Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator vali2cta
Reputație: 0

Am sunat la 0742660339, a trebuit sa insist cateva zile ca nu o prindeam libera, am stabilit pretul de 200 lei o ora, oral neprotejat si normal protejat dupa care am ajuns locatie, o cafea sau suc(nu mai stiu), o barfa etc.

De precizat ca fata nu te grabeste deloc, e amabila, comunicativa, una peste alta o companie placuta.

A urmat dusul(atat eu cat si ea, baia ok, gel de dus, prosop curat) dupa care actiunea in sine.

Face un oral destul de bun, la normal si-a miscat foarte bine funduletul ala frumusel incat pot spune ca a fost o experienta extrem de placuta.

GFE -10

Aspect-8

Fund-9

Oral-9

Normal-8

Locatie-9

La Cristina este de revenit, o recomand.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator vali2cta
Reputație: 0

daca sunt libera...raspund imediat

Sunt sigur ca raspunzi.

Am crezut ca m-ai intrebat perioada in care am facut vizita datorita faptului ca am spus de insistenta mea cu telefonul.

Link spre comentariu

Am ajuns si eu ieri la Cristina. Am prins-o la telefon la al III-lea apel.  M-a indrumat catre locatia deja cunoscuta (pe Bratianu, intre policlinica nr. 2 si b-dul Ferdinand). M-a invitat la o apa/suc/cafea sa ne cunoastem un pic intr-o bucatarie destul de mica. A insistat pe acest moment al acomodarii unul cu celalalt (cam 15 min), eu fiind pentru prima data la ea. Ea a aflat care sunt asteptarile mele, cum am ajuns la ea, iar eu am aflat care sunt limitele intre care ne putem dasfasura.  Foarte dragut momentul, ne-am relaxat un pic, m-a intrebat si am acceptat un dus, baia curata, prosop spalat/calcat, diferite tipuri de gel de dus. A intrat dupa mine si ea la dus.

Am ajuns in dormitorul mare generos, cu pat pe mijloc, muzica in surdina. S-a lipit de mine, ne-am intins in pat, am sarutat-o pe gat, pe sanii destul de mici dar care raspund foarte bine la stimuli. Am mai coborat, epilata, curata, pielea foarte fina, miros atragator. I-a placut momentul  (cel putin asa sper :)), la un moment dat m-a oprit, am trecut la un „normal” cu ea deasupra, cu spatele le mine. Priveliste de vis, fund de nota 10 care se ondula provocandu-mi senzatii puternice. I-am mangaiat fesele, m-am ridicat si i-am  mangaiat sanii (cum am mai spus sensibili), am strans-o in brate, am simtit un parfum dragut. O alchimie care pe mine unul m-a facut sa o simt ca o amanta/prietena. Ceea ce si cautam, dealtfel. :)

A avut un orgasm (sau imi place sa cred asta), am asteptat sa se linisteasca, din nou totul foarte intim. Dupa care, a venit deaspra mea, si s-a dezlantuit... Sarutari pe gat, pe corp, si un oral de zile mari cu atentie tuturor zonelor la care nu am mai facut fata si am terminat intr-un orgasm puternic. Foarte puternic. Mi-a luat minute bune sa-mi revin, dus, inca 5 minute chat la o tigara ea, apa eu.

Per total, ma repet, m-am simtit ca la o veche prietena, calda, primitoare, si deschisa la dorintele mele.

Concluzii

Corp 9 : fund extraordinar, sani desi un pic mici, compenseaza prin sensibilitate

Fata 9: trasaturi frumoase, nu genul la care sa zici „wow” (am citat-o), dar foarte placuta, feminina

Oral 10,

Normal 10

GFE 10: si mai mult daca s-ar putea

Curatenie 10

FK, anal nu.

Pret 200 ora. Dar door to door cred ca au fost  cam o ora si 30 min. Poate mai mult. 

  • Like 7
Link spre comentariu

Te pup, esti ''iubibil''...te mai astept cand ai timp!

Pupici dulci.

Nu am apucat sa iti spun in postarea de mai sus: MULTUMESC pentru experienta! Ne mai vedem. ASAP.

 

 

 

p.s. poate ma invata si pe mine cineva cum se poate edita o postare dupa publicare!

