Sari la conținut

Denisa si Alina 0761067946 sau 0737949534


Postări Recomandate

  • Oras:La malu' marii
  • Oras:La malu' marii

Anunt-http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2783169/finalizare_orala/
   
   Locatie Tomis 3 peste drum de Lidl usor de ajuns .Se poate parca cel mai usor la Lidl dar si in spate la Integra.Sunat la 0737949534 inainte sa plec de acasa.Sint anutat ca in apartament presteaza doua fete si ca pot sa aleg intre ele.Eu le-am ales pentru ca ajungeam usor de acasa ,la ele ,repede si pe jos.Sun iar cind ajung in fata blocului,mi se comunica interfonul si etajul.Imi deschide Alina,fata mai inalta care o sa o vedeti in poze,intru si o vad si pe Denisa.Desi cind am vazut-o pe Alina eram hotarit sa ramin cu ea ,ca orice mascul(care se respecta) ma uit la titele lor si o aleg pe Denisa.Mergem in camera de lucru,ne dezechipam ,o astept sa vina de la baie ,eu fiind deja pregatit de acasa,2-3 cuvinte si trecem la fapte.Oral  ne ,nu m-a intrebat cum vreau pt ca cerusem la tel CIM,a continuat fara sa intrebe nimic pina i-am spus eu sa puna balonul.A folosit si mina ,am depus reclamatie si a continuat fara laba.Fara dinti si pauze ,chiar ma intrebam cum respira pentru ca o lasasem cam mult.A dat de doua ori si adinc,si cind am simtit explozia i-am zis sa treaca mama iedului.I-am dat putin pe la spate ,si am trecut eu deasupra ,moment in care am incercat sa o lungesc, ocupinduma mai mult de tite si sfircuri.Nu a comentat nimic,chiar se manifesta frumos trasa de sfircuri.Fara sa vreau am terminat.Vizitat baia amindoi,revenit la locul faptei si ne-am dat la birfa de era sa uite de ce sint acolo.A inceput iar cu oral la care a scos-o doar o singura data din gura cu toate ca am lasat-o iar  mult pentru ca am vrut sa vad cit rezista.Pus preze si trecut la normal.Este fata care nu intoarce capul, se uita mereu in ochii tai,pune mina pe tine si te trage spre ea.Am inceput eu deasupra,apoi ea si cind am simtit finalul am scos balonul si am terminat CIM.
   De revenit? Eu DA.Urmeaza Alina pentru ca mi-a placut si de ea,apoi am sa aleg in functie de calitatea prestatiei la una dintre ele.Pret bun si aproape de casa.Tipa mi-a spus ca e de o luna in afaceri.Asta se vede pentru ca desface si pune preze cam greu,nu are experienta si, are diametrul mic.
Apartament-8,5
Fata-9(mie mi-a placut,19-20 ani, 1,60,atitudine si comportament OK)
Normal-9
Oral-9,5(pentru CIM)
Anal-Nu sint amator deci nu intreb,in unele anunturi scrie sex total.
GFE-8,5
Halatu-120 Ora,55min am fost in strada.

post-38036-0-72794200-1381002386_thumb.jpg

post-38036-0-65402600-1381002395_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:WildWest
  • Oras:WildWest

Salutare confutadores!

 

Dupa experienta neplacuta avuta cu "bruneta misterioasa" trec la nr 2 de pe lista si anume la domnisoara cu nume de scena Alina.

 

Suntem doua fete dulci studente care te asteptam in resedinta noastra pentru a-ti oferi placeri nebanuite . Pentru mai multe te asteptam la noi oferim sex total cu finalizare orala.tel 0761067946 sau 0737949534

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 26-09-2013 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate cta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0761067946sau 0737949534 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Pret 60

 

Incantat de cele citite la Fatfrumosu, imi fac rapid(fulger) o programare, fiind chiar in zona locatia este cea spusa mai sus, urc cu liftul la destinatie, imi deschide Alina, o vad si pe colega ei care in acel moment vorbea la telefon, decid sa raman cu protagonista topicului.

