Sari la conținut

Mery, reala 100% : 0768338151 - personalitate groaznica


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

MERY REALA 100% Invit barbatii care stiu ce vor de la viata placerii ascunse fantezii si mule alte lucruri care ating culmile placeri ofer sex oral normal anal, sex intre sani poz. 69, cunnil., annil sex intre sani.

 

Proportiile de tip BBW ale domnisoarei mi-au atras curiozitatea asa ca m-am decis sa-i fac o vizita. Este o pustoaica de 20 de ani, pozele sunt ale ei, 100% reale, dar personalitatea lasa FOARTE mult de dorit. Am sunat,are o voce foarte placuta, aparent amabila ; am intrebat-o daca lucreaza singura sau are o colega, mi-a raspuns ca este singura in locatie ; 50 L finalizarea / 100 lei ora. In cazul unei finalizari iti alegi ori sex oral ori sex total, nu le imbina pe ambele intr-o singura finalizare asa ca am ales 2 finalizari (in ideea de a avea un oral si un total). Am ajuns la adresa indicata, i-am dat banii s-a dezbracat foarte repede  si ne-am pus pe treaba. Am preferat un handjob si sex intre sani pt prima finalizare. Este FOARTE grabita, ii lipseste destul de mult talentul, dar mi-am dat tot posibilul sa ma bucur de moment ; in timp ce ne jucam se aude un racait in usa ; imi spune sa stau linistit ca este catelul colegei sale (desi la telefon mi-a dat de inteles ca este singura). In fine, continuam iar dupa aproximativ 5 minute de 'actiune', incepe sa-mi atraga atentia asupra faptului ca termin cam greu; ca ar cam trebui sa fie gata pana acum. Dupa aproximativ inca 5 minute si dupa inca cateva reprosuri similare dar subtile, am preferat sa-mi dau drumul pe sanii ei (in mod normal ar fi durat mai mult dar deja incepea sa ma deranjeze comportamentul si ... pur si simplu voiam sa termin si sa ma car). Dupa primul jet (nici nu a asteptat sa dau tot orgasmul pe ea) se opreste; i-am zis sa continue cu masatul, sa-mi duc si eu orgasmul pana la capat, ca tot omul ; a executat, iar dupa ce am terminat de descarcat a fugit glont la baie. Se intoarce dupa 1 minut si da sa se puna din nou pe treaba. In urma micului circ pe care mi l-a facut pt un handjob amarat numai voiam sa stau si pt a doua finalizare, dar am zis sa-i testez bun-simtul, asa ca i-am explicat ca am nevoie de 5-10 minute sa-mi revin si apoi putem continua. Mi-a zis ca nu poate astepta, ca se grabeste pentru ca mai are clienti dupa mine si ca mi-a luat o gramada de timp sa ajung la primul orgasm (10 minute amarate), ca a pierdut mult timp si nu vrea sa-l faca pe urmatorul client sa astepte. Am fost suficient de domn (sau fraier, depinde cum credeti ca ar fi termenul cel mai potrivit) incat sa-i zic ca nu este nevoie, pot pleca daca se grabeste. A zis ok, pot sa plec dar diferenta de 50 de lei nu mi-o mai da inapoi. Nu mi s-a parut deloc corect dar am zis sa stea linistita, nu ma deranjeaza. Inainte sa plec mi-a zambit, mi-a zis ca ma mai asteapta ... nu i-am promis revenirea mea.

 

Am ajuns acasa la o ora si ceva dupa asta si mi-a revenit pofta (nu am facut niciodata sex cu o tipa BBW si am realizat ca totusi ... nu mi-am implinit in totalitate curiozitatea ; pe moment supararea a dominat placerea). Numiti-ma iresponsabil dar am zis 'stii ceva? ia, hai sa-i mai fac o vizita pt un sex normal, o finalizare, ii mai dau 50 de lei si cum m-o trata m-o trata. O sun din nou, ma prezint si spre surprinderea mea numai stia cine sunt. Vocea era aceeasi (subtire si usor sasaita, utiliza aceleasi apelativ - iubitu - deci era imposibil sa fie colega). Am ramas totusi putin mirat ... mi-am zis frate, cati clienti a mai putut avea in 2 ore de a uitat de la mana pana la gura? Nu am reusit sa-i reimprospatez memoria, asa ca am intrebat daca mai are timp pentru o vizita. Mi-a raspuns pe un ton foarte dur si foarte revoltat niste cuvinte de genul 'si ce ma tot intrebi atat? nu te las eu sa vi sau care e problema ta? hai pa ...' si mi-a inchis telefonul in nas. Uh, apropo de tradat in dragoste ... asta numesc eu 'tradat la curve' :laugh2. Evident ca nu am mai revenit si nu voi mai reveni vreodata.

