nu era deloc pe gustul meu. Chiar si asa am ramas si nu pot spune ca regret, pentru ca Izabela a incercat sa ma faca sa ma simt bine, si masajul a fost chiar relaxant. A reusit sa imi relaxeze muschii si apoi m-am intors si a trecut la oral (fara echipament), care nu a fost deosebit, cu multe pauze in care trecea pe hand job, si apoi revenea la oral. Cand a insistat pe handob am "atentionat-o" si apoi am finalizat in gurita.

Am mai schimbat putine vorbe din care am dedus ca si-a incheiat activitatea pe seara respectiva si apoi am plecat.

Ca note, locatia 7, masajul 7, oralul 8 (pentru ca a fost CIM), de revenit probabil nu, doar la Ana daca nu mai apar multe recenzii negative. In cazul meu punctualitatea a existat de ambele parti. 

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Echipa si-a completat componenta cu dameza Samira, fosta Mary Love, cea care a activat cand stabilimetul se numea Prelude si avea locatia pe varianta Zorilor-Manastur, strada Frunzisului.

A fost prima, acolo, care a adaugat programului artistic, neoficial, felatia.

Poze in Piata AZ.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Se pare ca domnisoara este destul de veche in breasla.

Si eu o tin minte de pe Str. Frunzisului, era acolo un salon de masaj, intradevar Prelude, acolo activand cea mai mare perioada. Am mai vazuto si in alte saloane de masaj dar pt scurte perioade.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Salutare.

Mi-am incercat si eu norocul in urma cu vreo 2 saptamani la acest salon si, o zic de la bun inceput ca nu imi pare rau. 

Sunat, facut programare , atunci era doar Ana la locatie , aceeasi descrisa si de cei de mai sus, bloc nou in spatele blocului Spray. Ajung cu usurinta in apartament, ajutat de indrumarile telefonice ale duduiei. De dupa usa se iveste o domnisoara nici urata, nici frumoasa cu destul de multa celulita peste tot, dar scapandu-mi privirea la sanii ei, decid sa raman macar pentru o finalizare orala neprotejata , cu posibilitatea de a prelungi cu inca o jumatate de ora , in cazul in care as fi foarte incantat de prestatie. 

Ii las cei 100 de leuti pe o servanta si ma dezechipez pentru dus. Baia ok, cu ceva umezeala pe jos, am fost atentionat sa nu alunec, doua geluri de dus din care unul pentru barbati. Primit prosop mare, curat. 

Ajung inapoi in camera de lupte unde patul fusese dotat cu un cearceaf curat, Ana se scuza pentru cateva minute sa se "improspateze" , eu asteptand-o cuminte in pat. A revenit relativ repede, complet goala si am cerut sa trecem peste partea de masaj de relaxare, fiind destul de statut. S-a conformat, am ramas pe spate, ea incepand un fel de masaj erotic cu atingeri destul de senzuale si, incet incet a inceput un oral bunicel, cu incercari de deep dar fara multe artificii. 

Cum spuneam, fiind foarte in calduri, am domolit-o de cateva ori cu scopul de a prelungi ce se intampla in gura ei, destul de primitoare. Nu cred ca a durat mai mult de 15 minute si am explodat tumultos , ea asteptand rabdatoare pana la ultima picatura cu rabdare , dupa care a decartat mostenitorii la baie. 

Am mai schimbat cateva politeturi in timp ce ma igienizam , am aflat ca a mai lucrat la Afrodita (o rampa de lansare pentru multe fete), dupa care am decis ca ar fi timpul sa ma imbrac, renuntand la a doua finalizare , care mi-ar mai fi scos din buzunar inca 50 de lei.

Ca si concluzie, a fost ok, fara nimic special, decat finalizarea neprotejata.

Note: Locatie - 9

Aspect Ana - 7,5

Masaj - PAS

Oral - 9 (pentru CIM)

GFE - 7 - e destul de mecanic tot ce se intampla in acea camera, fara artificii

De revenit? Nu stiu... e destul de greu acum sa zic ca da sau nu. Va las pe voi sa judecati.