 

Fata esta exact ca in pozele de mai sus care sunt facute in barlogul lor actual, undeva pe la 1.65-1,70m.

 

Repetam meniul, dau banii inainte 120/h si ne apucam de treaba...

Ne dezbracam, ea ramane cu ciorapii de bumbac incaltata pe motiv ca-i este frig.

Constitutie normala, fara forme deosebite care sa atraga atentia, sani nr2, sfarcuri moi dar ridicate....

Atuul ei este fatza  ingenua pe care o are.

Directa, fara fitze am trecut la oral NP, fara atentie la oo sau imprejurimi, a vrut sa puna imediat preze moment in care am preluat actiunea , am domolit-o (ca doar luasem 1 ora)  si am indrumat-o dar fara rezultate notorii. Se uita periodic la ceas (ea zice ca la inel), geme fals, nu are reactie.

 

Din punctul meu de vedere un mare minus pentru ca una spune in anunt ca face si alta e cruda realitate . In anunt, pentru cei interesati, spune ca face sex total, dar dupa cum mi-a declarat nu a facut si nu va face asa ceva vreodata...FK...depinde....placeri nebanuite- doar o expresie.Prezervativele sunt de calitate proasta, va recomand sa aveti la voi de rezerva. Igienizare doar cu servetele umede intre numere.In timpul actiunii,m-a lovit un usor iz de transpiratie de la axila mandrei.

Prezenta iritatie in urma epilarii inghinale recente, fapt pentru care i-am propus ca daca doreste pot sa trec la nr 2 cu colega ei , dar a refuzat. :((

 

Cu toate astea, fatuca asta are ceva de vino-n coace.Nu a fost ceva memorabil ca la Fatfrumosu,dar nici de evitat, drept pentru care scriu recenzia sa nu o uit :))

 

In pauza, am incercat sa dezmortesc atmosfera, am aflat ca e din Hunedoara si de cativa ani sta prin Constanta .E jucausa, incercand sa ma gadile :))). M-a anuntat ca mai avem 20 minute (desi erau mai multe) , am zis sa mai incercam ceva,dar nu am reusit. Am iesit din barlog dupa vreo 50 minute gandindu-ma sa mai incerc ceva caprioare de la malul marii ,weekendurile viitoare .

 

Notele:

Corp: 8

Igiena:7+1 (pentru ca la plecare isi clatea gura cu apa de gura) =8

Locatie:8

Atitudine: 7-8

GFE: 7

 

 

Presiune MAXIMA , va doresc !!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Din pacate, luindu-ma dupa recenzia de mai sus, am fost si eu la respectiva domnisoara.

 

Am dat telefon, m-am programat, se simtea totusi in voce un accent de etnie, insa am trecut asta cu vederea. Foarte usor de ajuns, am parcat la LIDL. Am ajuns la usa, sun, imi deschide o tipa , chiar asta care a recenzat-o colegul de mai sus, bruneta, miniona , nimic deosebit, totusi destul de plictisita. Intru si o vad si pe cealalta insa am zis ca asta ar fi mai OK .Schimbam citevavorbe si intram in camera, fiind dusat de acasa. Platesc si ne apucam de treaba. Plictisista si plina de sictir se apuca de o laba cu gura, ajutindu-se pe tot parcursul actiunii cu mina. O singura viteza, fara ruperi de ritm, nu mai vorbesc de alte atentii. Am rugat sa punem prez. sa-mi dau drumul si sa plec cit mai repede. Asta s-a intimplat la normal... nici nu-mi mai aduc aminte in ce pozitie.

 

Verdictul ? UN DEZASTRU.

