Sari la conținut

0749950872 ID: [email protected]


Postări Recomandate

  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

La livada de meri

 

 

Aveam ID-ul ei de ceva vreme în lista mea şi nu cred că am gasit-o vreodata online până acum, dar într-o zi cu soare de toamnă târzie o văd online. Intru în vorbă, îmi spune cu ce se ocupă, îmi trimite 2 poze (pe care înca nu am permisiunea ei să le postez), un număr de telefon (0749950872) şi după câteva vorbe ajungem la o înţelegere. Mi-a indicat locul de unde să o iau: str. Oaşului spre Valea Chintăului, a treia staţie de bus - ŞCOALA.

 

În câteva minute m-am prezentat la locul cu pricina şi am aşteptat-o. În scurt timp apare, îi deschid portiera, se urcă în dreapta mea, zâmbitoare şi plăcut surprinsă. La fel de plăcut surprins şi eu. Toate bune la prima vedere. Îmi indică un loc ferit unde să merg să ne facem de cap: în livada de deasupra Real-ului.

Am plecat în trombă, nu aveam prea mult timp la dispoziţie. Mi-a arătat un loc unde să parchez maşina, şi-a pregătit prezervativul (pe care însă nu l-a mai montat), s-a făcut lejera, eu la fel… şi am purces la acţiune. Scos micuţul la iveală, ea s-a aplecat cu tandreţe asupra lui, l-a verificat, l-a inspectat şi a început un oral neprotejat de toată lauda (Bravo fata tatii!!!). S-a folosit foarte puţin de mână, doar atunci când mai diversifica, mai muta instrumentul dintr-o poziţie în alta, în rest doar buze dulci şi limbă fierbinte. Înghitit corespunzător, DT de cea mai bună calitate… după circa 15-20 minute de fericire explodat puternic şi fulminant în guriţa ei. Fata a ţinut-o în guriţă până la final de recoltare, după care a deschis portiera şi a decartat totul afară. Făcut curăţenie cu şerveţelele proprii, echipat şi LA REVEDERE, înapoi la muncă. Şi-a uitat şerveţele acasă, dar noroc că aveam eu prin maşină. Aviz amatorilor.

 

O menţiune: în timp ce îşi făcea numărul am acţionat şi eu (digital) la pasarica ei, m-a ajutat făcându-mi mai uşor accesul, şi-a dat în jos hăinuţele, mi-a pus la dispoziţie sânii frumoşi şi pizdulicea fierbinte. Totul ok, miros, gust plăcut, îngrijita fata, n-am ce reproşa.

 

Note:

Oral: 9, oral neprotejat bun, spre foarte bun.
Normal: nu am avut parte (de data asta) din pacate, condiţiile potrivnice. Dar PROMIT să încerc, arată bine fătuca.
Locaţia: 8 :P în maşinuţa mea, sunt modest.
Aspect: 9, o fătuca tinerică… eu îi dau 18 ani, maxim 19… (sper să un fie -18). Are cca 1.60-1.62 cm, aproximativ 50 kile, frumuşica, sâni mijlocii, tari şi plăcuţi la atingere, fund bombat şi obraznic, pusilica curată, miros placut, îngrijită, curată.
GFE: 9, vorbareaţă, pupăcioasă, deschisă, placută, câteva sărutări nevinovate printre altele.

Preţ platit: 50 lei / o finalizare.

 

Tarife comunicate: 100 lei/finalizare, 150 lei/ora. Deci se poate reduce, se poate negocia la greu.

 

Recomandare: DA. A fost ceva pe fugă, dar nu regret nici măcar o clipă, cât am stat cu ea m-am simţit foarte bine, nu se grabeşte, are tehnică bună, este “de viitor”. Merită ăncercată!

