Sari la conținut

0756708066 / 0742873551


varadero

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

 Buna,coaie flocoase. :hihat

Oricat de mult sa comentezi aiurea si din plictiseala pe acest topic numa ca sa iesi in evidenta,nu ma intereseaza!

Comentariile tale negative nu ma afecteaza cu absolut nimic probabil numa la asta te pricepi.

Iti doresc bafta in continuare! :138x

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Bai retardato, da ce dracu nu-ti convine iarasi? Atatea pule ai primit in cap ca nu mai esti capabila sa citesti doua propozitii si sa le si intelegi? Sau doar reactionezi asa ca si cainele dresat, si ala doar sare si musca fara sa se gandeasca.
 

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Sa ma lamureasca va rog si pe mine (chiar si in privat) de ce anume este aceasta fata asa rau atacata. Fiindca din topic nu prea mi-am dat seama.

 

Ti-am raspuns in privat!

Confirma-mi, te rog, ca mesajul ce ti l-am transmis e clar si fara echivocuri.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Ti-am raspuns in privat!

Confirma-mi, te rog, ca mesajul ce ti l-am transmis e clar si fara echivocuri.

 

Am cautat, dar am o vaga impresie ca forumul asta nu are activata mesageria privata. (Sunt nou pe forum, nu stiam...)

Totusi, care este problema cu domnita, de e asa criticata?

Link spre comentariu

Am sunato ieri imi raspunde o voce asa plictisita fara nici un chef la tele un ton aiurea,o intreb de ceva detali si ma

Ia ca ce detali vrei ea ofera doar ,,Masaj” si atat pe urma cand ii spun de anunt o da la plesneala si ma intreaba ca de Ce anule am nevoie Ce Vreau,de parca eram la piata si am vrut sa cumpar 1 kg de cartofi si ea imi oferea ceapa...Nu merita osteneala de a o suna e prea Aroganta !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nu o recomand pe domnisoara amnfost la ea de doua ori pana in momentul de fata prima data vazand pozele arata destul de binisor atras de pret care este 150 finalizarea si 200 ora dar a fost nasol prima data a fost oki nu am stiu la ce sa ma astept de la ea am prinso imbracata in pantofi de casa ceva obisnuit nimika iesit din comun atat doar xa este foarte comunicativa in rest golire normala bagat scos de mai multe ori olar cu prez si a doua ora a pus ceva poze pe net am recunoscuto si erau mai incitante am sunat am cerut sa fie mai erotica ma refer la lenjerie pe cand ajung pula slapi de Piatza Marasti in picioare si ...cand sa o fut nu avea prezervativ pe marime, a zis ca face oral a facut oral vazant ca mi ma termina nici cum sa chinuit sa bage un prezervativ de marime extra small pe pula pana la bagat cumva pe jumate si pe urma a sarit im pula 20 de mimute macxim vazand ca nu ma termina eu deja eram cu venele pe pula cat degetu de la stransura gumei sa lasat pagubasa si a inceput cu scuze si povesti deapula eu no.recomand doar pt cine vrea sa futa o Taranca sa zic care nu e urata o fata normala si fara artificii futai extrem sau se asteapta sa bage tare in ea deci o recomand pt descarcare daca ar fi sa alegii dintre 20 de femei poate as puneo pe locul 18-20 ceva de genul. In rest ca igiena e normala.apartent garsoniera papuci de barbat pe hol slapi de barbat...concubin sau stie pula. A ZIS CA se fute pt bani ca are ceva casa de terminat.langa cluj si ca i trebuie bani am vrut sa i fac o propunere sa i aduc doua echipe de Bistriteni sa i faca casa si sa o postaleasca 2 saptamani intruna ):)"):) Cam atat eu as trece domnisoara cam la de evitat si in caz ca nu aveti alte alternative mai bune eventual ...merge o descarcare rapida.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

1. Nu caut sa impresionez pe nimeni. Isi arunca fiecare banii unde crede de cuvinta. Constatam doar ca si de reusesti (sunt convins ca te straduiesti extraordinar de tare) si de nu sa te faci placuta, banii is luati mersi. Preferabil dati la inceput, ca sa nici nu existe nici urma de motivare.

 

2. Nu e nevoie de succes pt. a fute curve. De  ex. as putea veni oricand sa te folosesc ca si banii mei ii iei la fel ca al oricui. Doar ca... succes iti trebuie tie, sa ajungi sa imi iei mie banii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...