Sari la conținut

ANA - 0721024333


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Salut din nou dragi colegi!

Ieri fiind liber am zis sa vedem ce mai este nou pe piata escortelor.Cautand pe ploiestiservicii am gasit urmatoarele anunturi de mai jos:

STUDENTA SEXY!!! 0721027233  
 

Adaugat la data: 10 noiembrie 2013 07:28

Ultima actualizare: 12 noiembrie 2013 23:11

Pret: 70 RON

Telefon: 0721027233

 
 
Detalii: LA MINE SAU LA HOTEL... TE RASFATZZZ ASA CUM NUMAI EU STIU...SUNAMA

 

 
NOWA PE AICI !!! 0721024333

Adaugat la data: 08 noiembrie 2013 13:55

Ultima actualizare: 12 noiembrie 2013 23:11

Pret: 70 RON

elefon: 0721024333

 
Detalii: SEXY SI ATRAGATOARE TE ASTEPT INTR-O LOCATZIE FIERBINTE..Galerie foto:
 
 
 

 Am testat amandoua  nr. de telefon si am ajuns la concluzia ca este aceasi persoana si aceasi locatie.A raspuns o d-ra cu o voce placuta,mi-a dat detalii privind serviciile prestate,tariful si locatia,dupa cum urmeaza:

 ORAL:50 RON fin. Neprotejat cu CIM

ON+NP-70 RON-15 min.

ON+NP-100 RON-30 min

ON+NP-150 RON-60min.

 Am intrebat de poze daca sunt reale si a confirmat ca sunt.Eu zic ca sunt putin retusate,dar in principiu cam asa arata duduia.

M-am programat peste 15 min si am ajuns la locatie in zona sud-blocurile din Jianu.Sunat din nou,mi-a dat blocul si nr. de la interfon si am urcat.Mi-a deschis usa bruneta din poze,are cam 1.60m,55kg,sani usor lasati nr.2-3,25 ani,intr-o tinuta sexy si m-a invitat inauntru.In apartament mai era o tipa tot de 25 ani gen skiny mai uratica la fata, satena ,care statea tolanita pe canapea.Am ales-o pe ANA,asa s-a prezentat bruneta si am mers in dormitor.Cum eram dusat de acasa am trecut la actiune,am inceput cu saruturi,inclusiv cu limba,apoi un oral din partea ei destul de slabut,fara lins de OO,mai mult laba,fara tentative de DT,vazand asa am trecut la un cunny,apoi i-am bagat si 2 degete in savarina,am vazut ca ii place,se umezise si gemea usor am continuat pana si-a dat drumul.A urmat un normal cu caciulita,si mi-am dat drumul in gurita ei fara sa comenteze ceva.Fata este la inceput de cariera ,deci o sa fiu mai indulgent cu notarea.

 

ASPECT:7-curata,ingrijita,rasa la pasa,fara mirosuri neplacute,dar daca o vezi pe strada nu intorci capul dupa ea.

LOCATIE:6-apartament vechi,mobila veche,dar curatenie.La baie nu am intrat,dar nici nu m-a intrebat.

ORAL:5-CU INDULGENTA,noroc cu CIM

NORMAL:-7,se misca binisor

GFE:8,aici sta cel mai bine,datorita FK (se gadila la lobul urechii)

ATITUDINE:8 incearca sa te simti bine,nu m-a grabit deloc,nu comenteaza la pozitii(gen Simona-Caraiman)

HALATUL:70 RON,si am stat cam 25 min,banii decartati la sfarsit fara sa-i ceara.Eu zic ca nu merita banii astia la ce stie sa faca.

 

Eu unul nu o recomand,fiecare cu gusturile lui!

 

O ZI BUNA VA UREZ!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare colegi,

 

Avand in plan o noua scapare dupa ce am cautat pe net am ajuns sa sun la numarul de telefon mentionat mai sus, am disutat la tel tarifele si locatia am facut programarea la 30 min, locatia este mentionata mai sus in mare zona Gara de Sud, ajuns la locatie am intrat in apartament fata imbracata normal, mentionez ca tot Ana ma asteptat si am discutat, dupa ce am intrat am observat si colega sa prezentat Andreea, referitor la poze pot sa spun ca este mai cu forme Ana, in poze pare sa fie Adreea colega, intradevar Andreea este mai uritica la fata si mai slim. Am ales varianta o ora 150ron o finalizare cu fiecare, tot eram cu Ana am zis sa intru prima data cu ea. Ajuns in camera nebunii hmmm putin dezamagit, mobila veche fara prea mari aranjamente pentru acest job, de fapt in mare tot apartamentul este putin invechit, oricum au o scuza ca s au mutat de curand si asta au ales. 