Link spre comentariu

Am ajuns si la dsoara Cristina.

 

Vorbisem pe forum din timp. Am ajuns la ea, am stat la un 3in1, am mai vorbit, iar apoi am purces la actiune, o ora 200RON.

 

Ambele numere au fost concretizate prin sex oral neprotejat cu CIM si normal protejat. Tipa slabuta, micuta... mi-a placut cum se mula pe mine (eu ma simteam un dulap pe langa ea :snap :pepsi )

 

Domnisoara are un GFE ridicat, cel mai ridicat raportandu-ma la domnisoarele la care am fost.

 

Oralul: 8 - placut, destul de soft, CIM

Locatie: 9 - nu i-a lipsit nimic, dar nu stiu de ce nu e 10 :slap2

Normal: 8 - recomand DUREX

 

Recomand pentru cei care vor GFE.

  • Like 6
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@Romanasul...detin si Durex...prefer sa nu-l folosesc(nu-mi place)...

 

Pentru aceasta zi speciala dedicata barbatilor am un cadou: 150lei/h

 

Programul 9-19.

Programari doar cu 10 min inainte.

Variantele de sex oral(daca igiena permite-neprotejat) si normal protejat.

NU PENTRU: deplasari, negocieri, programari, uro, anal(anilingus), duminica, nr privat.

Am 31 ani, par saten(nu mai am parul ondulat), 1.60, 48kg, sani mici.

Ofer si cer discretie, curatenie si bun simt.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Acum vreo 2 saptamani am ajuns si eu la Cristina. A raspuns din prima, cred ca am auvt eu noroc. Locatia bine stiuta, vis a vis de policlinica2. 

Am stat in bucatarie  la o "barfa" si o tigare, apoi un mic refresh la baie si trecut in dormitor.

A inceput cu sarutari pe gat,corp pana a ajuns la junior. Are o tehnica buna la oral, cu ruperi de ritm si atentie la oo. finalizat CIM.

La normal se onduleaza bine (ea deasupra). Are un fundulet frumos si obraznic ce-i place ochiului (si nu numai). Schimbat cateva pozitii, dupa care a trecut din nou la un oral pt ca nu reuseam sa finalizez.

Concluzii: GFE ridicat, comunicativa, nu te grabeste, te simti ca si cum ai fi cu o prietena. Per total a fost o experienta placuta, de revenit. Halatul 200 de leuti !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nu am mai scris de ceva vreme pe acest forum.. din lipsa de timp! 

Pe Cristina am reusit sa o vizitez dupa mai multe tentative esuate. Am sunat-o, m-a ghidat destul de bine. Locatia o stie toata lumea. Garsoniera e superba, mare, spatioasa si curata.

Dupa ce am stat la bucatarie sa ne cunoastem mai bine, timp in care ea a fumat o tigara am trecut in camera unde era cald si bine. Dusul de rigoare din partea la amandoi si buni de trecut pe treaba. A inceput cu un oral destul de frumos cu ruperi de ritm si cu priviri directe in ochi si chiar un oral "salbatic" as putea spune in unele momente.

Am schimbat multe pozitii, fiind supusa si fara sa comenteze la schimbarile de pozitii.

Note:

Locatie 10.

Oral 9

Normal 9

Igiena 10 - totul ca la carte :) !