 

Fata : 6 - foarte plictisita

Tite : 9 - frumoase nimik de zis

Cur : 7 - desi tinara nu are un aspect agreabil

Piele : 3 - o piele plina de bubite , neplacut la atingere.

oral : 2 - un dezastru - mai bine-mi faceam o laba.

normal : 3 - are totusi o pizda mica - in rest sta ca o vaca exact cum o pui.

baie - n-am vizitat - facut acasa

locatie : 6 - vechi - o covertura pe pat dubioasa

alte servicii - nici nu m-au interesat nu stiam cum sa plec mai repede.

 

 

Foarte suspecta imi pare recenzia colegului de mai sus in conditiile in care am fost la exact aceeasi tipa cu note atit de diferite. E foarte greu de crezut asa ceva. E imposibil ca o femeie sa aibe comportamente atit de diferite.

 

Dupa parerea mea .. UN DEZASTRU

 

NICI NU SE MAI PUNE PROBLEMA UNEI REVENIRI.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salut colegi de babardeala si de cheltuit bani .Astazi am trecut si eu prin pragul domnisoarelor fara a ma lasa marcat cu ceva memorabil.Am sunat cu 10 min inainte sa verific terenul ,pret,ce face ,etczic ca revin cu un telefon si asa am facut cand am ajuns la lidl si am sunat din nou unde mi-a indicat si locatia bloc turn,langa sens giratoriu,la scara blocului se afla un schimb valutar si un amanet ,deci usa de acces este intre ,imi da interfon ,nr apartament si urc la etaj care este nr.fara sot sa nu dau mai multe detali ceilalti pot confirma.Ajung in fata usi imi deschide usa Denisa cea micuta de inaltime ,intru usa din bucatarie era de schisa vine si Alina cea inalta .Amandoua imi stau in fata si imi spun sa aleg pe cine doresc dintre ele ,vreau sa punctez ambele sunt dragute nu sunt urate la mecla,in fine le intreb din nou pretul la fel confirmat 60/120 on/np si o aleg pe Alina pentru o finalizare ca cea scunda avea deja recenzie  .Mergem in camera de babardeala ,mentionez ca este un aparatment mare curat si aerisit dar rece ,intrat in camera este rece m-am dezbracat ea la fel ma uitam la ea daca merge la dus dar nu dadea nici un semn de asa ceva am vazut servetelele umede pe noptiera asta cred ca era dusul lor.Eu dezbract ea la fel m-am intins singur inj pat se aseaza langa mine si incepe cu un oral scurt,,far atentie la ooo ,supt doar jumatate de penis max 60 sec,pune prezervativul si trecem la normal ea deasupra ,mai schimbam o pozitie capra la care si finalizez fara gemete,nu te grabeste dar nu simti nimica ,dar fiind cu oooole umplute am finalizat repede.Curatat cu servetele umede,asezat patul imbracat si pa mcolega luase un client in cealalta camera.

 

 

locatie 8 rece in apartament

 

aspect fata 8 1,70,55,kg,20-23 ani.bruneta ,caprui,sani mici draguta la fata

 

igiena 6 nu afacut dus,fara mirosuri dubioase de la din pasa

 

oral 7 neprotejat scurt

 

normal 8 nimic interesant bine ca am finalizat

 

anal intrebat nu ofera nici una 

 

tarif 60/120 on/np

 

gfe 4

 

baia nu am sevit 

 

timp petrecut 15 min

 

poze reale 

 

Concluzie :nu ma inacantat cu nimica in plus si frigul din locatie nu credca mai servesc pe la dansele ceialti puteti incerca dar intrebati daca este cald poate atunci isi incalzesc si ele sufletul

 

recomandare trageti concluziile

 

 

bafta la pasarici

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

salut fatfrumosu72 trebuia sa scriu la singular ultimile relatarii despre fete deci rectific am fost cu cea inalta Alina ,si a fost statuie,pom ,cu Denisa ai fost tu ,ce este gresit sau neadevar in ceace am am scris eu am fost deoarece ma incantat pretul ca puteam sa o aleg pe cea scunda dar am zis pas ca sa ii fac o recenzie Alinei si  nu imi plac bondoacele sper ca nu am deranjat pe topicul tau si scz de offtopic dar nu sunt rau intentionat doar ventilez cu adevarul ce vrei sa infloresc tu ai fost cu una eu cu alta atunci ca sa fie bine ca se deschida alt topic cu alina sa se sesizeze capetenia si rog pe aceasta cale

