Sari la conținut

0749950872 ID: [email protected]


Postări Recomandate

  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Domnişoara este activa. Şi încă foarte activa pentru că eu am prins-o la telefon destul de greu.

 

Fiind în trecere prin Cluj am preferinţa pentru domnişoarele care servesc în general la hotel. Pot spune că de data asta am stabilit din timp întâlnirea pe messenger şi pe urmă telefonic. Am fost chemat în zona vechiului Real, a fost punctuala iar eu incantat de ea de când a urcat în maşina. Este o puştoaica o idee mai plinuţă, absolut nederanjant, vorbăreaţă, simpla şi care ştie să se facă plăcută pentru fiecare.

În fine, am ajuns la hotelul unde eram cazat, are şi ea ceva idei de camere drăguţe şi la preţ convenabil, ne-am făcut comozi la o ţigare şi ne-am încălzit un pic că era oarecum frig afara, dezinvolta ea a preluat iniţiativa şi a executat un streap-tease rapid şi s-a cerut la baie timp în care şi eu m-am pregătit la repezeala. Când a ieşit ea din baie chiar am fost surprins de sexualitatea ei. Are sanii micuţii dar ascuţiţi şi foarte tineri, era epilata perfect şi din câteva mişcări deja se umezise. A început cu un oral puternic, cu deep atât cât să îţi aduci aminte cu drag, prelungit până când am rugat-o sa monteze prezervativul pentru normal. La fel de memorabila şi prestaţia la normal, iar finalizarea a fost una de excepţie orala. Am mai fumat o ţigare, am mai vorbit, am mai executat încă un număr la fel de memorabil şi uite aşa a trecut mai mult de o ora. Am achitat ora la 150 de lei plus taxi că eu eram depăşit la ora aia

Dacă mă va întreba cineva categoric am să o recomand

NOTE:

Oral: 9 cu deep si finalizare

Normal: 8

Aspect: 8 eu ii recomand să facă nişte poze bine intenţionate plus că are ochii frumoşi

GFE: 9 cu FK

 

O seara la fel de bună ca a mea de atunci va doresc

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eram si eu curios de tipa asta.

Am mai vorbit cu ea, ne-am inteles la 100 lei un numar, dar practic nu am realizat nimic, tipa nu e deloc pe gustul meu, cat mi-am dat seama la prima vedere.

Mai negricioasa, pare destul de "mare", vazut asa prin haine, inaltime, scriu unii 160, eu as zice mai putin.

Link spre comentariu

eu am stabilit acu 2 saptamani o intalnire cu ea si a venit.... sa mergem in masina (credeam ca are ceva locatie)

in fine, ne-am inteles la 60 de lei un numar. a venit deasupra, s-a miscat de vreo 23-28 de ori si a zis ca a obosit si nu mai poate .

cu nervi si ciuda, i-am zis sa dea la laba.

 

nu stiu cum de are recenzii pozitive (ea zicea ca "il are la mana cu ceva pe administratorul forumului", desi mi se pare o aiureala ca nu ala face toate recenziile)

 

oral: lipsa

normal: 3 - nu avea chef de futai

gfe:0

 

concluzia: timp pierdut

e pe forum, poate confirma cele de mai sus si sa aduca ce scuze/argumente vrea, nu ma ajuta.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

e activa eu am fost cu ea saptamna asta o suge bine pune pasiune e curata e buna calitate pret

Ca să fii credibil, vino cu ceva concret. Altfel nu te cred.
Link spre comentariu

In urma cu ceva vreme am intalnit-o si eu pe domnisoara,dar nu am apucat sa scriu decat acum. Modalitatea de contact a fost prin messenger unde o gasiti destul de activa.mai jos am postat o parte din convorbirea avuta pe mess.

