Sari la conținut

0753479512 / 0752389434 , bruneta (teapa) in Floresti


bogpaul

Postări Recomandate

  • Oras:cj
  • Oras:cj

Salutare fratilor,

 

Relatare la cald :no2 . Gasit numarul in Piata on line, sunat si programat. Tipa se lauda cu 24 ani, 1,70 m, 55 kg. La telefon primesti intrebari despre varsta?! Servicii 100 lei oral sau normal, 150 lei combinat pentru o finalizare. Se poate negocia rapid la 100 lei combinat. Locatia: Floresti, la blocurile din spatele Polus. La fata locului te intampina ascunsa dupa usa si apoi are tendinta sa-si tina capul in pamant. Estimez undeva peste 30 ani, ceva copii, uscativa, obosita. Iti cere banii imediat ce ai pasit in locatie, la mine in secunda doi, apoi te repezeste la orice intrebare pe care o adresezi, de parca o deranjezi. Eu am plecat datorita atitudinii si varstei care evident este alta.

 

Sper ca va este de folos relatarea sau macar scutiti un drum.

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

@bogpaul din ce scri tu eu inteleg ca ai platit si ai plecat fara sa beneficiezi de servicii.era ideal sa fii un pic mai generos in detalii.in anuntul ei erau si niste poze.semana ce ai vazut tu cu ce e prin pozele alea?avand in vedere ca esti inca ucenic, nu ar fi rau sa te uiti la ce se cere la o recenzie.poate asa te faci si tu ''mare'' si primesti mai multe puncte!:)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca

Am facut si eu gresala sa sun, si mai mult de atat, sa raman. Fiind foarte pornit pe fapte mari, n-am negociat pretul.

Ajuns in camera cu semiantuneric, parea acceptabila, inalta, simpatica si pot confirma ca e cea din poze.

Doar ca dupa ce-am platit si a dus banii in bucatarie, unde zice ca nu e nimeni( nu m-a lasat sa vadd) mai mai ca m-a trantit pe pat sa-mi puna un balonas pe care-l avea in mana, gata desfacut. Ne inteleseseram la ON si mirat am intrebat ce vrea sa faca cu el. Cica sa-l aiba la indemana.

Nu-si daduse bluza jos, decat chilotii si-mi spune ca nu pot sa obating pe sani, pt ca a facut o ridicare de sani(care sani?). Apoi ca n-am voie sa o sarut pe corp sau pe pasarica. Am realizat mai tarziu de ce: ERA PLINA DE BUBE PE BURTA si probabil pe piept!!!

Pasarica era cea din poze. Dar pentru ca am intrat deja, nu m-am mai oprit din pompat, doar ca am finalizat rapid in balonas. Cand pompam a inceput sa miroase a cauciuc ars :)). Deci never-ever again!!!

Note:

Locatia : 6 - urci scari pana nu ti se mai scoala :P

Fata. : -2 dupa ce am vazut si mirosit

Atitudine : 2 pentru primele minute. Altfel 0. Vorbea cu tine cu o voce tremuranda, parca ii era frica de tine. Dar te si repezea.

Oral : 4 mecanic si parca vroia sa-l bata de gard.

Normal. : 3, pacat de cercelul ala ca era fetisul meu.

De revenit: D-ne feri!!

Cea mai tare si mai rapida teapa luata de mine. Aprox 10 min.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:) pacat, nu arata chiar rau in poze.banuiesc ca locul ei e la ''de evitat''.clar atitudine de ampulea.imi pare rau pt experianta negativa a celor 2.tzeparele si cele cu atitudinea ei la gunoi cu ele.sigur are ceva smardoi langa ea altfel nu cred ca si-ar permite atatea!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

bruneta,draguta,23/1,68/50kg,discreta,deosebit de curata,romanca te invit in cuibusorul meu de nebunii pt a-ti oferi o partida adevarata de s-x.Anunt valabil pt domni generosi si seriosi care stiu cu adevarat ce vor.Poze reale.CEI CARE STAU PROST FINANCIAR SA NU DERANJEZE!!!Pret 150ron/sedinta

 

Are si atitudine fata...asa arata ultimul anunt al fetei...sunt si pretentioase nespalatele astea care se cred escorte.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Voi ati iesit bine.Am fost si eu pe la ea acu vreo luna buna.Scuze ca n-am scris pina acum.Eu am avut si vizitator de sex masculin.De ce?Pt ca trecusera vreo  15 min de la inceperea actiunii si n-am finalizat.Atunci avea locatia pe Bucium 11.Tot asa ca si cu voi n-a vrut sa se dezbrace ca era cu sinii sub tratament,nu se putea face dus ca era defectiune la baie ,m-a intrebat daca ejaculez greu...Am inceput cu OP ,continuat NP in vreo trei pozitii dupa care la aprox 15 min imi spune ca nu mai are timp sa continuam, suna telefonul,in incaperea alaturata s-a auzit o bufnitura si ce sa vezi intra in camera un tip mic si indesat care urla tot felul de injurii ca sa ma impresioneze, dindu-mi 1min sa parasesc locatia .Nu am ripostat pt ca nu s-a atins de mine si nici nu eram sigur ca nu mai este inca unu peacolo.Eu am platit 130 atunci dar acum vad ca a urcat si pretul.O fi mai scumpa chiria la noua locatie sau le trebuie bani mai multi pestilor.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca

