Sari la conținut

Bruneta sexy 0721.880.443


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Va salut.Nu stiu daca o pot numi recenzie pentru ca nu am ramas la domnisoara.

 

Sambata seara cu un prieten cautam pe net ceva "frumos.

Am gasit-=o pe domnisoara ne-a raspuns ,ne-a ghidat spre gara de sud cand ajungem la restaurantul London house sa revenim cu telefon.   Nea ghidat pe strada paralela cu bulevardul dupa care pe strada ei .( nu este greu de ajuns).

 

Am vb. cu ea la telefon i-am sus ca suntem doi baieti daca putem sa urcam sa o vedem si sa ramanem pe rand.

 

Am urcat ne-a deschis si da, fata este cea din poze, o tanara frumoasa netrecuta inca de greutatile vietii, totul este fresh in corpul ei.. sanii fundul tenul extraordinat.

 

A ramas colegul meu primul eu asteptand in masina.

 

A coborat dupa juma de ora si mi-a povestit ca ,,contrat corpului si fetei extraordinare prestarea domnisoareai te lasa dezamagit.

 

Totul se face protejat si fara pic de pasiune.

 

Dupa ora  a trecut la normal aceste incercand un stil mai "ritmat" i-a spus sa sa opreasca ca este salbatic  :) .  A finalizat.

 

 

A achitat 80 de lei si  a plecat.

 

Dupa istorisirea lui nu am mai urcat.

 

 

Seara buna.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ai dreptate: Are acest stil de a face sa te simti ca vii la la prostituata iar oralul il face si neprotejat cu cine vrea ea si considera ca e ok. Cu mine unul face neprotejat oralul. Cat despre  normal, nu cred ca mai are rost sa vb de ce e protejat.

Una peste alt eu am spus, daca revii pe la ea de mai multe ori, atutudinea ei se schimba fata de tine.... dar intr-adevar, si eu am avut acelasi sentiment la primele intalniri cu ea.

Totusi trebuie sa recunosti ca la 80\fin este mai mult decat ok la cum arata fata. Daca o scoti pe una in oras de cateva ori ca sa-I dai o pula, te costa mai mult si e posibil sa ai acelasi feeling!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Salutare colegi,

Vazand ca domnisoara Adelia, si-a schimbat look-ul si a pus poze noi (http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Adelina-Poze-Reale/40298) am zis sa vad daca-i adevarat sau nu.

Sunat, raspuns destul de rapid, programat peste o jumatate de ora. Fata si-a schimbat locatia, cea noua fiind citez: "In spate la Casa Alba vis a vis de UPC". Buuunn, ajuns destul de greu in zona, si mai greu cu gasit loc de parcare, in fine....sun iar pentru ultimele detalii si indrumat de domnisoara, ajung in locatie, cand dupa usa...BAAAMM, Adelina, cu un nou look...ma astepta in tinuta din pozele de mai sus. Intrat in locatie (cred ca garsoniera) curata, aranjata frumoas.

Neavand nevoie de igienizare m-am facut direct comod si am revizuit putin tarifele si oferta, spre surprinderea mea 80 lei/finalizare + 30 lei/oral neprotejat.

Intins pe spate, a trecut la un oral bunicel, umed, lent (cam scurt pentru preferintele mele), pus prezervativul si trecut la norma, aici schimbat cateva pozitii si finalizare in balonas.

Si acum notele:

Locatie: 9.5

Aspect fata: 9.5 (sani, fund, draguta) - se vede o imbunatatire

Oral: 8 (desi neprotejat, fara CIM, fara zone adiacente, si cam scurt) - dar oricum tehnica s-a imbunatatit considerabil.

Normal: 8.5 (cred ca fata urmareste acest forum si a invatat destul de multe din recenziile facute pana acum) - se implica, geme, nu comenteaza la schimbare de pozitii.

GFE: 8 (eeee, aici e cea mai mare imbunatatire - nu te mai grabeste, se lasa mangaiata, sarutata pe corp, etc, totusi fara FK)

Halat: 110 (80+30) lei/finalizare.

Timp petrecut: 20-30 min door to door;

De revenit: Dupa aceasta schimbare radicala as putea spune DA fara nici-o ezitare, si sa seperam ca Adelina o tine in acest ritm.