Foarte probabil careva dintre voi să o cunoaşteti, să mai fi prestat undeva, dar eu un ştiu unde…

 

Toate bune.  :hihat

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Aduc si eu o completare , de data asta scurta, cu promisiunea solemna de a reveni cu recenzia cuvenita. M-am intalnit si eu cu posesoarea acestui ID si numar de telefon (0749950872 si daia.daiia) saptamana trecuta ... nu mai reitn ziua. Oricum, pe topicul indicat de colegul david se discuta confuz despre cel putin doua domnisoare. Nici eu nu sunt "luminat" (lamurit) , dar, pe mine m-a surprins in mod placut aceasta d-soara (intr-adevar, pare copila la prima vedere). Nu ma mai lungesc, revin cat pot de repede. 

Cele bune

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

'' Oricum, pe topicul indicat de colegul david se discuta confuz despre cel putin doua domnisoare. Nici eu nu sunt "luminat" (lamurit) , dar, pe mine m-a surprins in mod placut aceasta d-soara  "
 

Daca poza de la avatarul d-soarei este reala...atunci NU este Alexandra!, oricum Alexandra    NU avea o atitudine pro client(pupaceli, cim )

 

Acum ramane de vazut ce ne spune unu-altu25 , pe care il rog sa fie cat se poate   de atent la detalii.

 

ps: am vb cu d-soara la tel. si nu-mi pare a fi Alexandra, dar exista si posibilitatea(mica) sa ma insel

. :beex2

Link spre comentariu

vedeti postul nr 8 al colegului @ora.2: http://nimfomane.com/forum/topic/11595-alexandra-nomada-19-ani-0752468483-fost-0748640096/?do=findComment&comment=113141, respectiv paragraful:

 

 

 

postez id-uri ale alexandrei: daia.daiia unique.alee ale_pytyka_97 in ordine "descronologica".

si ceva anunturi din piata online:
 

Quote

ofer masaje
Contact 0742511925    
Trimite un mesaj Salveaza anunt Versiune imprimare
este vorba despre un masaj cu finalizare,la 200 de lei ora sau 150 de lei o finalizare.sunt blonda 1.60 53kg, pt detalii ; [email protected] sau 0742511925
18.02.2013 09:02    
Cluj-Napoca
Cluj
vizualizari: 11

 

 

din februarie 2013 Alexandra din acel topic avea date anunturi cu id-ul "daia.daiia". numerele de telefon nu sunt importante din moment ce domnisoara schimba cartelele ca si sosetele :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Foarte probabil ca de ID-ul daia.daiia si celelalte bineinteles, sa se foloseasca doua sau mai multe fete. Ar cam corespunde datele din anuntul de mai sus cu o exceptie, fata nu e blonda si nu cred sa fi fost vreodata. 

 

@david_hayter32, ti-am trimis in PM pozele reale ale fetei din acest topic, sa vedem daca e aceeasi cu care ai cunoscut-o tu pe celalalt topic, postarea #2. Dar te rog sa nu le postezi pe forum. Mersi.

Link spre comentariu
  • Oras:budapesta
  • Oras:budapesta

Salutare frati futaciosi. Fata asta e **spam editat**. Beware! Acum sta la o matusa,inainte statea pe str Decebal langa Electrica.Tipa e bruneta,plinuta,gropita in barba si ochi caprui.Eu am intrebat-o de mai multe ori de buletin si intotdeauna se scuza ca nu il are din vasimotive. Tipa minte de rupe. Dupa cum spunea si dorinel18 locatia este pe valea chintaului cam a 3 a statie de bus lao poarta albastra unde este un camin de batrani. Daca conteaza amanuntul merge si pe 20 roni plus un pachet de kent8. Eu unul nu as merge cu ea din motive de legalitate,nu merita riscul. Acum fiecare e liber sa faca cum crede. Am si eu 2 poze cu ea.

 

Pule tari!

Link spre comentariu
  • Oras:budapesta
  • Oras:budapesta

Din discutiile avute cu tipa respectiva,este eleva la scoala de langa Kaufland Marasti.Ba imi spunea ca are 18 ba uneori . Uneori ziua ei de nastere e in aug alteori pe 23 nov. Dupa cum am scris i-am cerut buletinul de N ori si tot de atatea ori gasea o scuza ca nu il are. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant,mai bine sa va convingeti. 

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Deci... Dupa cum am promis, revin cu completarea promisa. 