Aoleooo! Asa ceva n-am mai auzit! A intrat peste tine? :o Asta da tupeu. Tipa, intradevar parea speriata cand am fost eu. Asa ceva nu mi-as putea imagina. Acum trebuie sa ne si antrenam inainte sa mergem la curve :))

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Am simtit-o si eu ca este agitata dar s-a purtat ok cu mine si s-a straduit sa ma termine repede stiind ce avea sa urmeze.Antrenament pt doi.Sint aproape sigur ca ala nu era singur acolo,daca era cazul intervenea si ajutorul.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Era singurul major, puradeii nu intra la numaratoare. Si el, majorul, este sotul/concubinul damezei.

Trust me!

By the way, au anunt si pentru cuplu, pe alt numar de telefon, la pretul de 150 leisori.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Anunt recent:

 

http://www.piatacluj.ro/vezi-anunt-1384506210.html

 

indeplinesc cu adevarat orice fantezie posibila,in special barbatilor casatoriti care acasa nu au parte de asa ceva.Eu 23/1,68/50kg,bruneta,romanca,cu o foarte mare experienta,invit in compania mea domni generosi,pt a le oferi o partida adevarata de s-x.Valabil pt domni care se respecta.poze reale

 

Email:[email protected]
Telefon: 0753479512
Postat: 2013-11-15, 03:03:00

 

Poze:

(a se vedea bijuteria din "bijuterie" - se regaseste si in celalalt set de poze)

 

post-88471-0-90413700-1384718808_thumb.jpg

post-88471-0-69344300-1384718813_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Ehei, ce mai teapa! Am comis-o rau!  Am gasit anuntul in Piata. Desigur m-au acaparat fotografiile! Tipa-i exact ce mi-a prescris medicul. Cu un corp bestial, la care am visat dintotdeauna, sanii exact cum ii vreau, funduletul, pusilica, picioarele, parul, etc. Neobservand acest topic, am hotarat sa fac o cercetare pe cont propriu la fata locului, sa vin si eu cu ceva nou pe forum in incercarea de a rasplati cumva acele informatii pretioase pe care le-am aflat aici.

Sa va povestesc:

Acum cateva zile o sun. Raspunde o voce normala. O intreb, daca pozele sunt reale. Confirma. Ma intreaba de varsta ii spun, e ok. Aflu ca am de mers mult si bine pana in Floresti, dar pentru o asemenea aratare merita. Si ma duc. Urc scarile, de ziceam ca-s pe Cetatuie. Ajung la apartament. Stiti voi, procedura de rutina: ajungi la usa, ea se deschide si faptura e dupa ea. O vad cand inchide usa. Super, ea e! Picoare lungi. fustita foarte scurta si o bluza galbena, pantofi albastrii cu toc, care nu se asortau, dar ce conteaza ambalajul?

