Sari la conținut

Bianca , 0754266203,0741310683


Vizitator Fater

Postări Recomandate

Vizitator Fater
Reputație: 0

Va salut.

 

 

      Na ,ca am regasit si colega blondei . Bianca fiind fosta ei colega.

 

            Anunt nou gasit in JB, sunat , cerut si primit detalii.....purces spre adresa primita. Locatia e pe strada Sovata, in vecinetatea unitatii de pompieri. Intru in locatie....ea era ascunsa dupa usa.....observ cainele ei sub masa din bucatarie, imediat o si recunosc....nici nu ma intorc sa vad fata deja si o salut, ciao Bianca! Ea mirata...ai mai fost la mine? .....da cand lucreai cu blonda. Bianca e bruneta, are aprox 20 de ani, sani inexistente, la fata e destul de frumusica, fundulet frumos, pussy epilata, fara kg in plus, aprox 165cm si 50kg. Dupa ce am achitat suma de 50 ron pentru 1 fin cu ON+NP, eram cu ceva treburi in oras, dus am facut in urma cu vreo 4 ore, am vrut sa merg sa ma spal oleaca dar baia nu functioneaza. M-a servit cu un servetel umed sa ma igienizez cu ala. Am intrebat-o ca ea cum face dus. La care a venit raspunsul ca merge la vecin.....dupa fiecare client? intreb eu......da de unde, nu fac eu dus dupa fiecare, am servetel umed!! Deci igiena ei, putinpus, mai lasa de dorit!! In sfarsit dupa ce m-am sters cu servetel umed, ne apucam de treaba ea incepand cu un oral. A mai invatat ceva de la ultima data cand am trecu tpe la ea dar si asa numai medioacra pot sa spun ca e oralul executat de ea. Fara atentie la zonele adiacente, la cererea mea s-a conformat si facea fara mana. A asezat halatul de protectie pe juniorul si aceasi intrebare mi-a pus ca si fosta colega-sa (au invatat in aceasi "scoala"meseria asta)....te iau eu sau ma iei tu? Am lasat sa ma ieie ea si a venit in pozitia lady on top. E destul de stramta si era si foarte uscata asa am luat-o mai incet cu ea...am tras-o sa fie lipita de mine...am vrut sa o sarut dar nu am primit acceptul ei. Incearca ea sa se miste ca sa-mi faca pe plac dar nu simtea lucrurile, tot iesea din ritm si chiar cand incepea sa-mi placa mai mult s-a obosit. Schimbat pozitia la caprita, unde funduletul ei da o priveliste destul de placuta si avea si ceva contre bunicele, numa ca mirosul neplacut care am simtit in pozitia asta a stricat toate treaba. M-am concentrat ca sa finalizez cat mai rapid, am si reusit in cateva minute....imbracat si dus am fost.

 

Jurizare:

Locatie: 4 - fum , dezordine, mobila veche, baia nu functioneaza.......varza rau!

Aspect: 7 - bruneta tinerica, sani mici....o laie, nu are sani! , fundulet ok, pussy epilata

Oral neprotejat: 5 - atins de multe ori cu dintii, fara DT, monoton, fara atentie la zonele adiacente

Normal: 6 - nu mai e asa stramta ca si in vremuri cand nu am reusit sa patrund

Igiena: 5 - nu are posibilitatea de a se spala, miros neplacut care venea din pussy

GFE: 2 - din oficiu

Pret: 50 ron/fin ON+NP, la ora nu am intrebat, nu m-a interesat.

Raport pret/calitate: cam atat merita......sau mai putin

Contact: sunat la numarul din titlu

Recomandare: pentru vanotorii de trofee daca o gasiti proaspat dusata, merita bifata. Mai ales ca pretul ei e destul de accesibil. Se pare ca nu primeste atat ciubuc lucrand ca si chelnerita si s-a reintors la meseria asta.

 

 

Toate cele bune.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

dragi colegi...