Cele bune.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

salutaren baieti

 

acum doua zile ma hotaresc sa mai fac o vizita la dsoara ana.

contact tel,nr 0751666844.locatia tot linga blocul sprei  farmec pt care nu stiu 

raspunde ana  facut o programare ii spun ca ajung in 30 de minute la locatia ei,pt un oral neprotejat cu CIM,eu am mai fost la ia la masaj si finaliz orala dar fara CIM -

ana mi-a cerut 120 roni pt o jumate de ora dar am neg la un milion.

am intirziat cam 10 minute si ma sunat ia cu nr necunoscut,am sunato inapoi spunindui ca sint in fata blocului,recunosc ca trebuia si eu sa o sun sa  spun ca intirzii.

ajuns in gars decartat milonul la ana care era singura in locatie.

 fac un oralfacut dus ,prosop curat slapi ia-m refuzat eu,

a facut si ana dus si am trecut la actiune,ma-m intins pe burta pt un masaj de relaxare scurt,cu sini pe spatele meu,ma-m intors si ana a inceput sa il ia pe gogu in gura ei primitoare si umeda,a incercat sa il inghita tot,nu sa prea ajutat de mina asta e un plus zic eu pt ca platesti oral nu laba..

ia-m cerut sa ma lase sa -i fac si eu un oral da nu a vrut spunindumi ca nu permite.

dar sa urcat pe mine intr-un 69 lasinduma sa ma joc cu pizda ei unsa bine cu crema sa nu se irite,ia continund sa il suga pe gogu pina am terminat in gura ei o explozie de sperma find cam plin.

a colectat tot nu sa grabit.decartind materialul intr-un servetel.

facut dus inbracat si plecat.

am stat 30 de minute exact cit am platit.

acuma note pt oral  ghiar daca a fost ON 8 pt ca nu acorda atentie  zonei din jurul soldatului.

nota 9 pt igena curata frumos epilata a facut dus inainte.

pretul halatului 100 roni,cerut 120 roni.

inainte era 80 roni.

de recomandat  ...... daca se straduieste mai mult pt ca la un milion gasesti ON si NP .

baieti sa futeti sanatosi.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut! Am fost si eu in vizita la cuibusorul de nebunii. Am sunat la nr. din titlul si mi-a raspuns o voce amabila si placuta care m-a indrumat politicoasa si atenta spre locatia din zona Farmec. Odata ajuns la locatie m-a intampinat o domnisoara (nu cea de la telefon si nici din pozele de mai sus) blonda cu parul scurt. M-a primit doar pe tocuri si in lenjerie. Domnisoara arata ok, fata comuna, picioare si fund ok, sani putin lasati dar placuti la atingere si o piele foarte frumoasa si fina, fara imperfectiuni si tatuaje, placuta la atingere. Este putin distanta dar vorbeste politicos. Am stabilit un masaj nud la 80 de lei cu o finalizare, 30 min.( i-am propus si OP la 100 de lei dar a refuzat si nu am insistat). Zburat la dush, baia curata, prosop curat, slapi, gel de dush.

Actiunea: Masajul de relaxare foarte bine executat, se foloseste de tot corpul si are maini puternice. Este comunicativa si chiar te comanda ca o profesionista. Saruturi usoare pe corp si te lasa sa o atingi pe corp( mai mult nu am incercat). M-am intors si a continuat cu un masaj erotic ok dar putin grabit. Se foloseste de tot corpul si chiar este placuta la atingere.(epilata perfect si fina). Mi-a frecat-o atent si rapid cu mult ulei pana am finalizat.

 A fost o experienta ok pt cine doreste doar un masaj.

Locatie: 10 (ap. nou utilat, mai curat ca la mine acasa deci nu am comentarii)

Aspect: 8 (simpatica si placuta, zambet frumos)

Masaj de relaxare: 9 (tipa stie treaba)

Masaj erotic: 7 (se putea putin mai lung si mai atent dar tin cont ca era si ora tarzie si poate nu mai avea chef)

oral:-

normal:-

GFE: nu a fost cazul

Cadou: 70 lei 30 min

Un plus ii ca tipa nu te grabeste, la inceput nu a vb mult dar la sfarsit am stat la taclale. In total am zabovit cam o ora in care nu s-a uitat la ceas si nu a pomenit nimic de timp, chiar mi-a zis ca pot sa stau linistit ca nu e graba.