Am intrat cu Ana fara prea multa vorbaraie a trecut la treaba si acum notele:

Locatie:5, oricum e mult au nevoie sa imbunatateasca acest aspect, mentionez ca nu am fost la baie

Aspect: 8 chiar este Ok, dupa ce am fost cu a doua fata, ea intre timp se aranjase sa iasa in oras si chiar era draguta

Normal:8 se misca bine, merita lasata la conducere, oricum la cum il ascundea pe cel mic fara prea mare efort nu era deloc incepatoare

Oral: 7 la mine a avut grija de locurile invecinte, a dat cateva ventuze la OO m au trezit imediat, ma intrebat cum vreau finalizaea am optat pentru normal

Anal: nu am intrebat/nu a mentionat nimic

Per total 7 din partea mea

De revenit? Poate, a fost bine dar totul mecanic fara acel ceva sa te simti bine, fara pic de comunicare

 

Andreea,

A venit apoi Andreea, mai slim am stat cred 15min la discutii, pauza pentru cel mic, este mai comunicativa printre care a spus ca e noua in domeniu cel putin asta zic multe nu am tinut sa cred

Aspect:7 gen slim imi place acest gen, pentru cei care vor forme nu recomand

Oral: 4 nu pot da mai mult

Normal:5 pentru participarea ei, am facut eu in mare tot, dar mi a placut este strimta, geme si se intinde din toate incheieturile

Per total 6

De revenit? sincer da, o sa revin sa o ajut sa faca rodajul.

 

Ciocane Tari

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut din nou!

 

 Am uitat sa precizez ca fetele au program non-stop si Ana nu face anal.De curiozitate, am intrebat si daca fac sex in trei,a zis ca da si ca tarif este dublu.De exemplu, cum am ales eu pachetul de 70 ron ,cu amandoua ma costa 140 ron /15min. Foarte mult pentru  serviciile prestate(parerea mea)

Colegul adrian24,a iesit mult mai bine cu amandoua pe rand la 150 ron si a stat si o ora.

 

Va urez o zi cat mai placuta!

  • Like 2
Link spre comentariu

e cuib acolo... am trecut si eu ... se tot schimba fetele. am fost la o dameza, mai matura ea 30 de ani 1,70-1,75 , satena, intre facuta si slabuta, faceam un oral  bun, la normal se straduia bine, m-a cam futut ea 3-5 minute. in locatie mai erau 2 dameze, una mica grasuta si de etnie si una carnoasa cam la 1,65-1,70 bine facuta, bruneta

... ramasese gravida( e un detaliu) pt mai multe informatii intrebati

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Aseara aveam un chef nebun de cheltuit ceva bani pentru placere, asa ca decis am sunat pe Adina, care desi initial a fost disponibila, cand am ajuns acolo nu mi-a mai raspuns la telefon (dar nu o penalizez, ma gandesc ca o fi venit altul inaintea mea...asta e, bad luck).

 

Cum nu mi-a iesit ce mi-am propus, am ajuns aici pe forum si am dat de topicul asta. Am citit recenziile (multam colegilor) si am sunat. Mi-a raspuns una dintre cele 2 fete si m-a indrumat catre zona de Sud a orasului.

Ajuns in locatie, imi deschide fata din setul 1 de poze (mi-a zis cum o cheama, dar nu am retinut), imbracata sexy, iar in sufragerie pe o canapea statea intinsa tipa din setul 2 de poze. Avand o problema cu tipele care au tenul prea deschis (prea alb), am decis sa merg cu fata care statea intinsa in pat.

Venit pregatit de acasa, am asteptat sa revina si ea si am trecut la actiune.

A inceput cu sarutari pe corp si un oral neprotejat foarte bun si atentie la zone adiacente. Am continuat cu mine deasupra (avea probleme cu grosimea si m-a rugat sa nu o pun on top) si o capra orizontala la care am terminat in prez. Fata gemea in timpul actului (nu stiu daca fake, ea mi-a zis ca chiar i-a placut si nu s-a prefacut, acum...stiti voi...) ceea ce mi-a placut.

