Sari la conținut

Maddy Massage 0735 826 915


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut fratii de fapte indecente ,

Fiind dornic sa am parte de un masaj azi , duminica fiind , am sunat peste tot....inchis . Dau de http://www.e-saloane.ro/saloane/maddy-massage.php  si sun la numarul de sus . Surpriza...raspunde . Program pana la ora 16...masaj nud dar e doar o fata . 80 ron /30 min  100 ron 60 min . Zic ok...pornesc la drum . Ajung la destinatie , zona Caraiman . Imi deschide o fata bruneta , cam1.65 si 65 -70 de kg .  Imi spune ca doar ea este ...nu prea imi place dar cum nu aveam alta solutie...zic ok. Cer la baie...ma duce intr-o baita mica si murdara...inghesuita cu multe prostii . Apartament cu 3 camere , uratel . Dusul era in alta parte se pare , nu am avut nevoie (plecasem pregatit ). Cere banii inainte...ii dau 100 de lei si surprinzator...chiar surprinzator ...imi aduce restul 20 de lei . Direct pe spate si ii spun ca vreau doar asa .Cand da prosopul jos ( a facut dus ) ...sani mari dar lasati , resturile unei burti destul de mari ( piele care atarna...cred ca a avut peste 100 kg) .Masajul insemna tate plimbate si lucru manual . O iau cu putina scoala....o pacalesc sa bage buzitele in oo...dar doar atat. I-am propus apoi sa opreasca restul de 20 si sa faca un oral si cand termin plec ..sa nu mai pierdem vremea.Oral a fost

Note

Locatie -6

Fata- 6

Oral -5 ...

gfe-7-8 ...a zis ca data viitoare poate sunt si mai norocos

taiat chitanta pe 100 ron

de revenit....la ea nu . A zis ca in general sunt 4 fete...nu am gasit-o pe site . In casa mai era cineva...tot fata cred ...dupa incaltaminte

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: for_you_only1982
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: for_you_only1982
  • Oras:Ploiesti

Mda.... black fraie`s day  - Chef de masaj!

 

Dupa incercarile nereusite de a lua legatura cu fetele de la Mona, deh.... dimineata e mai greu, am sunat astazi, la nr. din titlu, in jurul orei 09.30 mi-a raspuns o domnisoara care m-a indrumat catre Zona Caraiman (locatia de fapt este un cuib , am mai avut o experienta neplacuta acoloa acum ceva vreme). Am ajuns in apartament unde m-au intampinat  3 domnisoare ( sau mai bine zis 4 domnisoare caci una era dubla). Doua blonde si una BIGUGLYWOMAN. Nici nu I-am retinut culoarea parului ca daca ii mai aruncam o privire intram in soc :pope ! Am ales o blonda de 24 de ani ( cica are si copil de 6 ani) tunsa scurt cu parul putin ondulat. Aspect fizic "placut" 150 -155 cm, 50-55 kg. M-a condus in camera din FUND-ul apartamentului de ce zic fund? Caci apartamentul arata ca un CUR. 

Ma invita la dus , dar refuz , tocmai venisem de acasa. Imi prezinta meniul 80RON / 30 minute , 100 RON / 1 ora , 150 RON / (show cu frisca) , plm.... 200 RON / show cu ciorba de fasole :laugh2 . II dau banutii 100 RON, vine de la dus, si ma tranteste pe salteaua de pe podea, pe care era un prosop care sincer, mirosea ca draq, a tras, a ingrasie, a jeg, a... plm.  deja mi se ridicase parul in cap. Imi aduce alt prosop la cererea mea si incepe sa ma maseze pe spate, pe picioare , ma intoarce pe spate si ii ia pe gogu sa ii faca masaj. Toarna niste ulei pe el , sfanta LABA. Finish glorios la in palma :refoz  . Cer la dus, sincer imi era teama sa intru dar, dat fiind faptul ca eram plin de ulei , nu am avut incotro. Intru in baie :dus2 , imi aduce un prosop curat (dar si acesta avea un miros ciudat) :slap2 , gel de dus AVON (nu fac reclama), cerusem unul barbatesc dar.... nu aveau. M-am dushat , imbracat si plecat la munca ca mi-am ratat ziua de dimineata . :bad , tocmai m-am lasat de fumat, sper sa nu ma apuc iar dupa aceasta experienta total nereusita.

 

Masaj - 5 (s-a chinuit degeaba) , nu se poate numi masaj.

Locatie - 5 miros ciudat de igrasie , tras, murder.

Aspect Don`soara - 6

Laba - 5

FK - Nu am vrut

69 - Nu am vrut

Achitat  - 100 RON  (pentru o LABA)

De recomandat - NU

De revenit - NU , NEVER!!

 

Va salut dragi colegi!

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am vizitat acest salon situat langa restaurant Caraiman,sunat stabilit ora ...pret 100 ron. Cand am ajuns...3 fete dezastru urate rau...una era ceva mai rasarita si am mers mai departe. Dupa 5 min de uns cu ulei pe spate am trecut pe fata adica laba pur si simplu fara nici un masaj nimic,motivul fiind citez " Asa e la noi masajul erotic,imi pare rau daca nu iti place".  Dupa 20 de min am plecat dezamagit....e pulbere nu recomand.

Si acum note:  Fata aspect - 6

                       Masaj calitate - 5

                        Camera - 7

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

norocu taau frate ca nu ai dat nas in nas cu pestele sau cu sotia acestuia dar poti sa apelezi cu incredere la firma lui de taxi sa fie tacimul complet.chiar ca e dezastru ce e in acel apartament,as scrie o recenzie corecta dar nu am avut timp sa fac prea multe caci an rupt repede usa.cu putin noroc duci si acasa ceva daca stai mai mult.ciocane tari,dar cu bagare de seama.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...