Sari la conținut

Roxy 0769.925141 Drumul Taberei


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Anunt:

 

EXPERTA la oral deep, sunt o fata simpla fara fite, zambitoare si deschisa la orice fantezie pe care o putem descoperi impreuna. Ofer sex total, oral si anal nep. cu fin, normal ca in filme. Drumul Taberei, 25 Oct 11:00 60L

 

Poze care nu cred ca sunt ale ei dar reflecta realitatea(sunt foarte asemanatoare) gasiti pe AT.

 

Voce frumoasa la telefon, fata e foarte vesela ... am ras amandoi foarte mult de-a lungul intalnirii noastre, mi-a spus 60 ron fin si 120 Ron pe ora si asa a fost.

Zona e aproximativ liceul G. Moisil(intre Drumul Taberei 34 si Bd Timisoara)

locatia e in regula ... ap cu 2 camere si sunt 2 fete fiecare in cate o camera.Colega ei este Dana(0767.877.972).

Intalnirea cu Roxy - e o fata despre care prima chestie pe care o pot spune: e dulce da o senzatie de dulce prezenta ei ... veti remarca atunci cand o veti vedea.Draguta la fata genul BBW deci peste plus size model sau big booty girl.Mai grasuta decat ar trebui cu ceva burtica dar are talie, sani destul de mici raportati la restul corpului.

Ca prezenta si atitudine e in regula.Este relaxata, curata de asemenea, singurul lucru care nu mi-a placut este ca in casa era fum de tigara(nu era ceata dar se simtea si cum sunt nefumator ... pt mine era deranjant)

Actiunea: foarte erotica ... stie sa faca oral DT si fata e foarte cooperanta se vede clar ca e client oriented.Mi-a dat la orgasme de m-a zapacit - se poate practica continenta sexuala cu ea chiar si de catre incepatori... De asemenea foarte atenta la feed-backul dintre noi pe toata durata intalnirii.

Nu te grabeste deloc(chiar si cand s-a terminat timpul a fost foarte delicata: mi-a spus zambind: Am o veste care s-ar putea sa nu iti placa) :) si respecta corect timpul(40 de minute pt 100 Ron in cazul meu).

Din punctul meu de vedere e chiar perfecta pt ca in timpul actului nu se plictiseste si nu se gandeste sa te dea a fara cat mai repede ci inchide ochii si simte, de asemenea are niste gemete sexy care m-au bucurat.

Note:

Locatia: 8

Aspect fizic: 7

Oral:10

Normal:10

Anal: -

GFE: nivel III Reamintesc definitia (Nivelul III. Escorta sau maseoza este deschisa erotic - adica ii place sa faca sex cu clientul - posibil o potrivire erotica intre cei doi sau o deschidere erotica mare a fetei(a depasit inhibitii, preconceptii etc) 8(pentru ca nu permite nici macar pupic pe gura nu pot da mai mult deocamdata) oricum pontential de crestere pt ca a fost prima intalnire

 

Per total o experienta foarte buna - de revenit.

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Pozele nu sunt chiar ale ei si am uitat sa va spun cateva detalii: varsta ei declarata 25 si cam asa e si raportul inaltime greutate aproximativ 1.65/75Kg si ma scuzati pt rubrica la care am postat :) Am 69 de puncte :)

Sa fim iubiti de fete minunate !

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Stimabile, esti de coma, groaza si mister, cu recenziile tale.

PLM, tu la toate le faci control, cum, le dai limbi?

Zici ca fata asta are 1,65/75, eu am 1,67/74, si nu arat in halul ala, cat un buldozer, eu am pulpele la picioare groase cat are ea mainile, iar o pulpa a ei este cat am eu in talie cu tot cu burta.

PLM frate esti total aiurea, mai ales ca zici ca pozele o reprezinta fizic foarte bine si real, fata asta o avea ea 165 ca inaltime, dar ca greutate, bate cu siguranta catre 90 Kg in viu, daca nu mai mult.

 

Sa fii iubit de fete cat mai minunate!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Iti voi raspunde punctual:

1.Cum le fac control: orice afectiune genitala prezinta semne aceste semne sunt pe iris,pe piele pe toata suprafata corpului sau in zona genitala semnele pot fi vizuale, tactile sau olfactive in acelasi timp daca esti foarte atent si ai viziunea medicala iti poti da seama si de anumite functiuni ale aparatului genital exemple: se uda repede sau nu,o ustura,nu rezista prea mult etc.

2.Comparatia intre tine si ea e ciudata barbatii au alta densitate osoasa si musculara ... ea e pufoasa :)

3.Prin talie am vrut sa spun forma corporala ... daca slabeste este genul de fata cu talie subtire(acum are sunculitze :) ) exista si genul de fata dreapta care nu are talie nici daca e slaba nici daca s-a mai implinit

Imi cer scuze daca explicatiile mele din primul post nu au fost asa exacte ... e bine ce a facut fratele dinozauru ca m-a provocat ca sa explic mai precis.

Sa fim iubiti ! Si sa le iubim si noi pe fete !

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara,

 

Intru si eu cu o prima postare pe acest forum si din pacate, nu e una tocmai "pozitiva".

 

Am fost si eu in vizita la dra Roxy din Dr Taberei.

 

Sincer... poate colegul Ananda are alte gusturi, dar totusi...

 

Locatie - Dr Taberei/Favorit

Personalitate: ea e relaxata, deschisa... cam pe repede inainte

Fizic: din punctul meu de vedere - e prea de tot! singura RELATIV asemanare intre realitate si fotografii, sunt dimensiunile, cu un mic avantaj in favoarea fotografiilor.. e mare fata, chiar e mare! Cand am vazut-o... am riscat... platit inainte, am zis ca poate, poate... dar nimic! Nu m-a ajutat deloc instrumentul...

 

Ca sa concluzionez:

 

Locatie: 8 - o garsoniera, relativ ok

Aspect fizic: 4 (dar curata fata)

Oral: 6 (s-a ajutat serios de maini)

Normal: am incercat... dar sincer... nu am avut cu ce! :) nu pot sa dau nota

Anal: -

GFE: 1 (nici macar un sarut, nimic)

 

Sincer... nu e de mine. Am ramas cu un gust amar, si cu banii dati. Asta e... se mai intampla.

Pentru cine e interesat de persoane "mai plinute" (ca sa pastrez o exprimare mai adecvata)... sa incerce.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...