Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:La malu' marii
  • Oras:La malu' marii

Anunt pe cta.ro
http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=218805&poza=AN_3_218805_05.JPG&idd=11
Singura   
daca ma vizitezi gasesti: liniste, curatenie si calitate. Am 30ani, 1.65m, 48kg si locuiesc singura aproape de hotel Bulevard. Locatia nu este aproape de hotel Bulevard,este pe Unirii.Cam pe unde presta Anda inainte.Daca ajungeti la  mini (sau super nu am retinut) market  va spune fata unde o gasiti.Ajuns in locatie am gasit o 'pustioaica'care spune ca are 30 de ani.Mie imi parea mai mica dar, daca ea spune o cred.Vizitat baia ,am primit prosop curat,pregatit pentru actiune si ma instalez in pat.Singura in locatie,simpatica,vorbareata si mereu cu zimbetul pe buze.Am vorbit cite ceva si ne-am apucat de treaba.A inceput cu sarutari pe git,si a coborit incet spre ala micu care deja era gata de treaba.Incepe oralul,nu face deep dar nici nu foloseste mina,lucreaza intr-un mod placut numai cu gura.Trecut la normal,eu pe.Tipa jeme si rasufla placut auzului.Ma stringe la pieptul ei,ma mingie pe spate si imi trage ventuze pe piept,contreaza placut.Schimbat capra .In timp ce eu prestez ea se freaca la pasa contreaza si geme la fel de placut urechii.Am schimbat ea pe,apoi tot eu pe ea  pozitie in care am si terminat in balon.In pauza ne-am dat la birfa,apoi am trecut la treaba.Aceleasi pozitii ca la nr 1,la sfirsit am vrut sa-i propun un CIM dar nu am apucat,pentru ca ,strins la pieptul ei am terminat in balon.
Apartament-9(curat,baie curata,sapun lichid,papuci si prosop curat)
Oral-9
Normal-9
GFE-10
Fata-9(Are tite mici dar mie mi-a placut.Ca atitudine  este mult peste fetele care au acelasi pret in Constanta)
Anal nu am intrebat dar cred ca raspunsul e nu.Din ce am vazut pe la spate nu parea lucrat.
DE REVENIT.
Pret 150\h.
Poze reale  la anunt

  • Like 10
Link spre comentariu

ms. colega! si eu o aveam in vizor pe d'ra cristina. este de curand prin c'ta cred, sau cel putin anunturile ei au aparut de putin timp. chiar am sunat-o de 2-3 ori zilele trecute, insa fara succes. ai spart tu gheata, iar din cele relatate, are recomandarile tale pe deplin!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Cristina 

 

In urma cu citeva zile ,dupa ce am vazut anuntul pe varianta online a ziarului telegraf , am hotarat sa-i fac o vizita damezei care raspunde la numarul din acest topic . 

Dupa ce am stabilit intilnirea telefonic am fost ghidat de ea spre locatia care se afla pe strada Unirii mai exact in fosta locatie a uneia din damezele de la top . Cum locatia a mai fost recenzata de multe ori cind a apartinut fostei chiriase nu insist asupra detaliilor, doar un singur amendament , asternuturile schimbate in camera de lucru si multe prosoape la uscat in baie . 

 

Dupa ce am socializat putin cu dameza in bucatarie unde am stabilit tariful si  ce avea sa urmeze am plecat la un dus unde am gasit toate cele de trebuinta pentru asta si am primit si un prosop curat si uscat . Revenind de la dus Cristina era dezbracata complect si intinsa pe pat .  

Primul numar a debutat cu saruturi pe corp din partea Cristinei , a coborat spre obiectul muncii , unde a inceput un oral fara miini , ceeace este un plus pentru mine, cu accent pe zonele adiacente .Dupa aproximativ  5 minute de incalzire la oral , la cererea mea a pus prezervativul si am trecut-o deasupra unde am si finalizat dupa citeva minute de munca din partea ei . 

Intre cele  doua numere aferente orei platite in avans am discutat una alta cit si despre cicatricea care o are pe burta , provenita de la o cezariana dupa cum mi-a povestit . Pauza a durat aproximativ 15 minute timp in care am stat in pat cu Cristina linga mine pentru ca in camera era cam frig si sursa de caldura alternativa celei de la C.E.T. nu avea . 

Cel de al doilea numar a debutat cu mingiieri din partea ei un oral destul de reusit ,  fara deep ,pus prezervativul , am intors-o pe la spate unde am si finalizat dupa aproximartiv 10 minute de munca de asta data din partea mea pentru ca a motivat ca  ii place pe la spate . 

