Sari la conținut

Asistenta sexy si provocatoare 0755264081 150 ron


georgi_88

Postări Recomandate

  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Inalta bruneta provocatoare,sani mari,fund bombat si obraznic,50 kg.te astept intr-o locatie de lux, pt a pasi in lumea viselor impreuna,unde satisfactia,discretia si igiena sunt pe primul loc.Tell 0755264081

sursa:

http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/539637-asistenta-sexy-si-provocatoare-0755264081/page__p__1465733__hl__0755264081__fromsearch__1&&do=findComment&comment=1465733

 

post-48794-0-27834400-1384263737_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

....sa continunam....oral neprotejat,normal protejat,pretul 150 finalizarea 300 ora.Voce foarte placuta la telefon,poate o usoara iritatie cand am cerut mai multe detalii.

Pentru ca fata are si anunt in Raid(am eu o problema cu ziarul respectiv)dar si ptr. faptul ca locatia este arihicunoscuta(Spitalul Judetean),n-am mers mai departe.

  • Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Sunt 2 fete care au fost  la ireg pe la partier apoi au stat la casa in spate la panoramic....au mai avut locatie si n 17 la anelis fashion etc.....deci nimic nou.....poate uni dintre voi o stiti pe acea bruneta inalta cu sani mari si cu ochelari.....ea se afla acum la aceasta locatie.

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

e vorba de Yasmin si Deniss am scris despre ele ca isi schimba des nr de tel, mai rau pozele(iti da explicatie la tel ca pozele au fost facute mai inainte acum cativa ani si si-a mai schimbat lookul) va asigur eu ca la acest nr de tel mi-am aranjat intalnirea 

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

      Zilele trecute, fiind condus de o dorinta de "sani mari" am sunat la domnisoara de mai sus - luand numarul de pe forumul de vanzari locale. A raspuns din prima, m-a invitat la ea intrucat chiar atunci era disponibila.  Dupa cateva indicatii  am ajuns la / in locatia , pe langa scoala 43, unde mai era o domnisoara, asa cum este scris intr-un post de mai sus. Era infasurata doar intr-un prosop mare innodat in fata sanilor. Dupa ce m-a bagat in camera "de lucru" ( apartamentul are trei camere), mi-a expus lista de preturi si servicii.  NU le-am retinut , intrucat eu doream doar o tavaleala cu niste tate maaari.  Mi-a cerut banii  (150 lei) si a plecat cateva minute din camera , nu stiu exact pentru ce, dar a durat cred ca vreo 4- 5 minute.  Imi preciza-se ca face totul protejat, asa ca a trecut la echiparea cu plastic.  A... sa nu uit , inainte de a se apuca de treaba , si-a dat jos prosopul si a lasat sa ... curga - atarne - fluture - falfaie etc   niste sani foarte mari. Dupa parerea mea foarte frumosi. Poate un pic , un pic,  cam prea mari , si care  au cam inceput sa se lase , dar , pentru moment ... exceptionali. Si gata-  cu lucrurile pozitive. 

         Problema de aici incepe, intrucat a iesit imediat in evidenta o atitudine  rece , distanta ,aproape ostila.

         Oralul - insotit de priviri prin ochelarii de secretara, dar si de niste gemete false .  

         Dupa cateva minute, maxim trei, a spus sa trecem la normal.  Crezand ca va fi mai bine, am acceptat.  Dar... dezamagire.  Aceeasi raceala in voce si gesturi. A acceptat totusi schimbul pozitiilor, vreo 3 in total , dupa care am terminat cu ea deasupra mea. Cred ca imi amintise de cateva ori ca "s-a cam terminat timpul" .  Dupa ce am finalizat , s-a ridicat, mi-a pus/aruncat pe pat un pachet de servetele umede, mi-a indicat cu aratatorul unde este cosul de gunoi , si a plecat din camera.

        Note ... greu de dat intrucat nu pot sa zic ca sunt niste lucruri negative acolo, dar , pe toate - locatie , aspect, oral, normal, etc - le coboara mult tare, atitudinea. Chiar daca  e o fata draguta, chiar frumusica, eu nu recomand.  

        Acum , dupa ce am fost la ea, si cautandu-i prin forum vreun thread inceput, am gasit indicii ca ar fi deja la "de evitat'.   Nu cred ca e din acea categorie . Cred ca ar trebui infiintata o "subcategorie'" -    "pofte excentrice" sau   " criza de timp si e ultima si singura  optiune" .

Totusi pentru statistica  notele sunt un jur de 6 , poate 7 , cu exceptia atitudinii care e de nota 3(trei) .  

 

PS   In privinta curateniei -  e OK, adica era epilata si fara mirosuri. In schimb nu m-a lasat sa i-o ating .

        Si nici nu saruta .   Sanii da, m-a lasat sa ii framant mangai etc , cu precizarea sa nu ii musc ( oare sunt si astfel de ... ciudati ?! ) . 

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...