Ajung intr-un hol micut, cu doua usi inchise (dreapta: baia, stanga probabil bucataria), pe ciuer vad niste haine de marime mica, iar sub ele niste pantofi, doua perechi de copii si una barbateasca. Fata ma conduce spre camera. In dreapta era o comoda cu un televizor, in stanga o canapea coltar, deschisa, dar fara asternut. Imi turuie meniul, exact asa cum descrie colegul slick75, cu privirea la podea: 150 Ron OP+NP, iar daca vreau ceva mai special, discutam: Am intrebat, ce intelege ea prin ceva mai special? CIM. Ok, zic, ramane de vazut. Am intrebat, (cu gandul la pusilica superba din poza cu acel piercing) daca accepta sarutari pe corp. La raspunsul afirmativ ii dau banutii ceruti inainte si ma pofteste sa ma dezbrac. Ma conformez, dupa care dau sa merg la dus, dar dameza imi taie elanul scurt, aratandu-mi un pachet de servetele umede: "nu folosim dusul". La plural! Adica nici ea? Intrebare doar retorica, rostita doar in gand, cu referire la pozele din anunt... Totusi, intru in baie sa-mi storc vezica, dupa care ajung inapoi in camera. Ma pofteste pe pat si ma intreaba daca finalizez mai usor sau mai greu. O intrebare fara sens, zic, si raspund ca atare. Nici nu apuc sa ma asez, sare pe ala mic cu prezervativul, si asezata pe covor se apuca de un handjob asistat putin si de gurita ei (era departe de a fi un oral). Dupa un timp si multa concentrare mentala din partea mea, micul pompier incepe sa dea semne de viata. Dameza nu a mai asteptat o tinuta ferma din partea soldatului, ma pune sa aleg pe un ton care nu lasa loc de replici: Merg peste ea sau o iau din spate. ...Si eu care vroiam un LOT, sa-i admir pusilica apetisanta! Ok, pozitia misionarului, cu ea imbracata, cu fustita cu tot. Chiloti nu purta. Incep a-mi face treaba. Si sa vedeti ce chestie! Ma apuca de scrot si incepe sa traga ritmic de ea, ca si cum ar fi manerul de la cratita, sanu se prinda clatrita de fund! Nu-mi venea sa cred! Parca lucra in defavoarea ei, pentru ca mi-am pierdut concentrarea, de care, credeti-ma, aveam mare nevoie. Ok, o pun in patru labe si o iau pe la spate, in speranta de a-i admira funduletul bestial dupa gustul meu. Incep sa pompez, cu scrotul tot in manuta ei. Da. este o priveliste superba. Dar fata se tot tragea in fata. Nu sunt supradotat, totusi nu am reusit aproape niciodata sa o infig pana la "soclu". Incep sa admir privelistea, deranjat doar de un miros acru venind dinspre fata, si credeti-ma, nu era miros de cauciuc ars! Intre timp ea a mai refuzat cateva apeluri pr telefon. Cu greu soseste si momentul meu de glorie! Dar! (pentru ca si aici exista un "dar") cum m-a simtit, fata a sarit de pe bara, taindu-mi maioneza, deposedandu-ma de acel scurt moment, care era si scopul vizitei mele. Imediat mi-a scos caciula, m-a sters si... cam atat. In timp ca ma imbracam, am incercat sa fac conversatie, dar nu am avut cu cine: Imi raspundea cu ochii in jos, in soapta, ca si cum ar dormi cineva. Acum parca-mi inchipui restul "familiei" inghesuiti in bucatarie, in liniste, ca "mami" lucreaza...

Timpul petrecut door-to-door: 25 min, halatul 150Ron, risipiti.

 

Notele:

Locatia: departe de centru, scari de urcat, patul fara asternut, fara dus: 2

Dameza: Superba (teoretic de nota 10), dar imbracata si nespalata, 6

GFE: doar in visele mele. 0, cu indulgenta

Oralul: Mai mult un handjob: 0

Normalul: 1, pentru ca totusi am penetrat-o cat de cat.

 

Concluzia: De evitat! Oricum, dupa cum mi s-a parut, o facea cu sila, ori era obligata ca sa se poata intretine (putin probabil, avea un smartphone) ori de pestisorul din acvariu (sau bucatarie).

 

Spor la toate, si zi faina!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Anunt cu unele poze din topic cu nou numar de telefon http://cluj-napoca.escorte-sex.ro/escorte-sex-cluj-napoca.php?id=2735177&cauta=Cluj&escorta-cluj-telefon=0754400784#escorte-sex

 

tanara,draguta ofer sex domnilor seriosi si generosi care isi doresc o aventura discreta. Te astept pt a ne simti bine impreuna. POZELE SUNT 100% REALE!!!!. Telefon Escorta: 0754400784 .

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ofer-placeri-intime/7b0e657e7b6a6b52.html

tanara,draguta,ofer sex domnilor seriosi si generosi care stiu cu adevarat ce isi doresc!Te astept pt a ne simti bine impreuna!POZE REALE NU COPIATE DE PE NET!!! 0747427092

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Numar nou 0773731258 

 

DRAGUTA, 24/1, 68/50KG, ROMANCA, BLONDA OFER SEX ORAL SI NORMAL IAR CONTRA COST SE MAI FACE ORAL NEPROTEJAT, FINALIZARE ORALA, 69. CEI CARE NU AU BANI SA NU MA DERANJEZE. POZE REALE / Telefon Escorta: 0773731258 / Data : 2015/02/22

Nume: ADRIANA Disponibilitate: LA MINE Varsta: 24 Oras: CLUJ Greutate: 50 Program: 08-21 Inaltime: 168 Zona: CENTRU
Reclamatii Telefon: 0 
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:sub geamul de la baie
  • Oras:sub geamul de la baie
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Anuntul:

Reala100%!!! 25 168 50kg roscata buna la pat, o iau in guritza bestial, ma misc bine in scula. . . . rog maxima seriozitate si discretie. IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII!!!! te astept doar la locatia mea personala. . Telefon Escorta: 0773731258

Poze:

http://escorte-sexy.net/sex-270/3003389/Reala100---25-168-0145122.jpghttp://escorte-sexy.net/sex-270/3003389/Reala100---25-168-1144832.jpghttp://escorte-sexy.net/sex-270/3003389/Reala100---25-168-2143528.jpg

  • Like 2
  • Minus 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...