 

Notele aferente intilnirii:

 

LOCATIE : nota 9 ( depunctat un punct datorita lipsei caldurii )

 

G.F.E : NOTA 8 ( poate la urmatoarea intilnire nivelul creste , a fost prima intilnire si datorita telefonului care a sunat in timpul actinii )

 

ASPECT : nota 8 ( depunctare pentru sanii lipsa si cicatricea de pe burta)

 

ORAL : NOTA 9 ( daca ii reusea si un deep era nota maxima)

 

NORMAL : 8 ( este loc de mai bine )

 

ANAL :  NU 

 

AMENDA  150 ron achitati inainte din initiativa mea 

 

CONCLUZIA :  locatia curata , singura in locatie de revenit pentru o noua intilnire poate ca astea sunt stingaciile inceputului si raportul calitate preat satisfacator . 

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Si eu am fost saptamana trecuta la domnita. Nu are rost sa mai intru in detalii...... FatFrumosu a relatat corect si coerent ( parca am fost ccamera ;)). Merita vizitata.

 

Nu mai bine bagi tu o recenzie completa.. !

Si Chiar are rost sa intri in detalii.. sa stim si noi :P

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri

Sa traiti baieti !

Am facut o vizita gazelei acum vreo 2 zile.Pe Unirii usor de ajuns dupa indicatii.Sta singura in locatie , cel putin eu asa am fost convins.Am ales un numar din lipsa de timp si mai ales din curiozitate sa o vad cum se comporta.L-am dezechipat pe Gogu pentru ostilitati.Si de aici incep nemultumirile mele.Fara un dus in prealabil,gel intim si prezervative de proasta calitate.Trecut chef.Pus guma.Dat umeri craci.Finalizat, imbracat si plecat.Pe total am ramas cu un sentiment ca acela cand pierzi banii-de fraier.

Note -

Locatie 8 -frig ca in Siberia,

 

GFE 5 sentiment de incaleca si fute , descaleca si dute

 

Normal 6-7 plm,cand incepi sa gemi din prima secunda chiar te ia dracii ca barbat,

 

Aspect 8 , cicatrice cezariana cred,very skinny si aproape ioc tata

 

Halatul 100

 

Concluzia eu ,repet eu, nu am ramas impresionat.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Cristinei i-am facut o vizita recent, in urma cu o saptamana, intr-o seara. Domnisoara isi respecta programul,eu am ajuns pe la 18 seara si mi-a spus ca dupa mine nu mai primeste pe nimeni. Ca reper , hotel bulevard nu e tocmai aproape, mai degraba intrarea spre ceronavul de la pescarie.

Oricum se pricepe sa te ghideze, nu este greu de ajuns. Cristina ma astepta imbracata gros, atunci cand am fost nu se daduse drumul la caldura :FIREdevil ,ma serveste cu un pahar de suc in bucatarie, imi mai prezinta odata oferta zice ea pentru a evita neintelegerile, cadem de acord asupra unei ore.Ma pofteste la un dus,primesc prosop ok, baia curata, imi ofera si papuci comozi de casa. Incepem cu un oral neprotejat,destul de placut si incitant,fara maini din partea ei,dupa care trecem la normal unde se implca destul de mult.Finalizez in balon, sunt igenizat cu servetele umede, ea pleaca pentru un mic dus,facem pauza, timp in care stam imbratisati la ea sub halat :clap2 o solutie salvatoare pentru frigul din casa. Numarul doi porneste cu acelasi oral reusit,se transforma intr-un 69,o pussy gustoasa, fara arome suspecte,trecem la misionar, dupa care doggy unde si finalizez.La fel, ma ajuta la scos prez, dupa care purced catre dus.

Cristina nu impresioneaza prin fizic, cel putin dupa gusturile mele, nu arata nici de 30 de ani,insa compenseaza prin faptul ca incearca sa te faca sa te simti comod si isi da interesul, probabil dupa mai multe intalniri partida chiar s-ar transforma intr-o partida cu o amanta.

 

Locatia - 9 , desi nu este lux,este suficient, iar cand am fost eu era ordine si curatenie

Oral - 10 tehnica buna, atentie si in locurile adiacente

Normal - 8 insa sunt sigur ca are mai mult de oferit

Anal-nu stiu, nu am intrebat

Gfe- 10

Tarif - 150 dati avans aprox 1 h ,2 nr

 

Am de gand sa revin,sa imi confirm daca se poate si mai bine

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sunt dator cu detalii :

 

    Sa tot fie vreo 2 saptamani, eram in foame mare si am inceput sa sun. Sub influienta legilor lui Murphy, parca eram blestemat, fie nu imi raspundeau la telefon, ba telefoanele inchise. In cele din urma o apelez si pe duduia Cristina, imi rapunde o voce de tele-sex, mi s-a sculat instant si mi-am zis "asta e tata".