Concluzie finala: Foarte surprins placut de atitudinea si implicarea ei.

http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/f5b527c3454a44e281938c4b67a2fad7.jpghttp://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/7209b780024e45dc9b61e36e7412afa5.jpg

http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/dcc0ae5ffa10415d8b195aa54c6cd95a.jpghttp://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/58ac4ded3ce149be9629d3c11113c88c.jpg

 

Bafta!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut...am vizitat si eu domnișoara miercuri seara.....nr de tel același din topic adresa este in centru peste drum de upc .....garsoniera ffff ok ea nu prea....ca puncte forte evidentiez corpul si locatia iar ca minusuri acțiunea si gfe(părerea mea)...

Sa va spun....am sunat a ras repede mi-a spus placa cu meniul la fel de repede cum a ras....ajung la upc parchez sun imi spune unde sa urc.......urc ea pitita dupa usa(normal :))....intru o vad si surpriza e buna ,facem cunoștință si apoi direct "cât stai"....o finalizare apoi ea,bn hai.....hmmmm....trec si peste asta amuzat(nu stiu de ce pt ca de obicei nu ramân cand simt ffffoamea asta de,hai sa i fac repede sa ii iau banii)ma dezbrac fara dus doar servetele ca veneam de acasa ,ea făcuse ....vreau sa fumez o tigare si zice....nu cred ca ai timp(ups din nou)....iar trec peste ii plătesc 80 RON si se dezbracă si ea......o studiez,da arată bn bn bn sânii misto,pielea frumoasa fata ok......oralul.....hm....poziție banala asa dintr o parte fara sa vezi nimic si fara sa fie ceva spectaculos.....o parchez sa vad si eu ce face strâmbă din nas.....zice ca ii place sa se futa nu sa suga....sau sa fie Linsa....ups....uite una de nu i plac limbile.....trec la normal vreau umeri craci eu,ea stai ușor sa o băgam întâi sa nu ma doară....zâmbesc.....apoi vreau capra ....oooo asa nu imi place.,ea,dar apoi se conformează.....o parchez cum imi place cu curul in sus si lipita cu pieptul de pat capul întors spre mn gafaie puțin mecanic si dau pana termin pe fundul ei....si ca un bonus tratatie si tot ma pus sa o șterg :))))).

Note:oral 5,normal 5,corp 8,5,gfe 2(ptr ca am fost amuzat...nu stiu de ce dar.......

Dupa mn este un mixt de taranca cu pitipoanca....

Sper ca am fost clar si nu am uitat nimic

"SPOR LA TREABA"

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Vizitat Adelina,locatia In spate la casa alba,vis-a-vis cu UPC.Locatie curata,foarte bine ingrijita,baie curata,gel de dus,prosop curat.Dameza cam pe la 20 de ani asa,inalta,foarte draguta,pozele sunt reale,sani draguti cu sfarcuri mari si jucause,pasarica proaspat epilata.M-a asteptat imbracata sexy in dressuri,chilotei tanga negri si sutien-era extrem de sexy.Are un tatuaj mare pe picior si un fundulet super sexy,numai bun de pompat in el.Am facut cunostinta,dupa care ne-am igienizat la baie eu,dupa care ea(ii acord un mare + pentru acest fapt).Am schimbat cateva vorbe,dupa care am inceput actiunea propriu-zisa cu un oral neprotejat in pat,oralul exacutat foarte bine cu atentie la zonele adiacente dupa asta am pus prezervativul si am trecut la normal protejat,eu deasupra,dupa care a trecut ea deasupra.Normalul a fost de milioane cu gemete,priviri fixe in ochi,sarutat si lins de sani,este foarte strimta,m-am simtit foarte bine in ea.in final am terminat in caciulita,a urmat igienizat si eu si ea.Mentonez ca este foarte afectiva si comunicativa,mu te grabeste.Ca note ii acord dupa cum urmeaza:

-Locatie:10 curata si bine ingrijita

-Aspect fizic:10 inalta,draguta,te asteapta imbracata sexy

-Oral neprotejat-9.5 bine executat

-Normal-10+ geme te mangaie,te imbratiseaza,te face sa te simti ca in rai

In concluzie voi reveni cu siguranta,a fost o alegere reusita. 

Halatul:80 Ron o finalizare

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Dragi colegi,

In aceasta saptamana am revizitat-o si eu pe Adelina, sunat la nr. din titlu, ma indruma spre aceeasi locatie, in spate la Casa Alba vis a vis de UPC.