 

de cateva zile am si yo problemele mele ... asa ca nu am chef sa povestesc!

 

am sunat la nr din titlu.. respunde o voce super placuta ... fac programarea si ajung la ea

 

aspect: frumoasa, tinara, sani mici, fund frumos, (nu dau nota, pt mine sanii mici au un +) ... si e foarte frageda (nimic gelatina)

 

oral:4, cam naspa nu e nici o senzatie, la oO doar cu mana ... in schimb face un hand job bunicel...

 

normal: 8 se misca bine ... incearca sa te satisfaca

 

igiena: wai de plm ... nu stiu ce nota sa dau... am incercat sa dau ceva limbi pe sfarc! gust sarat de transpiratie... am pus-o capra, mare gresala!( ma bufnit un miros puternic!)

 

tarif: 60 lei nr, 150 ora(cate nr poti!)

 

nu stiu daca e chiar de evitat.. dar va dau cateva sfaturi! nu puneti limba pe ea de nici un fel, si nu o puneti capra...

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am fost si eu la d-soara acum 2 zile.

fata e putin cam timida, se poarta ca un copil. Nu ii place ce face si nu se implica. La sfarsit a devenit mai dezghetata si chiar raspundea hazliu la glumitele mele aratang ca nu e prostuta

a acceptat orice pozitie si finalizare pe corp

LOCATIE  cartier Rogerius, str Aluminei langa pompieri

PRET 50 ron OP/NP nu a acceptat ON

FATA fizic nota 9 pentru gustul meu desi cred ca altii ar da mai putin. sani mici, fund mic, carne frageda si tare. Ea spune ca are 20, mie mi sa parut de 18

FIZIONOMIE nota 8 la inceput mi sa parut uratica apoi dupa ce m-am obisnuit putin mi sa parut doar putin asimetrica fara nimic anume neplacut si chiar frumusica cand zambeste

IGIENA nota 2 nespalata la pusi, NU accepta cunilingus (tocmai de aceea banuiesc)

APARTAMENTUL nota 5 communist, baia nu pare prea functionala, patul nu e foarte deranjant.

FK nu

 

per total nu regret investitia dar nici nu am fost foarte multumit.

o recomand tuturor o data, daca accepta conditiile de mai sus

imi cer scuze anticipat daca am uitat ceva

 

numai bine

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

AVE !

 

Am vizitat-o pe aceasta randunica zilele trecute.

Surpriza !

Sunt doua randunele in apartament.

Am sunat la numarul din titlu, m-am programat si am avut norocul sa nu astept mult. Mi s-a comunicat tariful, 60 lei OP / NPo finalizare, dar cu posibilitatea de ON in functie de igiena. Locatia e in apropiere de unitatea de pompieri de pe Aluminei. Ajung la usa, intru, si vad doua randunele, cum ziceam.

Cea veche(dupa spusele ei), satena - nu-i stiu numele, si o bruneta, nici ei nu i-l stiu.

Asta noua, bruneta, are par negru pana putin mai jos de umeri, niste ochi de vampa, migdalati, expresivi, niste buze groase, bine conturate, i se potrivesc de minune. Corpul subtirel, sani medii, rotunzi, sfarcuri ca doua biberoane.

Aia veche, satena, tot subtirica, tunsa scurt, fara sani(sau cel putin sunt foarte mici), si total neingrijita, fata de bruneta noua.

 

Apartamentul neingrijit, mizerabil, muuult fum de tigara.

Am inceput discutia cu faptul ca nu mi-au zis la tel ca sunt doua. Oricum, nu era foarte important, doar ca am fost surprins. De vorbit nu am vorbit prea multe. Important e ca am cerut detalii inca o data si mi-au fost prezentate completari ale tarifului comunicat telefonic. Asadar:

60 lei OP sau ON / NP o finalizare

120 lei OP sau ON / OP o finalizare cu amandoua

100 lei OP sau ON / NP 30 min.

