Sari la conținut

Pustoaica - 0723072468


irefutabil

Postări Recomandate

Din ce am gasit pe net si ce am inteles la telefon este un salon de masaj erotic:

http://www.saloane-bucuresti.ro/saloane-1537-prestige-mgc

 

Mai au inca un numar de telefon semnalat aici: http://nimfomane.com/forum/topic/15583-rayssa-0767761972-zona-bulevardul-ghesincai/

 

 

Eu il am notat la locatii de incercat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

    Tocmai ce m-am intors si eu de la,, Pustoaica,,,.. Vizionat poze pe net, sunat, stabilit, dusat, plecat, mers, ajuns, intrat, prezentat.Camera spatioasa,lumanari  parfumate, muzica  frumos, baie curata.Pustoaica  nu este cea din poze,.Cand a fost sa ne apucam de treaba  mi a zis k  ea nu face oral si nci un fel de sex decat masaj ,  nu mia venit a crede ce aud  si ai zic iara  k vreau oral si  normal ptr 1 H  nimik  nu face asa ceva. In fine am zis  masaj atunci   dar  si ala  a fost oribil .  

  Oral nu face . 

  Normal nici atat

Eu personal nu am sa ma mai duk  akolo este de evitat  una vb  la telefon zice ca face  oral si normal si cand ai intrat  nu mai este valabil.

Sper sa va fi fost de folos .

  • Like 5
Link spre comentariu

@devoratorul123 in principiu se pare ca este vorba de un salon de masaj, care ofera numai masaj. Ce este asa uimitor si socant la asta? Asta ar trebui normal sa ofere.

 

Acasa - Saloane - PRESTIGE MGC
PRESTIGE MGC
Telefon:
0723072468 0767761972
Email:
Website:
 
Program:
La noi este deschis non stop ;)
Adresa:
Str. Verzisori 45, Sector 4
Servicii PRESTIGE MGC

Body masaj erotic senzual

http://www.saloane-bucuresti.ro/saloane-1537-prestige-mgc

Link spre comentariu
  • Oras:In a Hole
  • Oras:In a Hole

@JackBlack - "socant si uimitor" este ca la telefon i s-a promis omului masaj cu surprize (oral si normal) iar la fata locului s-a ales cu o glazura de ulei in sictir, adica nici macar masaj.

 

Plus ca nu era nici fata din poze.

  • Like 1
Link spre comentariu

Sau anuntul e bagat intentionat la "MATRIMONIALE / Ea cauta partener" in loc sa fie la "MATRIMONIALE - Saloane masaj erotic" pentru a produce confuzie si a profita de asta.

 

Si asta e posibil. Nu ar fi primul salon care are anunturi la "Ea cauta partener"

 

Ca o gluma: "riscul" de a ajunge la un salon de masaj ar fi ca s-ar putea sa fii tratat cu masaj. Pe de alta parte sunt si saloane de masaj unde nici daca vrei nu obtii masaj ca nu stie nimeni sa faca :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Fiind prin zona astazi, am zis sa incerc si acest salon, ceva reticent dupa semi-recenzia de mai sus. 

Anuntul aparea si azi in AT cu pozele postate mai sus si am sunat.

 

La telefon primesc ceva detalii, vagi si tipice saloanelor de masaj de duzina. Intreb de foto, si mi se spune ca o gasesc si pe domnisoara din poze.

Ajung la locatie la ora stabilita si gasesc trei domnisoare, inclusiv cea din foto. Celelalte doua domnisoare aduceau a conlocuitoare si nu mi-au trezit mare interes, dar nu erau extrem de nasoale ca in alte locatii. Aleg sa intru cu domnisoara din poze si achitat 100 lei pentru 1 ora. 

 

In camera cu domnisoara discut ce se poate intampla in ora achitata. Aici cum ma asteptam, face numai masaj. Ma dezbrac si purced la dus. Baia cam praf, cu cabina de dus sparta, dar am primit prosop curat si era gel de dus din plin. Camera de actiune mobilata batranesc.

Domnisoara simpatica si deschisa sa te faca sa te simti bine. Parea putin mai plinuta decat in foto, desi tind in proportie de 98% sa zic ca sunt pozele ei, lucru pe care mi l-a confirmat si ea de doua ori pe parcursul intalnirii. Corp placut, cu un fund bun de apucat si sani adolescentini. La fatza nu e la fel de frumusica, dar per total ii acord un 8 la aspect fizic.