Ajuns la locatie, m-a invitat in bucatarie, m-a intrebat daca fumez o tigara cu ea, un suculet.... am stabilit planul de bataie. Ca o paranteza ,mi-a placut, in drumul meu spre baie, m-a intrebat daca ma mai intereseazaa altceva, eu "Anal?", ea "Nu" asta aviz altor amatori.

Ajuns in baie, pe calorifer un prosop curat, gelul pe cada, nimic extraordinar, ceva normal dupa parerea mea.

Dupa ce am frecat bine parul pe picioare, m-am dus in camera, Cristina intinsa pe pat cu fata in jos, asta arata ca are o problema, sanii mici, pe mine nu m-a deranjat.

 

SA TRECEM LA TREABA :

Ne apucam, oralul bine facut, are ea o tehnica, fara maini si roteste din cap circular....ca sa nu ameteasca ii sugerez sa treaca deasupra si se conformeaza. Fata chiar munceste de toti banii, gememte, mangaieri dat din fundulet... 

Dupa primul numar luam o pauza, am intrat si in discutii despre fumat, mancare stil de viata, etc. NU este genul smart, dar ai ce sa vorbesti cu ea. Timpul s-a scurs si mi s-a facut si de nr. 2 (subliniez aici ca nu a propus ea, cum fac alte moarte grabite si nici bullshit-uri de genul "ok, dar nu prea mai avem timp").

La 2 se apuca iar de oral (decoleaza elicopterul), sar pe ea, dam din cur ca nebunii si dupa un timp gata si cu doi-ul.

Ma spal, ma imbrac incetisor si imi iau talpasita.

 

REZUMAT :

Locatia - 8

Oral - 10

Normal - 9

Anal - Nu

Gfe- 9 spre 10

Price tag - 150ron/h

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri

Cristina reloaded.

Fiind un suflet altruist am dat o a doua sansa Cristinei . Ce dracu a fost in capul meu prima oara ? Nici eu nu stiu.Aceeasi locatie,curata si cald .Da, a venit caldura . Un pic de flecareala , un oral bun cu cauciuc pus cu buzele si o tehnica interesanta si un doggy cu o priveliste fantastica . Fata asta are un cur... . Opturi,contre tot ce trebuie unui barbat , asa ca domnilor va sfatuiesc sa nu ratati !

Rezumat

oral 9

normal 9

igiena 9

 

PS . Un minus ar fi Durex lubrefiant dar sunt sigur ca se poate si altfel.Halatul 100/numar sau 150/1h .

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Acum 2 zile,orele 10:00 AM, incitat fiind de cele scrise mai sus de colegii nostri, m-am hotarat sa ii fac o vizita Cristinei:

Telefon- cel din topic. Locatie: Str Unirii, langa un market...de aici pe jos pe o alee ingusta cca 50-100 metri, zona linistita, la un parter de bloc.

     Am ajuns la locatie, sunat la interfon si cunoscut dameza. am socializat in bucatarie la un 3 in 1 cald cca 25-30 min. Cristina este o tipa cu care ai ce discuta, destul de vorbareatza si zambareatza. desi am lasat acolo cadoul pentru 1 finalizare,100 ron, nu mi-a dat impresia ca m-ar grabi. Dupa 2 tigari de fiecare, m-am cerut la dus.Baie curata, geluri de 2-3 feluri.Mi-a indicat locul de unde sa imi aleg un prosop, iar eu ca berbecul m-am folosit de prosopul ei, care era in cui, separat de teancul de prosoape curate. Nu s-a suparat, ba chiar mi-a zambit.apoi a bagat prosopul in masina de spalat. Nu mi-am facut griji de vreo candida niciodata. prosopul era curat, uscat, (eram primul client), iar igiena cristinei era impecabila-asa cum am putut constata mai tarziu.

   Am inceput cu un oral lent si umed din partea ei, fara maini, atentie prin imprejurimi, tehnica deosebita.Schimbat-ea pe spate eu peste ea, sarutat tot corpul, sani mici dar tari, sfarcuri erectile care raspund la stimuli.pasa f curata, epilata corespunzator, fara mirosuri, m-a facut sa o gust , ba mai mult.....(cred ca am mancat din ea) :). Cristina a avut orgasm si nu cred ca a simulat. Cei care i-au provocat asta cred ca au observat spasmele si reactiile Cristinei.

