Sari la conținut

0755853699 doua fete uratele


Postări Recomandate

  • Oras:galati
  • Oras:galati

Buna seara confrati avand chef de ceva nou am intrat pe forum galati - braila si gasesc un topic in care scria placeri nebanuite si in anunt scria ca sunt doua fete care presteaza oral , normal 70 nr , 130 ora si cu anal 100 nr si 200 ora . Sun si imi raspunde o voce placuta imi comfirma tot ce este in anunt , intreb daca sunt libere , ele da si pornesc, ajung la locatie undeva dupa isharo inspre tiglina la blocul de pe colt . Ajung imi deschide usa o fetisoara de vreo 18 19 ani grasuta cu fata plina de cosuri , la ea am zis pas din prima , cand in camera o brunetica uratica dar corpul frumos slabuta sani micuti jucausi si o aleg pe bruneta un nr , la dus nu ca eram fresh fata nu ca cica facuse cu 5 minute inainte . Decartez 70 de lei inainte se dezbraca fata si incepe direct cu un oral fara maini mecanic nimic special la pussy o mana epulata fara mirosuri in fine dupa ceva minute trecem la normal protejat caprita si dupa alte cateva minute o intorc si dupa 5 6 min de supt finalizez cof si cim .

 

 

 

 

Note :

 

 

blonda 2 urata grasa nu se merita

bruneta cam 7 cu infulgenta fata ei nu straluceste dar corpul e ok

locatie 3 jalnica o baie dezastruoasa

oral 4 fara nimic iesit din comun

normal 2 sta ca o vacuta nu zice nimic nici macar un geamat fals

anal nu am incercat

GFE 1 inexistent si cu alea de pe centura vorbesti mai multe

 

accepta cob cim cof

 

eu unul numai revin decat in lipsa de altceva sau maxima dispera

 

 

 

o seara buna

  • Like 4
Link spre comentariu

Tot respectul meu pentru wolfy,atasez si niste poze cu ele,din punctul meu de vedere una dintre ele arata chiar bine(LA CORP),intrebarea ?POZELE SUNT REALE  ???PENULTIMA POZA IMI PARE TARE CUNOSCUTA ma face sa ma indoiesc de acest lucru.. :no2 post-10428-0-09271500-1384377531_thumb.jpgpost-10428-0-38160500-1384377573_thumb.jpgpost-10428-0-14030700-1384377588_thumb.jpgpost-10428-0-29931200-1384377598_thumb.jpgpost-10428-0-88671800-1384377605_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Salutari domnilor.

Pe 13 noiembrie in ziua knd a fost deschis acest topic am vizitat si eu cele doua domnisoare din acest topic.

Le-am contactat prin numarul de telefon din titlul topicului au raspuns relativ repede la telefon si zic hai sa incerc la 70 oral neprotejat si normal protejat merita o incercare vorba aia sunt noi.

Am intrebat unde sa vin si o nebuloasa totala nici ele nu prea stiau unde sa ma cheme intr-un final dupa jumate de ora am ajuns la ele. Locatia este situata pe str siderurgistilor intre restaurant isaro si spitalul de copii e o informatie folositoare pentru ca ele mie mi-au zis ca stau intre general si ireg. Apartamentul este modest cu o camera putin cam aiurea ca o fata sta mereu in bucatarie. Baia veche dar apa calda si prosopul curat schimba perceptia despe locatie.

Fetele uratele ambele as zice ca nu seamana cu nici o imagine prezentata mai sus dar daca nu vad fata la imagini nu pot spune cu certitudine.

Am intrat in camera cu domnisoara blonda mai dolofana. Ca aspect fizic tipa ar arata cam asa: 1,50 m, 55-60kg , uratica la fata, sani maricei cam numarul 3 perfect rotunzi si fermi, fund frumusel cu carne tare pe el. Mai sus citeam intr-un post ca ar fi de etnie eu contrazic total. Pentru a va imagina cum arata va pot spune ca in comparatie cu pitica de la top aia cu oralul care arata dezastruos asta e miss.

Platit cei 70 ron nr si purces la dus. Cand mam intors tipa era in lenjerie intima ma astepta. A inceput cu oral mecanic fara atentie pe adiacente dar compenseaza cu docilitatea daca ceri ceva executa nu comenteaza. Eu doar am cerut oralul mai adanc fara tendinte de deep dar nici supt putin capul cum incepuse. Am trecut la normal protejat cu ea deasupra pozitie care am schimbat-o repejor ca oboseste repede si vestita pozitie doggy in care am si finalizat in caciulita. Pe toata durata partidei a gemut fals ba chiar dupa ce am terminat la caprita cica a terminat si ea un capat de treaba... Binenteles nu o crede nimeni dar macar buna dispozitie in compania ei a fost creata.

