Sari la conținut

Brunetta Seducattoare - 0734129043


Postări Recomandate

  • Oras:cta
  • Oras:cta

Buna ziua am gasit alt anunt in telegraf cu fata slaba si am zis s-o incerc: http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2899669/brunetta_seducattoare_/ !

Zis si facut sun la nr. din telegraf imi raspunde o voce draguta o intreb cat e halatu imi zice 80 oral(neprotejat) + normal ii zic ca accept, imi da indrumari spre locatie undeva vis-a-vis de farmacia de la dacia e o parcare acolo am intrat in bloc la etajul 3, imi raspunde domnisoara care mai era in ap. cu inca 2 fete, ma uit putin la ea o analizez e ca in poze la corp e slaba dar are un fundulet apetisant bombat asa si sanii micuti si tari, la fata nu prea e cine stie ce e dragutica , zis si facut ii zic ca vrea cu ea ma invita in dormitor, o locatie un 7 batranesc asa caldura ioc sansa, baia nu stiu ca nu am folosit-o.Trecem la actiune fata il ia pe piscot la mestecat un oral umed frumos executat fara DT vreo 10 minutele a mestecat mi-a placut, ma bag peste ea stramta in pasa, caldurica din abundenta, nu zice nimic nu face mofturi, o pun si la caprita ii dau si acolo de ma satur si dau drumu la caciula, ma sterg ma spal la piscot si o tai.

Per total ca experienta, eu zic ca este de revenit, mie unul mi-a placut e ok.Ca si note:

Oral: nota 8

Normal: un 7, se cam incordeaza

GIF: un 7

CIM: Nu stiu

Anal: Nu stiu

Locatia: un 7

 

 

NB: Fetele celelalte nu stiu care sunt, ce e cu ele daca practica sau nu, dar sincer nu mi-a placut niciuna din ele(ca aspect).De revenit ar fi doar la brunta. Spor la capreoare.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

este vorba despre :ELISA amanta perfecta, are deja topic deschis aici,daca nu ma insel mai folosea si alte nume de scena in trecut, particia , corina etc. locatia era asta vara la dacia linga nissan, etaj superior, o fata foarte in regula si  cu un corp desavirsit.poate pisicut sau alt moderator sa indrepte situatia.

pt camaradul kaffros, iti multumim de recenzii si avem speranta ca te vei tine in continuare de treaba ,doar ca trebuie sa verifici daca domnisoarele recenzate nu au deja topic deschis deja.e simplu ,bagi telefonul in chenarul de sus al paginii si dai search, daca nu apare nimic ,e posibil sa nu fi fost inca recenzata.

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Poze de la anuntul ei.Cred ca mai are un topic deschis.Seamana cu o tipa care lucra pe la Eden.

da ai dreptae am postat in acelasi timp cu tine, a avut anul trecut locatie la eden,  cu andreea cea micuta si blonda si apoi cu adelina.asta vara era si adelina in aceeasi locatie ,la dacia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...