Sari la conținut

0737060310


niceguy

Postări Recomandate

  • Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA

 

TANARA DRAGUTA

Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 22-10-2013

 
 
Tanara draguta ofer clipe de neuitat domnilor generosi. Rog si ofer seriozitate
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:

0737060310

Email: [email protected]

 
 
 
 

Salutare dragi colegi! Neavand ce face am zis sa imi fac putin de cap! Am sunat la domnisoara mai sus mentionata! A fost prompta si cu detalii stufoase la tel. Am ales sa merg la ea,are locatie proprie! Ca si zona este undeva pe la capatul lui 7.

M-a asteptat in fata blocului. Dar inca de la prima privire mi-a cam pierit cheful. Fata este de etnie,dar curios este faptul ca vorbeste foarte frumos. Presteaza oral nep cu CIM si normal prot la 100 ron/nr si 180 ora. Cand am vazut-o si avand in minte si tarifele m-a cam bufnit rasul in sinea mea. Dar daca tot batusem drumul si la o ora tarzie,am zis sa raman pt un numar,spunandu-i ca nu am decat 70 lei disponibili si daca vrea bine,daca nu nu. A stat putin pa ganduri spunand si chestii deala ca trebuia sa zic de la tel,dar pana la urma a acceptat. Locatia a jalnica,o garsoniera mica si urata,un miros jalnic inauntru,tv-ul bineinteles era pe taraf :)). Ce a fost mai incitant pentru mine este ca nu am fost niciodata cu o fata de etnie.

Imi spune fata sa ma dezbrac,si in timp ce o faceam ii spun ca vreau totul protejat. Imi pune preze pe jucarie si dai frate la supt. Aici ce sa zic,o suge bine,destul de adanc,chiar pot spune ca mi-a placut dar nu sa ma dea pe spate. Se trezeste jucaria la realitate si ii zic sa o iau pe la spate pe pat. Se pune in pozitie de tragere si il ghideaza pe cel mic spre scorbura.Era proaspat eplilata si fara mirosuri suspecte de la pasa. Aici surpriza...fata destul de stramta,eu nefiind frate cu calul! Incep sa pompez usor usor, si incepe la un moment dat fata sa faca niste opturi de m-a lasat cu gura cascata. Finalizez destul de repde in preze,merg pana la baie,care este infecta,ma spal cu putina apa,imi iau catrafusele si dus am fost!

Ca si note,ce sa zic: Aspect: 5

                                 Locatie: 2

                                 Oral :6

                                  Normal :6

                                  GFE : 6

Eu unu sigur nu revin si nici nu recomand.Daca ar fi sa o recomand ma fugariti pe strazi si aruncati cu oua in mine:))))

Dar per total,o experienta de nota 5-6 tinand cont de faptul ca nu am luat la maciuca niciodata o fata de etnie. DAR, cu mana pe inima va spun ca nici nu ma mai duc vreodata la conlocuitoare!

Spor si ciocane tari!!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U

 am zic ca azi hai sa o sun si eu pe aceasta duduie. Am pus mana pe telefon si binenteles ca am si sunat-o. Mi-a raspuns din prima la telefon si mi-a prezentat oferta ei. Din cate mi-a precizat ea ofera sex oral si normal la pretul de 90 lei finalizarea si 140 lei ora iar ca locatie mi-a zis ca vine doar la hotel. Dupa cum mi-am dat eu seama parea a fi de etnie, dupa voce si dupa cum vorbea, ceea ce pe mine nu ma prea incanta si nu ma atrag cele de etnie. In fine dupa ce mi-a spus tot ce ma interesa i-am zis ca voi reveni eu cu un telefon pe seara. Bineteles ca nu ma voi intalni cu ea din doua motive: 1. din cauza ca e de etnie iar 2. e mult prea scumpa ptr orasul nostru si zic eu ca nu se merita sa arunci banii degeaba. Cu 90 de lei ma duc la ploiesti si iau o domnisoara cu locatia ei proprie si stau si 1h cu ea. Asa pe cand cu aceasta duduie dai 140 de lei pe ora plus ca trebuie sa platesti si hotelul si in total te duce la 200 de lei ptr o ora. Eu zic ca nu se merita atatia bani. Cu 200 de lei va faceti de cap 2 ore nu o ora. In fine asta e. In concluzie eu nu ma voi intalni cu aceasta domnisoara.Sa aveti spor la ciocanit. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Ca tot ai pomenit de ploiesti, cei din ploiesti se vaita ca nu au de unde alege si se duc la bucuresti, noi de la buzau ne ducem la ploiesti. Oare la ale noastre cine vine de le convine sa practice preturile astea ? Au asa multi clienti?

 

Eu stiam cateva cu locatie de la noi din buzau, dar le-am pierdut eu numerele de telefon si nici anunturi cu locatiile respective nu mai sunt, era o tipa pe unirii pe la cec pe acolo, mai era una pe la Lidl, una prin brosteni si una prin micro V parca care aveau preturi oarecum ok. Apoi au majorat tarifele si au inceput si cu fite (sa fie asta motivul pentru care au disparut?), probabil aveau prea multi clienti.

 

Dar ai dreptate cu 150 lei daca stii unde sa te duci faci treaba in ploiesti.

Cat despre anunt daca spuneti ca este de etnie nici nu ma obosesc sa sun ca nu are rost.

 

Ciocane tari va doresc. Daca mai stie cineva ceva de cele mentionate de mine in topic numere de tel etc postati-le si voi sau linkuri cu topicurile fetelor.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U

 eu nu prea cred ca domnitele noastre au si clienti din alte orase ptr ca in primul rand preturile sunt mult prea piperate iar in al doilea rand prestarea serviciilor pe care le ofera lasa de dorit. Nu se implica in ceea ce fac. Daca s-ar implica si ele mai mult in ceea ce fac, ar fi stat altfel treaba, ar avea si ele mai multi clineti si binenteles mai multi banuti. Ale noatre stau ca niste lesinate in pat, dau drumul la tv pe taraf, ca doar acest program exista ptr ele si asteapa sa termini treaba cat mai repede ca sa plece. Nu pot aduna cat mai multi doritori in acest fel. Oricum asta e treaba lor daca nu vor sa adune mai multi banuti. Buzaul, in privinta escortelor se clasifica printre ultimile locuri, asta e parerea mea, dar poate cu timpul se va ridica usor si vom avea si noi ceva mai bun. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...