Fata a zis ca sta in locatie pana luni si dupa aceea se va muta.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

In urma cu cateva saptamani mi-am luat inima-n dinti si am zis sa trec pe la domnisoara blonda din blocul din zona Farmec, asta la recomandarea unui prieten. Dupa ce am sunat de doua ori la numarul dat de ceilalti am reusit sa ne intelegem la un masaj si OP la 130 de lei pentru 30 minute. Am zis ca ajung in o jumatate de ora, lucru acceptat de domnisoara.

Arata bine, subtirica, sani destul de micuti dar obraznici, atitudinte putin excentrica dar foarte atenta la nevoile tale. Ajuns la locatie am refuzat dusul, facandu-l acasa inainte sa pornesc.

M-am asezat pe burta unde am asteptat masajul de relaxare executat tare bine. Ma tot intreba daca imi place si daca vreau mai apasat. Nu a stat foarte mult ca si m-am intors pe spate unde palosul era deja tare si gros :). A inceput cu mangaieri usoare si saruturi in zonele unde ma excit, parca stia ce imi place. A luat-o in gura unde cu miscari relativ repezi o ajutata putin de o mana a reusit sa o faca sa "scuipe" lichidul in prezervativ asa cum ne-am inteles. Sters si spalat m-a poftit la dus. Baia ok, prosop curat, apa calduta.

Toata miscarea s-a produs in 30-35 minute, dupa care ne-am pupat prieteneste si am lasat banii promisi. O experienta frumoasa, am zis ca o sa revin.

Aspect: 9 (imi plac fetele cu corpul atletic)

Locatie: 8-9 ( destul de moderna)

Prestatie: 9 (se putea si "perfectiunea")

Gfe: 8

Experienta: 8 ( daca incercam si altceva se putea mai mult, insa eram curios doar de OP)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Sunt cel putin 3 (trei) domnite in locatie si drept urmare recenziile ar trebui sa contina si numele fetei. Nu de alta, dar sa se stie despre ce fata povestim: Ana, Yasmin, Isabela, Samira, etc...

Nu foarte departe, in susul pagini si pe cele precedente sunt poze cu fetele, pentru orientare in definirea numelor.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

u a

Pentru acest numar de telefon exista anunt dat pentru orasul Galati de "printisorul nebun" probabil pe 6  martie

 

 

Pentru ce numar de telefon?

Ce vrei a zice tu aici?

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Nu am gresit, chiar exista un anunt dat pentru Galati pe linkul postat

 

 

Te astept in cuibusorul meu  sa petreci clipe de neuitat. Obligatia noastra e sa iti ofer clipe de neuitat. Alaturi de mine vei descoperi calitatile si efectele masajului erotic. Aici e locul tau, ceea ce ai visat dintotdeauna devine realitate. Nu ezita sa suni! Discretia, curatenia si simpatia vor fi pe primul loc.
Anunturi
  • Nume Ana
  • Varsta 25 ani
  • Telefon 0751666844
  • Program 9-24
  • Sex normal: Nu
  • Masaj erotic Da,ofer si masaj erotic
  • Sex oral Da
  • Sex oral fara prezervativ Da
  • Deepthroat Da
  • Finalizare orala Accept finalizarea orala
  • Sarut Nu
  • Sex anal Nu
  • Sex intre sani Da
  • 69 Da
  • Finalizare pe fata Da, sigur
  • Finalizare pe corp/sani Da
  • Masturbare Da
  • Dominare Da practic dominarea
  • Sex in grup Nu
  • Show lesbi Nu
  • Fantezii Sexuale Da
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare! Ajungand la Cluj am vizitat si eu pe d-soara Ana blonda. Este  chiar cea din poze. Dintre diferite variante de servicii oferite am ales cea mai buna, o juma de ora oral protejat. Pentru asta am decartat 100 de lei.  Locatia este langa blocul Spay in cartierul Marasti. Pot sa compar locatia cu altele in care am mai fost si pot spune ca este foarte curat, fain amenajat si cu bun gust. O atmosfera relaxanta este data de veioza care arunca "flacari" pe pereti si  muzica de relaxare. Baia este spatioasa si curata, dotata cu mai multe geluri de dus dupa preferinte. Ceea ce am observat si nu am mai vazut in alte parti este prezenta diferitelor dezinfectante prezente in baie inclusiv a spirtului pentru maini.