 

Gata cu vorbaraia, notele:

Prezenta fata: 7 (draguta, corp nu foarte slim, dar nici plinuta, numai buna, sani medii putin lasati, dar nederanjant)

Locatia: 6 (apartament mobilat destul de ciudat, mobila veche, patul este ok in camera de actiune)

Oral: 8 (tehnica buna, tente de deep, atentie la zonele adiacente)

Normal: 8 (chiar daca eu am facut toata munca, s-a implicat in ambele pozitii)

Anal: nu face

GFE: 7 (mangaieri, sarutari pe corp, ma strangea in brate cand am stat deasupra, fara FK, de aici si nota)

Halatul: 100RON oral NP + normal P

 

Concluzia: de revenit, pretul e ok si m-am simtit bine.

P.S. Ca sa nu existe neintelegeri, nu am nimic cu cealalta fata, insa am eu o problema cu fetele care au tenul prea alb, pur si simplu. Si in recenzia mea ma refer la tipa din setul 2 de poze.

 

Spor colegilor.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Salutare colegi,

Zilele trecute avand chef de ceva nou prin Ploiesti am sunat la nr. 0721027233, mi-a raspuns o voce destul de placuta si m-a indrumat catre str. Cumpatului (nu stiu daca e aceasi zona cu cea din titlu), in fine, ajuns pe str. respectiva, sunat din nou imi indica blocul si scara, ajuns in locatie.

In locatie 2 fete cred ca cele din pozele de mai sus, una mai mica si mai slabuta cu tenul foarte deschis, si o bruneta cam de 1,65 m, 60-65 kg, o aleg pe cea de-a doua domnisoara si mergem in dormitor cu o oprire la baie. Baie care arata destul de naspa, dar prezenta papucilor si a prosopului curat creste nota la una de trecere.

Ajuns in dormitor cu domnisoara, stabilit parametrii, am ales varianta scurta: un oral cu CIM la 50 lei.

Fata la oral se implica, o suge binisor(mai are de invatat), are grija de zonele adiacente dar foloseste cam mult mana, conformandu-se daca o atentionezi.

CIM-ul a fost in regula, a lasat locul curat.

SI acum notele:

Locatie - 5

Aspect fata cu care am fost: 6.5

Oral: 7

Pret: 50 lei

De revenit: poate pt. oral...la banii astia...se merita

Scuze ca n-am fost mai explicit, dar sunt cam pe graba...

Salutare!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Vizitat azi domnisoara,locatia e pe strada cumpatului,la sud langa piata anton,undeva la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje,in locatie sunt 2 fete.Am sunat cand am ajuns la intersectia dintre 13 decembrie si cumpatului,m-a indrumat catre bloc a coborat la scara si m a condus in apartament,unde mai era o fata mai uratica,am ales-o pe bruneta din primul set de poze,cea cu lenjerie albastra.Va spun ca nu se merita,ar trebui trecute la de evitat.Cand am scos portofelul sa scot banii,cea mai uratica a venit langa tine sa imi citeasca numele din buletin care era in portofel,dupa asta am vrut sa merg la baie care era nefunctionala.Am ajuns cu ea in dormitor iar cand am incercat FK mi a zis ceva de genul "nu iti e rusine sa saruti o femeie mai ales care are o meserie ca a mea".Am trecut la un oral neprotejat care numai oral nu era mi-a lins de 2 ori capul pulii dupa care am trecut la normal in pozitia misionarului,la schimbarea pozitiei a inceput sa faca figuri,in final am pus-o capra dupa multe comentarii ca este stramta si o doare si etc.Intr-un final am terminat in prezervativ.

ca note:

locatie:1 baie nefunctionala

aspect fizic:7 slabuta sani frumosi cur obraznic

atitudine:3 te trateaza asa cu flit

oral:0 habar nu are

normal:3 face figuri la schimbarea pozitiei

GFE;Nici vorba de asa ceva;

Halatul 70 de ron ONP+NP

In concluzie e de evitat,fugiti cat puteti,cu siguranta nu voi reveni.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutari dragi colegi si sa aveti parte de un an mai bun in 2014 !