 

3:55:12 PM
daia.daiia: Bruneta,parul lung,ochi verzi,sani medi,fund bombat,1.60,54 kg
3:55:17 PM
daia.daiia: 19 ani
3:55:58 PM
daia.daiia: Servicile mele includ sex oral,normal protejat,Fk,Cim,Cob
daia.daiia: 0745285591 sunama la 8:30
daia.daiia: 100 de lei o finalizare sau 150 de lei ora
       Nu are locatie, ne-am inteles sa merg sa o iau de acasa si sa o las cand terminam, pentru asta am negociat putin pretul , lucru pe care l-a acceptat cu usurinta fara sa depun munca de convingere.  A trebuit sa ma deplases dupa ea , pe o starada de langa fostul Real. Ma rugat sa o sun cu 15 min anainte sa ajung la locul stabilit, pentru a avea timp si ea sa ajunga. Nu a fost  punctuala a intarziat 10 min :snap, pe drum am primit si un SMS , in care ma rugat sa cumpar prezervative, si o marca de tigari. E mica de inaltime , plinuta , dar are ochi frumosi. Am decis sa o duc la mine pentru mai mult confort, desi intial am stabilit ca o facem in masina. Ajuns la lucul incriminator, am povestit 10 min timp in care a servit un suc si o tigara. Am rugat-o sa se faca comoda si sa imi faca cunostinta cu zonele erogene :boob , s-a conformat imediat. Satisfacut intr-o oarecare masara de ce vad am zis ca e timpul sa mergem sa ne igienizam putin la dusi si sa trecem la ceva mai incitant. Intorsi  de la dusi  , am rugat-o sa imi faca un masaj, dupa care a trecut la un oral n ,nu o face deep dar incerca,  zonele limitrofe nu le da prea mare importanta, foloseste mana dar daca ii tragi atentia se conformeaza, Dupa 5 min de supt , ma antreaba daca vreau sa finalizez oral, i-am zis ca nu acum dar sa continuie , a mai supt 2 min, si a cam obosit. montat cauciucu, trecut la caprita, am schimbat cu misionar, pozitie in care am si finalizat . Am mers la baie sa ma improspatez, cand am revenit , a zis ca e tarziu si ca trebuie sa ajunga acasa, si nu mai poate sa stea pentru a doua finalizare, sa nu ma supar , dar o sa imi faca o reducere altacandva. Am acceptat si am zis ca e ok si pentru mine. Ne-am imbracat , a plecat si am lasat-o in alt loc diferit fata de primul dar nu foarte  departe de acesta. 
 
Note:
O: 7 (umed si fara dinti) :atm
N:7 sta cum o pui, :69
Atitudine 9,5 e vorbareata, incerca sa fie placuta.
 
GFE 8 
 
 
 
 
 
 
 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am ajuns dintr-o conjuctura mai deosebita sa o vizitez pe domnisoara intr-o seara. Cateva descrieri de mai sus sunt apropiate de realitatea din teren: micuta de inaltime (max 1.60), destul de plinuta, par brunet lung, bronzata la solar destul de bine. Nu e urata, dar nici nu iti atrage atentia daca o vezi undeva. Nu are locatie, deci actiune s-a desfasurat in natura, mai precis pe aleile de sus de la Terra Garden Chinteni. Foarte buna locatie pentru asemenea activitati, mai ales vara, cel putin inca un an pana se umple de case zona. Am avut parte de un ON in picioare, destul de bun, mai ales ca adia putin vantul si se simtea un miros de iarba proaspat taiata . La normal am beneficiat putin si de sprijinul banchetei din spate pentru un  :doggystyle . Nu am mai ramas pentru un episod doi, pentru ca era destul de tarziu.

De mentionat ar fi ca nu are prezervative la ea, tot butoneaza telefonul non stop, si e foarte posibil sa aiba nevoie de un drum cu masina pana un isi intalneste urmatorul client. Nu e un lucru tocmai discret, mai ales daca ai o masina cunoscuta prin Cluj.

Ceva note:

Aspect: 6-7, e tinerica, bronzata frumos, fund marisor, dar nu arata rau la  :doggystyle

Oral: 8, neprotejat, fara dinti, probabil accepta si CIM

Normal: 7, e destul de docila

Locatie: 9, excelenta zona pentru sex in aer liber

De recomandat.... probabil da, pentru fast fuck outdoor, atat.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...