  Pus preze, inceput cu ea on top, miscari soft, lascive. Apoi am trecut la pozitia caprita unde am avut parte de o priveliste minunata. un fund demential, piesa de rezistenta a damei. Nu am putut rezista prea mult, contrele date de Cristina m-au facut sa capitulez. Terminat in preze, mers la dus. am mai socializat putin - am schimbat impreuna lenjeria de pat si a pilotei, fumat o tigare in bucatarie ,imbracat, pupat si plecat. timp door to door 60-70 min, desi am stat doar o finalizare, deci ca si timp trebuia sa ma incadrez in 30-40 min. Bravo Cristina ca nu am simtit o clipa ca sunt grabit!! Data viitoare ma voi revansa.

 

NOTE:

 

Locatie 9.5 - se poate si mai bine.

 

aspect: 9,5 - o fata draguta, buze senzuale, dar no FK :( , sani mici dar mie mi-au placut asa cum sunt), fund de nota 10.     

cicatricea   de la cezariana nu am luat-o in seama, nu cred ca are rost sa depunctez.Cred ca are varsta declarata de 30 primaveri, desi arata cam de 26 :)

 

GFE   10

 

ORAL 9.5

 

NORMAL 9

 

 

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cred ca imi fac abonament :)

 

program 10-18

scoruri:  100 nr si 150 ora,2 finalizari.

la mine halatul a fost de 100 lei si o Milka, cu o finalizare.

 

 

Sa aveti spor!!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

joia trecuta, mai precis 5 decembrie, m-am hotarat sa mai consum un episod din Serialul Cristina. si spun serial pentru ca sigur vor fi muuuulte episoade.sunat cu o zi inainte, facut programare, apoi sunat in ziua in care urma sa aibe loc intalnirea si reprogramat mai devreme:) ca nu mai aveam rabdare....

Locatia: aceeasi, specificata in posturile anterioare, curata, calda, primitoare, ca si gazda.

Modalitate de contact: Nr de telefon din titlu.

Intalnirea: Sunat la interfon, intrat in "birou", inmanat mici atentii.am fumat cate o tigare in bucatarie apoi trecut la igienizat, primul eu apoi ea.Cat am fumat am vorbit vrute si nevrute, Cristina fiind o fata cu care ai ce vorbi, glumeata, zambareata.

Actiunea propriu-zisa a inceput cu sarutari de la gat in jos, pana la junior + adiacente,continuata cu oralul cum numai ea stie sa il faca, soft si umed, se alinta, se pisiceste, stie sa se faca placuta. am trecut la 69, cu ea peste mine si am continuat asa pana la CIM. Cristina a recoltat tot apoi mi-a inmanat servetele umede/uscate si plecat la baie.

       Dupa ce a revenit am mai stat la povesti imbratisati cateva minute, apoi la cererea mea mi-a facut un masaj de relaxare, nu pot spune profesional dar chiar mi-a placut. Drept rasplata, am rasfatat-o si eu cu un masaj, tot de relaxare, urmand ca in episodul 3 sa consumam si partea erotica a masajului.Cristina are o piele f.fina, creola, epilata corect acolo unde trebuie, miros discret de parfum combinat cu tutun (recunosc ca imi place combinatia asta dar numai cu anumite parfumuri).

      Dupa masaj ne-am igienizat, imbracat, fumat o tigare si plecat impreuna, oferindu-ma sa o duc cu masina in cartierul in care locuieste. Acolo ne-am luat "la revedere" si am plecat fiecare la ale lui.

si acum note:

LOCATIA      9.50

ESCORTA    9.50-9.90  fundul merita toata stima!!

GFE              9.95   era de 10 daca era cu FK inclus.

ORAL           10 cu CIM, imi place stilul ei.

NORMAL    nu a fost cazul in episodul acesta.

 

TARIF   100 finalizarea, 150 ora cu 2 finalizari. Am platit 150 la final, doar o finalizare si masaj la cererea mea, ca timp 1 ora si cca 20 min door to door.

 

PROGRAM   de la 10 la 18, uneori poate si ceva exceptii.

 

Eu unul o recomand, daca vreti intimitate, liniste, curatenie, GFE, cur demential si sani mici.

 

In speranta ca v-am fost de folos, sper sa vin cu relatari din episodul 3 , probabil in ianuarie.

 

SA AVETI SPOR !!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Seara buna,

 

Acum o saptamana am vizitat-o si eu pe Cristina, fix de ziua mea:)

Am sunat de dimineata, mi s-a spus ca este disponibila si am stabilit ca in 20 de minute sa ne vedem.

Despre Cristina pot spune ca este ok, am fost servit la inceput cu un ceai (am ales ceai si nu 3in1:) ) si am discutat una alta. Are un corp ok pentru varsta ei si este foarte vorbareata. Ce mi-a placut foarte mult a fost ca nu a stat o secunda cu ochii pe ceas.