150 lei OP sau ON / NP o ora dar numai 2 finalizari.

 

2 finalizari pe ora ??? si dup-aia ce facem? intreb eu. Daca eu in 30 min. termin de doua ori, stam la povesti, jucam Remi juma' de ora ?

 

Am ales varianta cu o finalizare, si bruneta. Mi s-a parut mai expresiva, mai incitanta. Ma cer la dush, intreb daca e functional(dupa cele citite aici @Fater era sa faca dush la vecini :laugh2 ) si merg pentru improspatare. Intreb de prosop, mi se spune ca gasesc unul dupa usa de la baie. Intru, ud leoarca pe jos, mizerabil, dau sa ma bag in cada si aud: stai sa iti dau drumul la apa calda ! Intra satena si da drumul la robinetul de sub chiuveta. Robinetul de la cada era stricat. Mesterul a infasurat ceva in jurul conductei de apa calda, dar tot curgea. MESTER !!???? Ma rog !

Dush rapid, si revin in camera. Cea de langa baie. E mobilata cu un dulap vechi un fel de comoda TV, fara TV, si un pat la fel de vechi. Are totusi lenjerie curata.

Bruneta ma astepta imbracata. Se dezbraca si imi este dat sa vad un corp frumos, tanar, plin de tatuaje, si.... negricios.

Bai frate, sfarcuri negre, frumoase dar negre, negre. Vrabiutza epilata cam de o zi, neagra. Am intrebat-o daca e tziganca. A negat, si a zis ca nu i-ar fi fost rusine sa recunoasca daca era tziganca.

Ok.

Ia prez si da sa il desfaca. Zic, stai, ia-o usor. O ridic in picioare langa mine si incep sa o simt. Cu buzele, cu limba, cu nasul, cu mainile. Nu am incercat FK. O intorc cu spatele si ii admiram corpul, fundul. Are un fund rotunjor, moale, cu urme de vergeturi, parca.

Se juca cu maimutzoiul in tot acest timp. Experimentata, as zice eu, la cei 19 ani declarati. Dupa mangaieri, desface prez si il monteaza. Intreb de ON, zice ca ea nu face decat OP.

Ok.

Ma pun pe marginea patului si o ia la supt. Binisor. Adanc. Nu deep. Nu foarte umed, dar adanc. Fara schimbari de ritm, fara atentie la accesorii. Parca putin cam strans. Adica, am impresia ca tine gura stransa cand o suge, nu stiu cum sa explic. Privelistea e bestiala, insa. Pierce-ingul din buza superioara si cel din limba isi fac treaba. Buzele groase iti dau impresia de profesionalism.

O pun pe spate si vreau sa gust din vrabiutza ei. Zice ca nu prea vrea sa ii dau limbi. Insist totusi. Accepta si desface picioarele. Minunat. Fara miros sau gust suspect. Are o pizda mare, neagra, cu labiile mici pronuntate, negre, frate! Clitoris urias, numa' bun de supt si lins. Nu zabovesc mult ca sa nu ii produc disconfort(zicea ca nu prea accepta limbi).

Ma pun pe marginea patului, asezat si o rog sa se intoarca cu spatele la mine, in picioare. Fara comentarii, executa. Se misca bine. Nu schimba ritmul, decat daca ii spui, se misca sus-jos parca prea in viteza. Ma ridic si o pun sa se spijine cu mainile pe pat, stand in picioare. I-am dat la buci destul de tare, nu s-a plans. De fapt e largutza. Urmeaza pozitiile din pat. Lady-on-top cu fatza la mine a fost prima. Statea cumva cu corpul rasucit putin intr-o parte, parca evitand sa se uite in ochii mei. I-am gustat sfarcurile, negre, ca niste biberoane, sanii tari, rotunzi. Nici o reactie. Dadea din cur, dar era cu fatza intr-o parte. O pun lady-on-top cu spatele. Pentru framantat bucile, evident. Da ea din cur cat da, si imi spune ca are febra musculara. Nu are antrenament, cu siguranta. Urmeaza doggy. Eeee, aici am pompat cum am vrut. O strangeam de buci, o prindeam de ceafa, de par, de sani. Am sesizat niste sunete ca si cum i-ar fi placut. Se exteriorizeaza greu, parca se abtine. Am dat ca nebunu pe la spate si final in prez(se putea si pe corp). Am simtit niste icnete si zvacniri ale corpului ei cand am terminat. Probabil a avut si ea un mic orgasm.

