Sari la conținut

raluka 26 ani obor 0756493570


Postări Recomandate

RALUKA, 21 ani, foarte sexy si apetisanta, te invit in dormitorul meu pt. clipe de vis, ofer sex oral cu fin. normal acc. ann. cunn. orice poz., 69 ac locatie de lux, poze reale, zona Obor,
 
0756.493.570[/size]
  Sunat azi in jurul orei 16.oo la telefon mi sa parut ok a vorbit politicos locatia mihai bravu 43 pe partea cealalta de spectrum am mai fost  acolo  .....am facut programare am ajuns in 20 de minute la usa ma primit o fata blonda  inalta, si foarte slaba fara nici o forma zici ca e prajina la fata nefardata un pic tampa,i am cerut o colega mi a comunicat ca mai are una care este ocupata  cu toate ca cunosc apartmentul am mai fost la colegele ei si usile de la camere erau toate deschise probabil colega ei era ocupata in bucatarie, clipea des din ochi probabil un tic nervos mi a comunicat taios zi ramai sau pleci ?ai venit la mine sau la colega ? i am comunicat  ca raman cu toate ca as fii dorit sa vad si o colega pentru data viitore cand voi reveni ,ca fizic nimic deosebit o figura stearsa  aspect neingrijit, dar curata  poftit in camera mi zis  ca nu are prosop uscat deci nu pot merge la dus sau daca merg am prosop de hartie cunosc locatia e curatel ,nu am avut nevoie de dus pentru ca veneam de acasa ne am apucat de treaba , fata nu vorbeste prea mult si cand vorbeste scoate numai perle e foarte vulgara si putin dusa, oral neprotejat facut destul de bine adanc   fara maini  asa am si finalizat ........face finalizare orala asa cum comunica la telefon.

Pozele sunt reale probabil facute un pic de aproape adica in poze e mai apetisanta cum spune  in anunt dar in realitate arata ca un schelete imbracat  ,nu recomand datorita fizicului si atitudini ,eu unul nu mai revin.... 

Am platit 60 de ron o finalizare

fizic- 5

locatie- 8

atitudine- 5

ora-l 7

normal-nu am facut

anal -nu am intrebat

Deci nu recomand

 

 

post-32969-0-07884800-1381438777_thumb.jpg

post-32969-0-92883700-1381438787_thumb.jpg

post-32969-0-72965900-1381438796_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu

 A aparut din nou in peisaj cu alt numar de telefon 0763475532 zona tot obor, pozele  din AT cu siguranta sunt false daca ma poate ajuta cineva .....nu ma pricep sa verific pozele .......

RALUKA, 21 ani, blonda inalta, curata si frumoasa, astept domni manierati pt a petrece o ora in compania mea cu oral neprotejat si normal in orice pozitie. Discretie si igiena in adevaratul sens al cuvantului. Obor,

 

0763.475.532 

post-32969-0-53940800-1382652635_thumb.jpg

post-32969-0-44344100-1382652640_thumb.jpg

post-32969-0-71579400-1382652647_thumb.jpg

Link spre comentariu

ai zice ca s-a mutat si si-a diversificat serviciile, dar parca nu seamana pozele 

 

 

CALEA Vitan, vino intr-un cadru intim si discret amenajat doar pt noi 2 (nu am portar), timpul la mine nu este o problema, visele si fanteziile tale trebuie sa devina realitate, nu mai visa, se poate si bdsm, 13 Mar 16:40
0763.475.532

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

bai sunteti atat de prosti incat nu va dati seama ...cum plm sa ziceti voi ca nu e fata din poza cand ia pune poze cu fata....... tampitilor...

Pai da bai desteptule, dar daca nu e fatza ei? E usor sa pui poze cu mecla daca nu e mecla ta...ce e atat de greu de inteles?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare domnilor,

 

Sâmbătă, 24 mai 2014, trecând prin București, am zis să rezolv și eu o problemă... Am căutat și am sunat la numărul 0756493570, număr pe care îl găsesc pe thread-ul acesta. Doar că am o mare nedumerire și sper să nu fiu eu prea superficial și să nu realizez toate detaliile.

 

Pe anunțul pe care l-am avut sâmbătă din Anunțul Telefonic numele era Valentina, iar pozele arătau așa 

http://m.anuntul.ro/anunt/11913101/P4OmSdF0C11K48

 

Când m-am dus la fața locului, tipa mi s-a recomandat tot Vali, dar nu arăta deloc ca în poze (era grasă, destul de grasă, cu carnea tare; era brunetă, dar vopsită blond spre roșcată, tunsă cu breton și părul lung; nu era prea tinerică, ci undeva între 35 și 40 de ani). Am fost surprins, dar am rămas până la urmă că nu mai aveam chef să mai caut prin căldură alte solulții... Era undeva în jurul prânzului.

 

Acum când mă uit la pozele de pe acest thread, văd cu totul o altă persoană. 

