Sari la conținut

Ma ofer gratuit...


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Sincer, am 27 de ani , am inclinatii de pasiv.... nu am mai facut-o niciodata cu un baiat. Mi-ar placea s-o incerc de prima data cu un shemale... insa nu sunt dispus sa arunc f. multi bani pe fereastra... asa ca ma ofer gratuit....daca cineva ma vrea sa-mi zica.(si daca nu e TV sau TS)

 

Doar sa nu ma ia din prima... as vrea la inceput sa i-o sug, si apoi sa ma ....dar sa prind putina incredere in el (sau ea, daca e shemale)

Link spre comentariu

lovemenot, ai o varianta aproape moca...mergi la un restarurant (mai spre ultima comanda ) si comanda ceva de baut si mancare. Cand vin aia cu nota de plata sa le zici ca nu mai ai bani si nici vasele nu le speli !  Forteaza-i sa incerce senzatii noi sau ii testezi, poate dai de ceea ce cauti... Le spui ca sugi pula pt nota de plata! Nu stii de unde pica norocul :)

Glumesc, dar cine stie, poate merge. Stii vorba aia....unii ospatari sunt bulangii. Daca nu tine vrajeala, sa scoti banii, le zici ca ai glumit :) Chiar glumesc, sa nu faci asa!!!

Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt interesat, imi plac femeile, gusturile nu se discuta. Dar nu te-ai gandit ca posibilii doritori sunt timizi si nu posteaza aici? Eu zic sa-ti afisezi o adresa de mail.

Bafta si sa ai plombe rezistente :)

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...