Intr-adevat, se aduna multe amanunte care, cel putin pe mine ma baga mai in ceatza. 

Sunt 3 ID-uri prin intermediul carora am vorbit cu aceeasi domnisoara : daia.daiia, ale_pytyka97, unique.alee. S-a nimerit sa o prind intr-o zi pe mess... nu mai retin pe care din ID-uri, eu le aveam in lista pe toate 3 si am inceput sa o intreb diferite amanunte despre anunturi , servicii, preturi, recunosc, destul de sceptic gandindu-ma la varsta incerta. Mi-a comunicat numarul din titlul acestui topic.

Isi tot schimba logarea de pe un ID pe altul, dar pana la urma ne-am inteles la o intalnire, cu "ridicare" din zona Real , de unde am dus-o la locatia mea. 

Ce sa zic... O prezentza destul de placuta privirii, fara a iesi in evidenta cu mare lucru, aproximez undeva la 1,50-1,55 inaltime, picioarele destul de grosutze , putin "ixoshe" , imbracata nomal, fara niciun fel de tenta erotica. S-a scuzat ca nu era sigura ca ne vom intalni si nu s-a pregatit (farduri, alta imbracaminte) , vorbea destul de corect, chiar placut urechii, comunicativa, dechisa la minte. Asta poate se intampla diferit de la client la client. Are o fatza dragutiza, fara a excela in frumusetze, dantura corecta, piele bronzata (probabil la solar, sau cu influente genetice) , mi-a spus ca tatal ei nu e roman, adica de pe undeva din orientul mijlociu...nu mai retin tara de origine, oricum, retin ca e musulman... Parinti plecati din Romania, ea zice ca locuieste cu bunicii undeva pe Valea Chintaului. 

Am aflat ca se ocupa de "meseria" asta de vreo 2 ani... mi-am zis in minte WTF??? am si intrebat-o daca era **spam editat** cand deja facea ce facea, a recunoscut. N-am mai intrat in alte amanunte. Oricum, de cand umblu eu pe la "curve" , sunt sigur ca nu e prima **spam editat** pe care o fut pt bani.... Aici ma judecati care cum doriti. Specific ca am facut-o in necunostinta de cauza si nu am cautat neaparat asa ceva. S-a intamplat sa aflu asta dupa o vreme, cand nu se mai punea problema "corupere de **spam editat**e".

Ajunsi la locatie, mai stam la o poveste de o tigara si ii propun sa incepem actiunea, spunandu-i unele cerinte pe care le astept de la ea... (oral nepro, deepthroat,  CIM) , imi spune ca facem ce vreau, incercam tot ce-mi trece prin cap (in afara de anal) si doar dupa actiune ne intelegem la pret (care m-a asigurat ca nu va fi prea mare).

Actiunea s-a desfasurat destul de rapid, eu fiind destul de incalzit (nefutut) , ne-am dezbracat fiecare separat, ea are un corp de copila, plinutz, rotinjoara, dar nu genul "grasa", sani micuti, ascutiti, pruna curata (nu am gustat, dar in timpul actiunii nu am sesizat niciun fel de miros suspect). A inceput cu un oral corect executat, fara graba, DT destul de reusit, mi-a placut... Oscilam intre a termina asa si a incerca si NP... Am ales si normal protejat, pus preze si in pozitia mamei iedului am finalizat. Parea foarte stramta, acuma nu stiu...doar din cauza ca nu era suficient de lubrifiata natural sau chiar era stramta. Banuiesc ca daca nu era destula "zama" , s-ar fi intamplat ceva si cu prezervativul. 

