Sari la conținut

0747520115 , Laura, Denisa...doua tinere


Vizitator Fater

Postări Recomandate

Vizitator Fater
Reputație: 0

Va salut.

 

Ieri cu pofta la ceva nou, pofta care la mine apare mereu, am rasfoit ziarul JB si am gasit anunt nou cu textul: sunt tanara simpatica, ofer companie + numarul din titlu. Am sunat, primit detalii, facut programare....ajuns la locatie.

Locatia e pe strada Sovata, aproximativ la 100 m de la Nova Euro, o garsoniera la ultimul etaj, fara pat, saltea pe jos, baia e cam varza, cu pereti desfoiati, prosop curat si uscat, gel dus Baba. Intrand in locatie, era bezna, aprinde becu....observ prima oara pe Denisa cu care am vorbit si la telefon, micuta blonda destul de slaba. La telefon nu mi-a spus ca are si o colega, asa am ramas placut surprins cand am vazut si pe Laura (satena deschisa, 170 cm, 52-54 kg, sani mici tari si frumosi, draguta la fata) pe care am si ales-o. Oral neprotejat nu a vrut sa faca, dar dupa un pic de negot pentru suma de 130 ron a acceptat. Am schimbat cateva vorbe cu fetele, am aflat ca sunt recent venite in oras , ei fiind defapt din Marghita. Denisa ca sa nu ne deranjeze a plecat sa-si faca cumparaturile (ce altceva....prezervativ, servetel umed, suc , era lista de cumparaturi discutata cu colega sa ) Ca de obicei cand fac programare la vre-o fata, inainte sa pornesc de acasa am facut un dus rapid (nestiind ce conditii ma asteapta la locul nou, si imi e si mai confortabil asa) asa am trecut direct la scopul vizitei. A inceput cu un oral asa mai timid fara prea mare atentie la zonele adiacente, si totusi era destul de placut. Initial nu a vrut dar am convins-o ca sa accepte pozitia 69, piersicuta cu labii marisori, fara nici un gust sau miros suspect. Nu stiu de ce initial nu a vrut sa accepte pozitia respectiva, cand simtitor ii era pe plac , s-a umezit bine. Trecut la normal nu a vrut sa vina ea deasupra asa am inceput cu un misionar, e destul de stramta si ii si place ce face. Dupa doua vorbe si dupa ce i-am promis ca o sa fiu atent la ea ca sa nu-i doare am trecut la un Lady on top. Se misca placut, cu schimbari de ritm dar nimic iesit din comun.Cum in pozitia respectiva eu am preluat comanda, nu a trebuit sa astept mult pana ca sa finalizez. Primit servetel umed , imbracat si dus am fost.

 

Jurizare:

Locatie: 6 - in loc de pat au numa o saltea pe jos, baia varza

Aspect Laura: 9 - nota e mare pentru ca sunt un fan de fete tinere slim. Foarte draguta la fata, sani mici rotunzi, fara kg in plus, fund bombat, carne tare, pussy epilata cu labi marisori.

Aspect colega sa (Denisa, daca nu ma insel): 7 - blonda micuta 160 cm, destul de slaba, fata comuna

Oral: 7,5 - se vede lipsa de experienta, mici atentii si la zonele adiacente, fara DT

Normal: 8 - nu ii prea place sa fie ea deasupra (ii doare, e destul de stramta), se misca placut fara fite, asa din instinct

GFE: 5 - vorbareata, fara sarut (destul de usor se poate convinge de multe lucruri la care initial spune nu)

Igiena: 10 -nimic de reprosat. Proaspat dusata, mirosea foarte bine, epilata recent.

Preturi: 100ron/fin cu OP+NP, 130ron cu ON. La ora e 200ron. Se poate si cu cele doua deodata. ei se saruta...... fara limbi in pizda, zic ele. pentru o mica suma cred ca se poate si cu show complet

Raport pret/calitate: e cam mult la ce ofera

Contact: numarul din tittlu

 

Da, o recomand, mai ales celor carora le plac fetele tinere slim si nu le deranjeaza ca e pe la inceput......mai are ce invata.

 

 

Toate cele bune.

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator Fater
Reputație: 0

Un mic + infoo. M-am intalnit cu ele pe strada, blonda e roscata acum.

 

Ps: fetele nu prea sunt discrete, chiar vorbeam la telefon......ele, ciau vii pe la noi?...plm! Bine ca nu cu nevasta ci cu o alta escorta vorbeam, chiar asteptam sa ma ghideze spre locatia ei.

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut!

 marti le-am vizitat si eu pe cele 2 fete...