Am intrat in camera, dupa ce in prealabil am trecut si pe la baie (doar eu pt ca ea mi-a zis ca fusese, fapt confirmat de mirosul placut al pielii). Camera curata, destul de ok. Face un oral foarte placut, cu miscari circulare ale capului, ceea ce iti da o senzatie foarte placuta, iar finalizarea a fost orala, la rugamintea mea.

Runda a doua a inceput la fel, finalizarea fiind in prezervativ in pozitia doggy.

Acum notele:

Locatie: 9 - destul de ok, a durat un pic pana a venit apa calda la baie si...apartamentul e destul de racoros, dar...nu este vina ei:)

Cristina: are un fund foarte frumos si chiar merita sa o incercati intr-un doggy:)

GFE: 10, foarte vorbareata si foarte primitoare

Oral: 10+ pt cim si mai ales pt stilul ei:)

Normal: 9, am preferat doggy doar cand am simtit ca urmeaza sa termin, am preferat mai mult oralul neprotejat.

Eu zic ca merita vizitata. Halatul a fost de 150 ron/h, iar cei care doriti un oral bine executat cu cim eu zic sa o incercati.

O seara frumoasa si la cat mai multa actiune!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

  Salut.Am vrut sa scriu mai devreme da a aparut nevastamea futuo in gura si nu a mai fost loc.La tipa despre care ati scris aci am fost acum o saptamina intr-o dimineata cind a venit un prieten la mine ca sa mergem la gagici.Prietenu era cam beat ca venea de la munca din tura de noapte si nu am scapat de el.Am plecat la un bar din cartier si a inceput sa sune pe la ce fete avea el in agenda,si nu raspundea nici una,da a raspuns asta.A intrebat daca se poate sa intram amindoi si aia nu a vrut cred ca a mirosit ca e turmentat si pina la urma am intrat pe rind,mai intii eu ca trebuia sa ajung acasa.Tipa ne-a chemat pe Unirii ,la un bloc cu intrarea pe lateral.In apartament era doar ea ,am fumat o tigara si m-am bagat la dus.Mi-a cerut 150 inainte si am trecut la orizontala.A inceput cu ceva pupaturi si s-a apucat de supt.A trebuit sa puna ceva efort si pasiune ca eram si eu cam ramas de seara si mai bausem si o bere cu ala cit a dat el telefoane.Primu numar nu am terminat ca m-a lasat ala micu si am mai luat o pauza de reveneala .Am bagat doua tigari si un pahar de cola si am trecut iar in pat.Am luato pe gagica la un 69,ala mic s-a facut big si l-am imbracat.Am puso deasupra pina a obosit,si pe urma capra pina am obosit eu.Am terminat la ea intre dinti,m-am spalat si am iesit sa-i fac loc lu prietenu.La note sa zic 8 pentru apartament,9 pentru fata pentru ca a muncit si nu a dat deloc inapoi,normal 8 si oral9.Altceva numai stiu ce sa va zic.Noroc. 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

In urma cu citeva zile, am hotarat sa-i fac o vizita damezei care raspunde la numarul din acest topic . 

Dupa ce am stabilit intilnirea telefonic, am fost ghidat corespunzator spre locatie.

Sunt intampinat de Cristina, aproape ca in fotografii. Nice. Si pantofi cu toc. Pare mai inalta. La chip, nimic deosebit, remarc, doar, ca nu-i urata.

Dupa chit-chat-ul de rigoare, la 2-6 tigari si un pahar de cola, ajung in dus dupa ce primesc un prosop curat.

 

In camera faptelor nu remarc decat pielea fina si faptul ca oralul e... altfel. Chestia aia cu invartitul capului n-am inteles-o si nici n-am gustat-o. Chestie de gust, dehhh.

 

In rest,

 

LOCATIE : nota 8

GFE : NOTA 9 (placuta)

ASPECT : nota 7 (sani lipsa si cicatricea de pe burta nu foarte deranjanta)

ORAL : NOTA 6 (weird, man, weird)

NORMAL : 8

TARIF: 150 ron

 

PS: Nu e de lepadat, atitudine peste medie, chiar foarte okay, locatia curata, pentru mine e de revenit. Damn, trebuie lucrat mai mult la "arse" si poate se corecteaza la oral!!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

intrebare:stiti cum se f...t 2 ochelaristi?

raspuns: isi dau ochelarii jos si se f...t ca chiorii!!

cam asa ni s-a intamplat acum 2-3 sapt mie si cristinei, desi nici unul dintre noi nu poarta ochelari.

s-a intamplat undeva dupa orele 18, programandu-ma telefonic din timp.sarind peste nr de tel. contact si zona locatiei care sunt specificate mai sus, incerc in cateva cuvinte sa povestesc "faptele":

intrat, servit binecunoscutul "3 in 1" gandindu-ma deja la "2 in 69", apoi trecem amandoi la igienizare vorbind vrute si nevrute....revelioane, etc.stiti ca este destul de vorbareata, deloc timida, foarte naturala."La naiba!! Eu sunt Cristina!!!" ca sa citez din cuvintele ei, e amuzanta, stie si chiar face glume. +1 la GFE!!