Actiunea luand sfarsit, ne imbracam, mai stam la o poveste si o intreb despre "plata". Ma intreaba daca 80 RON e ok, eu fiind multumit de prestatie nu mai comentez si ii inmanez suma ceruta (sunt sigur ca as fi reusit o negociere usoara la 50, dar nu aveam chef si nici timp)

Notele : Aspect : 7,5-8 (ar putea sa se apuce de ceva fitness si nu i-ar strica, fatza frumusica, zambitoare)

Atitudine : 9 (comunicare reusita, de GFE n-am apucat sa ma bucur, pt ca eram destul de "pe fuga")

Oral : 9 (e ascultatoare, incearca sa fie pe placul clientului si aproape reuseste)

Normal : nu pod da nota pt ca s-a petrecut foarte repede, oricum e stramta)

Igiena : curata, fara mirosuri

Locatie : 15.... glumesc (la mine)

Daca recomand? Da, deocamdata pentru o golire de urgentza , merge. Cred ca are potential daca mai lucreaza o vreme la aspect.

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

@mai milfarule, nevazutule....De unde si pana unde crezi asa ceva?! Sau te bagi in seama doar ca sa-ti dai de-a pula cu parerea?!

Mai bine abtine-te si vezi-te de pula. Cand gasesti o fata sa o aduci aci sa te aud, pana atunci... CIOCU MIC! Nu e prima data cand te bagi in seama cu pareri de-a pula... Vrei sa fii banat?! Du-te-n tara ta...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@mai milfarule, nevazutule....De unde si pana unde crezi asa ceva?! Sau te bagi in seama doar ca sa-ti dai de-a pula cu parerea?!

Mai bine abtine-te si vezi-te de pula. Cand gasesti o fata sa o aduci aci sa te aud, pana atunci... CIOCU MIC! Nu e prima data cand te bagi in seama cu pareri de-a pula... Vrei sa fii banat?! Du-te-n tara ta...

Stii sa verifici un id de messenger daca mai este valid?

Sau mai bine ia incearca si suna la numarul ala, e inchis de o saptamana buna!

Pana una alta, atentie la limbaj...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Stii sa verifici un id de messenger daca mai este valid?

Sau mai bine ia incearca si suna la numarul ala, e inchis de o saptamana buna!

Pana una alta, atentie la limbaj...

 

Raspunsul tau e JENANT... atat ai putut?!?!?! Mai fa niste exercitii...

Nu ma mai complic cu tine, vezi-ti de treaba... verificarea dupa IP si dupa numarul de tel a fost facuta, asa ca du-te la baie... goleste-te...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Raspunsul tau e JENANT... atat ai putut?!?!?! Mai fa niste exercitii...

Nu ma mai complic cu tine, vezi-ti de treaba... verificarea dupa IP si dupa numarul de tel a fost facuta, asa ca du-te la baie... goleste-te...

Bai Dorinele, tu esti chiar prost ca altfel nu te pot numi.Rog si alti utilizatori sa confirme faptul ca acel nu e folosit de nimeni, iar numarul de telefon nu este apelabil. Iti spun si eu o chestie: am vizitat-o si eu pe domnisoara si iti spun foarte clar un lucru: numerele de telefon si id-urile de messenger si le schimba mai iute ca pe barbati, asa ca nu te mai ataca degeaba, tot ce am facut e sa semnalez acest lucru.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Salutare. 

Eu unul consider ca e alegerea strict a fetei daca vrea sa lucreze sau nu intr-o anumita perioada. In consecinta, poate linistita sa iti tina telefonul inchis sau sa nu intre pe mess. Doar nu e angajata cu norma intreaga. La o adica poate chiar sa nu mai presteze niciodata.

In recenzia mea nu am incercat sa o promovez, am relatat doar ce s-a intamplat. Sper ca discutia de mai sus sa nu-si aiba radacinile infipte in ce am spus eu acolo.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Astazi 07.11.2013 a raspuns in jurul orei 14.30.Din pacate am fixat o intalnire,in 30 minute  si cand am ajuns in zona Real...surpriza, telefonul INCHIS.Dupa niste" conversatii" cu tipa de la casuta vocala am renuntat.In concluzie TZAPA!Am mers deampulea pana la Real.Id-ul daia.daiia e ceva cu el, insa celelalte 2 sunt ok in sensul ca le poti adauga, dar ok de la ea nu a venit.Avand in vedere varsta ei e clar ca presteaza aiurea cand are chef, e pur si simplu noroc sa dai de ea.La capitolul seriozitate nota mea e 1, avand in vedere ca am fixat intalnirea si apoi TZAPA.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Bai Dorinele, tu esti chiar prost ca altfel nu te pot numi.Rog si alti utilizatori sa confirme faptul ca acel nu e folosit de nimeni, iar numarul de telefon nu este apelabil. Iti spun si eu o chestie: am vizitat-o si eu pe domnisoara si iti spun foarte clar un lucru: numerele de telefon si id-urile de messenger si le schimba mai iute ca pe barbati, asa ca nu te mai ataca degeaba, tot ce am facut e sa semnalez acest lucru.