Actiune: am fost poftit la dus, am primit prosop curat si mi s-au oferit si papuci de client insa care nu erau de unica folosinta ci universali. Ana a facut si ea un dus scurt. A inceput cu un masaj de relaxare care a durat vreo 10 minute executat bine incepand de la talpa piciorului pana la umeri. In timp ce imi facea masajul m-a intrebat daca prefer un masaj mai dur sau mai soft fiind foarte atenta la detalii. A urmat masajul erotic la care a folosit si sanii prin miscari foarte excitante. Da dovada ca are experienta in ceea ce face, dupa cum zice ea face de vreo 4 ani. La sfarsit mi-a facut un oral protejat bine executat care m-a lasat fara cuvinte. (la oral nu foloseste mana ca sa se ajute si schimba pozitia). Pana acum nu am avut parte de un oral executat atat de bine. M-am simti foarte bine. La final nu s-a grabit sa ma scoata afara ci a avut rabdare fiind deschisa la mici discutii de curtuoazie si chiar glumite. Din discutiile de final am inteles ca mai are si o alta colega bruneta, Izabella care nu vine foarte des insa pe care a recomandat-o sustinand ca stie sa faca un masaj de relaxare foarte bun avand experienta si la masajul erotic. Timpul petrecut a fost de aproximativ 50 de minute cu timpul petrecut la dus si la mici discutii. Recomand tuturor celor care doresc ceva de calitate si placut. Eu cu siguranta voi mai revenii in momentul in care mai am drum la Cluj.

 

 

 

Notele:

Locatia: 10 curat frumos amenajat

Aspect: 10

Masaj: 10

Oral: 10 plus

GFE: 10

 

recenzie falsa + clone = ban permanent

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Va salut pe toti! Saptamana trecuta am trecut si eu pe la acest stabilamet atragandu-ma recenziile facute de voi despre caprioarele de acolo. Am ajuns la locatie indrumat de vocea blanda dar hotarata a Anei. La locul faptei erau 2 caprioare Ana si Izabela. Am ales pe amandoua la acel numit de ele masaj succesiv combinat cu oral protejat. Am platit 200 de ron. Am ales-o prima data pe ana care are o atitudine foarte deschisa, e comunicativa si ceea ce mi-a placut e faptul ca tot timpul zambeste. Eram sigur ca este de pe undeva din Moldova cand m-am uitat la aspectul si fata ei. Am intrebat-o daca este sau nu din Moldova spunandu-i ca seamana mult cu rusoaicele. Ea mi-a spus ca nu sunt singurul client care a intrebat-o asa ceva si ca ar exista ceva rude mai indepartate care traiesc in Ucraina. 

Actiune: am fost poftit la dus, asa cum a scris colegu de mai sus Printu Nebun aspectul baii si a camerei este foarte ok nu mai descriu si eu asta. Ana a facut si ea un scurt dus si apoi am trecut la fapte. A inceput cu un masaj de relaxare destul de ok realizat, pe urma a trecut la partea erotica, aici se pricepe mai bine mai ales la oral. Fiind excitat la maxim mai ales dupa ce am atins-o la pasarica a inceput si ea sa se excite, s-a umezit foarte repede incat am vrut sa ii fac si eu finalizare insa nu am reusit fiind excitat la maxim, am si explodat si am avut un orgasm foarte intens cerandu-i la ana sa ma imbratiseze cateva minute. La final am mai schimbat cateva vorbe la o tigara dupa care am fost trimis la dus si apoi a intrat Izabela. Iza e si ea foarte amabila si sociabila si ii place foarte mult sa domine, aspect care mi-a dat de inteles ca ar face si sado-maso. Am intrebat-o si tipa mi-a spus ca face sado soft, dur si la cererea clientului mai face si uro. Poate ca o sa incerc in viitorul apropiat si stilul asta de masaj. Iza se pricepe foarte bine la masajul de relaxare, nu am ce spune probabil a urmat un curs de masaj. Apoi a trecut la partea erotica si apoi la oral unde se foloseste un pic de maini si nu schimba pozitia dar ea a pornit distractia in momentul in care a aceeptat sa o sarut in zona intima ceea ce m-a excitat la maxim. Finalizarea s-a realizat un pic mai greu deoarece explodasem odata deja, insa Iza a reusit sa ma finalizeze intr-un final si repet inca o data a reusit foarte bine sa imi relaxeze musculatura cu masajul de relaxare aceea ce a contribuit mult la obtinerea celei de a doua finalizari la un timp atat de scurt. La sfarsit mi-am luat ramas bun de la fete si am plecat multumit. 

