Sari la conținut

Bruneta Focoasa!!!!


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

deci....acum 15 min a plecat fata...major:

Ideea e in felul urmator: ma suna cand e in fata scarii, ii spun apartamentul, suna la interfon, urca scarile, se aud tocurile pana la un anumit punct dupa care...nimic..ma gandeam ca suna pe la alte usi...cand colo fatuca de 1m 60 era cu pantofii cu toc in manutza si tzopaia...era sa sune la vecinul meu, noroc ca am deschis usa. Ma uit la ea...un fel de 2 feluri...tentative de rromanes, mulatra...nu era chiar neagra. A intrat rapid in apartament, fata decisa, "banii inainte"..ma duc ii aduc banii, intr-adevar avea un corp de miniona si sani de nota 10. Ii aduc si o scrumiera cu toate ca la mine in casa nu se fumeaza, ma gandeam sa ii fac pe plac...dupa care dupa 5, 6 min de stat de vb mergem la locul cu pricina. Se dezbraca, ma dezbrac, o intreb de dus zice ca sunt primul client..am zis "bine"...imi zice "intinde-te" si ia din pantalonii de blugi un prezervativ...ii zic " stai putin, trebuie preludiu..." da un pic ochii peste cap ca si cum " ce plm vrea si asta.." dupa care ne intindem, ne lingem un pic, ne atingem se pune deasupra mea se freaca cu curu si pizda de mine, m-am incins bine de tot..coboara sa faca un oral...dupa care ii zic de 69..facem un 69 scurt, dupa care hai sa punem prezervativul..il punem...si nu dupa mult timp simt un mega fake din partea ei...ceea ce atrage un turn off pt mine...imi moare in pizda mai exact...da jos cauciucul, si o ia la supt ca pe o bomboana..si dai si freaca..ii zic sa o ia mai incet ca nu suntem la Plevna, o mai suge un pic si incepe sa....CASCA ... :dontgetit ....Tur Off 4 good..ii zic sa se opreasca...si sa plece..eram f frustrat si pe ea si pe prostia mea din cap ca am fost de acord sa raman cu ea...si-a luat catrafusele si dusa a fost....

Concluzii: nu m-am terminat am dat 200 de lei pt 1 ora imaginara de fapt a fost cam 25 de min maxim de actiune in rest vorbaraie si tzigara ei...nu e tipa din poze a zis ca aia era ocupata cu un client si a trimis-o pe ea...trebuia sa o refuz de la usa, dar ma rog nu arata chiar rau la fata si la corp si am zis sa imi incerc norocul...adevarul e ca si eu am baut vreo 4 beri si ma futusem de 2 ori in ziua care tocmai am trecut...poate a fost si asta un motiv ca nu m-am terminat eu oricum nu revin, de evitat !

 

Note:

Aspect fizic: 7 ( cur ok, tzatze faine dar nu-s alea din poze are altfel de sfarcuri fatuca asta, iar fatza e un pic rromanes, 1.65 inaltime, cu indulgenta..vopsita in cap in 2, 3 culori..)

Igiena fetei: 9 fara mirosuri suspecte dpmdv e ok

Prestatie orala: 4 avand in vedere ca era obosita si a cascat in timp ce mi-o sugea..(cum pm sa casti in timp ce o sugi..eu inca ma intreb.. )

Prestatie normala: 5 se misca aproape ok dar nu a durat

GFE: aici a fost cel mai ok ca parca si-a dat cat de cat silinta 7

 

Per total cea mai ciudata experienta cu o escorta, si la domiciliu...eu nu o mai chem...bafta voua, curaj ~ poate o descoperiti pe colega ei .. :251x

Ps: melodia a fost pusa pt ca m-am simtit precum grasul din videoclip :)

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...