Sari la conținut

Pustoaica noua 0737866516


Postări Recomandate

  • Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana

In cautare de ceva noutati am dat pe AT de fata de mai sus (nush de ce naiba nu mai gasesc anuntul , la nr, ala gasesc una cica matura  Care se pricepe mai bine sa puna anuntul si pozele) 20 ani , blonda , cica sex total. Extrem de curios am sunat sa vedem cum programam o intalnire , mi-a raspuns repede (nu cred ca era ea la telefon pt. ca mai lucreza cu inca 4 colege, parea mai in varsta dupa voce), mi-a confirmat ca are 20 ani iar cand am intrebat-o unde sta am ramas suprins : La gemeni .. pe Natiunile Unite , am intrebat-o daca nu cumva ne stim dar a spus ca e de putin timp in zona deci putin probabil (trecusem pe la Bianca in locatia respectiva de 2 ori) Super multumit ca nu am picat prin Militari sau Obor (unde nu ma duceam nici sa fie moca) am stabilit o intalnire in max 30 min. Locatia pt. cine nu a fost pana acum este una excelenta .. fetele mentin curatenie de nota 10. Mi-a deschis fatuca usa (evident ascunsa dupa usa...) si ce zic ... era imbracata sexy .. micuta de statura , finuta la fata .. as fi luat-o direct de pe hol. Inca ceva de adaugat pt. cei cu apetit pt. blonde ... s-a vopsit bruneta de curand. Dupa ce am trecut pe la dus si am schimbat cateva vorbe cu Bianca am trecut la pustoaica noua. La corp arata bine : fund tare .. 0 celutita sau grasime pt. unde nu trebuie, sanii sunt putin cam mici .. dar merge. M-am jucat putin cu pasarica ei (curata exemplar) dupa care am zis sa vad ce stie la oral. O suge cu foc .. dar mai are de lucrat la tehnica .. cica am fost primul client de pana acum la care a trecut si pe la zonele adiacente (daca vreti oral neprotejat, fata tine la curatenie .. deci prezentati echipamentul tun la chelie). La normal nu ii place s-a stea deasupra dar daca vrei neaparat se rezolva. Sta putin cam teapana cateodata dar se vede ca ii place.. geme frumos. Oralul il face neprotejat dar nu face finalizare. Am schimbat cateva pozitii dupa care am bubuit prezervativul. Am stat sa mai fumez o tigare si sa aflu cate ceva pt. domnisoara : vorbeste mult (poate prea mult pt. parerile unora) nu e din bucuresti (e din apropiere) . Per total a fost o experinta ok .. cred ca ii mai fac o vizita.

    Acum sa trecem la note :             Pt. aspect ; 9 tinerica si ingrijita

                                                        Oral : Un 8 (mai are de invatat)

                                                        Normal : Tot 8 (si eu eram obosit si am incecat sa termim mai repede treaba)

                                                        Pret (ca uitasem amanuntul nr,1 ) : 150 H / 200 H ora daca vrei anal (ma bate gandul sa inecerc variata asta next time). Eu unu o recomand pt. amatorii de tineret (daca am scris aiurea imi cer scuze ... de la bere si obosela m-a cam luat capul)

  • Like 3
Link spre comentariu

acum are anunt de matura

 

!!!NATURALA!!!, sunt o doamna matura, eleganta, ofer clipe intime domnilor care aprecieaza intimitatea, pe cit si calitatea.CAUT COLEGA. Locatie de lux, Vitan, aer cond., loc parcare, 23 Jul 08:38

 

Pozele ce sa mai discutam...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...