0747520115 , Laura, Denisa...doua tinere...

fetele sunt frumusele...nu "top model" dar sincer mie mi-au placut...sunt cominicative, vesele si te fac sa te simti bine...

de locatie n-are rost sa vb...m-am dus pt sex nu sa cumpar garsoniera...asa ca...

dupa o scurta negociere am "ales" sex oral protejat cu amandoua la  150 ron

ele s-au dezbracat complet...fata mai inalta e mai frumoasa, dar cealalta compenseaza prin altceva si anume are o tehnica la oral de m-a dat pe spate ! :)

oricum la amandoua oralul e f bun...iar dc le dai indicatii sa se ocupe si de zonele adiacente o fac si o fac fff bine

mi-a parut rau putin ca nu am ales neprotejat pentru ca senzatia cu prez era maxima si ma gandeam ca fara era si mai si, dar totusi am preferat sa nu risc...

...oralul dupa cum spuneam a fost beton...o sugeam pe rand, pe urma impreuna (una de fiecare parte)...iar finalul m-a lasat fara vlaga alegand sa termin in gurata fetei mai micute si cu o tehnica pe care rar am intalnit-o! 

note:

oral: fata mai inalta: 8

        fata mai mica :- 10

normal nu am incercat de data asta...

Raport pret/calitate...nu stiu ce sa zic ...poate cam mult...dar mi-e mi-a placut prestatia...asa ca pt. mine e de revenit!

 

spor la f...

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Tare am vrut si eu un Trio... Dar socoteala de acasa .. nu e ca cea din targ.

Am sunat .. de mai multe ori, si intr-un final mi-a raspuns. Ne-am inteles ca peste 20 de minute sa fiu in fata la Nova-Euro. Eu am intarziat putin, aproximativ 5 minute si am inceput sa sun. Am sunat lejer vreo 10 minute. Ma rog, probabil a luat altul intre timp. Mi-a facut un apel, sau poate chiar m-a sunat, am dat ocupat, si am sunat-o eu. De la Nova-Euro, m-a pus sa merg putin pe jos, ca punct de reper mi-a zis de cele 2 farmacii.

Locatia, un bloc de garsoniere (cred), la ultimul etaj. Garsoniera... PRAF. Cativa metri patrati, fara pat, o saltea pe jos, un TV vechi, mobilier vechi, si o baie .. dezastru. Direct din usa, intri in baie. Deci, mica .. dezastru. Sus, ma astepta Denisa. Doar ea.

Despre actiune nu pot sa zic prea multe, pentru ca nici nu am stat mult. Dar o sa detaliez mai mult prin note.

Am optat pentru 1 numar. Inceput cu 1 oral NP, bun, placut, pe urma a pus prez, a continuat cu oralul. Aici mi-a placut, pentru ca a continuat, si nu a facut cum fac altele. Se stie, dupa ce pune prezu -> treci la normal. Deci ea a continuat cu oralul inca 2-3 minute, pana i-am zis eu sa trecem la normal. Doggy pentru alte 2-3-4 minute, si finalizat in prez. Fara scantei, sau ceva iesit din comun.

Si acum notele :D

 

Locatia - 4. E mica, si e dezastru. Baie urata, mobilier urat, FARA PAT, si baia te cam pune pe ganduri.

 

Aspect (Denisa) 7,5 - Sincer sa fiu, era cam intuneric. Ori ii place cu lumina stinsa, ori nu avea BEC. Era TV-u aprins, si ce am distins, sunt urmatoarele : E o fata blonda, pe la 170, 52-53kg, la fatza e ok, parul pana pe la umeri, fara kg in plus, sani mici(sau am eu pretentii mari), fund frumos, picioare frumoase. A da, sa nu uit. Pussy misto, labii mici.

 

Igiena - 8 Nu am simtit mirosuri neplacute, are chiar o piele fina, si mirosea frumos fata in general. A proaspat si a gel de dush, crema de corp, etc. NU parfum. Deci mirosea placut. Dau doar 8 pentru ca, din nou, baia ma pune pe ganduri, si un minus mare ... Avea niste fire de par destul de maricele la cur. Cand s-a pus doggy, s-au si vazut, dar le-am si simtit.

 

GFE : Eu nu ma dau in vant dupa gfe. Ce pot sa zic e ca fata raspunde frumos, se uita frumos, probabil poti purta o conversatie cu ea. FK si de astea, nu cred ca accepta. Cel putin nu la 1 numar, fast-fuck. Intradevar nici nu am intrebat, dar asa mi-a lasat impresia cand am intrebat-o ce ofera. Raspunsul a fost destul de simplu : Oral normal si tariful.

 

Oral : Bun, cu tendinte de DP, placut, fara zgarieturi. Mi-a placut si ca nu m-a grabit. Dupa ce a pus prezul, a continuat cu oralul.