Anal - nu face - mare pacat :P

Halatul 200 o ora

GFE 10 ai ce sa vorbesti cu ea! O fata de nota 10. O recomand cu placere!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:sectoru trei
  • Oras:sectoru trei
 La Crissu am ajuns intr-o dupa amiaza cred ca miercurea.Ma intampinat imbracata sexy si zambind.Probabil ca o fi apucat-o rasul cand mi-a vazut fatza (nu ar fi prima,se mai intampla) dar cum nu pot sa fiu sigur sa zicem ca asa e ea mai zambitoare.Isi desfasoara activitatea intr-o garsoniera in zona policlinicii doi la parter ,zona linistita fara curiosi la intrare cu locuri de parcare in apropiere.Locatia este curata ,dotata cu tot ce trebuie,are un pat rezistent destul de mare si intruneste conditiile necesare pentru igienizare si ce urmeaza dupa.Era singura in locatie,am facut cunostinta si ma invitat in bucatarie unde am avut o mica discutie la o tigara si am plecat la dus.Baia curata,cada curata cu gel de dus,am primit prosop curat si papuci.Fata e cea din poze,are un corp frumos pentru varsta ei,este tocmai buna de futut,dar daca ar mai da jos doua,trei kg parca ca ar arata si mai bine.Am asteptat cuminte in pat si cand a venit de la dus si a inceput actiunea cu un mic preludiu urmat de un oral bun  din partea ei,altfel decat m-am asteptat dar destul de ok,cu schimbari de ritm,cand mai agresiv ,cand mai soft,priviri porno si pupaturi pe punguta.Micutul s-a intarit destul de repede dar don'soara a continuat fara graba sau intrebari .A urmat fixarea balonului si am trecut la pasarica ,adica s-a urcat pe mine si a inceput sa ma futa.Sa miscat destul de frumos,nimic spectaculos,dar a participat si si-a facut treaba cu brio.Am incercat sa o sarut dar a evitat elegant asa ca nu am insistat.Am inteles ca nu face fk dar nu ma puteam abtine si am vrut sa vad daca sunt ceva sanse.Au urmat ceva pozitii...normal clasic,umeri craci, dupa care o intorc in patru labe,si am mai pompat vreo zece minute.Geme placut,cred ca natural,nu a comentat nici o pozitie,am vazut ca-i place capra,se excita foarte tare si da contre bune si puternice.Dupa toata actiunea au rezultat doua finalizari,una in balonas una in gurita ei.Cadoul a fost de 200 de lei,nu am fost grabit si nu sa uitat la ceas.Voi reveni pentru mai multe pe care inca nu le-am testat.

 Normal-9,oral-9,aspect-8(depinde de gusturi,pozele sunt destul de edificatoare),anal-habar n-am,locatie-9,atitudine-10,gfe-8(sigur difera de la un client la altul...am citit ca unii care e mai frumosi au parte si de fk)

Cam atat.Cred ca nu am uitat nimic :)  .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

 La Cristina de fiecare data revin cu placere!! :)

    Dupa cateva intalniri nu prea reusite (sau ma rog, nu asa cum ma asteptam) cu cateva "gerovitale" de-ale

noatre, saptamana trecuta am revenit la Cristina. Da, asa e, serviciile sunt protejate in totalitate, intrucat isi

rezolva 1-2 probleme stomatologice dar m-a asigurat ca de indata ce le rezolva, va reveni la ON! Chiar mi-a

marturisit ca nu prea agreaza gustul cauciucului! :))
    Intalnirea a durat cam o ora si culmea este ca nu prea mi-am dat seama ca oralul este protejat!! Cred ca

si-a imbunatatit tehnica (nu ca nu era deja buna), parca este mai umed si atentia imprejurimilor este "de belea" :).
Cristina este posesoarea unei "scoici" mici du dulci, proaspat epilata, astfel ca mare parte din intalnire s-a stat

in 69! La normal , misionar&doggy, fara FK (am mentionat mai sus motivul), ejaculat in prezervativ, fara graba de a

parasi interiorul fierbinte ! :)
    Pentru mine Cristina este de nota 10 la toate capitolele, inclusiv fata-corp, nu`s adeptul megasanilor, dar

imi plac funduletele mai carnoase mai ales cand se afla sub o talie subtire! :)
    Da, asa este, gusturile nu se discuta, dar fiecare cu "piticul lui pe creier"!


200 ron/ora, o finalizare (se putea si doua dar nu a "vrut" ala micu` :) , vorba unui coleg de-al nostru: "ce te

faci cu pula, ca ea e de capu` ei, face ce vrea" :))

Eu unul, revin de fiecare data cu placere!

P.S. Cri$$u, nu uita sa ma anunti cand esti/este gata cu ce mi-ai propus!! :)

  

  • Like 8
Link spre comentariu

tinde...da' nu e~!!! uneori trebuie improspatata~!!! ;)

 

oricum....remarca era valabila ptr ochii tuturor, nu doar ptr mine...mai ales ptr cei ce nu au avut ocazia sa imprime vizual aceasta frumaosa imagine in memoria lor permanenta~!!! ;)

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...