Am primit hartie si servetele. Dush. Imbracat si plecat dupa putin chat cu ele.

Am stat destul de multisor, dar nu a comentat.

 

Juriul a decis:

 

Locatia: 6 – baia neingrijita, prosop relativ curat, ud pe jos. Camera este mediocra, lenjerie curata. Mult fum de tigara, neaerisit.

 

Aspect: 9 - este tinerica, slabutza cu par lung, bruneta, ochi de vampa, migdalati, expresivi, buze groase, fatza de profesionista. Sanii medii, rotunzi, tari, cu sfarcuri negre. Fund moale, rotund.

 

Igiena: 10 - curata, epilata de o zi, fara mirosuri sau gusturi.

 

Prestatie: 7 – Oralul il face cu ajutorul mainii, strans, fara schimbari de ritm, adanc, tentative de deep. Normalul  e la cerere, fara implicare.

 

GFE: 7 – nu e vorbareata, converseaza doar daca o intrebi.

 

Preturi:

60 lei OP sau ON / NP o finalizare

120 lei OP sau ON / OP o finalizare cu amandoua

100 lei OP sau ON / NP 30 min.

150 lei OP sau ON / NP o ora dar numai 2 finalizari.

Raport calitate/pret: bun.

De revenit… probabil!

De recomandat… da, sa zicem.

 

La mai mare !

  • Like 14
Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/matrimoniale/7b0d61707a6b6053.html

2 tinere sexi dragute oferim clipe de neuitat. discretie maxima

 

0747665449 numar nou

 

post-46074-0-13419500-1397589769_thumb.jpgpost-46074-0-77955200-1397589788_thumb.jpgpost-46074-0-79049300-1397589823_thumb.jpgpost-46074-0-87227700-1397589831_thumb.jpg

80 ron finalizarea se poate si cu amandoua dar nu se ating intre ele la 160 ron

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare, 

 

Am reusit sa vizitez atelierul de productie in care presteaza cele doua randunele : o blonda si o bruneta.

 

Locatia :  Rogerius, punct de reper Nova Euro, apartament cu o camera, cred ca este folosit doar pentru productie. O vorba scurta cu cele doua fete, intr-o bucatarie f. mica, cu o masa sub care am remarcat un maidanez speriat de bombe. Fetete de asemenea, pareau amabile dar, abia raspundeau la intrebari... Am vizitat baia pentru o scurta igienizare si am trecut la treaba.

 

Fetele - la o prima vedere par ok, le-am incercat pe amandoua, la pret de 160 lei.

 

Blonda - aprox. 23 ani, dintii din fata extrem de stricati ... In rest, acceptabil : sani medii, tari si placuti la pipait, fund ok, epilata, curata, se conformeaza cerintelor.

Oral : l-am cerut protejat avand in vedere craterele din gura... Prestatie strict pentru obtinerea unei erectii ...

Normal : banal spre plictisitor, dupa 15 min. de lucrat intens mi-am dat seama ca am toate sansele sa plec neterminat, drept pentru care am solicitat sa fiu servit de tanara bruneta.

 

Bruneta - aprox. 20 de ani, nimic deranjat la aspect, sani cam mici, restul ok. 

Oral : banal, supt simplu, fara artificii.

Normal : A STAT in toate pozitiile cerute, fara nici un fel de implicare. Daca i-o trageam ei sau saltelei era cam acelasi lucru ... In cele din urma am reusit sa eliberez incarcatura si dus am fost. Per total, experienta nereusita.