 

Domnule inteligent! Iti raspund pentru ultima data! 

Vezi numarul postat de mine care este si in titlul topicului?! Stii sa citesti?!

Tu, bezmetic cum esti suni de-a pula la numarul din postarea #6 a lui david_hayter32. La ala (0742511925) n-o sa-ti raspunda NIMENI, veci pururi...

Pricepi amu'?! 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Domnule inteligent! Iti raspund pentru ultima data! 

Vezi numarul postat de mine care este si in titlul topicului?! Stii sa citesti?!

Tu, bezmetic cum esti suni de-a pula la numarul din postarea #6 a lui david_hayter32. La ala (0742511925) n-o sa-ti raspunda NIMENI, veci pururi...

Pricepi amu'?! 

Am sunat la numarul din topic 0749950872.Fata e putin cam neserioasa, sau pur si simplu tinuta din scurt de ai ei.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am sunat la inceputul saptamanii trecute.

A raspuns din a 2-a tentativa de apelare.

Era cu cineva, mi-a spus sa ajung in 20 de min la a 3-a statie de bus dupa Broasca Verde pe Str. Oasului.

Confirm spusele colegilor privind tineretea, nu are mai mult de 18-19 ani.

Aspectul nu e rau deloc, mie imi pare putin plinuta dar accetabila, fatza este simpatica.

Am mers in livada din zona pe un drum laturalnic.

A executat un oral fara prezervativ, in masina.

Fata isi da silinta sa faca treaba buna, executa daca ii zici ce si cum iti place.

Cost: 60 RON.

Per total aspect si executie ON: 7,5.

O recomand pt golire rapida.

 

Spor la treaba!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Bai Dorinele, tu esti chiar prost ca altfel nu te pot numi.Rog si alti utilizatori sa confirme faptul ca acel nu e folosit de nimeni, iar numarul de telefon nu este apelabil. Iti spun si eu o chestie: am vizitat-o si eu pe domnisoara si iti spun foarte clar un lucru: numerele de telefon si id-urile de messenger si le schimba mai iute ca pe barbati, asa ca nu te mai ataca degeaba, tot ce am facut e sa semnalez acest lucru.

 

Mai zi odata Milfarule... deci numarul e inapelabil?!?!?!

Observi ceva useri care dupa postarea ta au trecut pe la domnita?!?!?!?

Ai vazut ca au aparut si 'recenzii' sau intalniri si discutii cu fata?!

Ai inteles ca esti 'pe langa'?!

 

Pentru toate astea ar trebui sa-ti ceri scuze, aici fata de ceea ce ti-ai permis sa spui despre mine si informatiile mele... altfel din punctul meu de vedere esti un mare peste putred care se baga in prima ciorba care o gaseste calda...

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Mai zi odata Milfarule... deci numarul e inapelabil?!?!?!

Observi ceva useri care dupa postarea ta au trecut pe la domnita?!?!?!?

Ai vazut ca au aparut si 'recenzii' sau intalniri si discutii cu fata?!

Ai inteles ca esti 'pe langa'?!

 

Pentru toate astea ar trebui sa-ti ceri scuze, aici fata de ceea ce ti-ai permis sa spui despre mine si informatiile mele... altfel din punctul meu de vedere esti un mare peste putred care se baga in prima ciorba care o gaseste calda...

Da, numarul e inapelabil in mare parte din timp.Doar nu crezi ca am sunat-o non stop, am incercat de 3-4 ori si de fiecare data era inchis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...