Ajung in locatie, foarte curata, bine intretinuta, baia curata de asemenea, actiunea s-a desfasurat clasic: mi-a prezentat oferta: 80 lei/fin, 150 lei/ora si trecut la igienizare pe rand, si apoi in pat pentru joaca.

Fiind o revenire la aceasta escorta o sa trec direct la note:

Aspect fata: 9.5 (sani si cur misto)

Locatie: 9.5 (ingrijita, curata, baia la fel)

Oral neprotejat: 8.5 (bun oralul, cu atentie la zonele adiacente, lins pe cap etc.) - dar un minus pentru ca nu face CIM, si cand o suge sta cu spatele la tine (nu-i place sa o vezi...)

Normal : 8.5 (geme, nu stiu daca fals sau nu, te lasa sa te joci cu sanii aia marfa, sfarcuri bune)

GFE: 7.5 (de data aceasta mi s-a parut putin cam grabita, dar in rest comunicativa, fara FK)

Halat: 100/finalizare (20 lei fiind cadou ca n-am avut timp sa iau bomboane/flori)

De revenit: da (dar sper ca pe viitor sa bage in meniu si CIM).

 

Alte precizari: In locatie mai era si  http://nimfomane.com/forum/topic/21120-andrea-poze-reale/, n-am apucat sa o vad prea bine (micuta, 1,60 m, 50-52 kg, blond spalacit), e cam nasol ca-s amandoua intr-o garsoniera, dar Adelina mi-a zis ca vor sa se mute in alta locatie, asa ca asteptam detalii.

 

Maestre Pisicuts, daca ai chef schimba numele in Adelina - 0721.880.443 (ca-s cam multe brunete, sexy, etc pe acest forum)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Dunno
  • Oras:Dunno

Dupa ce nu am reusit sa ajung la 2 domnisoare destul de laudate pe acest forum mi-am spus ca a 3-a incercare va fi cu noroc si am sunat la numarul din acest topic. Dupa ce mi-a intrat de vreo 2 ori casuta vocala(inclin sa cred ca nu prea are semnal in locuinta aceasta) mi-a dat un bip scurt inapoi. Am sunat si mi-a confirmat ca anuntul este valabil si ca ma asteapta in 20 min undeva pe Bulevardul Republicii in apropiere de o casa rosie. Nefiind din localitate dar inarmat cu GPS am ajuns intr-un final aproape de locatia ei. Am sunat si mi-a transmis ca vine dupa mine jos neavand interfon dar cu promisiunea ca pe viitor se rezolva si aceasta chestiune. La prima vedere cand a coborat...wow...frumusica(cel putin asa mi s-a parut mie). Sa nu o mai lungesc mult , am urcat repejor in locatie, m-a rugat sa astept cateva minute in camera cat se pregateste. Revine imbracata doar in lenjerie intima de culoare neagra de efect.Am platit 100 de ron (mi-a zis ca nu are rest, dar nu m-a deranjat aspectul asta deoarece eram prea incantat peste ce faptura am dat) Imediat a scapat de aceste accesorii lasand sa se vada niste sani frumosi, tuguiati pot spune si o pasarica rasa. A inceput cu un oral lent nep foarte excitant stand pe o parte oarecum cu spatele. M-am jucat in aceasta pozitie cu sanii ei cat am dorit si cand i-am ridicat parul sa observ si eu vizual ce simteam....nu a spus nimic. La normal pot spune ca e stramta rau (asa am simtit eu) mi-a placut nu pot nega asta. Nu a comentat la nici o pozitie - misionar, doggy si ea deasupra unde am si finalizat dupa cateva minute in prezervativ. A mai stat cateva secunde asa lasandu-ma sa imi revin.

Am considerat ca e destul un numar si am hotarat sa plec.

 

Locatie : 7 sa zicem deoarece era un miros ciudat in casa, dar nu din vina ei cred deoarece mi-a spus ca s-a mutat de curand aici

Aspect : 9.50 frumusica foc, un corp frumos , sani deliciosi

Oral : 9 mi-a placut....dar cam scurt

Normal 9.50 (m-am simtit ca intr-o menghina cand s-a suit pe mine, stramta rau)

GFE : 7.5 (comunicativa si fara FK)

Altele nu am intrebat si nici nu m-a interesat.