 

Notele :

 

Locatia : 6

Aspect : blonda 7 - bruneta 8

Oral :     blonda 7 - bruneta 6

Normal : blonda 7 - bruneta 4

GFE      inexistent la amandoua

Pret : 80 lei cu ON si NP.

 

Recomandare : eventual ca trofeu. Eu personal, nu mai revin.

  • Like 11
Link spre comentariu

am marcat la ele.. din nou dupa mult timp in care le am evitat, insa fiindca trebuia sa donez niste lapti am ales sa raman . Le-am luat pe rand Bianca bruneta prima data ca sa sparg gheata, nu sunt multe de spus, e prea slaba , sani inexistenti, apatica, dar iti face pe plac la ceea ce ii ceri.. ar fi buna pentru niste fetishuri ce lasa loc la submissive, slave, e chiar f docila. Oral Nep insa slab, cu dintii, grabit, foarte slab si repezit, a si pus caciula imediat. Normal in misionar, era ca si cum futeam salteaua, nici o diferenta, nu schiteaza o grimasa, doggy pe pat si din picioare pana m am plictisit futeam si era pusa pe silent .Am dat eu prezul si m a luat la o laba lunga finalizand intr un final pe sanii minusculi.

      Partea a doua blonda.. cam in aceeasi nota cu mentiunea ca la normal se implica putin mai mult. Finalizat in balon..si cam asta a fost. 

Apartamentul deplorabil, conditiile de la baie inexistente..nu am gasit o coaja de sapun nimic, austeritate totala  2, e una din cele mai proaste spelunci 

aspect : bruneta 5 blonda 6 

sex bruneta 4 blonda 4, 5 

Tarife : 80 fin x 2 = 160 cu ambele 

Igiena  fetelor precara, am regretat ca am ramas 6

Recomandare : doar daca se epuizeaza orice alta varianta .. nu le recomand 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna. Sa incep asa : ieri vrand sa vizitez ceva nou, am dat cateva telefoane (roscata noua, alinuta bebelusa) dar nepotrivind nicicum am decis sa sun la numarul din anunt :  http://www.publi24.r...70796a6451.html. Mi-a raspuns din prima si a zis ca e ok in 30 de min. Ajuns la locatie undeva pe sovata imi deschide usa o blonda si spre surprinderea mea mai era si o bruneta. A zis sa aleg si am ales-o pe blonda, doar la anuntul ei am sunat. Intrat in camera de actiune, dar inainte am trecut si pe la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit in camera m-a asteptat deja goala si imi spune tariful de 60 lei OP/NP., zic OK si ii dau banii inainte. A inceput cu un oral destul de bun, ( m-a intrebat cum vreau, incet sau mai rapid), apoi  trecut la LOT unde se misca destul de bine, apoi am trecut la doggy unde dupa vreo 5 min am terminat in balon.  

 

Sa fac si jurizarea:

 

Locatie: 6  mobila veche, apartament vechi, baia cam slab dotata, doar 1 prosop si 1 gel de dus, paturile sunt de vreo 30 de ani

Aspect: 7  blonda, cam 1.65, vreo 50 kg, tate cam mici, fund destul de ok, dantura cam cere revizie

Oral: 8 destul de bun executat fara graba, 69 a zis ca nu face dar sincer nici nu incercam la ea  

Normal:  9 se misca destul de bine, mi s-a parut cam stramta 

Igiena:  9 nu am ce reprosa,

GFE: 3 - nimic mangaieri, sarutari, pupici

Pret:  60 OP/NP, nu am intrebat altceva

Raport pret/calitate: pentru banii astia e destul de bun

Recomandare: nu stiu poate ptr trofeu, eu nu cred ca revin.   Eventual pentru bruneta care era cam timida dar dupa cum am vazut-o e foarte slaba.  

