Sari la conținut

BLONDA SEXY pe telegraf 0748542675


Postări Recomandate

  • Oras:cta
  • Oras:cta

Buna seara, am luat anuntul din telegraf: http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2893185/blonda_sexi_dd/ ! si am zis sa vizitez cuibul de domnisoare.

Sun la nr. imi raspunde o voce draguta si ma indruma catre locatie undeva la ciresica pe la ING BANK la un bloc turn la parter , sun la interfon si intru inauntru.Acolo gasesc 3 domnisoare cea blonda din poze, si mai sunt 2 o fata roscata tunsa scurt si o alta bruneta, acum ce sa fac prima oara vroiam cu blonda dar m-a atras mai mult rosacata si zic hai sa o incercam.Zis si facut platit halatul 70 pentru o finalizare locatie decenta un 8 as da , baia nu stiu cum este ca nu am vizitat-o nu am avut nevoie, ma invita in dormitor aprinde 3 lumanarele si haida la actiune. Incepe cu niste sarutari pe corp una alta sa-l scoale pe piscot si un oral (protejat) nu prea imi place mie ca nu simt nimic dar mi-a spuns fata dinainte ca e protejat si am fost de acord , destul de ok oricum cu multa tandrete si spor fara DT.Ea deasupra peste mine, un gemet usor cred ca ia si placut ca era cam uda toata, se misca si ea frumos a fost ok.Am trecut la pozitia capreoara, dau din fund ca nebunu 5 minutele si pe acolo geme frumos nu zice nimic totul e ok si dau drumu la caciula.Per total o experienta placuta cu cea roscata o sa o incerc si pe cea din poze par reale zic eu nu stiu acum ca nu am vazut-o dezbracata.De incercat la cea roscata cred ca ma mai duc mi-a placut.

 

Locatia - un 7 destul de curatel asa dar putin cam batraneste, baia nu am vizitat-o.

GFE - un 8 e destul de tandra si ii place.

CIM - nu am intrebat

Anal - nu am intrebat, nu practic.

Oral - un 7 destul de ok, poate daca facea fara ii dadeam un 8, tin sa metionez ca blonda face fara iar cealalta bruneta tot cu.

Normalul - un 8 se implica mie unul mi-a placut.

Aspect - tot un 8 as da arata binisor

 

 

 

 

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:cta
  • Oras:cta

Salut la toti, astazi am fost si am vizitat iar cuibuil domnisoarelor sun totul promt ma programez locatia aceeasi telefonu acelas, nimic schimbat insa a plecat o fata si a venit alta bruneta frumusica zis si facut o aleg pe cea noua.Platesc halatul 70 lei si intram in dormitorul nebuniilor.Fata se dezbraca ma dezbrac, la fata e draguta un 8 , sani mari pufosi, curulet pufos, se urca peste mine si incepe cu un oral (neprotejat), nimic special, mestca la el mecanic zici ca ii dadusem pe ON si cand i-am zis STOP a facut aceeasi miscare din cap timp de vreo 5 minute.Se suie peste mine la fel se misca mecanic nimic special nu prea se implica e cam lemn, ii dau vreo 5 minute si pe urma o pun in pozitia de glorie capra la fel nu gesticuleaza nimic, parca un gafait timid acolo, de udat se udase cred ca ia placut, dar cum am spus NIMIC SPECIAL cam totul este MECANIC, dau drumu la caciula ma sterg si o tai.

 

Per total niste note la bruneta cea noua:

 

Locatie: same shit un 7

Oral: 6 (e pe baterie)

GFE: 3 (ioc)

ANAL: nu stiu

CIM: nu stiu

Normal: un 6, tot pe baterie si el

Aspect: un 8, la fata e draguta sani mari cur pufos.

 

De revenit la locatie, urmeaza sa incerc si blonda din poze am tot ocolit-o, poate ea ofera ceva mai special, daca nu cel mai mult se merita la roscata doar ca face oralul cu prez. ceea ce e cam de kkt nu prea simt nimic.

 

La revedere si spor la futai.

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...