 

Revenind pe teritoriul "Republicii de la Ploiesti", am zis sa incep anul cu dreptul, adica vizitand o escorta pe care am tot zis de anul trecut ca o incerc.

Fiind prin oras, pe la ora 14, am zis sa o sun pe Ana, sa vad cum si in ce stare este. Trebuie sa mentionez ca acolo sunt doua fete, Ana si Alexa ( Andreea ..) ce afirma ca lucreaza Non Stop. Dar pana si cem mai al naibii non stop trebuie sa mai doarma, sa cumpere paine, carne, oua, castraveti si prezervative.....

Asa ca Ana imi spune ca dupa ora 15 ma poate primi. Dezamagit, o rog sa imi dea nr colegei ( aveam deja glont pe teava....) - ea, din amabilitate mi-o da la telefon. Colega Alexa, cu o voce ursuza, zice- dupa ora 15....

Pusca mea, am zis eu, ce ma fac ?

Cand, surprize surprize ( nu era Andreea Marin, ci Ana, ce cu amabilitate in glas imi spune sa vin, ca isi decaleaza programul si ma rezolva ea). Gata, in gandul meu deja i-am adaugat cel putin 1 punct la atitudine !!

Ajuns pe str Cumpatului ( NU str Jianu !!), blocul cu pricina, sunat iar, a venit fata sa-mi deschida ( probleme cu interfonul ).

Apartamentul cu mobila veche dar compenseaza prin curatenie.

Am discutat cu ea amanuntele, chiar i-am zis: - Fata, am glontul pe teava, nu te tin mult, doar un Onep, cu salata inainte ( un sfarc, o pasarica, etc ).

Ea s-a dus la baie, ca eu venisem pregatit, dupa care ne-am reintalnit pe terenul de joaca.

Fata nu arata rau, dar ai pe ce pune mana, este bine facuta - sani medii, fund obraznic ( poze reale pe Ploiesti servicii ), fara a fi plinuta sau grasa.

Face si FK, pune suflet in ceea ce face.

Inceput cu o sedinta de saruturi, inclusiv pe corp, dim partea mea si a ei.

Am continuat cu o repriza de "cunni", inclusiv bagat degetelul in savarina S-a umezit repede, chiar eram curios sa vad pana unde merge cu gemetele dar dupa contractiile vaginale chiar m-am lamurit in cele din urma ca nu joaca teatru...

Am schimbat pozitia, a trecut ea la mansa avionului.

Un oral facut bine, fara maini, fara dinti. Cum eram cu coitele pline, am dat drumul la artificii, mai ceva ca cele date de anul nou de primarul localitatii unde am petrecut revelionul.... :)

Facut curatenie la locul de munca, plecat la alte activitati ( decartasem inainte..).

Deci:

ASPECT: 7.7- fara a fi o mare frumusete, pot spune ca este placuta, amabila, curata, ingrijita,pasarica frumoasa, ,fara mirosuri neplacute, este OK

LOCATIE: 6-apartament vechi,mobila veche,dar curatenie.

ORAL: 7.9- Neprotejat, CIM; facut in mod multumitor, cu grija la zonele adiacente, pupat pe oute, pe crestetul lui "ala micu", etc..

NORMAL:-nu am facut

GFE: 8.8, amabila, tine cont de ce iti place, face FK, nu te grabeste, nu comenteaza, este placuta, poti purta o conversatie cu ea...

 

HALATUL: 50 RON,

 

Din punctul meu de vedere: raport calitate / pret satisfacator, de revenit

( pe colega ei cea ursuza am zarit-o la sfarsit, la plecare.....Ana este mult mai OK decat Alexa. Parerea mea ! )

 

Maestre Pisicuts, cred ca ar trebui sa intitulam acest topic ANA - 0721024333

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Super-Oral/31491

Locatia nu are nici o legatura cu Jianu si fiecare fata presteaza in mod separat si diferit, chiar daca stau in acelasi apartament. Deja pe acest topic este nitica varza, amestecatura, in acest sens...

Cealalta fata ar trebui sa aiba topic separat ( mai ales ca si-a schimbat si nr de telefon - are acum 0720595074 )

Deci, ar trebui topic nou cu Alexa - 0720595074, fost 0721027233

ttp://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Brunetzica-Ta-Acum-Non-Stop-0720595074/31493

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salutare ! 