         A iesit prima de la baie si am gasit-o goala in dormitor, intinsa pe burta. nu m-am putut abtine si i-am luat fundul la alintat, dezmierdat, framantat......hdgfojcblghuewpoksd..jhff....nu mai stiu la ce, apoi pasarica, epilata proaspat si corespunzator.Am gasit-o fierbinte si umeda, cu labii primitoare.am inceput un cunni cu ea pe burta, apoi s-a ridicat in doggy, apoi pe spate, pana cand Cristina "si-a dat duhul". Mi-a returnat serviciul cu stilul ei de oral, apoi la scurt timp am cerut hainita deoarece simteam ca termin si ala micu (care era deja mare) nu apucase sa se bucure decat de gurita fierinte.am continuat in ceva pozitii de genul hfgfgehelhvd......nu mai retin si am finalizat in balon. ne-am "tachinat" putin in pat, mers la dush, imbracat, fumat cate o tigare si iesit impreuna, ducand-o pe domnita la domiciliul ei.

note:

-locatie 9

-aspect fata 9.5

-aspect corp 9.5 (merita putin silicon sanii aia cu sfarcuri excitabile)

-GFE  -10, este kiss dara fara french :)

-oral 10

-normal 10

-anal -nu cred ca face parte din serviciile ei, dar nici nu am intrebat.

tarif 100 ron/finalizare.

este parerea mea, notele mi le asum, poate unora nu le place.EU RECOMAND!! pentru discretie, liniste, intimitate,(e singura),GFE, seriozitate, servicii cu raport pret/calitate bun.

 

A NINS CA`N POVESTI, ACUM DAM ZAPADA CA-N BASME!!

SA AVETI SPOR!!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

pe cristina am cunoscut-o in ultima mea zi de vacanta in constanta ,acum 2 saptamini . intilnirea cu ea se datoreaza in mare parte celor 2 fete de pe lapusneanu, scortisoara si ciocolata, care erau pe lista de prioritati in ultima mea zi  si cu care nu m-am putut sincroniza toata dupa amiaza.fiind asadar in criza de timp , imi verific agenda cu atentie ,fiind pe ultima suta de metri ,ghinionul e cu mine si face ca la toate numerele la care sun sa nu mi se raspunda , pina cind dau peste nr cristinei  si bingo, e libera, imi vorbeste frumos ,ma indruma la adresa bine mentionata de colegi si ma intimpina la usa imbracata intr-un body ,nu foarte spectaculos dar placut ochiului si pe niste tocuri potrivite.

prima impresie , nu m-a dat peste cap , poate ca piesa vestimentara nu o avantaja prea tare, nu era machiata ,nu este nici vreo frumusete care sa iti ia mintile, dar felul in care a zimbit,cald ,in momentul in care ni s-au intersectat privirile pentru prima oara si sclipirea ochilor ,au fost de ajuns pentru a ma convinge ca sint la  adresa care trebuie, am fost invitat la bucatarie si spontan am inceput sa ne intretinem despre orice in afara de sex ,am fost servit cu apa, am fumat si ne-am familiarizat foarte rapid unul cu altul, de parca ne cunosteam deja de ani de zile.mi-a placut felul ei de a fi, modesta si indrazneata in acelasi timp, foarte atenta la interlocutor, inteligenta,sarmanta.

am vrut sa aflu de la ea ce ii place si ce nu ii place in timpul actului sexual. foarte diplomatica mi-a raspuns cu o intrebare , ce vreau eu?  pentru faptul ca ne-am conectat rapid la aceeasi lungime de unda, i-am spus ca nu am scenarii , nu vreau nimic complicat , cel mult o hirjoneala ca intre doua persoane care s-au cunoscut recent si au o dorinta arzatoare de a face sex impreuna.a inteles rapid si m-a intrebat cit vreau sa ramin, am ales o jumatate de ora  , mi-a inminat un prosop curat si am intrat la baie.