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Astea sunt pozele randunicilor de langa NovaEuro - Rogerius si nu au legatura cu dameza din topic. 

 

Subsemnatul si onorabilul @Caustic le-am vizitat si.... rau am facut.

 

A se vedea http://nimfomane.com/forum/topic/29486-doua-tinere-0741310683/ 

Is aceeasi fete....numa ca sa mai aibe si ele clienti, mereu isi schimba numerele de telefon, locatia. Asa se poate ca, daca bine am numarat, momentan au 4 topice pe forum.
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Profit de timpu liber sa scriu recenzie si pt blonda din topic,actiune petrecuta acum cateva saptamani.Am incercat-o mai mult pt trofeu,nu poti avea mari asteptari la 60 RON sau 80 (nu mai tin minte exact).Actiunea cam banala,slaba implicare din partea ei,locatia veche(nu ca ma intereseaza locatia),mai avea o colega in apartament (posibil sa revin pt ea).

OP : 6

NP : 6

Locatie : 5

GFE : 4

Igiena : 9

Per total...ce pretentii poti sa ai la banii astia?

Recomand ? Da,doar pt trofeu

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

hey all...

 

   ...cu chef de o golire ieftina si ceva nou in acelasi timp, decid sa merg la blonda (colega biancai), am sunat pe nr cu 449 la sfarsit, am programat, imi zice sa o resun dupa ce ajung la nova euro pe sovata (profi sau ce e acuma)... o resun si ma ghideaza la scara

 

ajung sus, fara prea multe vorbe ma pune sa aleg intre ele(sec), o eleg pe blonda (doar pt ea am venit), mergem in camera, ma intreaba ce vreau si ma pune sa decartez, duma care scapa instant de haine, am ramas surprins(un corp chiar misto, cum imi place mie), intre timp scap si eu de haine, ma pun in pat pe spate, ma untreaba cum vreau oralul raspund ca neprotejat daca se poate, imi raspunde ca da si cum il vreau, mai incet sau mai rapid... in raspund ca mai incet .. si incepe, cam banal numa capu' il lua in gura, atingea cu dinti(de obicei nu ma deranjeaza dar de data asta era putin deranjant), si deloc atentie la oO.. dupa aprox 5 min de oral banal trecem la normal, iar intrebari "o iau eu sau ma ia ea?" ii zic sa ma ia ea si din nou, cum vreau "mai repede sau mai incet?" (CAM STRESANT)... incepem cu un lady on top(destul de bun), mai schimbam 3-4 pozitii, scot si finalizez manual in prezervativ

 

jurizare..

 

locatie: 7 veche dar curata , pat cam naspa (vechi, tare)

 

aspect: 9 corp super (exact cum imi place mie), -1 pr dantura

 

on: 5 nota de trecere

 

np: 8 accepta orice pozitie, e destul de stramta, se umezeste natural

 

igiena: 7 miros de la pasarica, nu puternic dar am simtit.. in trest nu au fost probleme

 

cadou: 60 on +np (raport calitate pret: foarte bun) ---> o sa revin

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutari confrati futaciosi ,tot pe la Oradea Mare vizitez si Domnisoarele sunt ok in mare parte dar aici este un cuib care trebue trecut la evitat .Am purces la cuib am luat bruneta si mi sa facut 3 min oral dupa care am plecat deoarece mia murit ciocanu ,ciocan care si cand vad o femeie pe strada mi se scoala.Baie improprie,2 paturi int-ro camera, care sunt sub orce critica sunt vandalizate nu poti sta drept pe ele deoarece te duci ba int-ro parte ba in alta .....cazi de pe ele ....apartamentul murdar plin de fum de tigara ...un cosmar.Domnisoarele una blonda si una bruneta sunt slabe rau de tot ,bruneta are niste dinti negrii mancati de cariii oribili .....de evitat baieti.Note-nu dau note, deoarece nu merita sa fie notat acest cuib.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...