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

   Salut baieti. Asta e prima mea postare. Am testat si eu cateva fetite din C-ta, desi prea putine fata de cat as fi dorit (asta datorita timpului dar si al finantelor). Vreau sa multumesc celor care posteaza aici, eu personal gasind uneori informatii foarte folositoare. Imi cer scuze ca pana acum nu am contribuit cu nimic insa nu prea ma pricep la naratiuni sau descrieri.

   La Denisa si Alina am fost si eu pe la mijlocul lunii septembrie impreuna cu un prieten stiind ca sunt 2 fete in apartament. Locatia e langa sensul giratoriu de la Lidle-Tomis 3, usor de ajuns. Am intrat amandoi in apartament si am fost condusi intr-un living unde s-au prezentat cele doua fete invitandu-ne sa alegem. Prietenul meu a ales-o pe Alina. Acum stiu ca la femei gusturile barbatilor difera insa mie Denisa mi s-a parut chiar uratica atat la fizic cat si la fata asa ca am inventat o scuza si l-am lasat singur pe pretenul meu, eu plecand la alta fata. Insa pot sa spun ca Alina chiar mi-a placut si mi-a ramas gandul la ea asa ca in aceeasi noapte am sunat din nou si m-am intors, alegand-o bineinteles pe Alina.

  Alina mie mi se pare chiar draguta la fata si la corp e ok. Nu prea are experienta dar pare dornica sa invete. Prietenul meu imi povestise ca a inceput cu un oral cam mecanic si fara nimic deosebit dar el i-a dat niste indicatii si fata a fost foarte receptiva. Si eu am inceput tot cu un oral dar deja fata bagase ceva la cap si a fost destul de ok cu lins bilele si destul de pasional. I-am spus ca am chef de un 69 si Alina a zis ca se duce sa faca un dus si revine. Daca nu s-ar fi simtit singura i-as fi cerut eu intrucat nu facuse dus de cand am intrat eu, dar spunea ea ca ar fi facut chiar inainte sa vin. Oricum nu am simtit vreun miros neplacut nici inainte de dus. Dupa dus am continuat cu 69 apoi normal protejat cu ea deasupra, eu fiind mai lenes de fel. Dupa a mai trecut la un oral in uirma caruia am finalizat. Precizez ca tariful a fost de 100 lei pt o ora.Eu asta am vrut si nu stiu celelalte tarife. Fiind in aceeasi seara si la alta escorta mi-a luat putin mai mult de o ora sa finalizez dar fata nu a stat cu ochii pe ceas.

   In concluzie Alina mi-a placut atat fizic cat si ca atitudine cu toate ca nu are experienta si cu siguranta voi reveni.

    Notele:

  - locatie 8 - apartament curatel, baia lasa de dorit

  - aspect fizic 9 - mi-a placut si fata si corpul cu precizarea ca are putin burtica

  - oral 8,5 - se putea si mai bine dar fata are bunavointa

  - normal 8 - a fost ok dar nu impresionant

  - anal - nu stiu, nu m-a interesat

  - igiena 9 - curata dar nu a facut dus la venirea mea

   General 8,5 - fata e foarte draguta dupa parerea mea si cred ca in timp isi va imbunatati si tehnica pentru ca e foarte receptiva.

   Nu stiu daca exista un topic si pt Alina, altfel as fi postat acolo, dar daca exista sau va fi infiintat banuiesc ca postul meu poate fi mutat.

   As mai avea recenzii si despre alte fete. Daca gasesc un topic pt ele voi mai scrie.

   Daca am omis ceva in postarea asta va rog sa imi atrageti atentia.

   Succes!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...