Aceasta ar fi prima mea postare pe forum, deci criticile sunt bine primite.  :)

Trecand la subiect, acum cateva saptamani, dupa ce am citit comentariile si recenziile de aici, m-am hotarat sa o vizitez pe Ana (mentionez ca a fost prima mea experienta cu o escorta). Am sunat la numarul din titlu, am cerut niste detalii (pret, locatie) si m-am programat in 20 de min. Am fost indrumat catre Str.Cumpatului, locatia este foarte usor de gasit. Am mai sunat o data cand am ajuns la fata locului. M-a primit imbracata intr-un halat de baie (era proaspat iesita din dus). Fata nu arata rau, dar nici nu te face sa zici "Uau!". Oricum, mi s-a parut placuta la aspect: bruneta, cam 1,65 inaltimea, sani un pic lasati dar frumosi, fund obraznic, ai ce sa apuci  :D . Apartamentul este unul modest, dar cat de cat curat (nu am pretentii pentru ceva luxos  :lol: ). Eram dusat, veneam direct de acasa, asa ca am trecut direct in camera de actiune, unde si-a jos halatul de baie si a ramas doar in chilotei. Am inceput actiunea cu mangaieri, sarutari pe corp, FK, apoi a trecut rapid la un oral neprotejat (bine facut, fara maini/dinti, atentie la zonele adiacente). Am trecut la un 69 prin care am si terminat primul numar cu un CIM. Am luat o pauza de tigara, sa isi revina ala micu' :D. Ceva conversatie (eu nu sunt genul prea vorbaret, plus ca fiind prima mea vizita la o escorta, ma simteam cam ciudat din punctul asta de vedere, deci nu prea a reusit sa imi stoarca prea multe cuvinte :)) ). Am revenit apoi in camera de actiune unde m-a trezit din nou cu un oral bun, apoi pus caciulita si trecut la normal cu ea deasupra. Am mai schimbat pozitiile, ba pe la spate, ba eu deasupra, imbratisari, mangaieri, gemete din partea ei ( nu mi-am dat seama daca erau false sau nu, dar mie mi-a placut  :lol: ), pana am terminat in caciulita. Curatat locul actiunii  :sweeping , am plecat dupa ce am achitat factura.

Note:

Locatie: 8 (cum spuneam, nu sunt foarte pretentios, daca vi se pare nota prea mare)

Aspect: 7.5 (nu e genul sa intorci privirea dupa ea pe strada, dar totusi placuta)

Igiena: 9

Oral: 8

Normal: 8

Anal: nu face

GFE: 8.5 (se vede ca sa straduieste sa te faca sa te simti bine)  :bravo

Factura: 100 RON (pt 30 min, timp in care am avut parte de 2 finalizari)

 

De revenit ? Da ! Recomand !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Ma mir sa vad asa putine recenzii la acest topic, avand in vedere calitatea..  :350x   :D Asa ca mai adaug inca o recenzie :

 

Asadar, in seara asta am incercat sa dau de Gina, pt ca eram in zona ei, dar din pacate avea telefonul inchis. Mi'am amintit apoi de Ana si am sunat fara sa mai stau pe ganduri.  :telephone M-am programat in 20 de min, am ajuns nerabdator la locatie. Pt inceput am stat la un pahar de suc si o tigara, stat un pic la taclale, am stabilit pretul; la inceput ma gandeam sa stau o ora intreaga, dar am lasat banii pt 1/2 ora pe masuta si urma sa mai las si diferenta in caz de "prelungiri"  :laugh2 . Chiar i-am spus in gluma sa dea drumul la cronometru.. In mare parte intalnirea a decurs la fel de bine ca data trecuta, chiar cu cateva imbunatatiri ! Oral foarte bun, mangaieri, FK, gemete si gadilaturi la greu.. :laugh2 Primul numar terminat in caciulita. Am luat o pauza de tigara pt revenire (fara sa imi dau seama, trecuse deja juma' de ora). Am revenit in camera pt partea a doua, din nou ONP si NP, foarte bune. Nu am mai reusit sa termin nr.2 (din cauza mea, nu a ei.. oboseala si lipsa de somn)  :( . Pacat, ea chiar s-a straduit. Abia dupa o ora mi'am dat seama cat de repede a trecut timpul. Am mai stat la final sa radem un pic, am mai fumat o tigara.. M-a lasat sa scap doar cu o amenda de 100 RON, chiar daca am tinut-o ocupata mai mult .  :lol: Data viitoare o sa ma revansez !  :flowers2  