 

Ca locatie este destul de saracacioasa : casa scarii arata de parca da se se darame, geamurile vechi, cu vopseaua sarita ... mi-a fost si frica sa-l ating sa nu se dezmembreze, dar mobila in schimb este de calitate. Si apropo de geamuri ... geamul era deschis si draperia data laoparte. Prima mea grija a fost sa trag draperia sa nu ne vada cineva. Ca adresa Magheru 29, intrarea in scara este fix la bulevard.

 

Servicii : a zis ca face oral dar fara finalizari orale, doar corporale ; restul servicilor nu le pot confirma doarece nu am incercat.

 

Fizic : este cea din imagine dupa cum spuneam ; in schimb, in ciuda varstei are probleme serioase la incisivii de sus (sunt innegriti si vizibil afectati de carii).

 

Igiena : Mi s-a parut foarte ok. Curata fara niciun miros specific ... daca ai fi dorit un cunilingus in cel mai probabil caz nu ai fi avut nicio problema.

 

In concluzie, din punctul meu de vedere dra clar se incadreaza in categoria 'de evitat'.

post-94516-0-56431100-1381081486_thumb.jpg

post-94516-0-02634700-1381081487_thumb.jpg

post-94516-0-59915100-1381081487_thumb.jpg

post-94516-0-31579900-1381081488_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Esti convins ca este fata din poze, sau doar seamana?

Fizic : este cea din imagine dupa cum spuneam ; in schimb, in ciuda varstei are probleme serioase la incisivii de sus (sunt innegriti si vizibil afectati de carii).

 

Daca privesti cu atentie, fata din poze are o dantura impecabila.

 

Seamana si la fatza?, acum ca ii poti vedea si fatza in poze?

 

Cateva din multele surse ale pozelor, furate de pe net (explicatie, mura in gura, pentrru unii useri care nu inteleg ca un link catre poze furate, inseamna ca pozele sunt furate).

 

http://www.imagefap.com/pictures/761573/Bunny-De-La-Cruz-Stripy-top?gen=

 

http://varese.boxannunci.com/annuncio10.asp?id=186934

 

http://gordas.chicams.es/rubia-gordita-mostrando-sus-curvas-sensualmente

 

post-18823-0-63902400-1381121559_thumb.jpgpost-18823-0-65758100-1381121562_thumb.jpgpost-18823-0-87984700-1381121565_thumb.jpgpost-18823-0-26589400-1381121569_thumb.jpg

 

Iti dau un sfat, daca vrei sa fii crezut in ceea ce afirmi.

 

Pe viitor sa nu mai afirmi ca este fata din poze, ci doar ca seamana sau se aseamana, cu cea din poze, fara ca sa verfici veridicitatea pozelor unei escorte!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna observatie. Fizicul este foarte asemanator (sani mari, corp gras, par lung si blond), iar fara o expunere a fetii chiar nu am reusit sa remarc acest lucru. Intr-adevar, acum pot confirma faptul ca pozele nu-i apartin ; scuze pt mica greseala. In orice caz, morala ramane aceeasi, acum cu inca un nou motiv in plus pt a o evita. :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

 Am ajuns acasa la o ora si ceva dupa asta si mi-a revenit pofta (nu am facut niciodata sex cu o tipa BBW si am realizat ca totusi ... nu mi-am implinit in totalitate curiozitatea ; pe moment supararea a dominat placerea). Numiti-ma iresponsabil dar am zis 'stii ceva? ia, hai sa-i mai fac o vizita pt un sex normal, o finalizare, ii mai dau 50 de lei si cum m-o trata m-o trata. O sun din nou, ma prezint si spre surprinderea mea numai stia cine sunt. Vocea era aceeasi (subtire si usor sasaita, utiliza aceleasi apelativ - iubitu - deci era imposibil sa fie colega). Am ramas totusi putin mirat ... mi-am zis frate, cati clienti a mai putut avea in 2 ore de a uitat de la mana pana la gura? Nu am reusit sa-i reimprospatez memoria, asa ca am intrebat daca mai are timp pentru o vizita. Mi-a raspuns pe un ton foarte dur si foarte revoltat niste cuvinte de genul 'si ce ma tot intrebi atat? nu te las eu sa vi sau care e problema ta? hai pa ...' si mi-a inchis telefonul in nas. Uh, apropo de tradat in dragoste ... asta numesc eu 'tradat la curve' . Evident ca nu am mai revenit si nu voi mai reveni vreodata. 

 

Pe 50 de lei in 2 ore mai putea avea pe putin 8 clienti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...