Sari la conținut

Blonda 0754554493 / 0754533935 / 0754549103


borgore

Postări Recomandate

POZE REALE SI FOARTE RECENTE.Blonda dulce,sexi si reala,te invit la mine in dormitor pentru a-ti darui cele mai fierbinti momente de placere,rog seriozitate si discretie.Sunt disponibila la mine sau hotel.Te sarut dulce si te astept sa ma contactezi la nr: 0754.533.935.Vino sa te convingi,lucrez non-stop.

 

Salutare tuturor !

 

Azi-noapte , cam pe la 00-30 , dupa cateva pahare de rosé , plictisit de petrecerea care era pe terminare , m-am hotarat sa incerc ceva nou . Intrat pe gds , luat numerele la rand si prima care raspunde este blonda 'dulce , sexy si reala' . Am stabilit sa ne vedem in juma' de ora , sa am timp sa-mi fac un dus . Sar in masina si ajung la locul cu pricina . Urcat in apartament , prezentat meniul , negociat pentru doua numere normal , trecut la actiune . Ne-am dezbracat fiecare , mi-a pus prezervativul rapid ( gigi era mult mai treaz ca mine :)) )si am trecut la fapte .

Inceput cu capra , schimbat la misionar , girl on top , capra , reverse cowgirl , finalizat in prezervativ , din nou capra . Am luat pauza cam zece minute , dupa care ia al doilea prezervativ si trece iar capra , misionar , iar capra , dupa care m-am oprit . Vinul isi facuse efectul si nu aveam sa termin prea curand . Imbracat , back to the party .

 

Impresii : fata este destul de ok . Vorbareata , politicoasa , chiar si la ora aia tarzie . In timpul actiunii m-a intrebat ce pozitii as mai prefera , ba chiar a facut si sugestii . In pauza mi-a povestit cum ca ar lucra de 5 ani . E din Craiova si nu a activat pe alte meleaguri . Mai are si o colega , pe care o puteti gasi in locatie pana pe la 11 seara ; nu era acolo cand am ajuns eu .

 

Aspect : pozele sunt , intr-adevar , reale . Blonda , circa 1,70 , sani maricei , fund bombat , mai mult in lateral . La fata e placuta , nimic deosebit . Dantura nu am apucat sa o vad , din cauza luminii difuze si a vaporilor ... Din capul meu . Mi s-a parut destul de stramta , poate si din cauza ca nu se umezeste natural , un mare minus , din punctul meu de vedere . Citez : " cu niciun client , de cand lucrez . Nu pot , nu stiu de ce ... "

 

Actiune : s-a descurcat destul de bine in orice pozitie , nu a comentat deloc , ba chiar cred ca si-a cam dat silinta sa ma simt bine . Primul numar a durat cam 25 de minute , a doilea intre 15 si 20 . Fara finalizare cel din urma , fiindca 1- obosisem si 2- mi-a zis ca daca luam o ora era altceva gen , ar cam fi timpul sa pleci , dar spus intr-o mod placut . DoorToDoor : o ora +/- 5 minute .

 

Tarife : 80 O / 80 N / 200 ora . Eu am negociat la 150 , doua finalizari . Initial nu eram hotarat O+N / N+O , ramanand la N+N intr-un final , sa-mi mai revin nitel .

 

Locatie : ca punct de reper , posta din Rovine , dupa care va indruma intr-un bloc de langa parculet . Mai nou , punctele de reper sunt puncte de control , impotriva clientilor necorespunzatori , gen betivi , drogati , etc. , etc.

 

O experienta destul de placuta ...

 

Stima !!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

  • Varsta 22 ani

  • Telefon 0754.533.935

Program non-stop

Sex normal: Da

Masaj erotic Da,ofer si masaj erotic

Sex oral Da

Sex oral fara prezervativ Da

Deepthroat Incerc,ocazional

Finalizare orala Nu accept finalizare orala

Sarut Da

Sex anal In functie de organul partenerului

Sex intre sani Da

69 Da

Finalizare pe fata Nu, deloc

Finalizare pe corp/sani Da

Masturbare Da

Dominare Da practic dominarea

Sex in grup Nu

Show lesbi Nu

Fantezii Sexuale Nu

post-35672-0-16960400-1384115832_thumb.jpg

post-35672-0-81870300-1384115841_thumb.jpg

post-35672-0-87848500-1384115856_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni

Atentie! Se pare ca aceasta escorta ar fi momentan internata cu probleme la spitalul de boli infectioase din Craiova. Cei care ati beneficiat de serviciile ei este indicat sa faceti un set de analize.

 

Rog un moderator sa ma contacteze in cazul in care este nevoie sa ofer mai multe detalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...