Raman la aceleasi note pentru :

Locatie (8) 

Fata (7.5)

Igiena (9)

Oral (8)

Maresc un pic notele pentru:

Normal - 8.5 (am mai diversificat gama de pozitii)  :D

GFE - 9.5 (pt ca nu dau niciodata 10   :P ; chiar m-am simtit in largul meu, este foarte amabila si placuta, tine seama de ce iti place)  :2qm40hg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare.

 

Asta este prima mea recenzie facuta. ( Si prima vizita la o domnisoara ) Daca trebuie completat ceva sau am omis ceva, va rog sa imi spuneti.

 

M-am hotarat miercuri seara sa incerc si eu o excorta din Ploiesti. Am luat 10 numere de aici si am inceput cu Ellis prima data. Mi-a raspuns si a zis ca nu e disponibila in acea seara. Am mai incercat vre-o 3 fara nici un rezultat. Am sunat-o pe Ana si mi-a zis ca in 15 minute e libera. Am chemat un taxi, timp in care m-am imbracat si am plecat la adresa din strada Cumpatului. Mi-a zis sa o sun cand ajung in fata blocului. Si am inceput sa sun... si sun.... si sun... si nimic. Deja imi losesem gandul de la ea. Am sunat la o alta domnisoara, a zis ca ma primeste imediat, mi-am chemat un taxi. Surprizaaaa: Cand am inchis apelul catre taxi, ma suna Ana... Mi-a zis ca isi cere scuze si coboara imediat. A coborat la usa blocului si ma dus sus. Era imbracata intr-un halat de baie. Am intrat in locatie, dragut, nu de lux, dar nici mizerie. I-am explicat ca e prima data cand apelez la astfel de servicii si ma intrebat cat vreau sa stau. Initial alsesem o ora , 150 ron. Am intrat in camera ostilitatilor.

Un oral executat frumos, cu atentie la zonele adiacente, fara mana sau etc, plus un 69 bun bun :D ( Yes, i like to taste the pussy ! ) :P

 

Dupa ce am terminat, n-am mai ramas la inca un numar, ma grabeam. Nu ma grabit sub nici o forma, am stat la o tigare dupa, de vorba, i-am explicat de forum.

 

De revenit ? Cu siguranta DA !

 

Note:

 

Oral: 9 ( nu stiu exact cat de relevanta e nota mea, dar nu am comparatie decat cu prietena, care habar nu are :)) )

Igiena: 10

locatie: 9

Aspect: 8 ( nu e femeia perfecta )

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Tropaind prin oras cu oarece treburi, m-am hotarat pt una mica. Si m-am gandit la Ana, intrucat de data trecuta am fost multumit de serviciile ei.

 

Nu mai intru mult in amanunte, fiind deja a doua vizita.

 

Si-a schimbat sediul, acum este in apartamentul unde a fost Simona, in zona Caraiman / Casino, bd Republicii.

 

La fel de placuta, amabila; dupa sexul de rigoare, am mai stat de vorba, fara graba, .. ....door to door cca 40 min,

 

LOCATIE: 8.5 - apartament ok, mobila noua, ok, saltea la camera de joaca, baie ok, utilata corespunzator, curatenie.

 

ASPECT: 7.7- nu este o mare frumusete, dar este frumusica, placuta, amabila, curata, ingrijita,pasarica frumoasa, fara mirosuri neplacute, este OK. Pot spune ca arata mai bine in realitate decat in poze

 

ORAL: 7.9- Neprotejat, cu finalizare CIM; cu grija la zonele adiacente, pupat pe oute, pe crestetul lui "ala micu", etc..este OK

 

NORMAL:-nu am facut

 

GFE: 8.5, este foarte amabila, tine cont de ce iti place, face FK, nu te grabeste, nu comenteaza, este placuta, poti purta o conversatie cu ea...

 

Pret: 50 lei / Oral nep cu CIM.

 

 

 

de revenit

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...