 

De revenit da (....daca include si CIM in meniu n-as sta pe ganduri prea mult pana sa o revizitez)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Vizitat dommişoara astăzi, locaţie Casa Rosie din foarte uşor de ajuns, loc de parcare foarte ok..Garsoniera frumoasă, curată, întretinuta, mie unul mi-a placut ca de nu am venit sa cumpăr

Damezdată drăguta genul slim, undeva la 55-56 kg su 20-21 ani, drăguţă.

Imi prezintă serviciile 80 lei/fin 150 lei/ ora, aleg prima varianta si am trecuta acţiune...Ţin sa precizez ca în locaţie mai era cu noua ei colegă Andreea, care din păcate, astazi nu lucra.

A inceput cu un oral lent, neprotejat, eu intis pe pat, umpic cam scurt da părerea mea, o tentativa de DT, bunicel...Pus prezervativul si trecem la normal, eh dragi colegi aici este alta treaba..Am inceput prima data peste ea, foarte strâmta, se implică, încearcă sa te facă sa te simţi bine, îşi da silinţa si pentru asta merită un (+)..Schimbat cu ea deasupra, la fel, destul de ok, stramta, dupa am schimbat în capră spunând ca nu-i prea place această poziţie, dar s-a conformat...Am pompat timp de 10 minute, dupa care am finalizat în balonas:

 

Si acum notele:

 

Aspecta fata:9.5 ( sani si fund frumos) si la chip foarte drăguţă, chiar frumoasă

Locatie:9 curat , fara mirousi ciudate

Oral:8.5 neprotejat, bine executat, dar cam scurt, fara CIM,

Nornal:9.5 se misca bine, geme frumos, foarte stramta, a fost deosebit

GFE:9 foarte deschisa, comunicativa, dar fara FK

Halat:80 lei o fin

De revenit:DA: a fost o experienta frumoasa

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Laur, cu cat se lungeste timpul la Oral, cu atat se micsoreaza timpul la Normal.

Extrema: la o finalizare, apare CIM la oral, zero la Normal....

Nu ai ce face, trebuie sa existe un echilibru.... :)

Succes la fete

:hihat

  • Like 3
Link spre comentariu

Am incercat de ceva timp sa dau de ea, dar ba imi intra casuta, ba suna si nu raspundea. In cursul saptamanii trecute insa, sun din nou si surpriza... imi raspunde! Am stabilit ca o sa ajung in 15-20 de minute la ea, i-am spus ca stiu unde trebuie sa vin pentru ca am vizitat-o pe colega ei si am stabilit sa o sun din nou cand ajung la casa rosie.

Zis si facut, ajung in zona si apelez, telefonul suna o data apoi intra casuta. Am incercat apoi de mai multe ori sa o sun, timp de vreo 15-20 de minute, a intrat casuta de fiecare data. Am renuntat si am plecat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde

Confirm si eu ca este Adelina de la casa rosie

Vizitat astazi.Locatie bld.Republicii la o pensiune aproape de km 6

Tarif 80fin. 150ora

Normal 9

Oral fff putin 6

GFE amabila 7.5 Vrea mai mult normal

Aspect mortala,bruneta,1,70 45kg buna rau ai ce fute

Succes la fete!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/La-Mine-Sau-La-Hotel-Poze-Reale/72300

 

LA MINE SAU LA HOTEL POZE REALE

Adaugat la data:    17 septembrie 2014 16:44

Ultima actualizare: 18 septembrie 2014 18:43

Pret: 0 RON

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/phone.jpgTelefon: 0724177293

 

Detalii: TE ASTEPT INTR O LOCATIE DE LUX PENTRU A ITI OFERI COMPANIE INTIMA LA MINE SEX ORAL SI NORMAL,MASAJ CORPORAL SI DIVERSE POZITII..DISCRETIE MAXIMA.POZELE SUNT REALE SI CONFIRM CU TATUAJELE.

 

 

 

post-88772-0-38731500-1411072915_thumb.jpg

post-88772-0-86815700-1411072922_thumb.jpg

post-88772-0-46206400-1411072930_thumb.jpg

post-88772-0-05327900-1411072940_thumb.jpg

post-88772-0-98736600-1411072949_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

E reală 100% Eu am vizitat-o pe vremea cand statea într o altă zona a oraşului si era blonda + umpic de burtica nederanjat...fata merge la sala si solar..

 

Între timp văd ca a mai slabit si arata mai bine, drept dovada pozele

 

Da, pana nu ma conving, nu zic nimic..Sapt viit sper sa imi fac timp sa ajung pe la domnişoara

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...