 

Ce să înțeleg de aici? Că pozele de pe anuntul telefonic sunt false? Că tipa care are poze pe acest thread si-a schimbat telefonul sau împarte telefonul cu tipa pe care am rezolvat-o eu sâmbătă? Nu știu, trageți voi concluziile sau rezolvați misterul.

 

Oricum, experiența mea de sâmbătă a fost ciudată... Mi-a răspuns cu o voce destul de calmă, dar de mămica care își îndrumă "puiuțul" să-și ia jucăriile. Am găsit ușor locația - calea Moșilor cu Mihai Eminescu. Am uraca, și mi-a deschis, ascunsă de pe ușă. Nu știu precis cu ce era îmbrăcată, că m-a băgat repede în cameră, nu s-a prezentat (m-am prezentat eu) și m-a pus să mă dezbrac. Am decartat lozul (60 RON pentru un număr)... Mi-a spus să mă pun cu "**la" în sus că vine și ea, după care a ieșit pe ușă. Nu m-a trimis să fac duș, pentru că îi spusesem că tocmai făcusem la hotel. 

 

M-am pus pe un canapea desfăcută, unde evident cerceaful nu era deloc curat, ba chir mi s-a părut că are o padă umedă, unde cândva fusese ulei sau spermă. Perna, murdară, cu mult păr pe ea. M-am așezat cu grijăs "să nu mă murdăresc" și am rămas nemișcat. Camera era destul de mică, cu o masă de masaj într-o parte și un dulap. Destul de curată, dar sărăcăcioasă. A venit în câteva minute, a început să se dezbrace și să îmi vorbească puțin murdar, dar tot așa, ca o matroană, care mă îndrumă și mă ia cu binișorul, mama mea de începător ce sunt :) La un moment dat mi-a zis că acuma mă ia pe limba ei, iar eu i-am zis că e o ok. Chiar îmi plăcea, că în sfârșit mă tratează puțin mai matur, că prea mă copilărise de tot. 

 

Fiindcă era gradă, dar grasă bine, cu sânii mari a început să mă frece cu sânii. Avea sânii imenși și carnea tare pe ea, așa că mi-a plăcut foarte mult. Mie îmi plac femeile cu forme, iar ea avea din belșug. Mi-a dat voie să o ating (nu înseamnă că am și făcut-o pentru că nu mi-a lăsat timp) doar să nu o trag de sfârcuri. Când am atins-o pe sfârcuri m-a avertizat din nou "nu pe sfârcuri!" și m-am conformat ca un copil cuminte ce eram, nu? M-a provocat să i-o trag între sâni, vorbea murdar, dar nu prea am făcut mare lucru, pentru ea era în control tot timpul: "fă așa...", dă-i așa" etc. Ah era să uit, înainte de asta m-a uns cu ulei pe baston și între picioare, dar așa cum ung bucătari plcăinta înainte să o dea la cuptor, mecanic și fără chef. I-am dat de câteva ori între sâni, iar apoi i-a pus prezervativ. Păi nu facem oral neprotejat? M-am întrebat. Nu, mi-am răspuns tot eu, pentru că nu mi-am dat seama, când mi-a luat-o în gură. Nu ușor, nu cu tandrețe, nu sexy, ci butuconos, aspru și cu mulți dinți. Cred că și-a dat seama că mă doare, văzându-mi fața. Că nu îndrăzneam să zic nimic, la cât de autoritară și în control părea. Imediat mi-a zis "Hai, ia-mă pe la spate". Am luat-o, că dacă zice mama așa... I-am dat de câteva ori și am ejaculat ca în transă. Pur și simplu nu-mi venea să cred că... gata. Nu m-a lăsat să-mi scot prezervativul. M-a certat și a zis că îl scoate ea. L-a scos, mi-a dat șervețele și mi-a porunci"Acum ștergete" Știți senzația aceea când ești copil, te-ai murdărit pe mâini cu ciocolată și mămica îți spune cu o oarecare dojană să te ștergi. 

 

M-a întrebat, dacă mai vreau un număr. Am avut inspirația să spun, nu. Dar nu știu dacă ar mai fi trebuit să plătesc încă 60 sau era în același preț. Oricum ar fi fost, nu mai vroiam nimic de la ea. Doream doar să plec cât mai repede la joacă cu cei de vârsta mea (și am și eu o vârstă :) ).

 

M-am îmbrăcat, iar ea m-a întrebat dacă vreau să merg la baie. Nu aveam de ce, pentru că pur și simplu aveam senzația că nu se întâmplase nimic. Adică totul a fost atât de rapid și atât de lipsit de contribuția mea, încât mă întrebam dacă am făcut de adevărat ceva. În drum spre ușă am trecut pe lângă un fel de living, dar care era acoperit cu o perdea mare neagăr, așa că era destul de întuneric pe hol. am auzit două tipe discutând dincolo de perdea, dar nu am înțele ce. Mi-a deschis ușa și dus am fost. Wow, that was weird!

 

Note:

GFE: 4

Aspect: 4

Curățenie: 6

Locație: 6

Oral: 3

Normal: 8

Preț: 60 RON/număr

 

Să aveți o zi bună!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...