Ma intind pe burta si incepe un masaj de relaxare bun, facut atent si fara graba. Partea erotica destul de ok, se freaca de tine cu corpul, cu sanii cu fundul. M-a lasat sa o sarut pe corp si sa o ating fara probleme. Nu a vrut in schimb fk sau degete inauntru. Am incercat sa plusez pentru mai mult, dar nu s-a bagat la mai mult decat masaj. Am finalizat pe sanii ei.

 

Notele:

 

Aspect fizic: 8

Locatie: 7

GFE: 8

Masaj relaxare: 9

Masaj erotic: 9

 

Halat: 100 lei

 

Un masaj erotic corect bun pentru tariful cerut. Am intrebat daca colegele ei ofera si altceva in afara de masaj si a tacut, deci poate la celelalte se poate plusa.

 

 

 

post-50641-0-09894600-1384885109_thumb.jpg

post-50641-0-72580200-1384885111_thumb.jpg

post-50641-0-45374000-1384885114_thumb.jpg

post-50641-0-12597100-1384885117_thumb.jpg

post-50641-0-86904500-1384885119_thumb.jpg

post-50641-0-55815500-1384885122_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna  seara . Aseara  am trecut si eu in vizita pe la  domnisoara se afla acum pe  str Verzisori situata intre tineretului si timpuri noi undeva la mijlok dupa o incercare nereusita in berceni unde am dat de  2 doamne de luat la  fuga am rasfoit putin forumul si am zis  hay sa incerc . Zis si facut  tel pt programare a raspuns imediat  a zis ca  ma asteapta jos la usa  datorita vremii nefavorabile

Urcat in casa destul de frumos pana in momentul cand am ajuns la baie unde  cabina  de dus  nu era nici acum schimbata tot spart era geamul dar am zis  hay nu e asta o problema ca daca sare apa are cine sa spele  papuci  noi exact ca cei de la hotel prosop uscat si  bine parfumat  la baie ce sa zic exista si gel de  dus  si apa  fierbinte ca tot e frig afara . Domnisoara  a facut si ea dus dupa mine  si am trecut la fapte

Masajul a  fost unul bunicel sa zicem tipa  e cea din poze  sau  poate am avut eu norocul asta  sa  dau de  ea  are sani  frumosi  nr 2-3 destul de tari .Face  doar masaj si spre  ghinionul meu mi-am luat o mica teapa  dar asta e nu e prima  sau ultima  . Mai are  de invatat  si la masajul de relaxare si la cel erotic caci inafara  de  frecat penisul pe sani  ,abdomen  sau  fese  nu face  nimik altceva 

EU UNU CU SIGURANTA  NU MAI TREC PE LA EA SI NICI NU O RECOMAND  

HALATUL 150 RON CHIAR DACA  PE ANUNT E POSTAT 100

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Si asta e posibil. Nu ar fi primul salon care are anunturi la "Ea cauta partener"

 

Ca o gluma: "riscul" de a ajunge la un salon de masaj ar fi ca s-ar putea sa fii tratat cu masaj. Pe de alta parte sunt si saloane de masaj unde nici daca vrei nu obtii masaj ca nu stie nimeni sa faca :)

chestia este ca la rubrica ''saloane masaj  erotic'' sunt foarte putine vizite....si atunci ca sa sune telefonul il posteaza la ''ea cauta'''....

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Daca ar face doar atat.. dar saloanele de masaj umpla toate site-urile de anunturi pt orice oras cu anunturile lor (la ea cauta partener), pt orasele mici nu mai poti cauta escorte ca nu mai sunt vizibile la cate anuturi baga saloanele din capitala

Link spre comentariu

  • Oras:UK
  • Oras:UK

Recunosc "Camera Mov"  :laugh2 Nu stiu domnisoara din poze daca mai e acolo, dar locatia are legatura cu anuntul http://nimfomane.com/forum/topic/40873-fierbinte-si-senzuala-0730464784/ :P In other words... Nu stiu cum era in 2013-2014, dar acum servicile sunt si de O si N, nu stiu daca se ofera si A, iar cadoul de 150 lei/ora, mentionat in anunturile cu numarul 0730464784 include o singura finalizare. 

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...