Note:

Oral 6

Normal 6

Aspect fizic 5

 

Concluzia e de revenit daca nu gasesti ceva mai bun in alta parte. Atmosfera e de fast- fuck dar raportul pret sercvicii e corect.

  • Like 8
Link spre comentariu

Va salut confrati in ale preacurviei. Astazi manat de dorinta de a cunoaste si incerca aceste fete, am pus mana pe telefon si am sunat. Mi-a raspuns relativ repede o fata si anume Alina (cea mai grasuta), punanduma la curent cu: preturile pe care le practica (70 lei numarul , 130 lei ora, oral neprotejat, normal protejat, cu finalizare CIM,COF,COB) si adresa locatiei (care este cea mentionata in recenzia lui GABY24 si pe care am gasit-o relativ repede)

Ajuns in locatie am gasito doar pe Alina ( asa s-a recomandat), fata mai grasuta, cealalta fiind plecata prin oras cu treburi.

Acum Alina , ca si aspect arata de vreo 20 de ani, inaltime intre 1,64 - 1,66, vreo 62 de kilograme, vopsita blonda, nici prea uratica, dar nici prea rupta din rai, nu este de etnie, cu niste sani maricei, frumosi si tari, solduri late, are doua tatuaje mici la incheieturile ambelor maini, o pasarica rasa complet , fara mirosuri suspecte. Nu este cine stie ce vorbareata, dar nici muta nu e, este docila si supusa.

In fotografiile de mai sus este intradevar ea, dovada sunt gropitele aflate in partea de sus a posteriorului, pe care le-am recunoscut, dar tind sa cred ca pozele sunt ceva mai vechi, deoarece acum ea este o idee mai plinuta si nici locatia nu este cea actuala.

Locatia este alcatuita dintr-un apartament cu o camera,  cu bucatarie si baie . La baie trebuie sa astepti o vesnicie sa curga apa calda, dormitorul este prevazut cu o canapea , care scartaie din toate incheieturile si incalzirea se face cu o aeroterma.

Ca aspect si ca supunere , fata mi-a lasat o impresie buna din start (eu fiind si adeptul femeilor mai durdulii) , fapt pentru care am si ales o ora cu ea.

Ostilitatile au inceput relativ repede, ea fiind deja dezbracata cand eu am venit de la igienizarea de rigoare  (lipsindu-ma de placerea de a o dezbraca eu), timp in care la si luat pe asta micu la un oral destul de bunicel, fara incercari de deep,  dar care mi-a placut, pentru ca nu a facut nazuri (daca era sa o tin o ora numai in oral, cred ca o facea)

Dupa ce la inviat pe asta micu am purces la un normal (protejat) in pozitia misionarului, alternand cu pozitia ,,pe la spate'' , urmat de inca un oral dupa care iarasi in pozitia misionarului si din nou un oral, pana la sfarsitul timpului regulamentar . In tot acest timp eu unul nu am reusit sa finalizez , cu toate ca am avut ,,catargul drept'' , insa am constatat ca fata se umezeste bine, geme usor si cateodata chiar natural .

Am intrebat-o la sfarsit daca a reusit macar ea sa finalizeze  si mia zis ca nu.

Per general mie fata chiar mi-a placut, lasand la o parte anumite stangacii , care cu timpul se pot indrepta, fapt pentru care pe viitor o sa-i mai calc pragul.

Note:

Oral - 7 (nu e el chiar cel mai reusit , dar partea buna este ca nu face nazuri)

Normal - 7 (nu prea are initiativa, dar nu a comentat la nici-o pozitie)

Aspect fizic - 7 (eu unul sunt adeptul femeilor mai grasute un pic)

Anal - mi-a zis ca ea nu practica asa ceva

CIM, COB SI COF - mi-a zis ca face dar nu a fost cazul la mine

FK - nu face deloc

GFE - nu te simti a fi chiar cu prietena dar cu mine a ras , a vorbit (cei drept nu ne-am sarutat), este docila

 

P.S. - La plecare cand sa ies pe usa, din bucatarie s-a auzit cum un barbat a tusit. Acum stau si ma intreb ala a stat acolo pe tot timpul actiunii?

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...