Sari la conținut

0756708066 / 0742873551


varadero

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

De fapt, la persoana a III-a conjunctiv singular şi plural e "să acordeze".

 

Am vorbit, am povestit, am incercat sa o invat sa acorde bine genurile masculin si feminin, putina lectie de limba romana, ea fiind de etnie maghiara, chiar fiind incantat ca am bifat o bozgoroaica buna de pula si cu GFE pana la cer. 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Incurajat de pretul corect cerut pentru un masaj cu finalizare orala aka 100 lei/ 30 min m-am prezentat si eu pe strada cu cale ferata. Locuri de parcare destul de greu de gasit dar recomand sa mergeti pana in capat si sa lasati masina pe dreapta.

 

Bloc usor de gasit, garsoniera modesta si fatuca care te asteapta goala goluta in usa.

 

Sfaturi pentru domnisoara:

 

Te rog sa pui mai mare accent pe curatenie pentru ca m-am trezit acasa cubun smoc de par blond prins pe soseta( pe care nu l-am observat din cauza lipsei de lumina)

 

Te rog sa intrebi clientul inaknte de a-ti parfuma sanii. Poate nu vreau sa duc acasa mirosul tau.

 

Te mai rog sa cumperi diua plicuri dealea de granule de desfundat canalizarea la vana. Nu-i igienic sa se umple cada cu apa. Fac dus, nu baie !

 

Si incearca sa nu te mai plangi atata ca nu duci lipsa de bani. :)

 

Acum, masajul frumos executat cu atentie la picioare si spate, destul de dur asa cum imi place.

 

Intors pt oral, neprotejat, umed, cu atentie la oo. In principiu se conformeaza cerintelor.

 

Finalizat CIM si dus am fost.

 

Per total experienta a meritat banii:

 

Masaj - 8

Oral -8

Dameza - 7.5

Locatie - 7

 

Doamnele ajuta !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

O atitudine de apreciat, din partea unei escorte.

Cu o medie a notelor primite de la client sub 8, plus nişte recomandări, pertinente ce-i drept, duduca multumeste, atât pentru recenzie, cat şi pentru sfaturi.

Asa DA!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Salut,
Am vizitat si eu acest salon, cel putin asa s-a prezentat la telefon cand am facut programarea.Blocul este situat langa o cale ferata langa niste garaje si greu am gasit adresa, e numerotare proasta, a trebuit sa o sun pe maseuza de vre 4 ori, inca mi-era teama sa nu ma refuze ca client, nu s-a suparat si am ajuns cu greu,zona pare-mi se a fi o zona abandonata retrasa, locuies si tigani in zona, e pustie si mi-era teama sa trec pe acolo mai ales cand am iesit de la masaj mai ales ca se intunecase.
Sunat la interfon si ma face sa mai astept vreo 2-3 minute pana iasa clientul,eu am asteptat mai incolo de usa blocului dar nu am vazut sa iasa nici un barbat, atunci m-am gandit ca poate se uita pe geamul de la fereastra dupa clienti sa vada cine vine la ea.
La telefon am intrebat cate fete sunt, si mi-a spus ca e singura. cand am ajuns acolo era o tipa ok care s-a prezentat Ana. Cand am ajuns la usa ei ,usa salonului s-a deschis singura nu am vazut nici o fata ea ascunzanduse dupa usa, am intrat si ma intampinat goala.M-a trimis sa fac dus singur,un singur sampon,prosop scos din dulap dar parea umed si mirosea,cand am intrebato daca se poate sa facem dus impreuna ,m-a refuzat politicos zicand ca ea a facut dus dar in timpul masajului am observat ca nu facuse dus. Actiune masaj apasa tare incepe de la picioare jos ,apoi ma freaca pe spate, aproape uscat sa nu consume ulei, in graba, trecut repede la erotic si terminat fortat,cum stateam pe patul pentru masaj si ea peste mine mi-ai dat seama ca nici igiena,cearseaful de pe pat si perna nu erau in regula.
Toata actiunea max 45 minute plus dusurile. Fata 7 aceptabil la corp,mi sa parut grasuta,plinuta, maghiara. Masaj 5 nu stie sa faca masaj ,cica presteaza de 4 ani. Atitudine 6 -in timpul masajului a inceput sa ma tot intrebe de viata personala,ce lucrez,daca sunt intro relatie,de cand,bla bla.

nota generala salon + maseoza: 5/6 (asta e parerea si evaluarea mea,).
Concluzie Eu nu voi mai reveni la acest salon si nici nu il recomand,nu mi-a placut deloc si nu m-am simtit bine in prezenta ei.

 
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna Titusa.Iti multumesc in primul rand pentru recenzie,dar nu sunt deacord cu anumite minciuni din partea ta.In legatura cu cearceaf nu ai ce comenta si nici in legatura cu prosop.Cat despre comunicare pe mine nu ma intereseaza viata personala nimanui. Inca un lucru n-am inteles: despre ce salon vorbesti?? Sa ai o noapte buna te pup.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Titusa, cand te-a vazut prosopul s-a umezit instant ! :)) Eu tin sa precizez ca am primit prosop curat si uscat si cearceaful la fel si ca Ana a facut dus imediat dupa mine. Acuma nu stiu unde usuca prosoapele dar avand in vedere vremea de afara se fam usuca greu.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Acuma am trecut pe la domnisoara Ana. A fost o experienta foarte placuta. De revenit neaparat. Tipa e foarte sociabila si e si priceputa in ceea ce face.

M a surprins si cu un compliment legat de varsta mea :D

Note: ON - 9

NP - 9

GFE - 10

Atmosfera - 10

Locatie 9

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Salut,


 


De obicei ma pot baza pe recenziile de pe forum, dar de data aceasta am avut o experienta neplacuta.


Intors dupa dus in camera, am fost pus pe pat si a inceput un masaj "de relaxare". Destul de rapid m-am plans ca fata se grabeste si nu face ca lumea. Am rugat-o sa se concentreze pe umeri, ca eram tensionat, a dat putin pana sa-mi spuna sa ma intorc. Refuz, ca nu ma grabesc niciunde si sunt informat ca in acea 1h, intra si dusul de dinainte si dupa. Imi dau seama ca nu voi pleca fericit de acolo, dar macar sa nu plec si cu boasele pline, ma conformez. Ma maseaza pe piept putin, dupa care da la manivela. Sunt invitat sa o ating, dar nu in zona intima. Ii spun sa vina peste mine, mai dau cateva sugestii cat sa fie mai incitant si dau de o atitudine de "face fite asta". Chiu cu vai termin, dus si am plecat. 


Mi-a plăcut locația, dar tratamentul lasă de dorit. Masajul de relaxare a fost bunicel, domnișoara are mâini puternice. Despre masajul erotic, domnișoara are multe de învățat. Și-a frecat sânii puțin de spate și puțin de penis și a continuat cu o masturbare rapidă, monotonă și mecanică. Toată acțiunea a durat cu tot cu duș maxim 40 de minute. Fata este destul de frumoasa, dar cu atitudinea și tratarea clienților sta foarte prost.


Am întrebat de servicii extra, nu mi s-a răspuns la întrebări lăsând să se-nțeleagă că face doar masaj.


Păcat de loc, la aceste servicii cu siguranță nu voi reveni.


platit 70 roni investiti bine zic eu comparativ cu ce am primit.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...