Timpul petrecut cu dusul plus mici discutii a fost de o ora si jumatate. 

 

Note Ana: Aspect: 9,

                 Masaj de relaxare: 8

                 Masaj erotic: 10

                 Oral: 10

                  GFE: 10

Note Izabela

                Aspect:9

                 Masaj de relaxare: 10

                 Masaj erotic: 9

                 Oral: 9

                  GFE: 10

Locatie: 9 ( destul de moderna si curata)

Concluzie: am sa mai trec pe la caprioare, am primit de la ambele fete masaj plus finalizare de calitate.  Nu pot sa va spun decat ca le recomand. Apropo ca fetele sa atinga note de 10 la linie mai trebuie sa evolueze un pic insa sunt pe drumul bun si cel mai probabil vor atinge "performanta".

 

recenzie falsa + clone = ban permanent

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Poate mă înșel (chiar sper să fiu în eroare), dar mie Printu Nebun și strong pula mi se par una și aceeași persoană, iar recenziile lor ca fiind izvodite de un cap de muiere.

 

ambii useri banati acum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Pacat ca nu mai e valabil ce a fost acolo. Eu am mers pana ce au schimbat preturi, fete si servicii. Acu vad ca au clone si recenzii false.Asta e. Eu le-am trecut pe lista mea de evitat.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am revenit in urma cu cateva saptamani la aceste domnisoare. M-am lamurit cam cine presteaza (e posibil insa sa se fi schimbat de atunci, ca e fluctuatie mare in domeniul asta): sunt 3 fete - Ana (care e si "secretara"), Izabela (la care n-am fost inca) si Paula (tipa blonda cu parul scurt, care e noua in Cluj). Samira nu mai lucreaza acolo. Preturile cica au crescut, e 120 lei finalizarea orala.

Am testat-o pe Paula de aceasta data. Nu stiu exact de unde e, posibil Basarabia dupa accent. Tipa arata ok, insa are un singur stil de oral din care n-o poti scoate. E adevarat, incearca DT si probabil unora le place mult asta, insa nu se ocupa de zonele adiacente, nu asculta ce-i spui sa faca, continua in acelasi fel in care stie ea. Dupa ce s-a straduit vreo 20 minute fara succes, mi-a spus ca isi cere scuze dar nu ma poate termina. Banii insa au ramas dati.

Nu stiu ce nota as putea da...
 

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

"Preturile cica au crescut, e 120 lei finalizarea orala."

 

Oare nu s-ar putea corecta si in titlu pretul? A crescut deja cu 50%

 

Noah, fain, un titlu de topic a fost depersonalizat total.

Da, din pacate asa e, fetele au "indexat" pretul. Nasol!

Dar multi dintre noi avem ca "punct de reper" in titlul unui topic si un indiciu suplimentar atasat unui numar, sec, foarte sec, numar de telefon.

Pentru usoara orientare "in teren" acel indiciu suplimentar este util.

@Mods, rog aplecati urechea, si uzati tastele adaugand in titlul acestui topic orice ce ar putea sa-i redea personalitatea.

Ca sa nu fie doar o piatra aruncata in apa, vin si cu o propunere: 0751666844 Ana & Co masaj + ON.

Orice alte sugestii pentru titlul acestui topic sunt binevenite.

Ce nu-i binevenit (si de nedorit) este ca in titlul topicului sa ramana doar numarul de telefon.

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Tarife communicate telefonic:

 

40 lei masaj in bikini+ finalizare manuala / 30 minute.

60 lei masaj in bikini+ finalizare manuala / 1 ora.

50 lei masaj NUD+ finalizare manuala / 30 min.

80 lei masaj NUD+ finalizare manuala / 1 ora

100 lei masaj NUD+ finalizare orala / 30 min.

150 lei masaj NUD+ finalizare orala / 1 ora

 

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5415656 anuntul

 

poze noi, telefoane noi 0744 98 57 75 si 0741 67 35 37

 

post-40913-0-62177000-1401267629_thumb.jpgpost-40913-0-74248800-1401267630_thumb.jpgpost-40913-0-76227700-1401267632_thumb.jpgpost-40913-0-90333400-1401267633_thumb.jpgpost-40913-0-58137200-1401267634_thumb.jpg

 

se pare ca mai este o domnisoara acolo .

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...