Sari la conținut

Fetele de pe centura


danelo

Postări Recomandate

  • Telefon: posesiv
  • Telefon: posesiv

.. nu prea ai ce recenzii sa faci la "harnicutele de pe centura" ..

Am fost de 2 ori, odata prin luna septembrie si sapt. trecuta. Nu o gasesti pe aceeasi, nu dau nr. de tel. .. deci nimic "sigur" .. Te plimbi si poate dai de aceeasi, sau macar de una, ca acum vine frigul .. si gata cu "expozitia" pe centura ..

Saptamana trecuta, pe la ora 15-16 am trecut pe acolo, fara nici o intentie "de genul", dar mi-a sarit in ochi o dameza .. era pe marginea drumului, in ceva pantaloni scruti de blugi si o bluza mulata (roz) .. arata bine-bine .. si am spus "hai sa vedem" .. Opresc pe dreapta, astept 1min si vine la masina, ma intreaba daca vreau ceva si o intreb ce ofera. Imi spune 40 RON oral, 40 RON normal sau 50 RON combinat (ambele). Ma mai uit odata la ea, corpul era destul de ok, sani maricei, bucuta bombata .. si zic ok, o combinata. Se urca in masina si ma ghideaza pe un drum (vai mama lui), pana in spatele unui copac, mai erau si ceva tufe acolo .. imi spune sa opresc in spatele tufelor (centura era la 100m distanta, cam asa) si ies din masina la o tigara. Ea era in masina, eu imi aprind tigara si vin pe partea ei, iar ea deschide usa, isi scoate din poseta un pachet de servetele umede si un prezervativ, imi spune sa vin mai aproape, ea ramanand in masina pe scaun, si ma desface la bluigi, pune guma si incepe un oral .. Eu imi fumam tigara intre timp si o intreb daca nu putem scapa de guma aia la oral, ca mai pun 10-20 RON eventual, la care-mi raspunde clar "nu" .. Na .. asta e .. o suge (binisor si nu prea se ajuta cu mana), imi termin tigara intre timp si ma intreaba cum vreau sa stea .. Ii spun capra, ca doar nu ma chinui in masina .. imi pune prezervativul si se intoarce, sprijinindu-se de masina, mi-o i-a in mana, o mai freaca si si-o baga. Si da-i la tobe, bate-n ele .. ta na na .. ma termin si .. gata, o duc inapoi pe centura. Am incercat sa obtin un nr. de tel. explicand ca e aiurea sa vii pe centura si sa nu gasesti nici una, ca asa o suni si vine si na .. dar .. nu mi-a dat nici un nr. de tel. ..

Am mai intrebat-o "e numai singura" si-mi spune ca mai sunt 3 fete "ceva mai incolo pe drum", dar la intoarcere nu le-am vazut !

Deci .. cam asta e cu centura .. nimic sigur, cand gasesti, cand nu gasesti .. tocmai de aceea recenziile sunt cam inutile !

Eventual, daca reusim sa scoatem un nr. de tel. .. da, asa ne-ar ajuta, am suna si "ne-am programa" .. poate asa cu telefon, le putem "invata" oarecum, ca doar e spre binele lor :))

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:sebes
  • Oras:sebes

Revin.... Am drum pe varianta cam zilnic .... Tipa de care zicea Posesiv e super ok ca pret/calitate. Am probato si eu la banii aia e mai mult decat te astepti.Nu am putut obtine un nr de tel....

Daca putem obtine un nr de telefon si o putem convinge sa vina la pensiune ar fi o super escorta in alba si foarte ieftin. Mai asteptam recenzii si poate poate iasa ceva

Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

pe centura am gasit si eu o dameza simpatica la un mom dat....era destul de alba la piele, niste ochi mari si dragutica la fata, in jur de 25-30 ani. facea normal + oral protejate la pret de 50 lei.

avea si niste sani imensi si foarte fermi, destul de curata , ea zicea ca nu e de etnie insa avea niste usoare urme insa dupa cum am zis curata fata.

insa de ceva timp nu am mai vazut-o dar nici nu am mai avut timp sa o caut.

de tel , la fel nu l-a dat , de fapt a zis ca nu are, iar ultima data cand am vazut-o avea si burtica crescuta, deci gravida.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ghetto
  • Oras:Ghetto

In anii trecuti am avut ocazia sa traversez de multe ori centura orasului Alba iulia , unde evident este mereu plin de dameze care ofera "iubire" . In trecerile mele nu am putut sa nu remarc o tanara domnita , care zicea ca are 23 de ani si ca e din Piatra Neamt . Statea chiar la prima intersectie cum intri dinspre Cluj . Era o brunetica destul de inalta , subtire si foarte vesela mereu . Avea ceva umbre de bronz din anii trecuti , dar era foarte curata mereu . Sanii cam micuti dar proportionati la corpul ei fragil . Face un oral foarte bun cu DT , mi-a placut foarte mult oralul fiind ca il facea foarte umed . Din pacate intre timp a plecat in Belgia . http://www.youtube.com/watch?v=jhD5U3V0OB4  Aici o puteti vedea pe dameza de care vorbesc , este domnisoara cu pantaloni mov si ochelari de soare . 

Prin trecerile mele am mai gasit o dameza care zicea ca are 18 ani , dar cred ca avea maxim 16 ani si avea tatuat pe sanul stang "Marius" . Am facut doar un oral cu ea fiind ca zicea ca este in perioada naspa . Dupa aceasta aventura nu am mai dat de ea nici cum . 

Mai este o doamna pe la vreo 45 de ani roscata , care nu este de etnie , dar varsta isi spune cuvantul asupra ei . Este destul de plinuta si cu sanii mari . Cere 30 de lei pentru oral si 30 pentru normal sau 50 combinat . O gaseam mereu undeva aproape de iesire de pe centura , inainte de ATP Exodus pe partea dreapta . Nu comenta si se supunea la orice ii ziceai , era foarte comunicativa si deschisa . Facea un oral neprotejat de milioane cu CIM si DT iar daca ii ziceai sa bage soldatelul intre sani si sa iti faca un tit-job nu se opune si il facea foarte ok . La normal se implica bine , iti face si putin oral inainte sa iti puna prezervativul , scoate sunete de placere . 

Am fost de multe ori la ea , si zicea ca presteaza si la motel dar acolo cere 100 de lei . Nu am apucat sa incerc niciodata partea asta . 

Din pacate nici una nu mi-a oferit un numar de telefon :( . Dar stiu ca ultima dameza presteaza de la 9 la 17 cu o pauza de masa pe la 13-14 .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...