conditii excelente de igienizare, gel,sampon ,totul lucea a curatenie, prospul de caliatate si frumos mirositor .cind am intrat in dormitor, ma astepta deja in pozitia ei favorita ,intinsa pe burta ,goala ,cu funduletul putin ridicat si arcuit , lasind o parte din gogosica la vedere. trebuie sa recunosc, are un curulet imbietor, frumos conturat si  excitant, care arata acum mult mai bine decit la inceput cind era prins in acel body care il cam tortura. primul imbold care mi l-a dat imaginea cristinei a fost sa ma plimb agale cu limbuta pe fesele ei dragalase, am mai ridicat-o putin, am continuat cu linsul coborind spre interiorul pulpitelor ,spre genunchi,am revenit usor spre pasarica , i-am scapat discret si un virf de limba in fundulet inainte de a-mi lipi buzele intr-un sarut al labioarelor ,urmat de o penetrare cu limba ,actiune ce a provocat inceputul ahh-urilor din partea cristinei si inceputul erectiei la mine.incurajat de curatenia locului si de senzatia placuta care mi-a dat-o ,am intors-o pe spate si m-am cuibarit intre picioarele ei continuind atent mozoleala cu limba si provocindu-i din ce in ca mai des gemete placute urechii mele.nu am fost lasat sa imi fac de cap asa cum as fi vrut eu, dupa cum decurgeau ostilitatile ,sa fi lins-o macar o jumatate de ora dar cristina s-a oferit voluntar sa ma rasfete si ea la rindul ei, remarcind faptul ca am fost foarte atent cu ea.am lasat-o sa isi faca si ea de cap ,intr-un mod foarte placut , dindu-mi intr-un fel un raspuns la maniera mea de a face cunnilingus, foarte delicat ,cu multa atentie si senzual .a reusit rapid sa imi intareasca la maxim madularul ,moment in care au pornit elicopterele , miscarea strategica a cristinei ,miscind capul de jur imprejur si bagindusi-o din ce in ce mai adinc aproape de deep throat.foarte multumit de aceasta tehnica, chiar a trebuit sa o temperez , altfel as fi terminat exploziv la ea in gurita fara sa mai am sansa de a face cunostinta si cu interiorul pasaricii pe care o simtisem excitata si umezita de la limba si degetele mele care o patrundeau in timp ce ma sugea cu atita sirguinta.m-a tentat mult un 69 si nu m-a refuzat , si-a pus pasarica umeda pe fata mea si a continuat cu felatia tot mai adinc ,gemind din ce in ce mai accentuat si lasindu-si vaginul in spasme ,pe masura ce limba mea o penetra de nu mai aveam aer. pacat ca s-a oprit in momentul orgasmului, ,a descalecat si a motivat ca nu mai poate suporta pentru ca devenise dureros si ca deja a terminat. cam greu de crezut ca a fost asa dar ,ma rog ,nu e important.m-a invitat la sex , am avut posibilitatea de a alege pozitiile dorite ,s-a miscat in continuare bine ,nu am simtit vreun moment ca s-ar preface, a continuat sa gifiie si sa geama, mi-a placut mult misionarul, pentru felul in care cauta sa se infiga singura in pula si faptul ca participa sincer la actiune, am reusit chiar sa ii fur timid citiva pupici, platonic, apoi am incercat putin pozitia on top ,de asemenea potrivita ei ,tinindu-i curul intre palme si am incheiat cu un doggy de zile mari , cu curul bine ridicat ,bine desfacut , porno total , potrivire perfecta intre mine si ea. nu mi-am permis ejacularea, ar fi fost de dorit dupa o partida atit de reusita din toate punctele de vedere,dar mai avem doua fete de vizitat asa incit m-am abtinut si dupa ce am vizitat din nou baia, fiind transpirat leoarca, am revenit la bucatarie pentru chill down ,la fumat, am facut rezumatul intilnirii, fiind multumiti amindoi unul de celalalt, am intrebat cit face tot deranjul si a fost foarte generoasa cu pretul specificind ca nu ma taxeaza la timp ci asa cum am stabilit de la inceput ,la o finalizare, dar daca finalizarea nu a avut loc [asta nu a fost vina ei] ramine pretul standard ,100 de roni , dindu-mi sansa sa ma revansez cu restul de bani  la viitoarea vizita. apreciez gestul si imi doresc din tot sufletul sa am ocazia sa o mai intilnesc , este genul de femeie coapta ,care stie sa intretina barbatul si sa te faca sa te simti degajat, este sexoasa fara sa faca eforturi si inclin sa cred ca se daruieste sincer persoanelor pe care le agreeaza.nu are corpul fara cusur , intr-adevar ,sinii sint putin inestetici dar cui ii pasa, are o cicatrice pe abdomen, asta este, in rest totul este fara repros, curul misto , senzuala ,amabila ,intelegatoare si suta la suta pro client .respecta programarile ,nu ia multi clienti pe zi , lucreaza pina seara la 6 -7, e foarte curata, nu deranjeaza telefoanele ,este singura in locatie ,nu trage de timp , nu te grabeste, aici chiar mare compliment ,cred ca am stat aproape o ora la ea , nu a dat semne de plictiseala ,in concluzie este genul de femeie pe care o poti considera amanta ta, la care poti merge fara grija , calitatea este garantata.