 

Normal : Cam scurt, dar bun. Umezire naturala, Placut per total.

 

Amenda : 100Ron. 1 Numar. Undeva la 10 minute.

 

Bun. Altele:

A fost destul de banal. Fast-fuck. Pentru fast-fuck, aveam altele pe lista. Motivul pentru care am sunat, era ca vroiam ceva mai iesit din comun. Un Trio, ceva. Sau macar macar sa vad 2 fete, sa aleg care-mi place.(am inteles ca colega e buna buna)

 

Scurt si la subiect:

Recomand ? : Da (Dar faceti un dush acasa inainte. Ca baia e teribila. Cand vezi baia, iti moare pula.)

De revenit ? : Da. Eu cel putin sigur am sa mai merg, pentru colega-sa, si de ce nu, poate poate un trio.

 

Bafta la BANI.

  • Like 11
Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/gata-sa-te-satisfac-total/7b0e66767b606555.html

Te invit la caldurica in locatia mea, iti ofer sex TOTAL si te satisfac cu diferite fantezii. Ma poti suna oricand pentru un moment de rasfat la 0747520115

post-46074-0-91307600-1419874193_thumb.jpgpost-46074-0-22306000-1419874194_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

buna ziua,

 

cu chef de ceva nou si nu foarte scump si atras de pozele domnisoarei, am decis sa ii fac o vizita

am sunat, nu a rasp... resun dupa 5-10 min si imi raspunde, imi comunica pretu, serviciile, zona in care sta si ca ma poate primi in 15 min, o resun cand ajung in zona.. surpriza, ca mai pot sa astept 5 min.... oke, ii zic sa imi trim un sms... dupa cateva min ma suna si ma ghideaza la scara...sun la interfon si urc sus...

 

... ajung sus, imi deschide usa o domnisoara mica si uratica, ma intreaba daca servesc un pahar cu apa, refuz politicos, ma pofteste sa ma asez pe pat (probabil sa mai stam la o poveste) dar ii zic ca prefer sa incepem... scapam de haine, arunc o privire intre timp la ea... (era in chilotei) corp slim cu sani mici dar nici prea mici, exact cum imi plac mie (putin lasati :( , ...) dar era oke, isi da jos chiloteii si vad ditamai pucata de ...... era sa zic cu voce tare "futa-ma dar de unde asa ceva"... ma cer puti la baie si dau sa ma pun in pat, dar imi cere bani mai intai.. nici o problema... achit si incepem

 

eu intins pe spate ea se pune langa mine in genunchi si incepe se ma frece cu mana pe la oO pana se ridica si pune protectia,

 

inepe cu un oral fromos, eu imi plimbam mana pe la ea pe bucute, o vad ca se ridica sa pot sa ajung la pasarica (un plus pt asta!) eu ma joc cu pasarica ea face oral, geme ca o vedeta porno, ii atrag atentia sa se ocupe si de oO, sigur imi raspunde! un oral foarte bun.. intre timp reusesc si eu sa bag un deget in pussy (foarte stramta) dupa aproximativ 4-5 min ma intreaba daca trecem la normal...

 

se pune peste mine, destul de greu am penetreat-o, si incepe .. se misca super, geme tare (teatru cel mai probabil) dar iti da senzatia de porno... excitant, dupa LOT, imi cere sa o iau pe la spate am luat-o... la fel geme, pe lang a mai adaugat si "wai ce-mi place" , "asa" si "mai repede" misto... ii cer sa facem un misionar, executa.. acolo imi arunca niste privir perverse, o vad ca incepe sa se frece si ea pe pussy, cred ca sa si terminat.. ca am simtit ca dau in gol... nu mai avea rost sa continui, am scoso am dat jos protectia si am dat manual pana la fin... un eject frumos cum imi place mie pe abdomenul ei... se ridica si merge la dus...

 

note ...

 

aspect: nu dau nota.. gusturile nu se discuta, e cam uratica la fata, si are niste labi foarte mari... dar e destul de stramta, in rest e oke mie imi place

 

op: 9 daca era on era 10*** ... limbi pe cap, oO... destul de adanc

 

np: 10 nu comenteaza... geme.. etc

 

igiena: 8 nici un miros, dar era nu era epilata corespunzator

 

locatie: pe zovata cum treci de profi (mergi in sus) prima la stanga.. iti da indiciu o casa roz sau mov ce culoare o fi aia.. dar nu ajungi pana acolo e mai jos locatia ei

 

total: 70 lei op, np .. 25 min door to door

 

concluzie... eu o sa mai merg cand altele nu raspund...

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...