a fost curioasa sa afle la sfirsit daca sint utilizator pe forum si mi-am dezvaluit identitatea, la care a zimbit strengareste ,spunindu-mi ca ma cam banuia din momentul cind am intrebat-o dac ii pot face poze.poze nu i-am facut inca , mi-a spus ca tine mult la discretie si poate in momentul in care ne cunoastem mai bine si capata incredere s-ar putea sa accepte.

ii acord nota 9 ,plus pentru gfe si naturalete o recomand la modul "only for men,not for boys". nu cred ca e un target pentru cei foarte tineri si nelinistiti, mai degraba pentru maturi care apreciaza calitatea.

  • Like 13
Link spre comentariu

Criss bine ai venit pe forum. Poate ne pui si niste tarife pe langa informatiile despre oferta si program.

 

P.S. Pisicule poti inrosi fata ca are tot ce ii trebuie. Si ai grija ca te-am amenintat ca trebuie sa te muti la C-ta daca tot apar fete in ritmul asta. Nu de alta dar trebuie sa le validezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Criss bine ai venit pe forum. Poate ne pui si niste tarife pe langa informatiile despre oferta si program.

   Am presupus ca majoritatea citesc si primele postari...150/h si 100/fin.

   Multumesc de primire, g2br13l !

  • Like 6
Link spre comentariu

    Eu am citit tot topicul tau. Garantez ca exista multi alti colegi care au facut acelasi lucru, dar topicul a fost deschis in octombrie asa ca daca tot ai venit in mijlocul nostru , e mai bine sa avem informatiile direct de la sursa. Basca ca se putea intampla ca tariful sa se fi schimbat intre timp.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

`neatza!!

saptamana trecuta re-re-revizitat pe cristina in noua ei locatie: o garsoniera maricica, frumoasa, unde curatenia primeaza.este f aproape de policlinica 2, spre bd. ferdinand. locuri de parcare destule in zona si in spatele blocului.

fumat cate o tigare, apoi dush din partea mea (ea era deja dushata si m-a asteptat intr-o tinuta extrem de sexi).baie mare, curata, cu 2-3 geluri de dus.

actiunea s-a petrecut in camera mare,spatioasa, calduroasa si a constat in ......PRELUDIU :) urmat de sex oral din partea mea, apoi din partea ei, finalizare CIM!!(fara swallow).

dush, tigare, parasit garsoniera, dus domnita acasa....cam asa e obiceiul la mine, venind la ore de sfarsit de program.

NOTE:

-locatie 10

-aspect escorta 10

-GFE 10

-igiena 10

timp cca 1-1,5 ore, cadou 150 RON.

 

RECOMAND cu incredere.ma repet: doar pentru cine vrea gfe, intimitate, discretie. (cred ca depinde si de comportamentul nostru...).

 

SA AVETI SPOR!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

    Si eu sint unul care a mai re-revizitat-o pe aceasta mindra,ultima data in locatia de la  Kaufland- ICIL ca sa inteleaga toata lumea.Am intilnit in Cta taximetristi care nu stiu de ICIL.

Am fost primit cu pupici si invitat la o cafea sau suc.I-am dat cu apa ca aveam nevoie de racire pe instalatie,ne-am spalat si am trecut la scopul vizitei.69 pentru incalzire . Cind i-am spus sa schimbam s-a asezat capra pentru ca deja cunoaste programul artistic.

Am terminat in aceasta pozitie,si au urmat pregatirile pentru inca un numar.A inceput traditionalul oral cu invirtitul capului ,ceva misionar si pentru incheiere am ales iar 69 pentru ca ne place la amindoi.Finalizare orala.

Note 9 pentru locatie,escorta 9.Prestatie O/N si gfe 10.

    Si eu o recomand.

    Spor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am sunat si eu la aceasta domnisoara acum ceva timp si mi-a raspuns cu un ton de sictir total. Am renuntat imediat la ideea de a o vizita desi era pe "to-do list". Imi pare rau, dar daca la telefon nu are chef, in pat de ce ar avea. Pacat, mare pacat.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Am sunat si eu la aceasta domnisoara acum ceva timp si mi-a raspuns cu un ton de sictir total. Am renuntat imediat la ideea de a o vizita desi era pe "to-do list". Imi pare rau, dar daca la telefon nu are chef, in pat de ce ar avea. Pacat, mare pacat.

noi nu am pierdut nimic , oricum nu urma nici o recenzie asa ca in afara de un gfe foarte ridicat chiar ca nu ai pierdut nimic.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...